dpolal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Χαρίζεται κουτί full tower Chieftec περίπου σαν αυτό στην φωτό. (δεν διαθέτει τα ποδαράκια) Λοίπον μόνο τα καλύματα των οπτικών συσκευών αλλά δεν φαίνεται τίποτα λόγο του πορτακίου. (έχει μείνει και ένα ξέμπαρκο CDrom μέσα ) Είναι πολύ μεγάλο και θεόβαρο κουτί (κλασσικό χαρακτηριστικό της εταιρείας από παλιά 😛 ) οπότε περνάτε και παραλαμβάνεται από Ν. Σμύρνη με αυτοκίνητο. Επίσης δίνεται UPS Turbo-X 1500ρι το οποίο θέλει μόνο μπαταρίες. Επίσης μεγάλο και ΒΑΡΥ πράμα. 2
e-tic Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dpolal είπε Χαρίζεται κουτί full tower Chieftec περίπου σαν αυτό στην φωτό. (δεν διαθέτει τα ποδαράκια) Λοίπον μόνο τα καλύματα των οπτικών συσκευών αλλά δεν φαίνεται τίποτα λόγο του πορτακίου. (έχει μείνει και ένα ξέμπαρκο CDrom μέσα ) Είναι πολύ μεγάλο και θεόβαρο κουτί (κλασσικό χαρακτηριστικό της εταιρείας από παλιά 😛 ) οπότε περνάτε και παραλαμβάνεται από Ν. Σμύρνη με αυτοκίνητο. Επίσης δίνεται UPS Turbo-X 1500ρι το οποίο θέλει μόνο μπαταρίες. Επίσης μεγάλο και ΒΑΡΥ πράμα. Ας τα πάρει κάποιος διαφορετικά η γυναίκα μου το δήλωσε, ή αυτά θα φύγουν ή εσύ. 🤣 Στέλνω πμ.
serdakis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, dpolal είπε Χαρίζεται κουτί full tower Chieftec περίπου σαν αυτό στην φωτό. (δεν διαθέτει τα ποδαράκια) Λοίπον μόνο τα καλύματα των οπτικών συσκευών αλλά δεν φαίνεται τίποτα λόγο του πορτακίου. (έχει μείνει και ένα ξέμπαρκο CDrom μέσα ) Είναι πολύ μεγάλο και θεόβαρο κουτί (κλασσικό χαρακτηριστικό της εταιρείας από παλιά 😛 ) οπότε περνάτε και παραλαμβάνεται από Ν. Σμύρνη με αυτοκίνητο. Επίσης δίνεται UPS Turbo-X 1500ρι το οποίο θέλει μόνο μπαταρίες. Επίσης μεγάλο και ΒΑΡΥ πράμα. Στελνω ΠΜ
mpregos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Χαρίζεται στρώμα ΙΚΕΑ 1.40 x 2.00 με ελατήρια. Κ 75%, από κρεββάτι ΙΚΕΑ Μάλμ (.https://m.ikea.gr/ypnodomatio/krevatia/krevatia-dipla-kai-uperdipla/malm-skeletos-krebatioy-psilos-53727/99019086/ αυτό του τύπου με άλλο κεφαλάρι) Έχει σπάσει η δεξιά μεριά. Μόνο συναντηση . Αθήνα Μαρούσι.
e-tic Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, dpolal είπε Χαρίζεται κουτί full tower Chieftec περίπου σαν αυτό στην φωτό. (δεν διαθέτει τα ποδαράκια) Λοίπον μόνο τα καλύματα των οπτικών συσκευών αλλά δεν φαίνεται τίποτα λόγο του πορτακίου. (έχει μείνει και ένα ξέμπαρκο CDrom μέσα ) Είναι πολύ μεγάλο και θεόβαρο κουτί (κλασσικό χαρακτηριστικό της εταιρείας από παλιά 😛 ) οπότε περνάτε και παραλαμβάνεται από Ν. Σμύρνη με αυτοκίνητο. Αφού ευχαριστήσω τον @dpolal, θα ξαναβγάλω τον πύργο για χάρισμα μιας που δεν χωράει μια μητρική απο HP Z800 που ήθελα να του βάλω. Επαναλαμβάνω και εγώ οτι είναι αρκετά βαριά η κατασκευή και καλό είναι όποιος το πάρει να έρθει με αμάξι. Παραλαβή απο Καλλιθέα.
dpolal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, e-tic είπε Αφού ευχαριστήσω τον @dpolal, θα ξαναβγάλω τον πύργο για χάρισμα μιας που δεν χωράει μια μητρική απο HP Z800 που ήθελα να του βάλω. Κρίμα.
splanis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Στις 3/11/2018 στις 12:15 ΜΜ, teledomenet είπε Το πρωτο σετ δικο σου. Αν θελεις και μπορεις το απογευμα μετα τις 5 η παραλαβη. Περιμενω πμ Το δευτερο σετ σε αναμονη για παραλαβη σημερα το απογευμα. Έμεινε κανένα και έχω χαρμάνιασει τόσο καιρό;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Στις 31/10/2018 στις 10:02 ΠΜ, DrLo είπε Το είχα βάλει και παλιότερα αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον Το ξαναβάζω πριν το φάει το σκάνερ Βιβλίο "Ο Παρίας" https://www.politeianet.gr/books/9789607614223-masterton-graham-oxu-o-parias-184890 Παρέλαβα και ευχαριστω πολυ δημόσια τον DrLo.
haris_216 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Στις 3/11/2018 στις 3:38 ΜΜ, tigergreg είπε Παραλαβαμε και οι δυο.... Ευχαριστω πολυ. Ευχαριστώ πολύ κι εγώ με τη σειρά μου τον Γρηγόρη για όλα
VRaCh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρες! Δίνεται τιμονιέρα για Playstation 1 2 και PSOne, Thrustmaster Modena 360. Αγοράστηκε μόλις είχε βγει και χρησιμοποιήθηκε κυριολεκτικά 2-3 φορές. Από τότε (2000 αν θυμάμαι καλά) κάθετε στην αποθήκη και μετακινείται μόνο όταν εμποδίζει. Από την πολυκαιρία έχει πολυμεριστή το λάστιχο στις λαβές και κολλάει κάπως, κατά τα άλλα πρέπει να είναι πλήρως λειτουργική, δεν έχω όμως PS κοντά μου για δοκιμή. Είμαι Λάρισα και θα δοθεί στον τρίτο ενδιαφερόμενο! (αστειεύομαι ). Θα περιμένω μερικές μέρες μήπως υπάρχει κάποιος που την θέλει και μπορεί να την παραλάβει, αλλιώς θα γίνει αποστολή. 2
esem Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, VRaCh είπε Καλημέρες! Δίνεται τιμονιέρα για Playstation 1 2 και PSOne, Thrustmaster Modena 360. Αγοράστηκε μόλις είχε βγει και χρησιμοποιήθηκε κυριολεκτικά 2-3 φορές. Από τότε (2000 αν θυμάμαι καλά) κάθετε στην αποθήκη και μετακινείται μόνο όταν εμποδίζει. Από την πολυκαιρία έχει πολυμεριστή το λάστιχο στις λαβές και κολλάει κάπως, κατά τα άλλα πρέπει να είναι πλήρως λειτουργική, δεν έχω όμως PS κοντά μου για δοκιμή. Είμαι Λάρισα και θα δοθεί στον τρίτο ενδιαφερόμενο! (αστειεύομαι ). Θα περιμένω μερικές μέρες μήπως υπάρχει κάποιος που την θέλει και μπορεί να την παραλάβει, αλλιώς θα γίνει αποστολή. Αν δεν βρεθει καποιος απο Λαρισα θα με ενδιεφερε
Thulogur Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για το τιμόνι μπορείς να χρησιμοποιήσεις λιγο ασετόν (λιγη ποσότητα σε ενα χαρτί και μετα σκούπισμα) Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από Thulogur 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1) Χαρίζονται 4 κωδικοί COSMOTE DEALS for YOU έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για Village Cinemas ΔΟΘΗΚΑΝ 2) Κινητό Samsung GT-I8260 το κινητο είναι λειτουργικό με λίγες φθορές απλα δεν συνδέεται σε Wi-Fi. Κρατημενο για @tsiv https://eikona.info/image/1oQCj Όχι αποστολές παραλαβή απο Κορυδαλλό. πρώτα ποστ και μετα πμ. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Silenzio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε 1) Χαρίζονται 4 κωδικοί COSMOTE DEALS for YOU έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για Village Cinemas θα με ενδιέφερε ένας κωδικός, αν υπάρχει διαθέσιμος. σε ευχαριστώ πολύ, πήρα τον κωδικό Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από Silenzio
Anestis2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε 1) Χαρίζονται 4 3 κωδικοί COSMOTE DEALS for YOU έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για Village Cinemas 2) Κινητό Samsung GT-I8260 το κινητο είναι λειτουργικό με λίγες φθορές απλα δεν συνδέεται σε Wi-Fi. https://eikona.info/image/1oQCj Όχι αποστολές παραλαβή απο Κορυδαλλό. πρώτα ποστ και μετα πμ. Καλησπέρα φίλε ενδιαφέρομαι για το κινητό αν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις