tsiv Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, teledomenet είπε Χαριζονται τα παρακατω σετ. Παραλαβη απο Αθηνα Πετρουπολη. Eνδιαφέρομαι.
teledomenet Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Ενταξει φιλε μου το βαζω στην ακρη. Στηλε μου πμ για το ποτε μπορεις να ερθεις να το παρεις. 1
kathytherion Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, teledomenet είπε Χαριζονται τα παρακατω σετ. Παραλαβη απο Αθηνα Πετρουπολη. Ενδιαφέρομαι κι εγώ για κάνα σετ ηλ τσιγάρου...
teledomenet Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Το πρωτο σετ δικο σου. Αν θελεις και μπορεις το απογευμα μετα τις 5 η παραλαβη. Περιμενω πμ Το δευτερο σετ σε αναμονη για παραλαβη σημερα το απογευμα.
dpolal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Χαρίζεται DVD player Philips DVP5990/12 με το τηλεκοντρόλ του. Άψογη εμφανισιακή κατάσταση, δούλευε με καλώδιο scart σε παλαιού τύπου TV. Ψιλοδιαβάζει cd/dvd και έχει και USB θύρα. 😛 Νέα Σμύρνη, περνάτε παραλαμβάνεται όποτε θέται κατόπιν συνεννόησης. 3
Kostas.karras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dpolal είπε Χαρίζεται DVD player Philips DVP5990/12 με το τηλεκοντρόλ του. Άψογη εμφανισιακή κατάσταση, δούλευε με καλώδιο scart σε παλαιού τύπου TV. Ψιλοδιαβάζει cd/dvd και έχει και USB θύρα. 😛 Νέα Σμύρνη, περνάτε παραλαμβάνεται όποτε θέται κατόπιν συνεννόησης. Στέλνω πμ
tigergreg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, haris_216 είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την προθυμία σου αλλά όντως έχω υποσχεθεί στον Γρηγόρη κάτι βιβλία και θα πρέπει να βρω κάποια ευκαιρία να πάω. Να δούμε πότε θα είναι όμως αυτό (τ' ακούς greg ) Παραλαβαμε και οι δυο.... Ευχαριστω πολυ.
tigergreg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαριζονται 3 ζευγαρια ακουστικα κεφαλης ΟΕΜ μαυρα εντελως καινουργια με καθαρα "σφουγγαρακια" και συρματινο σκελετο. Σχεδον σαν αυτα της φωτογραφιας. Οποιος θελει ας παρει και τα 3 και ας τα μοιρασει. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από tigergreg 1
discoboyminimal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, teledomenet είπε Χαριζονται τα παρακατω σετ. Παραλαβη απο Αθηνα Πετρουπολη. καλησπερα , θα με ενδιεφεραι κ εμενα το provari μαζι με τον k5. αν δεν το παρει το παιδι παραπανω θα το ηθελα εγω
tsiv Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Mόλις παρέλαβα από τον @teledomenet Γιώργο ευχαριστώ
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Γειά σου φίλε μου ενδιαφέρομαι για τα ακουστικά
georgios65 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Στις 25/10/2018 στις 7:16 ΜΜ, Cyberdemon87 είπε Στείλε μου προσωπικό μήνυμα φίλε μου. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα,νά εὐχαριστήσω καί δημόσια τό μέλος Cyberdemon87 γιά τήν ὀθόνη. ῾Η ὀθόνη μαζί μέ τό pc, τό πληκτρολόγιο καί τό ποντίκι,πού μοῦ χάρισε τό μέλος fmarkos, θά δοθοῦν σέ μαθητή τῆς πὲμπτης δημοτικοῦ στό χωριό μου. Σᾶς εὐχαριστῶ πάρα πολύ καί τούς δύο. 1 1
koslol8 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Χαρίζεται η συγκεκριμένη θήκη για cd. Είναι σε άψογη κατάσταση και χωράει γύρω στα 200τμχ. Παραλαβή από 'Ίλιον ή μετρό Αιγάλεω κατόπιν συνεννόησης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις