tigergreg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαριζονται..... 1.USB STICK 32GB SANDISK CRUZER FACET με προβλημα οτι δεν μπορει να κανει φορματ αγνωστο γιατι. 2.Δισκος 2,5αρης παλιος με προβλημα IBM TRAVELSTAR 20GB IDE.... 3.Δισκος 3,5αρης MAXTOR DIAMONTMAX PLUS 9 120GB SATA1 μαλλον με προβλημα Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. Αν ειναι δυνατον ας τα παρει ολα ενας και αν θελει τα μοιραζει η τα πεταει. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΛΑ! Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από tigergreg
Crybal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται..... 1.USB STICK 32GB SANDISK CRUZER FACET με προβλημα οτι δεν μπορει να κανει φορματ αγνωστο γιατι. 2.Δισκος 2,5αρης παλιος με προβλημα IBM TRAVELSTAR 20GB IDE.... 3.Δισκος 3,5αρης MAXTOR DIAMONTMAX PLUS 9 120GB SATA1 μαλλον με προβλημα Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. Αν ειναι δυνατον ας τα παρει ολα ενας και αν θελει τα μοιραζει η τα πεταει. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Ενδιαφερον! Κι οτι το σκεφτομουν.Mine? Θα δοκιμάσω και τον δυομισαρη... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από Crybal 1
tigergreg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, Crybal είπε Ενδιαφερον! Κι οτι το σκεφτομουν.Mine? Θα δοκιμάσω και τον δυομισαρη... ΟΚ αλλα μαλλον το στικακι τα εχει παιξει. Και δεν ηταν καν χρονου αν θυμαμαι καλα.
tigergreg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Crybal είπε Δεν πειράζει...απλά για την πρόκληση! ΟΚ οποτε ευκαιρεις....
haris_216 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, tigergreg είπε Δισκος 3,5αρης MAXTOR DIAMONTMAX PLUS 9 120GB SATA1 μαλλον με προβλημα Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. Αν ειναι δυνατον ας τα παρει ολα ενας και αν θελει τα μοιραζει η τα πεταει. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Αφού έχει πρόβλημα θα με ενδιέφερε, για το κατσαβίδιασμα που έλεγα παραπάνω (και πάντα υπό την προϋπόθεση ότι δεν ενδιαφέρει σοβαρότερα κάποιον άλλο) Στέλνω και pm
zchrisz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα , Όποιος θέλει 1 + 1 για mikel ή κάτι άλλο από τα 1 + 1 που δίνει το CU μου λέει...
Crybal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, haris_216 είπε Αφού έχει πρόβλημα θα με ενδιέφερε, για το κατσαβίδιασμα που έλεγα παραπάνω (και πάντα υπό την προϋπόθεση ότι δεν ενδιαφέρει σοβαρότερα κάποιον άλλο) Στέλνω και pm Θα τα πάρω όλα απο τον tigergreg και την Δευτερα θα σου φερω τον δισκο...αυτόν ή άλλον.
tigergreg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Crybal είπε Θα τα πάρω όλα απο τον tigergreg και την Δευτερα θα σου φερω τον δισκο...αυτόν ή άλλον. Ασε γιατι θελω να ερθει να μου φερει κατι βιβλια και εσυ μου το χαλας....
Crybal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, tigergreg είπε Ασε γιατι θελω να ερθει να μου φερει κατι βιβλια και εσυ μου το χαλας.... Καλά...θα περασω για το στικακι μονο!!!! 😜 1
tigergreg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Crybal είπε Καλά...θα περασω για το στικακι μονο!!!! 😜 Και τον 2,5αρη οπως ειπες....ο χαρης θελει τον 3,5αρη αν εχω καταλαβει καλα.
Crybal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Και τον 2,5αρη οπως ειπες....ο χαρης θελει τον 3,5αρη αν εχω καταλαβει καλα. Οντως...
Kostas.karras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Crybal είπε Δεν πειράζει...απλά για την πρόκληση! Αν δν βγαλεις ακρη, φερτο να το δωσω στον brother να κανει κανα μαγικο. Και εγω κανα δυο που ειχα με σχετικο προβλημα και τα ειχα για τον καδο τα ανεστησε! Φυσικα και αμα το φτιαξει θα το παρεις.. απλα για την προκληση 😋 1
haris_216 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Crybal είπε Θα τα πάρω όλα απο τον tigergreg και την Δευτερα θα σου φερω τον δισκο...αυτόν ή άλλον. Σε ευχαριστώ πολύ για την προθυμία σου αλλά όντως έχω υποσχεθεί στον Γρηγόρη κάτι βιβλία και θα πρέπει να βρω κάποια ευκαιρία να πάω. Να δούμε πότε θα είναι όμως αυτό (τ' ακούς greg ) 1
teledomenet Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Χαριζονται τα παρακατω σετ. Παραλαβη απο Αθηνα Πετρουπολη. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις