haris_216 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, DrLo είπε Θες έναν μικρότερο (Αν θυμάμι καλά 4GB) για ξεκοίλιασμα ? Γιατί να μην θέλω ; Από τη στιγμή που δεν πάει για χρήση λίγο με ενδιαφέρει η χωρητικότητά του. Αρκεί βέβαια να μην είμαστε στις δύο άκρες της Αθήνας (εγώ είμαι Νέα Σμύρνη) και να χρειάζεται "ταξίδι" για να βρεθούμε (ελπίζω να μην ακούγομαι πολύ δυσκοίλιος ).
DrLo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, haris_216 είπε Γιατί να μην θέλω ; Από τη στιγμή που δεν πάει για χρήση λίγο με ενδιαφέρει η χωρητικότητά του. Αρκεί βέβαια να μην είμαστε στις δύο άκρες της Αθήνας (εγώ είμαι Νέα Σμύρνη) και να χρειάζεται "ταξίδι" για να βρεθούμε (ελπίζω να μην ακούγομαι πολύ δυσκοίλιος ). χμ δύσκολο κινεισαι καθόλου προς κέντρο?
Crybal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, haris_216 είπε Γιατί να μην θέλω ; Από τη στιγμή που δεν πάει για χρήση λίγο με ενδιαφέρει η χωρητικότητά του. Αρκεί βέβαια να μην είμαστε στις δύο άκρες της Αθήνας (εγώ είμαι Νέα Σμύρνη) και να χρειάζεται "ταξίδι" για να βρεθούμε (ελπίζω να μην ακούγομαι πολύ δυσκοίλιος ). Ελα...σ'εχω..Αγ.Δημητριο δουλευω και μπορώ ενα απογευμα να βρεθουμε πλατεία να στον δώσω.Απλα πρεπει να τον βρω πρωτα.Τα λεμε με πμ καποια στιγμη
haris_216 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Crybal είπε Ελα...σ'εχω..Αγ.Δημητριο δουλευω και μπορώ ενα απογευμα να βρεθουμε πλατεία να στον δώσω.Απλα πρεπει να τον βρω πρωτα.Τα λεμε με πμ καποια στιγμη Σ΄ευχαριστώ. Τα λέμε όταν είσα έτοιμος. 11 λεπτά πριν, DrLo είπε χμ δύσκολο κινεισαι καθόλου προς κέντρο? Πολύ σπάνια αφού σπίτι και δουλειά είναι στα νότια. Επίσης στη δουλειά έχω αρκετά ατσούμπαλο ωράριο πράγμα που κάνει το όλο θέμα ακόμα πιο δύσκολο. Αφού σε ευχαριστήσω λοιπόν για την καλή σου πρόθεση, θα έλεγα να το αφήσουμε.
DrLo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, haris_216 είπε Σ΄ευχαριστώ. Τα λέμε όταν είσα έτοιμος. Πολύ σπάνια αφού σπίτι και δουλειά είναι στα νότια. Επίσης στη δουλειά έχω αρκετά ατσούμπαλο ωράριο πράγμα που κάνει το όλο θέμα ακόμα πιο δύσκολο. Αφού σε ευχαριστήσω λοιπόν για την καλή σου πρόθεση, θα έλεγα να το αφήσουμε. no prob αν κανείς άλλος χρειάζεται για ξεκόίλιασμα έναν παλιό ide (κάτω από 10 GB πρέπει να είναι) μου λέει.
Pavlos2002 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Στις 29/10/2018 στις 9:35 ΜΜ, vaslag7 είπε χαριζεται ulefon paris x για ανταλακτικα,λειτουργει αλλα εχει προβλημα η οθονη,μπαταρια καινουρια καλησπερα σας ενδιαφερομαι
vaslag7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Pavlos2002 είπε καλησπερα σας ενδιαφερομαι παιδια δωθηκε
Doubt Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Στις 30/10/2018 στις 7:42 ΜΜ, Doubt είπε Χαρίζονται 1. Φωτιστικό κρεμαστό πλαστικό ΙΚΕΑ, MELODI, μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση. 2. Μπλέντερ για κοκτέιλ Moulinex Type DB9 Special 2000 Midnight Cocktail Maker Mixer Αμεταχείριστο με το κουτί του. (σε δοκιμή που έκανα δεν λειτούργησε, θα δοκιμάσω ξανά αύριο) 3. PC case midi tower που είχα πάρει από τον etic, δεν το χρησιμοποίησα τελικά και ούτε πρόκειται όπως φαίνεται. Λείπει τμήμα του πλαϊνού πάνελ και λείπουν και οι πίσω βίδες. Εγκατεστημένο υπάρχει DVD IDE LG. Παραλαβή από τη γειτονιά μου μόνο. Αιγάλεω city Το κουτί έφυγε, τα άλλα 2 διαθέσιμα.
DrLo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να ευχαριστήσω τον @Doubt για το κουτί. Μεταφέρθη πιό ευκολα από ότι περίμενα. θα αντικαταστήσει ένα παλιό κουτί Compaq σαν κι αυτό το οποίο δε του φαίνεται αλλά είναι πολύ καλό σαν ποιότητα κατασκευής (γι αυτό το κράτησα και τόσα χρόνια) οπότε όποιος το θέλει μου λέει. @tsiv αν σε ενδιαφέρει το παίρνεις εσύ USB δεν έχει μπροστά αλλά αν θες έχω ένα ζευγάρι που είχα ξηκώσει από αλλο κουτί το οποίο θα μπορεί σχετικά ευκολα να προσρμοστεί σε κάποιο από τα άδεια 5.2.5 plates Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από DrLo
tsiv Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 @DrLo ... Κάτι παρόμοιο ήθελα να αντικαταστήσω και εγώ οπότε ας το πάρει κάποιος άλλος. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
nvnight Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, DrLo είπε θα αντικαταστήσει ένα παλιό κουτί Compaq σαν κι αυτό Πολύ ωραίο για project τύπου, sleeper pc Να φαίνεται για 3-486 και μέσα να κενταει στα 5Ghz 😁
DrLo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, nvnight είπε Πολύ ωραίο για project τύπου, sleeper pc Να φαίνεται για 3-486 και μέσα να κενταει στα 5Ghz 😁 Τι είναι sleeper pc? - PS: Το έψαξα στο web εντελώς βλακεία σαν ιδέα. btw : 3-486 δε θα φαίνεται. Η σειρά αυτή της Compaq ήταν P3. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από DrLo
nvnight Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, DrLo είπε Τι είναι sleeper pc? Γενικά η έννοια του sleeper,αναφέρεται σε κάτι με υψηλή απόδοση και αδιάφορη η φτωχή εμφάνιση. Κάτι δυνατό λοιπον (πχ αυτοκίνητο, pc, κλπ) που δεν του φαίνεται 23 λεπτά πριν, DrLo είπε εντελώς βλακεία σαν ιδέα. btw : 3-486 δε θα φαίνεται. Η σειρά αυτή της Compaq ήταν P3. Εντελώς υποκειμενικό το εάν είναι βλακεία ή όχι. Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρει η φάση περισσότερο από τα πόσα led θα έχουν τα φανάκια τους. 2
Doubt Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, nvnight είπε Γενικά η έννοια του sleeper,αναφέρεται σε κάτι με υψηλή απόδοση και αδιάφορη η φτωχή εμφάνιση. Κάτι δυνατό λοιπον (πχ αυτοκίνητο, pc, κλπ) που δεν του φαίνεται Εντελώς υποκειμενικό το εάν είναι βλακεία ή όχι. Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρει η φάση περισσότερο από τα πόσα led θα έχουν τα φανάκια τους. Αν είναι για μηχάνημα σε σημείο με πολύ κόσμο, είναι το καλύτερο αντικλεπτικό. Για σαλόνι φυσικά δεν κάνει.
DrLo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, nvnight είπε Γενικά η έννοια του sleeper,αναφέρεται σε κάτι με υψηλή απόδοση και αδιάφορη η φτωχή εμφάνιση. Κάτι δυνατό λοιπον (πχ αυτοκίνητο, pc, κλπ) που δεν του φαίνεται Εντελώς υποκειμενικό το εάν είναι βλακεία ή όχι. Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρει η φάση περισσότερο από τα πόσα led θα έχουν τα φανάκια τους. ΝΑι προφανώς ... άλλωστε τα πολλά λαμπάκια και φανάκια είναι ΑΚΟΜΑ πιο χαζή σαν ιδεά. Εγώ είμαι απλά οπαδός της λειτουργικότητας (πχ ένα τεράστιο foul που πρόσεξα στο κουτί που πήρα από τον doubt είναι ότι οι "μπροστινές" τους θύρες USB είναι στη πλάινη πλευρά του, κάτω γωνία αλλά στη δεξιά του πλευρά ... αλλά τα και το μπροστινό καπάκι είναι έτσι που αν θες (όπως εγώ) να το βάλεις ως "desktop" (οριζόντιο αντι κάτακόρυφο) οι θύρες θα είναι στο κάω μέρος ... θα φάει πατέντα μου φαίνεται). Περισσότερο με ενδιαφέρουν τέτοια πραγματα παρά ledakia κα Υπό την έννοια αυτή, το κουτί Compaq αν εξαιρέσεις ότι δεν ήταν "για σαλόνι" και δεν είχε usb μπροστά, ήταν το ποιοτικότερο κουτί που είχα ποτέ από άποψη κατακευής. Αντε να το φάω αν θα πάρει κάποιος ένα απλό πλαιό ATX κουτί για ένα σύγχρονο PC (eg. nostalgia factor) ... το να κάτσει να κάνει 100 πατέντες, χειροτεχνίες, κοψίματα, πριτσινόματα κλπ για να βάλει ένα σύγκρχονο PC μέσα σε case του '84 (σαν αυτά που είδα στο YT) είναι εντελώς βλακεία ... ούτε "κανονικό" σύγχρονο PC θα έχει ούτε παλιό κουτί (πολύ λίγα πράγματα από το αρχικό κουτί θα εχουν απομείνει μετά το "βιασμό" του) anyway ... περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. /offtopic Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από DrLo
Προτεινόμενες αναρτήσεις