tsiv Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Doubt είπε Χαρίζονται 3. PC case midi tower που είχα πάρει από τον etic, δεν το χρησιμοποίησα τελικά και ούτε πρόκειται όπως φαίνεται. Λείπει τμήμα του πλαϊνού πάνελ και λείπουν και οι πίσω βίδες. Εγκατεστημένο υπάρχει DVD IDE LG. Κώστα... όταν λες ότι λείπουν οι πίσω βίδες? Επίσης... .εχει usb μπροστά?
DrLo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Doubt είπε Χαρίζονται 1. Φωτιστικό κρεμαστό πλαστικό ΙΚΕΑ, MELODI, μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση. 2. Μπλέντερ για κοκτέιλ Moulinex Type DB9 Special 2000 Midnight Cocktail Maker Mixer Αμεταχείριστο με το κουτί του. (σε δοκιμή που έκανα δεν λειτούργησε, θα δοκιμάσω ξανά αύριο) 3. PC case midi tower που είχα πάρει από τον etic, δεν το χρησιμοποίησα τελικά και ούτε πρόκειται όπως φαίνεται. Λείπει τμήμα του πλαϊνού πάνελ και λείπουν και οι πίσω βίδες. Εγκατεστημένο υπάρχει DVD IDE LG. Παραλαβή από τη γειτονιά μου μόνο. Αιγάλεω city Με ενιδαφέρει το PC-Case. Θα αντικαταστήσει άλλο.
Doubt Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Κλείσαμε όπως φαίνεται, αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω.
tsiv Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, tsiv είπε Κώστα... όταν λες ότι λείπουν οι πίσω βίδες? Επίσης... .εχει usb μπροστά? ???
Crybal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Στις 23/10/2018 στις 4:56 ΜΜ, georgeps21 είπε περισεψαν τα παραπάνω. θα τα κρατησω 2 μερες ακομη, μετα ανακυκλωση Ευχαριστω πολύ για τα πραγματα.Ηδη η διανομη αρχισε! 2
Doubt Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, tsiv είπε Κώστα... όταν λες ότι λείπουν οι πίσω βίδες? Επίσης... .εχει usb μπροστά? USB εμπρός έχει, λεπτομέρειες αργότερα, αν υπάρχει ακόμα.
DrLo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Το είχα βάλει και παλιότερα αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον Το ξαναβάζω πριν το φάει το σκάνερ Βιβλίο "Ο Παρίας" https://www.politeianet.gr/books/9789607614223-masterton-graham-oxu-o-parias-184890
tsiv Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Doubt είπε USB εμπρός έχει, λεπτομέρειες αργότερα, αν υπάρχει ακόμα. Ξέχασα να γράψω ότι το ήθελα ε? Οκ!!!
Doubt Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, tsiv είπε Ξέχασα να γράψω ότι το ήθελα ε? Οκ!!! Ούτε το έγραψες, ούτε π.μ. έστειλες. Anyway, είσαι ο πρώτος επιλαχών αν δεν ευδοκιμήσει. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
serdakis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Παρελαβα το hdmi dongle απο το μελος WebDevGr και τον ευχαριστω
azografos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Στις 25/10/2018 στις 1:55 ΜΜ, pantelikas είπε 13άρι λαπτοπ turbox χωρίς φορτιστή και χαλασμένη την μία Usb. Δούλευε πριν το αλλάξω. Από Θεσσαλονίκη μόνο Τρικυκλο ποδηλατάκι που θέλει πλύσιμο μόνο. Θα βρω και το σκίαστρο που παίνει από πάνω και τα χερουλια που ασφαλίζουν το παιδάκι. Έχει χερούλι πίσω για το σπρώχνει ο γονιός Από Θεσσαλονίκη μόνο Σ' ευχαριστώ πολύ για το Laptop. Ξεκινάω τους πειραματισμούς !
Doubt Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 21 ώρες πριν, maxdore217 είπε Καλησπέρα με ενδιαφέρει και εμένα το 1 αν δεν το πάρει το άλλο μέλος. Το άλλο μέλος ακύρωσε, οπότε τα 1 και 2 είναι διαθέσιμα. Στείλε π.μ. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Το μπλεντεράκι έχει στη βάση του 2 μπαταρίες NiCd που είναι εκεί 18 χρόνια (!) και λογικά έχουν αχρηστευτεί. Έβαλα απλές ΑΑ, πάλι δε λειτουργεί. Να πάρω καινούργιες NiCd μόνο για τη δοκιμή δεν υπάρχει περίπτωση. Εν τω μεταξύ, για τη φόρτιση των μπαταριών δεν έχει ηλεκτρικές επαφές, αλλά ένα πηνίο (!), (τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί) κι αυτό ζεσταίνεται, άρα θεωρητικά θα έπρεπε να φορτίζει. Τες πα...διαθέσιμο για όποιον το θέλει.
Crybal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Υπάρχουν κάποιοι σκληροί δίσκοι IDE ,παλιοί 10-20gb,με διάφορα επίπεδα health & performance.Εαν ενδιαφέρεται κάποιος να μου πει, ώστε να πάω αποθήκη να ψάξω να δω ακριβώς τι παίζει.
haris_216 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Crybal είπε Υπάρχουν κάποιοι σκληροί δίσκοι IDE ,παλιοί 10-20gb,με διάφορα επίπεδα health & performance.Εαν ενδιαφέρεται κάποιος να μου πει, ώστε να πάω αποθήκη να ψάξω να δω ακριβώς τι παίζει. Αν είσαι Αθήνα και κάποιοι από αυτούς που αναφέρεις έχουν...χάλια health and performance θα με ενδιέφεραν (επειδή τους θέλω για ξεκοίλιασμα δεν υπάρχει λόγος να δεσμεύσω κάποιους λειτουργικούς που ενδεχομένως να φανούν χρήσιμοι σε κάποιον)
DrLo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, haris_216 είπε Αν είσαι Αθήνα και κάποιοι από αυτούς που αναφέρεις έχουν...χάλια health and performance θα με ενδιέφεραν (επειδή τους θέλω για ξεκοίλιασμα δεν υπάρχει λόγος να δεσμεύσω κάποιους λειτουργικούς που ενδεχομένως να φανούν χρήσιμοι σε κάποιον) Θες έναν μικρότερο (Αν θυμάμι καλά 4GB) για ξεκοίλιασμα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις