dproductionz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Στις 20/2/2021 στις 5:44 ΜΜ, kakofonixx είπε το στόρι έχει ως εξής... το τροφοδοτικό της πρώτης φωτο δούλεψε για περίπου 1,5 χρόνο στον 3d printer μου, πριν κανένα μήνα του άλλαξα το φανάκι γιατί το παλιό έκανε φασαρία με ένα αθόρυβο... δούλευε μια χαρά, έκανα αρκετές εκτυπώσεις, μέχρι χτες που πήγα να τυπώσω κάτι και ακουμπώντας μια βίδα στον printer με χτύπησε το ρεύμα. μετά από κάποιες μετρήσεις με πολύμετρο είδα ότι έχει ~230V η γείωση! το αντικατέστησα λοιπόν με το Thermaltake, ξεχασμένο στην αποθήκη από παλίο pc. Με το που πήρε ρεύμα κάτι έσκασε από μέσα (!!) και μύρισε καμμένο... long story short: χαρίζονται τα δύο τροφοδοτικά, το industrial χωρίς το φανάκι και με βραχυκύκλωμα που ίσως επισκευάζεται εύκολα από κάποιον που ξέρει, το atx λογικά καμμένο, αλλά με όλη την καλωδίωση απείραχτη οπότε ίσως κάποιος το θέλει για parts 🙂 (το atx έφυγε) Μένω Μαρούσι και δεν θα ήθελα μπλέξω με αποστολές και ταχυδρομεία, οπότε παράδοση έπειτα από συνεννόηση χέρι (με αντισηπτικό) με χέρι (με αντισηπτικό) 😅 Παρελαβα απο τον Αντώνη σήμερα και τον ευχαριστώ πολύ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreeKar98K Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κατά τις αρχαιολογικές ανασκαφές βρήκα και: Πρόγραμμα GIS Arc View (Γεωπληροφορική) με έξτρα χάρτες. Μοτεράκι από εκτυπωτή HP Inkjet κάτι.(*1050?* Ίσως). 2x cisco GLC-SX-MMD Ενδιαφέρον με ΠΜ. Βρίσκομαι Νέο Ψυχικό. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από GreeKar98K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, GreeKar98K είπε Πρόγραμμα GIS Arc View (Γεωπληροφορική) με έξτρα χάρτες. Αν υπάρχει καμία περίπτωση να στείλεις (με έξοδα μου), με ενδιαφέρει πάρα πολύ το arcgis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreeKar98K Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mikegad είπε Αν υπάρχει καμία περίπτωση να στείλεις (με έξοδα μου), με ενδιαφέρει πάρα πολύ το arcgis Να το στείλω, απλά να σου στείλω αναλυτικά τα περιεχόμενα, να δεις μήπως λείπει τίποτα 27 λεπτά πριν, GreeKar98K είπε Κατά τις αρχαιολογικές ανασκαφές βρήκα και: Πρόγραμμα GIS Arc View (Γεωπληροφορική) με έξτρα χάρτες. Μοτεράκι από εκτυπωτή HP Inkjet κάτι.(*1050?* Ίσως). 2x cisco GLC-SX-MMD Ενδιαφέρον με ΠΜ. Βρίσκομαι Νέο Ψυχικό. Προσθέτω: Ραδιοφωνάκι Frulite- λειτουργικό την τελευταία φορά που δοκιμάστηκε 🔋 Μπαταρίες κινητού - άγνωστη κατάσταση 1)LG- BL-53QH 3.8V 2)LG BL-44JN 3.7V 3)LG LGIP-550N 3.7V Realtech 802.11b/g RTL8187B miniCard MP3 innovator σε μέτρια εμφανισιακή κατάσταση, άγνωστη λειτουργική. Ενδιαφέρον ΠΜ. Βρίσκομαι Νέο Ψυχικό. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από GreeKar98K 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, GreeKar98K είπε Να το στείλω, απλά να σου στείλω αναλυτικά τα περιεχόμενα, να δεις μήπως λείπει τίποτα Προσθέτω: Ραδιοφωνάκι Frulite- λειτουργικό την τελευταία φορά που δοκιμάστηκε 🔋 Μπαταρίες κινητού - άγνωστη κατάσταση 1)LG- BL-53QH 3.8V 2)LG BL-44JN 3.7V 3)LG LGIP-550N 3.7V Realtech 802.11b/g RTL8187B miniCard MP3 innovator σε μέτρια εμφανισιακή κατάσταση, άγνωστη λειτουργική. Ενδιαφέρον ΠΜ. Βρίσκομαι Νέο Ψυχικό. Αυτά τα ραδιόφωνα κια και μρ3 έχουν στιγματίσει τα εφηβικά μου χρόνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τριτη ανασκαφη...δευτερο δωματιο....πρωτη ντουλαπα 22/02/2021 μ.χ. 1.LITE-ON CD-RW DRIVE MODEL LTR-40125S IDE (08-2002!!!) 2.SONY-NEC OPTIARC DVDRW-CDRW MODEL AD-7173A IDE (10/06) Με την καλωδιοταινια τους σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση αν και πιθανολογω απο το μερος που τα βρηκα, οτι δεν εχουν δουλεψει ποτε! 3.PCI CARD FIREWIRE 3+1 4.2 ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ λειτουργικοι για λαμπες Η7 ΧΕΝΟΝ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΤΑ 1,2 ΚΑΙ 4... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από tigergreg 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BOYXBA Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Τριτη ανασκαφη...δευτερο δωματιο....πρωτη ντουλαπα 22/02/2021 μ.χ. 1.LITE-ON CD-RW DRIVE MODEL LTR-40125S IDE (08-2002!!!) 2.SONY-NEC OPTIARC DVDRW-CDRW MODEL AD-7173A IDE (10/06) Με την καλωδιοταινια τους σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση αν και πιθανολογω απο το μερος που τα βρηκα, οτι δεν εχουν δουλεψει ποτε! 3.PCI CARD FIREWIRE 3+1 4.2 ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ λειτουργικοι για λαμπες Η7 ΧΕΝΟΝ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ. pm 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Τριτη ανασκαφη...δευτερο δωματιο....πρωτη ντουλαπα 22/02/2021 μ.χ. 1.LITE-ON CD-RW DRIVE MODEL LTR-40125S IDE (08-2002!!!) 2.SONY-NEC OPTIARC DVDRW-CDRW MODEL AD-7173A IDE (10/06) Με την καλωδιοταινια τους σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση αν και πιθανολογω απο το μερος που τα βρηκα, οτι δεν εχουν δουλεψει ποτε! 3.PCI CARD FIREWIRE 3+1 4.2 ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ λειτουργικοι για λαμπες Η7 ΧΕΝΟΝ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ. pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, GreeKar98K είπε Κατά τις αρχαιολογικές ανασκαφές βρήκα και: Πρόγραμμα GIS Arc View (Γεωπληροφορική) με έξτρα χάρτες. Μοτεράκι από εκτυπωτή HP Inkjet κάτι.(*1050?* Ίσως). 2x cisco GLC-SX-MMD Ενδιαφέρον με ΠΜ. Βρίσκομαι Νέο Ψυχικό. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό Πρόγραμμα GIS Arc View (Γεωπληροφορική) με έξτρα χάρτες, ἐφόσον μπορεῖ νά γίνει ταχυδρομική ἀποστολή. Εὐχαριστῶ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclound Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γειά χαρά, συνεχίζει η εκκαθάριση Κεραία μαζί με USB κάρτα TV υπολογιστή. Πλήρως λειτουργική την τελευταία φορά πριν χρόνια που την χρησιμοποίησα με Windows XP και ένα δικό της -τίμιο- software. Υποστηρίζει και εγγραφή live streaming από ότι θυμάμαι. Όποιος μπορεί να έρθει μέχρι Κορυδαλλό να την πάρει, ας στείλει πρώτα εδώ μια απάντηση και μετά ένα PM. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από mclound 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, mclound είπε Γειά χαρά, συνεχίζει η εκκαθάριση Κεραία για κάρτα TV υπολογιστή. Πλήρως λειτουργική την τελευταία φορά πριν χρόνια που την χρησιμοποίησα με Windows XP και ένα δικό της -τίμιο- software. Υποστηρίζει και εγγραφή live streaming από ότι θυμάμαι. Όποιος μπορεί να έρθει μέχρι Κορυδαλλό να την πάρει, ας στείλει πρώτα εδώ μια απάντηση και μετά ένα PM. pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, tigergreg είπε Τριτη ανασκαφη...δευτερο δωματιο....πρωτη ντουλαπα 22/02/2021 μ.χ. 1.LITE-ON CD-RW DRIVE MODEL LTR-40125S IDE (08-2002!!!) 2.SONY-NEC OPTIARC DVDRW-CDRW MODEL AD-7173A IDE (10/06) Με την καλωδιοταινια τους σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση αν και πιθανολογω απο το μερος που τα βρηκα, οτι δεν εχουν δουλεψει ποτε! 3.PCI CARD FIREWIRE 3+1 4.2 ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ λειτουργικοι για λαμπες Η7 ΧΕΝΟΝ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ 4... Καλησπέρα Γρηγόρη. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό 1 καί 2. Εὐχαριστῶ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 @MessengerOfGood ευχαριστώ πολύ για τα dvd και τις κασετίνες. Τα διπλά κάποια στιγμή θα τα ανεβάσω για επαναχάρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgie2 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 1) Κουτί υπολογιστή 48Βχ18Πχ43Υ. Ανεμιστηράκι, κουμπιά, λαμπάκια, 2 X USB, CD-ROM (IDE) λειτουργικά. Τροφοδοτικό 300W επίσης λειτουργικό, ακούγεται όμως λες και αλέθει καφέ. Floppy άγνωστης λειτουργικής κατάστασης. 2) Monitor CRT 17" Sampo KM-718-1. Δεν ζητήθηκε σε παλαιότερη ανάρτηση. Θα προτιμηθεί κάποιος που τα θέλει και τα δύο μαζί. Παραλαβή μόνο από Βύρωνα. Post εδώ και μετά πμ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionisakos4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 αν μέχρι Παρασκευή δεν φύγει η τηλεόραση (χοντρή παλιά μικρή) Philips ,λειτουργική ( όταν την είχα συνδέσει ) ,και ένα πληκτρολόγιο χωρίς receiver θα πάνε ανακύκλωση (Θεσσαλονίκη παραλαβή από εμένα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teledomenet Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Στις 17/2/2021 στις 11:43 ΜΜ, Kostas.karras είπε Χαρίζονται 1) Αφυγραντήρας μίνι puredry , ζήτημα να έχει χρησιμοποιηθεί 2 φορές, κάθεται στο κουτί του, πρέπει να έχει ακόμη εγγύηση. 2) σανιδες snowboard χαρισμενες από κάποιο άλλο μέλος, τίς είχα διακοσμητικές, σειρά για τον επόμενο. 3) μια στιβα μουσικοπεριοδικά 4) μερικά λεντ φωτιστικά, χαρισμενα από μέλος παλαιότερα, τα χρησιμοποίησα για κάτι πατέντες,δεν μου χρειάζονται πλέον,και δεν ξέρω ποια λειτουργούν.εγω εκοβα μεμονωμένα τα λεντακια και τα τροφοδοτουσα απευθείας. Παραλαβή Αθήνα κατόπιν συνεννόησης. Αυτό το διάστημα δεν στέλνω,σορυ μου είναι αδύνατο. Θα μπουν και σε διπλανό forum. Παρελαβα 1 & 4, ευχαριστω πολυ φιλε Κωστα. Ελπιζω να βρεθει καποιο μπανακι με καθισμα εδω πριν παει φανταρος ο μικρος μιας και δεν εκανε αυτο που ειχα εγω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις