billmorfat Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, akisthegreat είπε Καλημέρα σας, Χαρίζονται από το σπίτι γειτόνισσας που μετακόμισε και τα άφησε, ένας τριθέσιος δερμάτινος καναπές και ένα ποδήλατο. Το ποδήλατο είναι όλο σκουριασμενο με σκασμένα λάστιχα. Αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί ή να πάρει ανταλλακτικά. Όποιος ενδιαφέρεται, φέρνει και 3 φίλους του να κατεβάσουν τον καναπέ από τον 4ο όροφο, γιατί εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ. Δεν χωράει σε ασανσέρ. Παραλαβή από Σεπόλια, κέντρο Αθήνας. Πρώτα μήνυμα εδώ και μετά pm. Θα με ενδιέφερε το ποδηλατάκι ! ευχαριστω 2 ώρες πριν, mples είπε 3g στικάκι στην συσκευασία του παραλαβή από Καματερό δεν κάνω αποστολές δεν κρατάω προτεραιότητες Θα με ενδιέφερε! ευχαριστω πολύ
Al_pacino Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, GreeKar98K είπε 1x εξωτερική θήκη 2,5" IDE - αχρησιμοποίητο.( Λάθος αγορά) Κρατημένο για @Locke_John ______________________________________________________________________ Με ενδιαφέρει η θηκούλα αν δεν την παρει ο τζονης γιατι η δικια μου τα τιναξε τα πεταλα.
mples Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, billmorfat είπε Λαθος 57 λεπτά πριν, billmorfat είπε Θα με ενδιέφερε το ποδηλατάκι ! ευχαριστω Θα με ενδιέφερε! ευχαριστω πολύ Δικο σου το στικακι Υγ γραφε ενα ενα τα πραγματα που σε ενδιαφερουν με μπερδεψες Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από mples
CaMp3on Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται η παρακάτω σακούλα με 4 φίλτρα. Είναι αυθεντική hoover. Περιοχή: Ανατολική Θεσσαλονίκη Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από CaMp3on 2
Locke_John Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Στις 17/2/2021 στις 5:12 ΜΜ, alxnt είπε Χαρίζονται διάφορα πραγματάκια που φαίνονται στη φωτο. CD Rom IDE SDRAM μια 128mb η αλλη δεν ξέρω(κρατημένες για συμφορουμητη) ένα μικρόφωνο με jack 3,5 Ψυκτρα Intel μάλλον για socket 775 Μια καμερα usb Creative(χαμηλης αναλυσης) ένα τροφοτικο λαπτοπ toshiba (19V/4,74A) ένα τροφοδοτικό από hp deskjet(18V/1.1A)(κρατημένο για συμφορουμητη) μια Pci καρτα δικτυου ένα fan intel για chipset(ή καμια άλλη πατέντα) και 2 τροφοδοτικά καλωδια Γεια, Αν υπάρχει ακόμα 1 τροφοδοτικό καλώδιο, θα το ήθελα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
tigergreg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1.ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ CREATIVE LABS CT 4810 ΜΕ GAMEPORT. 2.ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ HDMI bitmore dtv 300 με τ/χ ρυθμισμενος στην κορινθια αλλα σταματησε να λειτουργει το τηλεχειριστηριο και δεν μπορω να κανω ρεσετ. 3.Ασυρματο ποντικι m-rbs136 logitech mouse που δουλευει μεν αλλα η ροδελα του γυρναει φρεναριστη αν και το καθαρισα.Με το στικακι του. 4.Ασυρματο ποντικι χωρις στικακι POWER-TECH PT-679... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ.... Παρακαλω πολυ ΜΟΝΟ αν ενδιαφερεστε πραγματικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από tigergreg 1
Trigger Happy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, tigergreg είπε 6 ΠΑΛΙΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ECC ΓΙΑ ΣΕΡΒΕΡ που δουλευουν και κανονικα αλλα με την μιση χωρητικοτητα. εμμμ; πώς; δεν το κάταλαβα αυτό πώς το βλέπει.. please explain?
tigergreg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Trigger Happy είπε εμμμ; πώς; δεν το κάταλαβα αυτό πώς το βλέπει.. please explain? Τις SDRAM τις βλεπει 128μβ και τις DDR 256μβ μονο στις πολυ παλιες μητρικες.
Trigger Happy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 μάλιστα...κάτι μάθαμε και σήμερα. είτε το πιστεύεις είτε όχι, δεν μου έχει ξανατύχει. συνήθως, απλά δεν παίζουν. ή σου πετάει μήνυμα ότι το dimm X δεν είναι συμβατό και δεν σε αφήνει έτσι και αλλιώς να προχωρήσεις... 1
tigergreg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Η SDRAM σε σοκετ 370 και η DDR1 σε σοκετ 423
jimmysss! Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, tigergreg είπε 1.ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ CREATIVE LABS CT 4810 ΜΕ GAMEPORT. 2.ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ HDMI bitmore dtv 300 με τ/χ ρυθμισμενος στην κορινθια αλλα σταματησε να λειτουργει το τηλεχειριστηριο και δεν μπορω να κανω ρεσετ. 3.Ασυρματο ποντικι m-rbs136 logitech mouse που δουλευει μεν αλλα η ροδελα του γυρναει φρεναριστη αν και το καθαρισα.Με το στικακι του. 4.Ασυρματο ποντικι χωρις στικακι POWER-TECH PT-679... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ.... Παρακαλω πολυ ΜΟΝΟ αν ενδιαφερεστε πραγματικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Καλησπερα, Ενδιαφερομαι για την καρτα ηχου και το ποντικι Ευχαριστω!
Crybal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Θα επανελθω με αυτο καθως πρεπει να μας αδειασει τον χωρο Ψυγειο Siemens με πρόβλημα.Ειναι αρκετα μεγαλο με πλάτος 70εκ. ,υψος 1,85 ,εχει ανεξαρτητες ρυθμισεις για συντηρηση και καταψυξη και εμφανισιακά ειναι σε πολύ καλή κατάσταση..Λειτουργούσε μια χαρά εδω και 6 χρόνια (ειναι παλαιοτερο ,απλά τοτε το πήραμε εμεις) μέχρι που αρχισε να ριχνει ασφάλεια.Ο τεχνικος μας ειπε ότι ειναι καμένο το μοτέρ και θέλει περίπου 200€ (θεωρώ οτι αν το ψαξει κάποιος ισως και με 150 φτιάχνεται) Για το μαγαζι μας ήδη ηταν πολύ μεγαλο οποτε το παροπλίσαμε και απλά πήραμε ενα μικρό.Παραλαβη απο Δαφνη.Χρειαζεται δύο ατομα γεροδεμενα σίγουρα! (προτεραιότητα σε άτομα που μου εχουν χαρίσει στο παρελθόν) 6
tigergreg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σημερα στις ανασκαφες το βρηκα αλλα δεν βρηκα τροφοδοτικο (5volt). ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από tigergreg 2
v-tidus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Στις 15/2/2021 στις 12:06 ΜΜ, v-tidus είπε Χαρίζονται, σαν καινούργια βιβλία ACCA Audit and Assurance (AA) Βιβλίο και Ασκήσεις - BPP Media. Ίσχυαν μέχρι Ιούνιο 2020 όμως δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές έκτωτε. Μαζί δίνονται και τα passcards. Συνάντηση σε σταθμό μετρό Χολαργού. Υπάρχουν ακόμα αν τα θέλει κάποιος
llabros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Στις 17/2/2021 στις 11:43 ΜΜ, Kostas.karras είπε Χαρίζονται 1) Αφυγραντήρας μίνι puredry , ζήτημα να έχει χρησιμοποιηθεί 2 φορές, κάθεται στο κουτί του, πρέπει να έχει ακόμη εγγύηση. 2) σανιδες snowboard χαρισμενες από κάποιο άλλο μέλος, τίς είχα διακοσμητικές, σειρά για τον επόμενο. 3) μια στιβα μουσικοπεριοδικά 4) μερικά λεντ φωτιστικά, χαρισμενα από μέλος παλαιότερα, τα χρησιμοποίησα για κάτι πατέντες,δεν μου χρειάζονται πλέον,και δεν ξέρω ποια λειτουργούν.εγω εκοβα μεμονωμένα τα λεντακια και τα τροφοδοτουσα απευθείας. Παραλαβή Αθήνα κατόπιν συνεννόησης. Αυτό το διάστημα δεν στέλνω,σορυ μου είναι αδύνατο. Θα μπουν και σε διπλανό forum. Με ενδιαφέρουν οι λάμπες και ο αφυγραντύρας! Εχεις PM
Προτεινόμενες αναρτήσεις