360city Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 14 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Yes i know, και είχα κάνει επεξεργασία, αλλά δεν έκανα αποθήκευση.. Αυτά παθαίνουν οι μπαμπάδες που ξενυχτάνε!!! 15 ώρες πριν, mourgolukos είπε Με ενδιαφέρουν τα ακουστικά Στέλνω ΠΜ Μόλις τα παραλάβεις με το καλό να τσεκαρεις την κάψα του ακουστικού. Αν είναι αυτό να μου πεις πόσα εκατοστά είναι γιατί έχω κάποια από καλά ακουστικά. Μην βάλεις κανένα απλό κ ακούγεται σαν ντενεκεδακι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 18 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Arumnus ,αν αλλάξει κάτι, εγώ παραχωρω το μπανάκι.. Συναλλαγή με τέτοια άτομα ΔΕΝ θέλω. ;;; Δεν είχα εγώ κάποια ένσταση ή παράπονο που δήλωσες 1ος για το μπανάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 40 λεπτά πριν, Aurumnus είπε ;;; Δεν είχα εγώ κάποια ένσταση ή παράπονο που δήλωσες 1ος για το μπανάκι. Όχι,δεν λέω κάτι για σένα.. Απλά , αν το θες επικοινώνησε μαζί του, εγώ δεν το θέλω .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leolipop Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μητρική με επεξεργαστή P4 3.2ghz και 2gb ddr1.Οταν ήταν πάνω σε σύστημα μετά από κάποιο χρόνο πάγωνε στα windows.Ειχε δοκιμαστεί με αλλο τροφοδοτικό , σκληρό ,με η χωρίς κάρτα γραφικών και μετά από φορμάτ το πρόβλημα επέμενε.Οποτε δίνεται όλο μαζι. Παράδοση από Περιστέρι.Δεν κάνω αποστολές.Δεν δίνω προτεραιότητα σε επικοινωνία.Οποιος εμφανιστεί πρώτος παραλαμβάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teledomenet Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιζει να υπαρχει ενα μπανακι και αν θελεις και ενα ριλαξ, θα σου πω αυριο. Αν θελεις και κατι αλλο πες μου να το δω. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από teledomenet 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 leolipop έχει φουσκωμένους πυκνωτές. Την έχω, ήταν ο βασικός μου υπολογιστής 2010-2015, αν αλλαχτούν οι πυκνωτές θα γίνει σαν καινούρια 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leolipop Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, kstgr είπε leolipop έχει φουσκωμένους πυκνωτές. Την έχω, ήταν ο βασικός μου υπολογιστής 2010-2015, αν αλλαχτούν οι πυκνωτές θα γίνει σαν καινούρια Tωρα που το λες , βλεπω τον μεγαλο πισω απο τα usb οτι εχει σκασει απο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, leolipop είπε Tωρα που το λες , βλεπω τον μεγαλο πισω απο τα usb οτι εχει σκασει απο πανω. Για να μην πουμε και τους 3 πανω απο την cpu 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Πάντα αλλάζει όλη η ομάδα πυκνωτών. Και ας φαίνονται καλοί οι υπόλοιποι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Η συγκεκριμένη μητρική έχει αντίθετη πολικότητα, δηλαδή όταν βγει ο πυκνωτής, το άσπρο κομμάτι δεν είναι το πλην του πυκνωτή αλλά το συν, αντίθετα με το industry standard. Ενώ λέει Intel, δεν ειναι made by Intel, αλλά με συμβόλαιο. 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Αν βλέπω καλά πάνω γράφει χωρίς μόλυβδο, οπότε να υποθέσω ότι δεν χρησιμοποιήθηκε μόλυβδος στο καλάι; Αν είναι έτσι, θα είναι λίγο δύσκολο να γίνει αποκόλληση στους πυκνωτές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Όλες οι μητρικές (και κάρτες γραφικών κτλ) μετά το 2001/2002 είναι ROHS άρα χρησιμοποιούν αμόλυβδο καλάι άρα θέλουν καλο εξοπλισμό για να αλλάξεις τους πυκνωτές (T12 soldering station κτλ). 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Με το YH-936 στους 300°C έχω αλλάξει: Spoiler Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από Τέρης Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Στις 17/2/2021 στις 2:18 ΜΜ, tigergreg είπε 1.SELTI ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΛΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ... https://www.e-smarteck.gr/selti-thirotileorasi-ivg-1989 2.Αποτριχωτης μυτης και αυτιων....nose & ear hair trimmer TIANCHAO σφραγισμενος. Λειπει η ΑΑΑ μπαταρια του. 3.Χειριστηριο ΖΥΚΟΝ με gameport φισα. Eχω και καρτα ηχου με gameport αν θελετε. 4.ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ CREATIVE LABS CT 4810 ΜΕ GAMEPORT. Παρακαλω πολυ ΜΟΝΟ αν ενδιαφερεστε πραγματικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. 1,2,3 ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ..... να ευχαριστήσω και εδώ τον Κύριο Γρηγόρη , για το τρίμερ και το θυροτηλέφωνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 23 ώρες πριν, bnvdarklord είπε Δίνονται τα παρακάτω. Παραλαβή χέρι με χέρι κατα προτίμηση κοντά μου (Κερατσίνι) ή σε κάποιο σταθμό του μετρό. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας σε PM, απαντήσεις εδώ ενδέχεται να μην τις δω. Αν κάτι ζητηθεί απο πολλούς, θα προτιμήσω μέλη που εχουν ηδη χαρίσει κατι αντί για σειρά προτεραιότητας. 1. (κρατήθηκε) Ακουστικά Sennheiser HD451. Εχει χαλάσει το καλώδιο και δεν ακουγεται ο ήχος από το 1 ακουστικό. Εκτιμώ οτι κάποιος που ξερει να αλλάξει καλώδιο μπορει να τα φτιάξει, και να τα χρησιμοποιήσει. Τα μαξιλαράκια ειναι αφαιρούμενα, οπότε θα μπορείτε να τα καθαρίσετε. 2. Παλιά καρτα γραφικών ATI Radeon 9600PRO 128MB RAM. Δεν εχω ιδεα αν λειτουργει, αλλα λογικα ναι. 3. Παλιό IDE DVD Drive. Να ευχαριστήσω τον Μπάμπη για τα ακουστικά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις