tigergreg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1.SELTI ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΛΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ... https://www.e-smarteck.gr/selti-thirotileorasi-ivg-1989 2.Αποτριχωτης μυτης και αυτιων....nose & ear hair trimmer TIANCHAO σφραγισμενος. Λειπει η ΑΑΑ μπαταρια του. 3.Χειριστηριο ΖΥΚΟΝ με gameport φισα. Eχω και καρτα ηχου με gameport αν θελετε. 4.ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ CREATIVE LABS CT 4810 ΜΕ GAMEPORT. Παρακαλω πολυ ΜΟΝΟ αν ενδιαφερεστε πραγματικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. 1,2,3 ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από tigergreg 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Ρολόι SMAEL 1509 (made in China). Με τις ετικέτες/ζελατίνες του αφόρετο. Λάθος παραγγελία, δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Πάτρα 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, άδικος είπε Ρολόι SMAEL 1509 (made in China). Με τις ετικέτες/ζελατίνες του αφόρετο. Λάθος παραγγελία, δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Πάτρα πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, άδικος είπε Ρολόι SMAEL 1509 (made in China). Με τις ετικέτες/ζελατίνες του αφόρετο. Λάθος παραγγελία, δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Πάτρα Αν μπορείς να στείλεις, με ενδιαφέρει. Στέλνω PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingvaliant Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, άδικος είπε Ρολόι SMAEL 1509 (made in China). Με τις ετικέτες/ζελατίνες του αφόρετο. Λάθος παραγγελία, δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Πάτρα καλησπερα θα το ηθελα και εγω. Ειμαι Πατρα. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2021 από kingvaliant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται διάφορα πραγματάκια που φαίνονται στη φωτο. CD Rom IDE SDRAM μια 128mb η αλλη δεν ξέρω(κρατημένες για συμφορουμητη) ένα μικρόφωνο με jack 3,5 Ψυκτρα Intel μάλλον για socket 775 Μια καμερα usb Creative(χαμηλης αναλυσης) ένα τροφοτικο λαπτοπ toshiba (19V/4,74A) ένα τροφοδοτικό από hp deskjet(18V/1.1A)(κρατημένο για συμφορουμητη) μια Pci καρτα δικτυου ένα fan intel για chipset(ή καμια άλλη πατέντα) και 2 τροφοδοτικά καλωδια Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από alxnt 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreeKar98K Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, alxnt είπε Χαρίζονται διάφορα πραγματάκια που φαίνονται στη φωτο. CD Rom IDE SDRAM μια 128mb η αλλη δεν ξέρω ένα μικρόφωνο με jack 3,5 Ψυκτρα Intel μάλλον για socket 775 Μια καμερα usb Creative(χαμηλης αναλυσης) ένα τροφοτικο λαπτοπ toshiba (19V/4,74A) ένα τροφοδοτικό από hp deskjet(18V/1.1A) μια Pci καρτα δικτυου ένα fan intel για chipset(ή καμια άλλη πατέντα) και 2 τροφοδοτικά καλωδια Καλησπέρα, αν βρίσκεστε Αθήνα ενδιαφέρομαι για τα δύο fan. (Για πατέντες τύπου φωτογραφίας🥺) Στέλνω ΠΜ. 4 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 41 λεπτά πριν, alxnt είπε SDRAM μια 128mb η αλλη δεν ξέρω ένα τροφοτικο λαπτοπ toshiba (19V/4,74A) ένα τροφοδοτικό από hp deskjet(18V/1.1A) και 2 τροφοδοτικά καλωδια αν είσαι σχετικά κοντά, αθήνα αυτό του τοσιμπα είναι καλή ιδέα. οι sdram παντα χρήσιμες. το deskjet αν περισσέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 47 λεπτά πριν, alxnt είπε Χαρίζονται διάφορα πραγματάκια που φαίνονται στη φωτο. CD Rom IDE SDRAM μια 128mb η αλλη δεν ξέρω ένα μικρόφωνο με jack 3,5 Ψυκτρα Intel μάλλον για socket 775 Μια καμερα usb Creative(χαμηλης αναλυσης) ένα τροφοτικο λαπτοπ toshiba (19V/4,74A) ένα τροφοδοτικό από hp deskjet(18V/1.1A) μια Pci καρτα δικτυου ένα fan intel για chipset(ή καμια άλλη πατέντα) και 2 τροφοδοτικά καλωδια με ενδιαφέρει και εμένα το τροφοδοτικό λαπτοπ toshiba (19V/4,74A), αν δε το πάρει ο Trigger Happy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, tigergreg είπε 1.SELTI ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΛΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ... https://www.e-smarteck.gr/selti-thirotileorasi-ivg-1989 2.Αποτριχωτης μυτης και αυτιων....nose & ear hair trimmer TIANCHAO σφραγισμενος. Λειπει η ΑΑΑ μπαταρια του. 3.Χειριστηριο ΖΥΚΟΝ με gameport φισα. Eχω και καρτα ηχου με gameport αν θελετε. 4.ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ CREATIVE LABS CT 4810 ΜΕ GAMEPORT. Παρακαλω πολυ ΜΟΝΟ αν ενδιαφερεστε πραγματικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Στέλνω Π.Μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, alxnt είπε Χαρίζονται διάφορα πραγματάκια που φαίνονται στη φωτο. Μια καμερα usb Creative(χαμηλης αναλυσης) Καλησπέρα, θα με ενδιέφερε και εμένα η κάμερα να την βάλω στον 3d εκτυπωτή μου (θα δουλεψει με linux οπότε δεν νομίζω να εχω πρόβλημα) Περιοχη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, GreeKar98K είπε Καλησπέρα, αν βρίσκεστε Αθήνα ενδιαφέρομαι για τα δύο fan. (Για πατέντες τύπου φωτογραφίας🥺) Στέλνω ΠΜ. 4 ώρες πριν, kakofonixx είπε με ενδιαφέρει και εμένα το τροφοδοτικό λαπτοπ toshiba (19V/4,74A), αν δε το πάρει ο Trigger Happy 4 ώρες πριν, Trigger Happy είπε αν είσαι σχετικά κοντά, αθήνα αυτό του τοσιμπα είναι καλή ιδέα. οι sdram παντα χρήσιμες. το deskjet αν περισσέψει. Παίδες υπάρχει περίπτωση να μένει κανείς Πειραιά ή Κοντά στον Πειραιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roybatty Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Χαρίζονται 4 μνήμες 512ΜΒ DDR400,λειτουργικές όλες απ'όσο θυμάμαι. Παραλαβή από δυτική Θεσσαλονίκη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Χαρίζονται 1) Αφυγραντήρας μίνι puredry , ζήτημα να έχει χρησιμοποιηθεί 2 φορές, κάθεται στο κουτί του, πρέπει να έχει ακόμη εγγύηση. 2) σανιδες snowboard χαρισμενες από κάποιο άλλο μέλος, τίς είχα διακοσμητικές, σειρά για τον επόμενο. 3) μια στιβα μουσικοπεριοδικά 4) μερικά λεντ φωτιστικά, χαρισμενα από μέλος παλαιότερα, τα χρησιμοποίησα για κάτι πατέντες,δεν μου χρειάζονται πλέον,και δεν ξέρω ποια λειτουργούν.εγω εκοβα μεμονωμένα τα λεντακια και τα τροφοδοτουσα απευθείας. Παραλαβή Αθήνα κατόπιν συνεννόησης. Αυτό το διάστημα δεν στέλνω,σορυ μου είναι αδύνατο. Θα μπουν και σε διπλανό forum. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teledomenet Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Χαρίζονται 1) Αφυγραντήρας μίνι puredry , ζήτημα να έχει χρησιμοποιηθεί 2 φορές, κάθεται στο κουτί του, πρέπει να έχει ακόμη εγγύηση. 2) σανιδες snowboard χαρισμενες από κάποιο άλλο μέλος, τίς είχα διακοσμητικές, σειρά για τον επόμενο. 3) μια στιβα μουσικοπεριοδικά 4) μερικά λεντ φωτιστικά, χαρισμενα από μέλος παλαιότερα, τα χρησιμοποίησα για κάτι πατέντες,δεν μου χρειάζονται πλέον,και δεν ξέρω ποια λειτουργούν.εγω εκοβα μεμονωμένα τα λεντακια και τα τροφοδοτουσα απευθείας. Παραλαβή Αθήνα κατόπιν συνεννόησης. Αυτό το διάστημα δεν στέλνω,σορυ μου είναι αδύνατο. Θα μπουν και σε διπλανό forum. Κωστα ενδιαφέρομαι για το 1 και 4, πμ Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2021 από teledomenet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις