arkadask Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) [Δώθηκαν] Χαρίζονται 2 ps3 (Χωρίς τους σκληρούς) . Είναι σε κομμάτια γιατί τα έχω ξεβιδώσει τα άνοιξα μήπως και τα φτιάξω (τρομάρα μου) αλλά δεν κατάφερα τπτ. Μπορεί να χάλασα ή να έσπασα κάτι όταν τα άνοιξα. Αθήνα (Ακαδημία πλάτωνος) έρχεστε να τα πάρετε από τον χώρο μου. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από arkadask 1
mpitzi91 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, arkadask είπε Χαρίζονται 2 ps3 (Χωρίς τους σκληρούς) . Είναι σε κομμάτια γιατί τα έχω ξεβιδώσει τα άνοιξα μήπως και τα φτιάξω (τρομάρα μου) αλλά δεν κατάφερα τπτ. Μπορεί να χάλασα ή να έσπασα κάτι όταν τα άνοιξα. Αθήνα έρχεστε να τα πάρετε από τον χώρο μου. Ενδιαφέρομαι για να φτιάξω ένα λειτουργικό, αλλίως θα ξαναχαριστεί εδω
arkadask Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, mpitzi91 είπε Ενδιαφέρομαι για να φτιάξω ένα λειτουργικό, αλλίως θα ξαναχαριστεί εδω Και εγώ αυτή την σκέψη είχα αλλά είναι διαφορετικά μοντέλα.
THE GG GAMER Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, arkadask είπε Χαρίζονται 2 ps3 (Χωρίς τους σκληρούς) . Είναι σε κομμάτια γιατί τα έχω ξεβιδώσει τα άνοιξα μήπως και τα φτιάξω (τρομάρα μου) αλλά δεν κατάφερα τπτ. Μπορεί να χάλασα ή να έσπασα κάτι όταν τα άνοιξα. Αθήνα έρχεστε να τα πάρετε από τον χώρο μου. Αν γίνεται φίλε μου να μου στείλεις ένα γιατί έχω και εγώ ένα χαλασμένο μπας και μπορέσω να κάνω κάτι
arkadask Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε Αν γίνεται φίλε μου να μου στείλεις ένα γιατί έχω και εγώ ένα χαλασμένο μπας και μπορέσω να κάνω κάτι Δεν μπορώ να τα χωρίσω γιατί είναι μαζί στις σακούλες ανοιγμένα και δεν έχω χρόνο να δω που πάει τι.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 39 λεπτά πριν, arkadask είπε Χαρίζονται 2 ps3 (Χωρίς τους σκληρούς) . Είναι σε κομμάτια γιατί τα έχω ξεβιδώσει τα άνοιξα μήπως και τα φτιάξω (τρομάρα μου) αλλά δεν κατάφερα τπτ. Μπορεί να χάλασα ή να έσπασα κάτι όταν τα άνοιξα. Αθήνα (Ακαδημία πλάτωνος) έρχεστε να τα πάρετε από τον χώρο μου. Θα με ενδιέφεραν εάν είναι ακόμα διαθέσιμα. Thanx!
mpitzi91 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 35 λεπτά πριν, mpitzi91 είπε Ενδιαφέρομαι για να φτιάξω ένα λειτουργικό, αλλίως θα ξαναχαριστεί εδω Αποσύρω για κάποιον που το χρειάζεται! 16 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Μαρκο, η μητρικουλα επαιξε και ειναι ετοιμη για χρηση! 😀 Θα κανει παρεα πλεον στον μοναχικο 2400 που ειχα στην ακρη, και ολο μαζι παει σε ενα παιδακι 12χρονο για fortnite. Από περιέργια τι είχε;
Kostas.karras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, mpitzi91 είπε Αποσύρω για κάποιον που το χρειάζεται! Από περιέργια τι είχε; Corrupted bios 1 1
[email protected] Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Στις 28/10/2018 στις 10:53 ΠΜ, tigergreg είπε Χαριζονται τα εξης..... 1.NETVIL SD Επίγειος ψηφιακός δέκτης λειτουργικος αλλα το τηλεχειριστηριο που μου δωσανε ειτε δεν ειναι δικο του ειτε θελει επιδιορθωση. 2.2 δισκοι 2,5αρηδες ο ενας IBM TRAVELSTAR IDE 20GB και ο αλλος SEAGATE MOMENTUS SATA 500GB προβληματικοι για οποιον θελει να ασχοληθει. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Ο 500ΑΡΗΣ ΔΙΣΚΟΣ ΔΟΘΗΚΕ.... Καλησπέρα, ο netvil παίζει ακόμα; σε ευχαριστώ
tigergreg Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, [email protected] είπε Καλησπέρα, ο netvil παίζει ακόμα; σε ευχαριστώ Ναι. Δεν γνωριζω μονο πως θα αλλαζεις καναλια καθοτι το τ/χ του δεν υπακουει. Για τα περαιτερω στειλε πμ.
AccountSaver Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1.Χαρίζεται μητρική που δόθηκε από εμένα από τον @Kostas.karras . QDI , δεν θυμάμαι ακριβές μοντέλο ,όπως την βλέπετε στις φώτος . Δεν κατάφερα να την δουλέψω ποτέ. MOBO + I/O Shield + CPU . 2. Thermaltake TR2 700Watt μου το έφεραν γιατί έκανε "παφ" και δεν δίνει σήμα. Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ. Παραλαβή ,μόνο σε εμένα. Όχι ,αποστολές κτλ. Πρώτα εδώ ,και μετά ΡΜ. Άτομα που έχουν χαρίσει στο παρελθόν ΜΟΝΟ. Όχι,φρέσκα account . Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από AccountSaver
drkar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δινεται κι απο εμενα δισκος Seagate ST320414A 20GB IDE 100% Health για οποιον τον χρειαζεται θεσσαλονικη , εκδηλωση ενδιαφεροντος πρωτα εδω και μετα πμ
aneurysm Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 16 ώρες πριν, άδικος είπε Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει μιας και θα το αγόραζα, αλλά πρέπει να δω αν έχω άτομο να περάσει από εκεί. ναι φιλε μου, οποτε κανονισεις με καποιον για παραλαβη, δικο σου
Doubt Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται 1. Φωτιστικό κρεμαστό πλαστικό ΙΚΕΑ, MELODI, μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση. 2. Μπλέντερ για κοκτέιλ Moulinex Type DB9 Special 2000 Midnight Cocktail Maker Mixer Αμεταχείριστο με το κουτί του. (σε δοκιμή που έκανα δεν λειτούργησε, θα δοκιμάσω ξανά αύριο) 3. PC case midi tower που είχα πάρει από τον etic, δεν το χρησιμοποίησα τελικά και ούτε πρόκειται όπως φαίνεται. Λείπει τμήμα του πλαϊνού πάνελ και λείπουν και οι πίσω βίδες. Εγκατεστημένο υπάρχει DVD IDE LG. Παραλαβή από τη γειτονιά μου μόνο. Αιγάλεω city Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από Doubt 2
maxdore217 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Doubt είπε Χαρίζονται 1. Φωτιστικό κρεμαστό πλαστικό ΙΚΕΑ, MELODI, μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση. 2. Μπλέντερ για κοκτέιλ Moulinex Type DB9 Special 2000 Midnight Cocktail Maker Mixer Αμεταχείριστο με το κουτί του. (σε δοκιμή που έκανα δεν λειτούργησε, θα δοκιμάσω ξανά αύριο) 3. PC case midi tower που είχα πάρει από τον etic, δεν το χρησιμοποίησα τελικά και ούτε πρόκειται όπως φαίνεται. Λείπει τμήμα του πλαϊνού πάνελ και λείπουν και οι πίσω βίδες. Εγκατεστημένο υπάρχει DVD IDE LG. Παραλαβή από τη γειτονιά μου μόνο. Αιγάλεω city Καλησπέρα με ενδιαφέρει και εμένα το 1 αν δεν το πάρει το άλλο μέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις