iliaspapa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 19 ώρες πριν, tornado είπε χαριζεται το παρακατω πλυντηριο miele θα επισυναψω και το δελτιο τεχνικου για το κοστος επισκευης 150-40 = 110 ευρω. Η αλλιως αν μπορει να αλλαξει καποιος τον πυκνωτη μονος του οσο κοστιζει το ανταλλακτικο. Μονο προσοχη γιατι ερχεται κλειδωμα, και δεν θα μπορει να γινει καμια κινηση και αναγκαστικα θα το βγαλω στο δρομο. Παραλαβη απο κεντρο Πειραια. Το παιρνει ο πρωτος που θα δηλωσει απο κατω μου οτι το θελει. Καλημέρα Ενδιαφερομαι και εγώ αν αποσύρει το ενδιαφέρον του ο πρώτος.
Doubt Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Εκτυπωτής μαυρόασπρος λέϊζερ, Xerox phaser 3010. Τον είχα πάρει από εδώ, του έβαλα συμβατό τόνερ, έκανα καμιά 10ρια εκτυπώσεις και την τελευταία φορά "μάσησε" το χαρτί και αυτό ήταν. Πλέον αναβοσβήνουν τα led του και ΔΕΝ εκτυπώνει. Όποιος τον θέλει, μόνο από κέντρο, κοντά στην Ομόνοια, καθημερινές, πρωί. Συνοδεύεται από τα καλώδια του, ρεύματος και USB. Spoiler 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Για τα posts που σβήστηκαν, είναι αυτονόητο ότι δεν προβλέπεται από τους κανόνες του forum: "Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας." http://www.insomnia.gr/announcement/13-όροι-χρήσης/ 3
MessengerOfGood Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Χαρίζονται δύο κασετίνες για δισκάκια CD/DVD. Χωράνε 128 δισκάκια η καθεμία. Αν καποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm. 2 1
Tigio13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Ας βάλω πριν το κλείδωμα 3 πραγματάκια πριν τα πετάξω. Το πληκτρολόγιο είναι από acer παλιό λάπτοπ αλλά κάνει σε πολλά διαφορετικά από ότι είδα. Θέλει πολύ καθάρισμα και λείπει το 0. Το obd είναι από την προηγούμενη καραντίνα που το παιδί δεν ήρθε ποτέ να το πάρει. Και το τελευταίο δεν ξέρω καν τι είναι. Μου το έστειλε κατά λάθος το bangood, μου έκανε refund για το λάθος του και μου έμεινε. Δεν έχει ανοιχτεί καν. Στείλτε ένα μήνυμα εδώ και μετά πμ. Παραλαβή μόνο από το χώρο μου Παλαιό Φάληρο. 3
caution Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Ενδιαφέρομαι για το ODB και για το "δεν ξέρω καν"! 😄
Tigio13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, caution είπε Ενδιαφέρομαι για το ODB και για το "δεν ξέρω καν"! 😄 Κάτι σε pc part μοιάζει, άγνωστο σε μένα. Tassou αν δεν το πάρει το obd ο caution το παίρνεις εσύ.
georgios65 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Στις 7/2/2021 στις 10:01 ΜΜ, georgios65 είπε Π.Μ. Καλησπέρα σας. Παρέλαβα σήμερα ἀπό τό μέλος tigergreg τόν πύργο, καθώς καί τό τροφοδοτικό, τόν σκληρό καί τά drives καί θέλω νά τόν εὐχαριστήσω καί δημοσίως. Γρηγόρη σέ εὐχαριστῶ πάρα πολύ καί πάλι καί σοῦ εὔχομαι νά εἶσαι πάντα γερός καί δυνατός σάν τά ψηλά βουνά. 1
georgeps21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Spoiler 2 ώρες πριν, Tigio13 είπε Κάτι σε pc part μοιάζει, άγνωστο σε μένα. Tassou αν δεν το πάρει το obd ο caution το παίρνεις εσύ. Ρελέ ρεύματος είναι, σε πλακέτα για εύκολη σύνδεση σε μικρο ελεγκτές τύπου arduino / esp 8266 2 1
delpiero7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 ενδιαφερομαι για την obd αν δεν το παρουν οι παραπανω
1insomnia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Στις 9/2/2021 στις 5:05 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Μερικά πράγματα ακόμη: Ηλεκτρικός ατμομάγειρας στο κουτί του αχρησιμοποίητος για πάρα πολλά χρόνια με όλα του τα εξαρτήματα στο κουτί του. Ψεκαστικό αρώματος χώρων AirWick λειτυργικότατο (χωρίς φιάλη αρωματος και χωρίς τις 2 μπαταρίες ΑΑ) Ψωτιστικό από ΙΚΕΑ Ένα βαζάκι με μια περίεργη άμμο από JUMBO Ευχαριστώ δημόσια τον MessengerOfGood για την προσφορά του !
Crybal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Ευχαριστώ τον @dpolal...δε την βλεπω πολύ προθυμη... Τον @e-tic και τον @thodoris1985 για την προσφορά του. 1
thodoris1985 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 46 minutes ago, Crybal said: Ευχαριστώ τον @dpolal...δε την βλεπω πολύ προθυμη... Τον @e-tic και τον @thodoris1985 για την προσφορά του. Τεράστια η προσφορά μου, τι να σου πω!!
petaw-se-oneiro Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, Tigio13 είπε Ας βάλω πριν το κλείδωμα 3 πραγματάκια πριν τα πετάξω. Το πληκτρολόγιο είναι από acer παλιό λάπτοπ αλλά κάνει σε πολλά διαφορετικά από ότι είδα. Θέλει πολύ καθάρισμα και λείπει το 0. Το obd είναι από την προηγούμενη καραντίνα που το παιδί δεν ήρθε ποτέ να το πάρει. Και το τελευταίο δεν ξέρω καν τι είναι. Μου το έστειλε κατά λάθος το bangood, μου έκανε refund για το λάθος του και μου έμεινε. Δεν έχει ανοιχτεί καν. Στείλτε ένα μήνυμα εδώ και μετά πμ. Παραλαβή μόνο από το χώρο μου Παλαιό Φάληρο. Ενδιαφέρομαι για το obd αν δεν το πάρει κάποιος άλλος τελικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις