tigergreg Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1.Με την σειρα μου χαριζω το παλιο λαπτοπ που υπηρχε στην τσαντα.... MAXDATA MODEL N35BS1 Λειπουν δισκος, τροφοδοτικο (19-4,74),μπαταρια και καπακι δισκου. Στο βιος γραφει πεντιουμ4 2,4 ραμ 256MB. Μπορω να σας χαρισω εναν συμβατο δισκο 2,5 10GB για τυχον δοκιμη. Αν βρειτε και τι μνημη εχει μπορω να σας δωσω για αναβαθμιση. ΣΤΙΚΑΚΙ WIN98SΕ παρακαλω!!! 2.Δεκτης για ποντικι και πληκτρολογιο...microsoft wireless optical desktop receiver 2.0 a ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΩΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ. 3.ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ-ΔΕΚΤΗΣ novabox hd 831 με τηλεχειριστηριο χωρις τροφοδοτικο (12V-3,3A). 4.POWER BANK THAZER 2,200MAH. 5.Χειριστηριο ΖΥΚΟΝ με gameport φισα. Eχω και καρτα ηχου με gameport αν θελετε. 6.ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ CREATIVE LABS CT 4810 ΜΕ GAMEPORT. 7.ΑΣΥΡΜΑΤΗ καινουργια καρτα δικτυου PCI με καλωδιο και κεραια για δυσκολα δικτυα που γραφει MSI. Μαλλον RALINK RT2560. Παρακαλω πολυ ΜΟΝΟ αν ενδιαφερεστε πραγματικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΤΟ 1,2,4 ΚΑΙ 7 ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από tigergreg 3
Crybal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Πμ 17 λεπτά πριν, tigergreg είπε 1.Με την σειρα μου χαριζω το παλιο λαπτοπ που υπηρχε στην τσαντα.... MAXDATA MODEL N35BS1 Λειπουν δισκος, τροφοδοτικο (19-4,74),μπαταρια και καπακι δισκου. Στο βιος γραφει πεντιουμ4 2,4 ραμ 256MB. Μπορω να σας χαρισω εναν συμβατο δισκο 2,5 10GB για τυχον δοκιμη. Αν βρειτε και τι μνημη εχει μπορω να σας δωσω για αναβαθμιση. ΣΤΙΚΑΚΙ WIN98SΕ παρακαλω!!! 2.Δεκτης για ποντικι και πληκτρολογιο...microsoft wireless optical desktop receiver 2.0 a ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΩΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ. 3.ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ-ΔΕΚΤΗΣ novabox hd 831 με τηλεχειριστηριο χωρις τροφοδοτικο (12V-3,3A). 4.POWER BANK THAZER 2,200MAH ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ. Για μια αναγκη καλο ειναι. 5.Χειριστηριο ΖΥΚΟΝ με gameport φισα. Eχω και καρτα ηχου με gameport αν θελετε. 6.ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ CREATIVE LABS CT 4810 ΜΕ GAMEPORT. 7.ΑΣΥΡΜΑΤΗ καινουργια καρτα δικτυου PCI με καλωδιο και κεραια για δυσκολα δικτυα που γραφει MSI. Μαλλον RALINK RT2560. Παρακαλω πολυ ΜΟΝΟ αν ενδιαφερεστε πραγματικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΤΟ 7 ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ..... Πμ
MessengerOfGood Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι και για ένα από τα: 4.POWER BANK THAZER 2,200MAH ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2021 από MessengerOfGood
georgios65 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκφράσω καί δημοσίως τίς εὐχαριστίες μου στό μέλος tigergreg γιά τά 1 σετ γνησιo με στικ WIN XP PRO SP2 ENG ME ROXIO CDROM, 1 σετ γνησιο με στικ WIN XP HOME SP2 ENG ME ROXIO CDROM, καθώς καί γιά τό ποντίκι πού μοῦ ἔδωσε. Γρηγόρη σέ εὐχαριστῶ καί πάλι πάρα πολύ. Στις 31/1/2021 στις 8:31 ΜΜ, Doubt είπε Κιτ επιδιόρθωσης για γρατζουνιές. Ίσα που το άνοιξα και το δοκίμασα μια φορά κι από τότε έμεινε έτσι. ΔΟΘΗΚΕ Ριχτάρι για 3θέσιο καναπέ. Ελάχιστη χρήση κι ένα πλύσιμο μόνο. ΔΟΘΗΚΕ Υπάρχει ακόμα το σταντ για CD ΔΟΘΗΚΕ και το ethernet switch 16 θέσεων. Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια) για να παραλάβετε. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου In before the (new) lock? Π.Μ. 1
leolipop Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ την παρέα.Μιας και έχω άδεια μετά από πολύ δουλειά μέσα στο lockdown , είπα να ξεσκαρταρω μερικά πράγματα. 1.fan cotroller , 3 αρσενικά και 3 θυληκα τριών πιν , 2 αισθητήρες θερμοκρασίας , το 3ο έχει χαθεί. - δοθηκε 2. Θήκες τάμπλετ για galaxy tab 3 7αρι.Καινουργιες . Μια για 3g και 2 για lte μοντέλα. Έχω και ένα κινητό sony ericsson 3108i κοκκινο το οποίο λειτουργεί κανονικά εκτός από το ηχείο κλήσεων.Το μεγαφωνο παίζει κανονικά. - δοθηκε Βρίσκομαι Περιστέρι.Αποκλειστικα με συνάντηση. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από leolipop 2
tigergreg Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1.Ενας ανεμιστηρας -φαν ελληνιστι-😄 12Χ12 με φισα 3 πιν για κουμπωμα σε μητρικη,,,, 2.Αποτριχωτης μυτης και αυτιων....nose & ear hair trimmer TIANCHAO σφραγισμενος. Λειπει η ΑΑΑ μπαταρια του. Παρακαλω πολυ ΜΟΝΟ αν ενδιαφερεστε πραγματικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2021 από tigergreg 1
kosutasu22 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, tigergreg είπε 2.Δεκτης για ποντικι και πληκτρολογιο...microsoft wireless optical desktop receiver 2.0 a ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΩΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ. Ειχα παρει πριν αρκετο καιρο ενα ασυρματο πληκτρολογιο microsoft απο εσενα. Ισως να ειναι ο δεκτης που ελειπε τοτε. Θα σου στειλω πμ 1 ώρα πριν, tigergreg είπε 2.Δεκτης για ποντικι και πληκτρολογιο...microsoft wireless optical desktop receiver 2.0 a ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΩΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ. Ειχα παρει πριν αρκετο καιρο ενα ασυρματο πληκτρολογιο microsoft απο εσενα. Ισως να ειναι ο δεκτης που ελειπε τοτε. Θα σου στειλω πμ
leolipop Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Διαφορες μπαταριες κινητων . οχι φουσκωμενες.Αγνωστης καταστασης.Βγηκαν απο σπασμενες συσκευες. Δοθηκαν ολες σε 2 μελη. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από leolipop 3
mples Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 19 ώρες πριν, mples είπε Χαρίζεται bvd εγγραφής με αποκωδικοποιητή που ανοίγει αλλά δεν ξεκινά για όποιον θέλει να ασχοληθεί χωρίς τηλεκοντρόλ Χαρίζονται διαφορα καλώδια μακριά για εκτύπωση και οθονες Χαρίζονται ένα κουτί που δεν ξέρω τι κάνει χαχαχαχα Χαρίζονται δίσκος ide Παραλαβή μόνο από το σπίτι μου δυτικά προάστια Καματερό Πρώτα εδώ μετά πμ Παιδιά οι προηγούμενοι δεν μπορούν να τα πάρουν αν κάποιος άλλος τα θέλει μέχρι αύριο τα κρατάω αλλιώς ανακύκλωση
Trigger Happy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, mples είπε Παιδιά οι προηγούμενοι δεν μπορούν να τα πάρουν αν κάποιος άλλος τα θέλει μέχρι αύριο τα κρατάω αλλιώς ανακύκλωση κοίτα, τα καλώδια αν ήσουν κάποια στιγμή προς κέντρο, ιδίως του kvm γιατί έχωάλλο ένα που θέλω να ξεμπερδέψω θα τα έπαιρνα. αλλά καματερό για αυτά μόνο, δεν λέει. οπότε βάλε με τελευταίο - τελευταίο στην λίστα και βλέπουμε. μακάρι να σου βρεθεί κάποιος εκεί κοντά να τα πάρει όλα. 23 λεπτά πριν, leolipop είπε Διαφορες μπαταριες κινητων . οχι φουσκωμενες.Αγνωστης καταστασης.Βγηκαν απο σπασμενες συσκευες. ακούγεται (και είναι) αστείο αλλά απο τις samsung κανα δυο μπορεί να θέλω. δεν βλέπω καλά τους κωδικούς στην φωτό
mples Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 44 λεπτά πριν, Trigger Happy είπε κοίτα, τα καλώδια αν ήσουν κάποια στιγμή προς κέντρο, ιδίως του kvm γιατί έχωάλλο ένα που θέλω να ξεμπερδέψω θα τα έπαιρνα. αλλά καματερό για αυτά μόνο, δεν λέει. οπότε βάλε με τελευταίο - τελευταίο στην λίστα και βλέπουμε. μακάρι να σου βρεθεί κάποιος εκεί κοντά να τα πάρει όλα. ακούγεται (και είναι) αστείο αλλά απο τις samsung κανα δυο μπορεί να θέλω. δεν βλέπω καλά τους κωδικούς στην φωτό Φίλε αύριο πάνε ανακοίνωση οποίος θέλει σήμερα μέχρι αύριο το απόγευμα τα παίρνει
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, leolipop είπε Διαφορες μπαταριες κινητων . οχι φουσκωμενες.Αγνωστης καταστασης.Βγηκαν απο σπασμενες συσκευες. Με ενδιαφερει και εμενα καποια Samsung θα ξερω το βραδυ που θα γυρισει η γυναικα μου με το κινητο.
Crybal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, leolipop είπε Χαιρετώ την παρέα.Μιας και έχω άδεια μετά από πολύ δουλειά μέσα στο lockdown , είπα να ξεσκαρταρω μερικά πράγματα. 1.fan cotroller , 3 αρσενικά και 3 θυληκα τριών πιν , 2 αισθητήρες θερμοκρασίας , το 3ο έχει χαθεί. 2. Θήκες τάμπλετ για galaxy tab 3 7αρι.Καινουργιες . Μια για 3g και 2 για lte μοντέλα. Έχω και ένα κινητό sony ericsson 3108i κοκκινο το οποίο λειτουργεί κανονικά εκτός από το ηχείο κλήσεων.Το μεγαφωνο παίζει κανονικά. Βρίσκομαι Περιστέρι.Αποκλειστικα με συνάντηση. PM
taskon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, leolipop είπε Διαφορες μπαταριες κινητων . οχι φουσκωμενες.Αγνωστης καταστασης.Βγηκαν απο σπασμενες συσκευες. Pm
petaw-se-oneiro Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, leolipop είπε Διαφορες μπαταριες κινητων . οχι φουσκωμενες.Αγνωστης καταστασης.Βγηκαν απο σπασμενες συσκευες. Αν εισαι Αθήνα θα ήθελα αυτές των Nokia. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2021 από petaw-se-oneiro
Προτεινόμενες αναρτήσεις