MSC3169 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Χαρίζω ξυριστική μηχανή SmartTouch-XL της Philips, η όποια λειτουργεί κανονικά. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι καινούργιες κεφαλές για λόγους υγιεινής. Pm και μετά εδώ για σειρά προτεραιότητας. Δεν μπορώ να αποστείλω λόγω χρόνου. Παραλαβή από Μοσχάτο ή Καλλιθέα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannismarianna Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, MSC3169 είπε Χαρίζω ξυριστική μηχανή SmartTouch-XL της Philips, η όποια λειτουργεί κανονικά. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι καινούργιες κεφαλές για λόγους υγιεινής. Pm και μετά εδώ για σειρά προτεραιότητας. Δεν μπορώ να αποστείλω λόγω χρόνου. Παραλαβή από Μοσχάτο ή Καλλιθέα. Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 16 ώρες πριν, Doubt είπε Κιτ επιδιόρθωσης για γρατζουνιές. Ίσα που το άνοιξα και το δοκίμασα μια φορά κι από τότε έμεινε έτσι. Περιέχει και φυλλάδιο με οδηγίες. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Απόκρυψη περιεχομένων Ριχτάρι για 3θέσιο καναπέ. Ελάχιστη χρήση κι ένα πλύσιμο μόνο. https://www.leroymerlin.gr/gr/diakosmisi/maxilaria-rihtaria/rihtaria/rihtari-country-style-greek-blue-m280xp170-cm-se-hroma-mple-82167244 Υπάρχει ακόμα το σταντ για CD και το ethernet switch 16 θέσεων. Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια) για να παραλάβετε. Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων In before the (new) lock? Ενδιαφέρομαι για το ριχταρι κ την βάση των cd. Στέλνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται bvd εγγραφής με αποκωδικοποιητή που ανοίγει αλλά δεν ξεκινά για όποιον θέλει να ασχοληθεί χωρίς τηλεκοντρόλ Χαρίζονται διαφορα καλώδια μακριά για εκτύπωση και οθονες Χαρίζονται ένα κουτί που δεν ξέρω τι κάνει χαχαχαχα Χαρίζονται δίσκος ide Παραλαβή μόνο από το σπίτι μου δυτικά προάστια Καματερό Πρώτα εδώ μετά πμ Στις 27/1/2021 στις 10:59 ΠΜ, teledomenet είπε Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2021 από mples 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 41 λεπτά πριν, mples είπε Χαρίζεται bvd εγγραφής με αποκωδικοποιητή που ανοίγει αλλά δεν ξεκινά για όποιον θέλει να ασχοληθεί χωρίς τηλεκοντρόλ Χαρίζονται διαφορα καλώδια μακριά για εκτύπωση και οθονες Χαρίζονται ένα κουτί που δεν ξέρω τι κάνει χαχαχαχα Χαρίζονται δίσκος ide Με ενδιαφέρει αν βολέυει η συνάντηση το "κουτι που δε ξέρεις τι κάνει" που πάρει πακέτο μαζί με τα καλώδια οθόνης κλπ (είναι KVM) 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, mples said: Καλησπέρα.. Με ενδιαφέρουν τα παραπάνω (KVM switch με τα καλώδια του). Σε ποια περιοχή είσαι; Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2021 από thodoris1985 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 31/1/2021 στις 8:31 ΜΜ, Doubt είπε Κιτ επιδιόρθωσης για γρατζουνιές. Ίσα που το άνοιξα και το δοκίμασα μια φορά κι από τότε έμεινε έτσι. ΔΟΘΗΚΕ Ριχτάρι για 3θέσιο καναπέ. Ελάχιστη χρήση κι ένα πλύσιμο μόνο. ΔΟΘΗΚΕ Υπάρχει ακόμα το σταντ για CD ΔΟΘΗΚΕ ethernet switch 16 θέσεων ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια) για να παραλάβετε. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου In before the (new) lock? Ευχαριστώ @TasSou για το DVB-T στικάκι. Υπάρχει και το φαξ Canon JX500 Spoiler Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από Doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε Καλησπέρα.. Με ενδιαφέρουν τα παραπάνω (KVM switch με τα καλώδια του). Σε ποια περιοχή είσαι; Καματερό 1 ώρα πριν, mples είπε Χαρίζεται bvd εγγραφής με αποκωδικοποιητή που ανοίγει αλλά δεν ξεκινά για όποιον θέλει να ασχοληθεί χωρίς τηλεκοντρόλ Χαρίζονται διαφορα καλώδια μακριά για εκτύπωση και οθονες Χαρίζονται ένα κουτί που δεν ξέρω τι κάνει χαχαχαχα Χαρίζονται δίσκος ide Παραλαβή μόνο από το σπίτι μου δυτικά προάστια Καματερό Πρώτα εδώ μετά πμ Παιδιά οποίος τα πάρει θα τα πάρει όλα και μετά τα μοιράζει παράδοση από τον χώρο μου μετα τς μια αποστολή δεν γίνεται ευχαριστώ 59 λεπτά πριν, DrLo είπε Με ενδιαφέρει αν βολέυει η συνάντηση το "κουτι που δε ξέρεις τι κάνει" που πάρει πακέτο μαζί με τα καλώδια οθόνης κλπ (είναι KVM) Οκ φίλε μου παραλαβή από τον χώρο μου όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 όπως είπαν και οι προλαλήσαντες το κουτί που κρατάς είναι kvm. στο console συνδέεις το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και την οθόνη που δουλεύεις. πίσω στις πολλές θύρες συνδέεις διαφορετικούς η/υ. ουσιαστικά με ένα κουμπί μπορείς να εναλλάσεις τον υπολογιστή που βλέπεις κάθε φορά στην οθόνη. σου μεταφέρει το πληκτολόγιο, το ποντίκι και την οθόνη ανάλογα. απλά πχ αντί για 4 μονιτορ, 4 πληκτρολογια και 4 ποντίκια, έχεις μόνο ένα σετ..... παιδιά, όποιος το πάρει αυτό, να προσέξει μόνο να υποστηρίζει την ανάλυση στην κάθε οθόνη..... ειναι vga.... μην έχετε βλέψεις hd κλπ ε;😁 α, ξέχασα. τα καλώδια που βλέπεις 3 σε 1 είναι τα δικά του. πάνε πακέτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Trigger Happy είπε όπως είπαν και οι προλαλήσαντες το κουτί που κρατάς είναι kvm. στο console συνδέεις το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και την οθόνη που δουλεύεις. πίσω στις πολλές θύρες συνδέεις διαφορετικούς η/υ. ουσιαστικά με ένα κουμπί μπορείς να εναλλάσεις τον υπολογιστή που βλέπεις κάθε φορά στην οθόνη. σου μεταφέρει το πληκτολόγιο, το ποντίκι και την οθόνη ανάλογα. απλά πχ αντί για 4 μονιτορ, 4 πληκτρολογια και 4 ποντίκια, έχεις μόνο ένα σετ..... παιδιά, όποιος το πάρει αυτό, να προσέξει μόνο να υποστηρίζει την ανάλυση στην κάθε οθόνη..... ειναι vga.... μην έχετε βλέψεις hd κλπ ε;😁 α, ξέχασα. τα καλώδια που βλέπεις 3 σε 1 είναι τα δικά του. πάνε πακέτο Ωραίος μου λύθηκε η απορία χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, mples said: Καματερό Αποσύρω γιατί είμαστε μακριά. Ευχαριστώ πολύ! (Είχε προηγηθεί άλλος πριν από εμένα έτσι κι αλλιώς.) Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2021 από thodoris1985 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Στις 31/1/2021 στις 4:15 ΜΜ, tigergreg είπε Μικρη ανακεφαλαιωση και προσθηκη.... 1.DEFENDER ACCURA MS-970 πατιναρει λιγο ο τροχος.... 2.BLUETOOTH MOUSE ACER FERRARI HSTNC-002W λειτουργικο με 2ΧΑΑ επαναφορτιζομενες μπαταριες. Εχω χασει το καλωδιο usb που φορτωνουν οι μπαταριες και θελει εξωτερικο καθαρισμα γιατι εχει εκεινο το υλικο που κολαει. Δινω και φορτιστη ρευματος 2ΧΑΑ μαζι. 3.Μικρο USB WIRELESS 802.11n στικακι που δεν καταφερα να βρω οδηγους. Παρακαλω πολυ ΜΟΝΟ αν ενδιαφερεστε πραγματικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΥΛΑ! Παρελήφθη. Ευχαριστώ πολυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 21 ώρες πριν, MSC3169 είπε Χαρίζω ξυριστική μηχανή SmartTouch-XL της Philips, η όποια λειτουργεί κανονικά. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι καινούργιες κεφαλές για λόγους υγιεινής. Pm και μετά εδώ για σειρά προτεραιότητας. Δεν μπορώ να αποστείλω λόγω χρόνου. Παραλαβή από Μοσχάτο ή Καλλιθέα. Ενδιαφερομαι και εγω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Στις 31/1/2021 στις 12:06 ΜΜ, SilentVoice είπε Χαρίζεται τηλεκοντρόλ Pioneer, άγνωστη κατάσταση, αν θυμάμαι καλά ήταν από home cinema. Αυτόματος ανακατευτης σάλτσας όπου παίρνει 4 μπαταρίες ΑΑ. Σε παλιά προσπάθεια σάλτσας που το είχα χρησιμοποιήσει δεν έκανε δουλειά. Τοστιέρα με χαλασμένο τον θερμοστατη. Μπορεί να παρακαμφθεί και να δουλεύει συνεχόμενα Ή να βρει κάποιος θερμοστατη. Προτίμηση παραλαβής από τον χώρο μου στο Χαλάνδρι. Υπάρχουν ακόμα αν ενδιαφέρεται κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 1/31/2021 στις 8:31 ΜΜ, Doubt είπε Κιτ επιδιόρθωσης για γρατζουνιές. Ίσα που το άνοιξα και το δοκίμασα μια φορά κι από τότε έμεινε έτσι. ΔΟΘΗΚΕ Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Στις 1/21/2021 στις 2:53 ΜΜ, Doubt είπε Έτσι όπως το θέτεις, αν δεν ζητηθεί ως Κυριακή, δικό σου. Π.μ. όποτε θέλεις. Ευχαριστώ πολύ τον @Doubt για το κιτ επιδιόρθωσης γρατζουνιών και το modem-router. Φιλικά, Στις 11/13/2020 στις 7:50 ΜΜ, bnvdarklord είπε - (κρατημένο) Άγνωστη Μητρική - αρκετά παλιά - socket 478. Νομιζω λειτουργική. - (κρατημένο) Celeron επεξεργαστής (δεν ξερω ακριβές μοντέλο) socket 478 (ηταν στην ανωθεν μητρικη) - (κρατημένο) 2 DDR1 ram sticks το 1 στα 512mb και το άλλο στο 1GB Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον @bnvdarklord Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2021 από TasSou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις