Crybal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 47 λεπτά πριν, kathytherion είπε Χρειάζομαι εδώ και καιρό ένα εξωτερικό μέσο ανάγνωσης δίσκων καθώς ο σταθερός μου δεν έχει... μπορεί κάποιο απ τα παραπάνω να χρησιμοποιηθεί σαν εξωτερικός οδηγός? Θα μ ενδιέφερε πολύ.. Οι παραπανω ειναι/ηταν εσωτερικοι δισκοι IDE.Εξ'αλλου τους εχω ήδη δώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται τηλεκοντρόλ Pioneer, άγνωστη κατάσταση, αν θυμάμαι καλά ήταν από home cinema. Αυτόματος ανακατευτης σάλτσας όπου παίρνει 4 μπαταρίες ΑΑ. Σε παλιά προσπάθεια σάλτσας που το είχα χρησιμοποιήσει δεν έκανε δουλειά. Τοστιέρα με χαλασμένο τον θερμοστατη. Μπορεί να παρακαμφθεί και να δουλεύει συνεχόμενα Ή να βρει κάποιος θερμοστατη. Προτίμηση παραλαβής από τον χώρο μου στο Χαλάνδρι. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από SilentVoice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Cosmote usb stick HSPA/3G/2G 7.2 Mbps Πρωτα απαντηση εδω και μετα προσωπικο μηνυμα Παραλαβη ΜΟΝΟ απο το σπιτι μου Λυκοβρυση Αττικης. κάπου έχω ένα δύο τέτοια νομίζω από παλιές διακοπές στην μέση του πουθενά με εργασία ταυτόχρονα.... αν θυμάμαι καλά τότε σου έδιναν και κανονική κάρτα σιμ με νούμερο κλπ που απλά έβαζες μόνο ιντερνετ με κάρτα.. και πάνω κάτω έβαζες όποια κάρτα ήθελες ανάλογα με τι πρόγραμμα είχες.υπάρχουν ακόμα αυτές; στα site βλέπω μόνο τεράστια 4 και 5 g μεγέθους ssd που δεν καταλαβαίνω αν μπορείς να παίξεις με τις σιμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, Trigger Happy είπε κάπου έχω ένα δύο τέτοια νομίζω από παλιές διακοπές στην μέση του πουθενά με εργασία ταυτόχρονα.... αν θυμάμαι καλά τότε σου έδιναν και κανονική κάρτα σιμ με νούμερο κλπ που απλά έβαζες μόνο ιντερνετ με κάρτα.. και πάνω κάτω έβαζες όποια κάρτα ήθελες ανάλογα με τι πρόγραμμα είχες.υπάρχουν ακόμα αυτές; στα site βλέπω μόνο τεράστια 4 και 5 g μεγέθους ssd που δεν καταλαβαίνω αν μπορείς να παίξεις με τις σιμ... Δυστυχως δεν ξερω λεπτομερειες .Τα ειχα για συνδεση φορητου για internet και επερναν καρτα sim απο οποιοδηποτε δικτυο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d..b Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Η σκουπα κρατειτε για τον @d..b Ευχαριστω τον κυριο Γιαννη για την σκουπα..! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Στις 25/1/2021 στις 12:40 ΜΜ, tasos-e είπε Κουτί υπολογιστή παλιό βαρύ. Έχει σπάσει το πορτάκι αλλά κουμπώνει κανονικά,υπάρχουν βίδες βάση για ssd δώρο. Θεσσαλονίκη. Άλλες δύο μέρες,μετά θα πάει ανακύκλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liako25 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Χαρίζεται εκτυπωτής.Δε γνωρίζω τη λειτουργική του κατάσταση. Περιοχή Ζωγράφου,Αθήνα. Παραλαβή από το χώρο μου.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makislegr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Στις 30/1/2021 στις 12:57 ΜΜ, tigergreg είπε Παρελαβα ευχαριστω πολυ. Με την σειρα μου χαριζω το παλιο λαπτοπ που υπηρχε στην τσαντα.... Γραφει DTK COMPUTER MODEL N35BS1 αλλα μαλλον προκειται γι αυτο.... https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/maxdata-laptop-notebook-vmx-eco-3100x-n35bs1/1391449640-278-6333 Λειπουν δισκος, τροφοδοτικο (19-4,74),μπαταρια και καπακι δισκου. Στο βιος γραφει πεντιουμ4 2,4 ραμ 254. Μπορω να σας χαρισω εναν συμβατο δισκο 2,5 10GB για τυχον δοκιμη. Αν βρειτε και τι μνημη εχει μπορω να σας δωσω για αναβαθμιση. ΣΤΙΚΑΚΙ WIN98SE!!!!! Επισης και ενα ταμπλετ με σπασμενη οθονη της CRYPTO MODEL novapad100 c168d 8gb. Επισης ενα νετμπουκ ACER ONE ZG5 λειτουργικο με καινουργια μπαταρια χωρις τροφοδοτικο, δισκο και με προβληματικο πληκτρολογιο. Παρακαλω πολυ ΜΟΝΟ αν ενδιαφερεστε πραγματικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Ενδιαφέρομαι για το Acer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μικρη ανακεφαλαιωση και προσθηκη.... 1.DEFENDER ACCURA MS-970 πατιναρει λιγο ο τροχος.... 2.BLUETOOTH MOUSE ACER FERRARI HSTNC-002W λειτουργικο με 2ΧΑΑ επαναφορτιζομενες μπαταριες. Εχω χασει το καλωδιο usb που φορτωνουν οι μπαταριες και θελει εξωτερικο καθαρισμα γιατι εχει εκεινο το υλικο που κολαει. Δινω και φορτιστη ρευματος 2ΧΑΑ μαζι. 3.Μικρο USB WIRELESS 802.11n στικακι που δεν καταφερα να βρω οδηγους. Παρακαλω πολυ ΜΟΝΟ αν ενδιαφερεστε πραγματικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΥΛΑ! Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2021 από tigergreg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, tigergreg είπε Μικρη ανακεφαλαιωσις και προσθηκη.... 1.DEFENDER ACCURA MS-970 πατιναρει λιγο ο τροχος.... 2.BLUETOOTH MOUSE ACER FERRARI HSTNC-002W λειτουργικο με 2χΑΑ επαναφορτιζομενες μπαταριες. Εχω χασει το καλωδιο usb που φορτωνουν οι μπαταριες και θελει εξωτερικο καθαρισμα γιατι εχει εκεινο το υλικο που κολαει. 3.Μικρο USB WIRELESS 802.11n στικακι που δεν καταφερα να βρω οδηγους. Παρακαλω πολυ ΜΟΝΟ αν ενδιαφερεστε πραγματικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Θα ήθελα να δοκιμάσω το wifi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Μικρη ανακεφαλαιωση και προσθηκη.... 1.DEFENDER ACCURA MS-970 πατιναρει λιγο ο τροχος.... 2.BLUETOOTH MOUSE ACER FERRARI HSTNC-002W λειτουργικο με 2ΧΑΑ επαναφορτιζομενες μπαταριες. Εχω χασει το καλωδιο usb που φορτωνουν οι μπαταριες και θελει εξωτερικο καθαρισμα γιατι εχει εκεινο το υλικο που κολαει. Δινω και φορτιστη ρευματος 2ΧΑΑ μαζι. 3.Μικρο USB WIRELESS 802.11n στικακι που δεν καταφερα να βρω οδηγους. Παρακαλω πολυ ΜΟΝΟ αν ενδιαφερεστε πραγματικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ 3.... Στέλνω πμ για τα ποντίκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κιτ επιδιόρθωσης για γρατζουνιές. Ίσα που το άνοιξα και το δοκίμασα μια φορά κι από τότε έμεινε έτσι. ΔΟΘΗΚΕ Ριχτάρι για 3θέσιο καναπέ. Ελάχιστη χρήση κι ένα πλύσιμο μόνο. ΔΟΘΗΚΕ Υπάρχει ακόμα το σταντ για CD ΔΟΘΗΚΕ και το ethernet switch 16 θέσεων ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια) για να παραλάβετε. Spoiler In before the (new) lock? Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από Doubt 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Καλησπ 3 λεπτά πριν, Doubt είπε Κιτ επιδιόρθωσης για γρατζουνιές. Ίσα που το άνοιξα και το δοκίμασα μια φορά κι από τότε έμεινε έτσι. Περιέχει και φυλλάδιο με οδηγίες Απόκρυψη περιεχομένων Ριχτάρι για 3θέσιο καναπέ. Ελάχιστη χρήση κι ένα πλύσιμο μόνο. https://www.leroymerlin.gr/gr/diakosmisi/maxilaria-rihtaria/rihtaria/rihtari-country-style-greek-blue-m280xp170-cm-se-hroma-mple-82167244 Υπάρχει ακόμα το σταντ για CD και το ethernet switch 16 θέσεων. Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια) για να παραλάβετε. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου In before the (new) lock? Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το κιτ επιδιόρθωσης για γρατζουνιές. Στέλνω Pm. Φιλικά, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 e-tic Εστειλα ΠΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, Crybal είπε Θα ήθελα να δοκιμάσω το wifi Ενδιαφέρομαι για το Bluetooth mouse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις