tasosv1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Στις 26/1/2021 στις 5:09 ΜΜ, tigergreg είπε ΕΧΕΙΣ ΠΜ Τα wifi δοθηκαν! Διαθεσιμες.... Πμ
teledomenet Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Στις 27/1/2021 στις 8:57 ΠΜ, Panagiotis79 είπε Η acer είναι κρατημένη Χαρίζονται οι οθόνες τις φωτογραφίας, οι οποίες έχουν πρόβλημα λειτουργίας. Η acer H223HQ χρειάζεται να πατηθεί αρκετές φορές το "power" για να ενεργοποιηθεί και να δείξει εικόνα, οπότε καταλαβαίνω πως δεν έχει καμμένη οθόνη... Η LG δείχνει εικόνα, αλλά έχει χάσει τα χρώματα της και τα δείχνει μοβ... Παραλαβή από σταθμό Μετρό Ηλιούπολης. Φιλε Παναγιωτη παρελαβα, ευχαριστω για ολα. 1
georgeps21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αθήνα Γαλάτσι Χαρίζονται οι παρακάτω κάρτες γραφικών (αγνωστη κατάσταση) και ένα μικρόφωνο με rca έξοδο, λειτουργικό, αλλά χρειάζεται λίγο κόλλα στο pop filter. ποστ και πμ , οχι αποστολες Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2021 από georgeps21 3
tasosv1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, georgeps21 είπε Αθήνα Γαλάτσι Χαρίζονται οι παρακάτω κάρτες γραφικών (αγνωστη κατάσταση) και ένα μικρόφωνο με rca έξοδο, λειτουργικό, αλλά χρειάζεται λίγο κόλλα στο pop filter. ποστ και πμ , οχι αποστολες Πμ
georgeps21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 42 λεπτά πριν, tasosv1 είπε Πμ οι κάρτες γραφικών κρατημένες για τον Τάσο 1
billys7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Στις 27/1/2021 στις 9:44 ΜΜ, wakabanka είπε Χαρίζεται τάμπλετα hp stream 7. Μόνο συσκευή αλλά φορτίζει κανονικά αν έχετε κατάλληλο περισσευούμενο καλωδιο micro usb για tablet. Mε μικρό ράγισμα στη γωνία αλλά παραμένει πλήρως λειτουργικό. Πρωινά, Περιστέρι. Δώθηκε στο φίλο billys7 Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον wakabanka για την ταμπλέτα.
tasosv1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 20 ώρες πριν, georgeps21 είπε οι κάρτες γραφικών κρατημένες για τον Τάσο Παρέλαβα ευχαριστώ πολύ!
tasosv1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 28/1/2021 στις 7:21 ΠΜ, tasosv1 είπε Πμ Παρέλαβα ευχαριστώ πολύ! (Από tigergreg) 22 ώρες πριν, georgeps21 είπε οι κάρτες γραφικών κρατημένες για τον Τάσο Ευχαριστώ!!! Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2021 από tasosv1 1
tigergreg Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Καποια στιγμη χαριζοντουσαν 1 η 2 γραφεια εδω αλλα δεν μπορω να τα βρω με την αναζητηση.... Μπορει να βοηθησει καποιος? Ευχαριστω.
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, tigergreg είπε Καποια στιγμη χαριζοντουσαν 1 η 2 γραφεια εδω αλλα δεν μπορω να τα βρω με την αναζητηση.... Μπορει να βοηθησει καποιος? Ευχαριστω. Ενα λευκο δικο μου το εδωσα πριν μερικες μερες. 1
Crybal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 23/1/2021 στις 10:48 ΠΜ, Crybal είπε Χαριζονται 2 floppy drives λευκα (Αγνωστη λειτουργικη κατάσταση για ολα τα παραπάνω) Thomson TG585 v8 Flatron Μ208WA. Δεν αναβει.Την ανοιξα μηπως και εχει καποια εμφανή βλάβη αλλά δεν μπορεσα να δω κάτι.Την παρατησα αμονταριστη. Flatron L1811S. Μου την ειχαν δωσει.Ειχε καμμενο κυκλωμα τροφοδοσιας το οποιο και πετάχτηκε.Απλά δεν ασχολήθηκα να ψαξω για καινούργιο. Νεα προσθηκη...Εκτυπωτης ΗΡ F4280.Χρορις τροφοδοτικο.Αγνωστη λειτουργική κατάσταση. Δεν κανω αποστολές.Χερι χερι απο τον χώρο μου. Οι μνημες δωθηκαν στον @tasosv Να υπενθυμισω οτι εκτός απο τα παραπάνω διαθέσιμα υπάρχει και ενα usb χειριστηριο Microsoft SideWinder Dual Strike.Ειναι σε πολυ καλή κατασταση αλλα θυμαμαι οτι drivers υπηρχαν μονο για ΧΡ Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από Crybal 2
tasosv1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα, Σήμερα βρήκα λίγο χρόνο και ξεσκαρταρησα λίγα πράγματα. Χαρίζεται η παρακάτω δερμάτινη ( η μήπως δερματίνη;;;) Τσάντα η οποία περιέχει 2 λάπτοπ άγνωστης λειτουργικής κατάστασης (το ένα είναι από συμφορουμιτη για την ανιψιά μου που τελικά πήρε σταθερό), ένα μικρό και ένα μεγάλο. επίσης περιέχει και κάτι που φαίνεται σαν ταβλετ 10" ανοιγμένο σε 2τμχ. Προτιμάται κάποιος ο οποίος μέσα στο σκ θα πάρει τη βαλίτσα όπως είναι. ευχαριστώ πολύ 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Καποια στιγμη χαριζοντουσαν 1 η 2 γραφεια εδω αλλα δεν μπορω να τα βρω με την αναζητηση.... Μπορει να βοηθησει καποιος? Ευχαριστω. Τι γραφείο ψάχνεις Γρηγόρη; 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, tasosv1 είπε Καλησπέρα, Σήμερα βρήκα λίγο χρόνο και ξεσκαρταρησα λίγα πράγματα. Χαρίζεται η παρακάτω δερμάτινη ( η μήπως δερματίνη;;;) Τσάντα η οποία περιέχει 2 λάπτοπ άγνωστης λειτουργικής κατάστασης (το ένα είναι από συμφορουμιτη για την ανιψιά μου που τελικά πήρε σταθερό), ένα μικρό και ένα μεγάλο. επίσης περιέχει και κάτι που φαίνεται σαν ταβλετ 10" ανοιγμένο σε 2τμχ. Προτιμάται κάποιος ο οποίος μέσα στο σκ θα πάρει τη βαλίτσα όπως είναι. ευχαριστώ πολύ Τι γραφείο ψάχνεις Γρηγόρη; Τι laptop ειναι ισως να με ενδιαφερει καποιο; Edit: δεν γραφεις που εισαι σε ποια πολη αν εισαι Αθηνα με ενδιαφερει η βαλιτσα για χειρουργειο στα πραγματα που εχει μεσα.
tigergreg Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, tasosv1 είπε Τι γραφείο ψάχνεις Γρηγόρη; Στελνω πμ για την τσαντα. Αν εχεις καποιο γραφειο στειλε μου μια φωτο.
tasosv1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Τι laptop ειναι ισως να με ενδιαφερει καποιο; Edit: δεν γραφεις που εισαι σε ποια πολη αν εισαι Αθηνα με ενδιαφερει η βαλιτσα για χειρουργειο στα πραγματα που εχει μεσα. Είναι παλιά λάπτοπ Λευτέρη. Το μικρό θέλει μου φαίνεται και 1-2 πραγματακια για να γίνει λειτουργικό. Το μεγάλο δεν θυμάται καθόλου ο αδερφός μου. Κατά την πάγια τακτική θα δωθεί στο πρώτο πμ το οποίο είναι του Γρηγόρη. Αν είναι συνεννοηθείτε μεταξύ σας όταν παραλάβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις