georgios65 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Στις 25/1/2021 στις 3:06 ΜΜ, tigergreg είπε ΣΥΡΤΑΡΙ 2...😀 3 MINI PCI WIFI... 1.Αντι για βυσματα κεραιας εχει κοληθει καλωδιο. Ηταν συγχωρεμενου φιλου σπαστηρι κωδικων δικτυων. 2.atheros ar5bxb63 3.intel wm3945abg 1 σετ γνησιo με στικ WIN XP PRO SP2 ENG ME ROXIO CDROM 1 σετ γνησιο με στικ WIN XP HOME SP2 ENG ME ROXIO CDROM +++ 2 USB MOUSE μικρα μαλλον με επισκευασιμα θεματα 1.DEFENDER ACCURA MS-970 2.21544 MOUSE Παρακαλω πολυ ΜΟΝΟ αν ενδιαφερεστε πραγματικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Καλησπέρα Γρηγόρη. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τά: 1 σετ γνησιo με στικ WIN XP PRO SP2 ENG ME ROXIO CDROM 1 σετ γνησιο με στικ WIN XP HOME SP2 ENG ME ROXIO CDROM Μπορῶ νά παραλάβω ἀπό Δευτέρα καί μετά. Εὐχαριστῶ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Χιλια ευχαριστω @tigergreg για την wifi card............... Να'σαι παντα δυνατος......... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Fax Canon JX500 Spoiler Το είχα πάρει χάρισμα από εδώ, δούλεψε μόνο σαν τηλέφωνο. Αν το θέλει κανείς, μόνο πλησίον Πλ. Ομονοίας, καθημερινές, πρωί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Στις 23/1/2021 στις 5:50 ΜΜ, e-tic είπε Κιτ επισκευής ελαστικών. Είναι καιρό στην αποθήκη οπότε δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τα πλαστικά και η κόλλα. Παρελαβα...ευχαριστω πολυ! Στις 22/1/2021 στις 10:13 ΜΜ, georgeps21 είπε 3 αρχαίες κάρτες γραφικών Παρελαβα...ευχαριστω πολυ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclound Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα, χαρίζεται το GPS Mio Moov 400 (https://www.e-shop.gr/mio-moov-400-43--p-PER.926457) ελάχιστα χρησιμοποιημένο και πλήρως λειτουργικό. Μαζί με καλώδιο USB για Η/Υ, φορτιστή αυτοκινήτου, βάση με βεντούζα, πλαστική θήκη. Μόνο το κουτί δεν έχω κρατήσει. Πλιζ, μόνο όποιος μπορεί να έρθει Νίκαια, ας απαντήσει εδώ και ας στείλει ένα PM. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, mclound είπε Καλησπέρα, χαρίζεται το GPS Mio Moov 400 (https://www.e-shop.gr/mio-moov-400-43--p-PER.926457) ελάχιστα χρησιμοποιημένο και πλήρως λειτουργικό. Μαζί με καλώδιο USB για Η/Υ, φορτιστή αυτοκινήτου, βάση με βεντούζα, πλαστική θήκη. Μόνο το κουτί δεν έχω κρατήσει. Πλιζ, μόνο όποιος μπορεί να έρθει Νίκαια, ας απαντήσει εδώ και ας στείλει ένα PM. αδερφε μου θα το ηθελα....... σε ευχαριστω πολυ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Ενδιαφέρομαι για το Mio - στέλνω PM! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, mclound είπε Καλησπέρα, χαρίζεται το GPS Mio Moov 400 (https://www.e-shop.gr/mio-moov-400-43--p-PER.926457) ελάχιστα χρησιμοποιημένο και πλήρως λειτουργικό. Μαζί με καλώδιο USB για Η/Υ, φορτιστή αυτοκινήτου, βάση με βεντούζα, πλαστική θήκη. Μόνο το κουτί δεν έχω κρατήσει. Πλιζ, μόνο όποιος μπορεί να έρθει Νίκαια, ας απαντήσει εδώ και ας στείλει ένα PM. αν δεν κατσει με κανεναν απο τους απο πανω μπορω να ερθω να παραλαβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wakabanka Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται τάμπλετα hp stream 7. Μόνο συσκευή αλλά φορτίζει κανονικά αν έχετε κατάλληλο περισσευούμενο καλωδιο micro usb για tablet. Mε μικρό ράγισμα στη γωνία αλλά παραμένει πλήρως λειτουργικό. Πρωινά, Περιστέρι. Δώθηκε στο φίλο billys7 Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2021 από wakabanka 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, wakabanka είπε Χαρίζεται τάμπλετα hp stream 7. Μόνο συσκευή αλλά φορτίζει κανονικά αν έχετε κατάλληλο περισσευούμενο καλωδιο micro usb για tablet. Mε μικρό ράγισμα στη γωνία αλλά παραμένει πλήρως λειτουργικό. Πρωινά, Περιστέρι. Θα με ενδιεφερε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaga1um3 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Στις 25/1/2021 στις 5:37 ΜΜ, Locke_John είπε Για ρούχα και υποδήματα, υπαρχουν ειδικοί κόκκινοι κάδοι, στην περιοχή μου (Γκύζη) είναι τοποθετημένοι έξω από την κεντρική εκκλησία της περιοχής (Άγιος Ελευθέριος). Για ρουχα επισης fabric republic παιδιά. Ειτε στο χωρο τους, ειτε υπαρχει καδος στο Νιαρχος. οι ανθρωποι τα χρησιμοποιουν ειτε για να φτιαξουν νέα προιοντα, ειτε τα δινουν σε ατομα που εχουν αναγκη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WilDuck Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Στις 23/1/2021 στις 12:18 ΜΜ, tigergreg είπε ΡΑΦΙ 3....😀 1.Καφετιερα ατομικη φιλτρου jacobs (μοντελο χωρις κουπα) καινουργια στο κουτι της. 2.Αποτριχωτης μυτης και αυτιων....nose & ear hair trimmer TIANCHAO σφραγισμενος. 3.Δεκτης για ποντικι και πληκτρολογιο...microsoft wireless optical desktop receiver 2.0 a ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΩΣΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ. 4.Σχετικα σπανιο καλωδιο ανταπτορας....DIGITUS USB-PARALLEL PRINTER CABLE στην συσκευασια του καινουργιο. 5.CRYSTAL AUDIO CPW1-1300-70 ΛΕΥΚΟ ΜΟΝΟΠΡΙΖΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 1300J/70dB 6.ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ-ΔΕΚΤΗΣ novabox hd 831 με τηλεχειριστηριο χωρις τροφοδοτικο (12V-3,3A). Παρακαλω πολυ ΜΟΝΟ αν ενδιαφερεστε πραγματικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. 1,4 ΚΑΙ 5 ΔΟΘΗΚΑΝ! Καλησπέρα, υπάρχει το 2; Θα με ενδιέφερε. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, WilDuck είπε Καλησπέρα, υπάρχει το 2; Θα με ενδιέφερε. Ευχαριστώ Καλησπερα. Ναι υπαρχει αλλα παρ οτι ειναι σφραγισμενο ειδα σημερα οτι καποιος συναδερφος πηρε την μπαταρια ΑΑΑ που ηταν σε πισω θηκουλα. Αμελητεο μαλλον. Στειλε ΠΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagossss13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, mclound είπε Καλησπέρα, χαρίζεται το GPS Mio Moov 400 (https://www.e-shop.gr/mio-moov-400-43--p-PER.926457) ελάχιστα χρησιμοποιημένο και πλήρως λειτουργικό. Μαζί με καλώδιο USB για Η/Υ, φορτιστή αυτοκινήτου, βάση με βεντούζα, πλαστική θήκη. Μόνο το κουτί δεν έχω κρατήσει. Πλιζ, μόνο όποιος μπορεί να έρθει Νίκαια, ας απαντήσει εδώ και ας στείλει ένα PM. καλησπέρα σας θα με ενδιέφερε το gps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, mclound είπε Καλησπέρα, χαρίζεται το GPS Mio Moov 400 (https://www.e-shop.gr/mio-moov-400-43--p-PER.926457) ελάχιστα χρησιμοποιημένο και πλήρως λειτουργικό. Μαζί με καλώδιο USB για Η/Υ, φορτιστή αυτοκινήτου, βάση με βεντούζα, πλαστική θήκη. Μόνο το κουτί δεν έχω κρατήσει. Πλιζ, μόνο όποιος μπορεί να έρθει Νίκαια, ας απαντήσει εδώ και ας στείλει ένα PM. χιλια ευχαριστω αδερφε μου......... να'σαι καλα για το gps......... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις