Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Ο δισκος δοθηκε στον @Kostas.karras και οι μνημες στον @esem.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 20/1/2021 στις 11:18 ΠΜ, άδικος είπε Καλημέρα σε όλους Χαρίζονται η μητρική και AGP κάρτα γραφικών της φωτό. Η μητρική είναι η Intel D865GBF (mPGA478) και η κάρτα GeForce4 MX440 64MB AGP. Δούλευαν κανονικότατα παρέα μέχρι πρόσφατα που αφαιρέθηκαν. Βρίσκομαι Πάτρα Κρατημένα για τον KaRLoSSaLoNiKa Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2021 από άδικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Στις 23/1/2021 στις 5:50 ΜΜ, e-tic είπε Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω πμ και παραλαβή κατόπιν συνεννόησης απο Μοσχάτο ή Καλλιθέα. Handsfree LinkDream. Είναι αυτό, χωρίς το earhook. Σε μια πτώση χάθηκε το κουμπί on/off και θέλει μια μυτούλα ή ένα αιχμηρό αντικείμενο για να ανάψεις/σβήσεις τον διακόπτη. Κατά τα άλλα είναι λειτουργικό και η μπαταρία διαρκεί εώς και 1 εβδομάδα, ανάλογα τη χρήση. Καλώδιο μονόκλονο κεραίας, περίπου 5m. Απο την μια μεριά έχει βύσμα, απο την άλλη είναι κομμένο. Ενισχυτής σήματος τηλεόρασης Saber ws-328, ελάχιστα χρησιμοποιημένο. Αρκετά patch cords του 0,5m και 1m. Είναι περισσότερα απο όσα φαίνονται στη φωτογραφία. Μερικά καλώδια τηλεφώνου (rj-11) Ένα κινέζικο ραδιοφωνάκι FM που παίζει mp3 απο USD, SD, Aux. Δουλεύει κανονικά, απλά μετά απο μια πτώση δεν κουμπώνουν τα πλαϊνά ηχεία, εξού και οι "γαζες". Χωρίς τροφοδοτικό (usb-b) Σκόρπια parts απο laptop Βοηθητικά ροδάκια απο τα jumbo Καλώδια τροφοδοσίας. 2 τμχ τουλάχιστον, πιθανώς θα βρώ και άλλα. Κιτ επισκευής ελαστικών. Είναι καιρό στην αποθήκη οπότε δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τα πλαστικά και η κόλλα. Ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια νούμερο 46. Χρησιμοποιήθηκαν μια σεζόν σε πρωτάθλημα 5x5 και έκτοτε αναπαύονται στις δάφνες τους. Κάρτα γραφικών GeForce 9800GTX 1GB που είχα πάρει απο συμφορουμίτη ως ελατωματική. Πήγα να κάνω rebaling και διαπιστώνω οτι η ψύκτρα είναι λάθος και δεν κουμπώνει πουθενά στην κάρτα για να δουλέψει ο ανεμιστήρας. Δίνεται χωρίς την ψύκτρα/ανεμιστήρα που ούτως ή άλλως δεν είναι η σωστή. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω πμ και παραλαβή κατόπιν συνεννόησης απο Μοσχάτο ή Καλλιθέα. Eυχαριστω,παρελαβα! Στις 23/1/2021 στις 7:07 ΜΜ, gustom2008 είπε Καλησπερα.Χαριζονται οτι βλεπετε στις φωτο!Ο δισκος εχει υγεια 19%.Περιοχη Καλογρεζα. Eυχαριστω,παρελαβα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 15 ώρες πριν, άδικος είπε Διαθέσιμα ακόμη πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xoy77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 @tigergregμπορώ να πεταχτώ για τις wifi είμαι κομνινών και αλεξάνδρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, xoy77 είπε @tigergregμπορώ να πεταχτώ για τις wifi είμαι κομνινών και αλεξάνδρας ΕΧΕΙΣ ΠΜ Στις 25/1/2021 στις 3:06 ΜΜ, tigergreg είπε ΣΥΡΤΑΡΙ 2...😀 3 MINI PCI WIFI... 1.Αντι για βυσματα κεραιας εχει κοληθει καλωδιο. Ηταν συγχωρεμενου φιλου σπαστηρι κωδικων δικτυων. 2.atheros ar5bxb63 3.intel wm3945abg 1 σετ γνησιo με στικ WIN XP PRO SP2 ENG ME ROXIO CDROM 1 σετ γνησιο με στικ WIN XP HOME SP2 ENG ME ROXIO CDROM +++ 2 USB MOUSE μικρα μαλλον με επισκευασιμα θεματα 1.DEFENDER ACCURA MS-970 2.21544 MOUSE Παρακαλω πολυ ΜΟΝΟ αν ενδιαφερεστε πραγματικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Τα wifi δοθηκαν! Στις 25/1/2021 στις 4:29 ΜΜ, tigergreg είπε ΠΑΛΙΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΛΑΠΤΟΠ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣH... ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΠΕΡΙΚΑΛΩ.... 1.2X1GB SAMSUNG 5300 M470T2953EZ3-CE6 2.2X1GB KINGSTON KHX6400S2LLK2 3.2X512MB NANYA 4200 NT512T64UH8A1FN-37B 4.2X512 667 SIS SSX264M8-T6E Παρακαλω πολυ ΜΟΝΟ αν ενδιαφερεστε πραγματικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Διαθεσιμες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis79 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η acer δόθηκε. Παραμένει διαθέσιμη η LG. Χαρίζονται οι οθόνες τις φωτογραφίας, οι οποίες έχουν πρόβλημα λειτουργίας. Η acer H223HQ χρειάζεται να πατηθεί αρκετές φορές το "power" για να ενεργοποιηθεί και να δείξει εικόνα, οπότε καταλαβαίνω πως δεν έχει καμμένη οθόνη... Η LG δείχνει εικόνα, αλλά έχει χάσει τα χρώματα της και τα δείχνει μοβ... Παραλαβή από σταθμό Μετρό Ηλιούπολης. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2021 από Panagiotis79 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, Panagiotis79 είπε Χαρίζονται οι οθόνες τις φωτογραφίας, οι οποίες έχουν πρόβλημα λειτουργίας. Η acer H223HQ χρειάζεται να πατηθεί αρκετές φορές το "power" για να ενεργοποιηθεί και να δείξει εικόνα, οπότε καταλαβαίνω πως δεν έχει καμμένη οθόνη... Η LG δείχνει εικόνα, αλλά έχει χάσει τα χρώματα της και τα δείχνει μοβ... Παραλαβή από σταθμό Μετρό Ηλιούπολης. Καλημέρα Με ενδιαφέρει η acer, αν δεν έχει προηγηθεί άλλος Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teledomenet Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζεται το παρακατω κινητο SM-G355HN https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_core_ii-6331.php ΠΑΡΑΛΑΒΗ Αθηνα - Πετρουπολη - ΔΕΝ ΚΡΑΤΩ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ & ΜΕΤΑ ΠΜ Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2021 από teledomenet 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, teledomenet είπε Χαριζεται το παρακατω κινητο SM-G355HN https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_core_ii-6331.php ΠΑΡΑΛΑΒΗ Αθηνα - Πετρουπολη - ΔΕΝ ΚΡΑΤΩ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ & ΜΕΤΑ ΠΜ Με ενδιαφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 52 λεπτά πριν, teledomenet είπε Χαριζεται το παρακατω κινητο SM-G355HN https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_core_ii-6331.php ΠΑΡΑΛΑΒΗ Αθηνα - Πετρουπολη - ΔΕΝ ΚΡΑΤΩ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ & ΜΕΤΑ ΠΜ Έχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 57 λεπτά πριν, teledomenet είπε Χαριζεται το παρακατω κινητο SM-G355HN https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_core_ii-6331.php ΠΑΡΑΛΑΒΗ Αθηνα - Πετρουπολη - ΔΕΝ ΚΡΑΤΩ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ & ΜΕΤΑ ΠΜ Παρελαβα ευχαριστω Γιωργο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionisakos4 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 OKI MikroLine 3321 USB - από γραφείο / αποθήκη άγνωστη λειτουργία 1 set πληκτρολόγιο ποντίκι TEVION , χωρίς μπαταρίες , άγνωστη λειτουργία Logitech M187 - δεν έχω το USB του 2 x Panasonic ασύρματα δουλεύουν και τα 2 ,χωρίς φορτιστές (τα είχα δοκιμάσει με δικό μου φορτιστή) 1 x Eurolamp αερόθερμο , το οποίο το συνδέεις αλλά δεν ξεκινάει. Παραλαβή μόνο κοντά στο χώρο μου ,αποκλειστικά. καθόλου αποστολές. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,Κέντρο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staman007 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Panagiotis79 είπε Η acer είναι κρατημένη Χαρίζονται οι οθόνες τις φωτογραφίας, οι οποίες έχουν πρόβλημα λειτουργίας. Η acer H223HQ χρειάζεται να πατηθεί αρκετές φορές το "power" για να ενεργοποιηθεί και να δείξει εικόνα, οπότε καταλαβαίνω πως δεν έχει καμμένη οθόνη... Η LG δείχνει εικόνα, αλλά έχει χάσει τα χρώματα της και τα δείχνει μοβ... Παραλαβή από σταθμό Μετρό Ηλιούπολης. Ενδιαφέρομαι κι εγώ για την acer για παραλαβή άμεσα, σε περίπτωση που κάτι στραβώσει με το άλλο μέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 35 λεπτά πριν, Dionisakos4 είπε OKI MikroLine 3321 USB - από γραφείο / αποθήκη άγνωστη λειτουργία 1 set πληκτρολόγιο ποντίκι TEVION , χωρίς μπαταρίες , άγνωστη λειτουργία Logitech M187 - δεν έχω το USB του 2 x Panasonic ασύρματα δουλεύουν και τα 2 ,χωρίς φορτιστές (τα είχα δοκιμάσει με δικό μου φορτιστή) 1 x Eurolamp αερόθερμο , το οποίο το συνδέεις αλλά δεν ξεκινάει. Παραλαβή μόνο κοντά στο χώρο μου ,αποκλειστικά. καθόλου αποστολές. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,Κέντρο PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις