iwoof Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, Crybal είπε Στελνω πμ για το ασυρματο Χαριζονται 2 floppy drives λευκα DVD Sony DDU1615 IDE black DVD Sony-Nec ND-4570A IDE white DVD Nec ND-3550A IDE black (Αγνωστη λειτουργικη κατάσταση για ολα τα παραπάνω) Thomson TG585 v8 Flatron Μ208WA. Δεν αναβει.Την ανοιξα μηπως και εχει καποια εμφανή βλάβη αλλά δεν μπορεσα να δω κάτι.Την παρατησα αμονταριστη. Flatron L1811S. Μου την ειχαν δωσει.Ειχε καμμενο κυκλωμα τροφοδοσιας το οποιο και πετάχτηκε.Απλά δεν ασχολήθηκα να ψαξω για καινούργιο. Σκληροι δίσκοι 3,5" WD800JB-80GB-IDE > HEALTH 91% SEAGATE BARRACUDA 7200.11-500GB-SATA>ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ SEAGATE BARRACUDA 7200.9-160GB-SATA>ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ 2,5" SEAGATE-40GB-IDE> ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ SEAGATE-160GB-IDE> HEALTH 9% HITACHI-28GB-IDE> HEALTH 15% DDR1 μνήμες: 1.Kingston 512mb@333 2.Kingston 512mb@400 3.Transcent 512mb@400 δυο τεμάχια 4.Twinmos 512mb@333 5.Goodram 512mb@333 6.Noname (samsung chips) 512mb@333 Δεν γνωριζω ποιες λειτουργούν.Θεωρητικά για να τις έχω κρατήσει μάλλον λειτουργούν Δεν κανω αποστολές.Χερι χερι απο τον χώρο μου. Έχεις π.μ. για τους δίσκους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Xαριζονται : Τηλεοραση 40'' samsung Αναβοσβηνει κοκκινο led και δεν αναβει (ειναι βαρια) (le40a786r2f) αποκωδικοποιητης audioline std361 , νομιζω δουλευει αλλα δεν υπαρχει χειριστηριο oθονη υπολογιστη viewsonic va702 Αναβοσβηνει πρασινο led και δεν αναβει scanner Kαταψυκτης whirpool ορθιος , δουλευει αλλα κατι παιζει με την πλακετα και σφυριζει ολη την ωρα το bipper Περιοχη ανω πατησια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Στις 20/1/2021 στις 8:07 ΜΜ, Kostas.karras είπε Xαριζονται : Τηλεοραση 40'' samsung Αναβοσβηνει κοκκινο led και δεν αναβει (ειναι βαρια) (le40a786r2f) αποκωδικοποιητης audioline std361 , νομιζω δουλευει αλλα δεν υπαρχει χειριστηριο oθονη υπολογιστη viewsonic va702 Αναβοσβηνει πρασινο led και δεν αναβει scanner Kαταψυκτης whirpool ορθιος , δουλευει αλλα κατι παιζει με την πλακετα και σφυριζει ολη την ωρα το bipper Περιοχη ανω πατησια Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει ο καταψύκτης και η τηλεόραση. Αν δεν καταφέρω να τα φτιάξω θα τα ξαναχαρίσω. Φιλικά, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δίσκος Western Digital WD2500AAJS 250GB με 99% υγεία και 1900 μέρες power on time. Ενίοτε αρχίζει και κάνει clicks of death. Handsfree LinkDream. Είναι αυτό, χωρίς το earhook και το earpad. Σε μια πτώση χάθηκε το κουμπί on/off και θέλει μια μυτούλα ή ένα αιχμηρό αντικείμενο για να ανάψεις/σβήσεις τον διακόπτη. Κατά τα άλλα είναι λειτουργικό και η μπαταρία διαρκεί εώς και 1 εβδομάδα, ανάλογα τη χρήση. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω πμ και παραλαβή απο το χώρο μου στο Μοσχάτο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 7 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται τα εξης.... 1.ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΥΜΒΑΤΗ ΓΙΑ ΗΡ 10,8V 5200 ΜΑΗ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΑΓΟΡΑ. Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ. ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ... CQ42-CQ43-CQ32-CQ52-CQ62-CQ72-DM4-G32-G42-G62-G72 ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΔΟΚΙΜΗ. 2.ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ 3,5 seagate barracuda st500dm002 ΜΕ 20% ΥΓΕΙΑ. 3.ΚΑΜΕΡΑ CONNECTLAND MC-009. 4.ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ CREATIVE LABS CT 4810. 5.ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ MICRONET SP2500R. 6.ΠΟΝΤΙΚΙ USB ΠΟΥ "ΠΑΤΙΝΑΡΕΙ" ΛΙΓΟ Η ΡΟΔΕΛΑ ΤΟΥ. 7.Ασυρματο τηλεφωνο PANASONIC KX-TG1611GR RED με τα εξης θεματα...1.Λειπουν μπαταριες..2.Δεν πατανε 2 θεσεις του κεντρικου πολυπληκτρου παροτι το καθαρισα.Ειναι λιγο χρησιμοποιημενο και απολυτα λειτουργικο. Παρακαλω πολυ ΜΟΝΟ αν ενδιαφερεστε πραγματικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. 1,2 ΚΑΙ 7 ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ.... Αν ειναι διαθεσιμη θα ηθελα την καρτα δικτυου.Μολις ανακάλυψα oτι σε ενα pc που φτιαχνω οτι δεν παιζει η ethernet 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Στις 20/1/2021 στις 8:07 ΜΜ, Kostas.karras είπε Xαριζονται : Τηλεοραση 40'' samsung Αναβοσβηνει κοκκινο led και δεν αναβει (ειναι βαρια) (le40a786r2f) αποκωδικοποιητης audioline std361 , νομιζω δουλευει αλλα δεν υπαρχει χειριστηριο oθονη υπολογιστη viewsonic va702 Αναβοσβηνει πρασινο led και δεν αναβει scanner Kαταψυκτης whirpool ορθιος , δουλευει αλλα κατι παιζει με την πλακετα και σφυριζει ολη την ωρα το bipper Περιοχη ανω πατησια καλησπέρα, με ενδιαφέρει το σκάνερ εφόσον είναι λειτουργικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζεται πολυμηχανημα Epson WF-3530.Ειναι πολυ καιρο παροπλισμενο.Δεν πρεπει να εχει καποιο πρόβλημα (δεν ειμαι ομως και 100% σιγουρος).Απλά τοτε πήραμε αλλο πιο γρηγορο.Χωρις μελανια και καλώδια. ΔΩΘΗΚΕ Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από Crybal 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Lazlow είπε καλησπέρα, με ενδιαφέρει το σκάνερ εφόσον είναι λειτουργικό. Δεν το γνωριζω καθολου αυτο! Μπορεις να το παρεις και να το δοκιμασεις. Ετσι κι αλλιως, αν δεν φυγουν μεχρι το σκ, μετα πηγαινουν ανακυκλωση Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από Kostas.karras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosfl22 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, Crybal είπε Χαριζεται πολυμηχανημα Epson WF-3530.Ειναι πολυ καιρο παροπλισμενο.Δεν πρεπει να εχει καποιο πρόβλημα (δεν ειμαι ομως και 100% σιγουρος).Απλά τοτε πήραμε αλλο πιο γρηγορο.Χωρις μελανια και καλώδια. Pm 9 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Καλώς ήρθαμε πάλι. Χαρίζω αυτό το fax το είχα πάρει από δω αλλά το δούλεψα λίγες μέρες σαν τηλέφωνο θέλει μελάνι. Ήταν που μου ήταν άχρηστο τώρα κόβω και το τηλέφωνο-ιντερνετ οπότε να το πάρει κάποιος που θα το αξιοποιήσει. Δυο τραπεζακια που σωθηκαν απο την φωτια αλλα επειδη εχουν γυαλι δεν τα θελει η γυναικα μου λογω μωρου και πρεπει να βρω χωρις γυαλι. Οθονη Philips 17αρα δουλευει κανονικα. Δεκτης Nova δουλευει εχει και καρτα μεσα. Πρωτα εδω και μετα pm Μονο απο Περιστερι δεν εχω χρονο για αποστολες. Ευχαριστώ πολύ τον Λευτέρη για την οθόνη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Χαρίζω αυτό το fax το είχα πάρει από δω αλλά το δούλεψα λίγες μέρες σαν τηλέφωνο θέλει μελάνι. Ήταν που μου ήταν άχρηστο τώρα κόβω και το τηλέφωνο-ιντερνετ οπότε να το πάρει κάποιος που θα το αξιοποιήσει. Αν δεν το χρειάζεται κανείς άλλος, θα το ήθελα. Στέλνω π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Αν δεν το χρειάζεται κανείς άλλος, θα το ήθελα. Στέλνω π.μ. Δικο σου Μιχαλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fanistop Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Στις 20/1/2021 στις 8:07 ΜΜ, Kostas.karras είπε Xαριζονται : Τηλεοραση 40'' samsung Αναβοσβηνει κοκκινο led και δεν αναβει (ειναι βαρια) (le40a786r2f) αποκωδικοποιητης audioline std361 , νομιζω δουλευει αλλα δεν υπαρχει χειριστηριο oθονη υπολογιστη viewsonic va702 Αναβοσβηνει πρασινο led και δεν αναβει scanner Kαταψυκτης whirpool ορθιος , δουλευει αλλα κατι παιζει με την πλακετα και σφυριζει ολη την ωρα το bipper Περιοχη ανω πατησια Καλησπέρα, θα με ενδιέφερε η τηλεόραση αν δεν δωθέι στον προηγούμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbariangr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δίνονται οι παρακάτω θήκες και μεμβράνες για κινητά, καθ΄ως και ένα φωτιστικό γραφείου το οποίο θέλει μια μικρή "εγχείρηση" και είναι κομπλέ. Λόγω έλλειψης χρόνου, θα προτιμούσα να τα παραλάβει ένας και εκείνος να δώσει οτι δε χρειάζεται. με εξυπηρετεί ο Πειραιάς και μάλιστα σχετικά άμεσα. Θα παραλάβει όποιος στείλει πρώτος pm γιατί δε θέλω παρεξηγήσεις και διάφορα τέτοια. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, barbariangr είπε Δίνονται οι παρακάτω θήκες και μεμβράνες για κινητά, καθ΄ως και ένα φωτιστικό γραφείου το οποίο θέλει μια μικρή "εγχείρηση" και είναι κομπλέ. Λόγω έλλειψης χρόνου, θα προτιμούσα να τα παραλάβει ένας και εκείνος να δώσει οτι δε χρειάζεται. με εξυπηρετεί ο Πειραιάς και μάλιστα σχετικά άμεσα. Θα παραλάβει όποιος στείλει πρώτος pm γιατί δε θέλω παρεξηγήσεις και διάφορα τέτοια. Ευχαριστώ πολύ. Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 11 hours ago, Crybal said: Χαριζεται πολυμηχανημα Epson WF-3530.Ειναι πολυ καιρο παροπλισμενο.Δεν πρεπει να εχει καποιο πρόβλημα (δεν ειμαι ομως και 100% σιγουρος).Απλά τοτε πήραμε αλλο πιο γρηγορο.Χωρις μελανια και καλώδια. Καλημέρα, με ενδιαφέρει για τον πατέρα μου αν υπάρχει ακόμα. Αν και νομίζω ότι είσαι κάπου νότια και δε θα μπορέσω να παραλάβω. Καλά τα λέω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις