tigergreg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ.... 1.Ποντικι ασυρματο MICROSOFT WIRELESS OPTICAL MOUSE 2.0 δυστυχως χωρις στικακι.... 2.ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ/ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ALTEC LANSING AHS212 καινουργιο αχρησιμοποιητο. 3.Θηκη δισκου 2,5αρη μαυρη μεταλλικη LOGILINK με καλωδιο USB σε καλη κατασταση. Προτεραιοτητα οποιος ερθει πρωτος. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο ΑΘΗΝΑΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. ΤΟ 3 ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από tigergreg 2 1
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Στις 28/10/2020 στις 4:24 ΜΜ, orderlover είπε Ευχαριστώ πολύ και με την σειρά μου δίνω ένα Νοκια 6303i & ένα Νοκια 130 (2017 μοντέλο), στο πρώτο η μπαταρία κρατάει μια μέρα, στο δεύτερό έχει σπάσει το πλαστικό του καλύμματος της οθόνης ,αλλά έχω κόψει και κολλήσει άλλο, πλήρως λειτουργικό με μπαταρία που κρατάει μια εβδομάδα. Παρελαβα τα κινητα και το εξτρα δωρακι! Σευχαριστω παρα πολυ! 1
orderlover Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε Παρελαβα τα κινητα και το εξτρα δωρακι! Σευχαριστω παρα πολυ! Τίποτα, και εγω σε ευχαριστώ, να 'σαι καλά. 1
gianakakis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, Locke_John είπε Αν είναι εύκολο ναι ρίξε μια ματιά κ με ενημερώνεις.αν είναι "σπαστή" σ 2 κομμάτια, θα Μ ενδιέφερε πιθανότατα.ευχαριστώ. Δεν σπάει σε 2 κομμάτια τελικά, βέβαια χωρίς τα ράφια μου φάνηκε σχετικά ελαφριά. Μπορώ να σε βοηθήσω στο φόρτωμα στο αμάξι προφανώς αν σε ενδιαφέρει.
mples Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Χαρίζεται το ασύρματο τηλ cd 240 άγνωστης λειτουργικής κατάστασης χωρίς το τροφοδοτικό Πρώτα εδω μετά πμ παραλαβή από τον χώρο μου Καματερό 1
Crybal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Στις 4/11/2020 στις 7:32 ΜΜ, Crybal είπε Χαριζοντα βιβ λια για Bridge και βιβλιο (αρκετα παλιό) για αναζητηση/ενημερωση ταινιων...απο παλιές έως αρχαίες!! Παραλαβη πρωι/μεσημερι Δαφνη,απογευμα Κυψελη Επίσης προσθετω μια χαρτα ηχου soundblaster live 5.1. Αποστολες δεν κανω,χερι χερι οπως παραπάνω 3
Kostas.karras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Στις 3/11/2020 στις 11:04 ΜΜ, tigergreg είπε Χαριζονται πακετο 6 δισκοι 2,5αρηδες SATA2 με υγεια 10% εως 95%. 1.HGST 1TB. 2.SEAGATE 250GB. 3.SAMSUNG 320GB 4.TOSHIBA 320GB. 5.SEAGATE 320GB. 6.HITACHI 640GB. ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΡΙΟ. ΟΧΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΙΣΚΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΞΕΛΕΝΕ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Eυχαριστω τον Γρηγορη για τους δισκους και φυσικα τον Τασο για την εξυπηρετηση! 1
Crybal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 23 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.Ψηφιακος δεκτης επιγειας ληψης LEMM HD2030 με HDMI και τηλεχειριστηριο που μολις καθαρισα αλλα δυστυχως αναβει μονο ενα πρασινο λαμπακι. Μαλλον θελει πυκνωτες. 2.Θηκη σκληρου δισκου 2,5 SATA POWER-TECH σε αριστη εξωτερικη κατασταση με το καλωδιο USB αλλα μου εκανε αποσυνδεσεις αμα τον μετεφερα οποτε η φταιει το καλωδιο η κατι αλλο. 3.WEB CAMERA HERCULES λειτουργικη. Παραλαβη αν ειναι δυνατον ολα μαζι το γρηγοροτερο δυνατον απο αυριο το μεσημερι και μετα ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ..... Ευχαριστω πολύ.Σιγουρα στις παρουσες συνθηκες θα χρειαστει η καμερα 1
Locke_John Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, gianakakis είπε Δεν σπάει σε 2 κομμάτια τελικά, βέβαια χωρίς τα ράφια μου φάνηκε σχετικά ελαφριά. Μπορώ να σε βοηθήσω στο φόρτωμα στο αμάξι προφανώς αν σε ενδιαφέρει. Σ' ευχαριστώ για τον κόπο κ απάντησή σου, προς το παρόν δεν Μ ενδιαφέρει λόγω έλλειψης χώρου στο σπίτι μου.
MessengerOfGood Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παραμένουν αδιάθετα 1. 7 μονά LNB + 3 ιδιαίτερα LNB. 2. Ένας μετατροπέας HDMI σε VGA που μου χάρισαν από εδώ και δεν μου δούλεψε 3. Ένα 8-πλό Ethernet Switch με το τροφοδοτικό του, Ανάβει αλλά δεν το βλέπει το δίκτυο. Επίσης χαριζονται 16 θήκες για DVD και 9 θήκες για Bluray (οι μισές είναι διπλές. (ΚΡΑΤΗΜΕΝΕΣ για τον DrLo) Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από MessengerOfGood 1
MessengerOfGood Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επίσης χαρίζεται το εικονιζόμενο ανοιχτήρι κρασιών. Κάνει εξαιρετική δουλειά αλλά έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία που θέλει αλλαγή (χρειάζεται μια μικρή επέμβαση γα να φτάσεις στην μπαταρία - δεν είναι με κάποιο καπάκι). Δίνεται με το φορτιστή του. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από MessengerOfGood 3
toyracer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Στις 23/10/2020 στις 5:20 ΜΜ, georgeps21 είπε Αθήνα Γαλάτσι. ΔΩΘΗΚΑΝ ΣΕ messengerofgood , toyracer ,Doubt Χαρίζονται όλα μαζί σε έναν συνάντηση σήμερα μετά τις 9 ιδανικά. Δεν γίνονται αποστολές, ποστ κ πμ Καλημερα. Ενα μεγαλο ευχαριστω για το mouse στον @georgeps21 και στον @Doubt για την βοηθεια του! Να ειστε παντα καλα παιδια και καλη δυναμη με υγεια *σε ολους εσας και τις οικογενειες σας* Και παλι ευχαριστω. 1 1
MessengerOfGood Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 5/11/2020 στις 3:04 ΜΜ, tigergreg είπε 3.Θηκη δισκου 2,5αρη μαυρη μεταλλικη LOGILINK με καλωδιο USB σε καλη κατασταση. ΤΟ 3 ΔΟΘΗΚΕ! Γρηγόρη θερμα΄ευχαριστώ. Καλό κουράγιο για τις επόμενες 3 εβδομάδες. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από MessengerOfGood 1
georgeps21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κέντρο Αθήνας Λίγο πριν το λοκνταουν, μια κλειδαριά με κλειδί χρήματοκυβωτιου για όποιον θέλει να κλειδωθεί καλύτερα. Δίνεται μαζί με 2 κλειδιά παραλαβή από Γαλάτσι. Αθήνα. Όχι αποστολές. Ποστ κ μετά πμ. Όσοι μου έχουν δώσει κάτι προηγούνται ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από georgeps21 3
kathytherion Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Στις 5/11/2020 στις 12:05 ΜΜ, BOYXBA είπε Χαρίζεται για λογαριασμό φίλου η πολυθρόνα μασάζ της φωτογραφίας με εμφανή φθορά στη δερματίνη (ξεφτάει) αλλά πλήρως λειτουργικη . Σηκώνεται και το μπροστινο μέρος των ποδιών. Παραλαβή από αγ.παρασκευη κατοπιν συνεννόησης . Εχει ενα σχετικο ογκο λογω μεγεθους . ,Με ενδιαφέρει πολύ, αν μπορεί να πραγματοποιηθεί η παραλαβή μετά τo lockdown!
Προτεινόμενες αναρτήσεις