rafa1919 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Συν ενα λαπτοπ κομπλε μαλλον ASUS MODEL S96J χωρις τροφοδοτικο 15,4 οθονη 2 γιγα μνημη 80αρη σκληρο χωρις λειτουργικο με προβλημα στην καρτα γραφικων. Για παραλαβη ισχυουν τα παραπανω. Οποιος τα θελει ερχετε αυριο. Μετα πανε καδο.... Καλησπέρα Γρηγόρη. Ενδιαφέρομαι για το ASUS. Στέλνω PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Συν ενα λαπτοπ κομπλε μαλλον ASUS MODEL S96J χωρις τροφοδοτικο 15,4 οθονη 2 γιγα μνημη 80αρη σκληρο χωρις λειτουργικο με προβλημα στην καρτα γραφικων. Για παραλαβη ισχυουν τα παραπανω. Οποιος τα θελει ερχετε αυριο. Μετα πανε καδο.... Καλησπέρα Γρηγόρη. ᾿Ενδιαφέρομαι γιά τό Asus. Εὐχαριστῶ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgpa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Χαρίζω το πολυμηχάνημα Canon Pixma MG2550S, δεν εκτυπώνει γιατί πιθανόν λόγω ελάχιστης χρήστης ξεράθηκαν τα μελάνια, δεν έχω διάθεση να ψάξω τι φταίει. Το σκάνερ δουλεύει κανονικά. Περιοχή Γαλάτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafa1919 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, kostasgpa είπε Χαρίζω το πολυμηχάνημα Canon Pixma MG2550S, δεν εκτυπώνει γιατί πιθανόν λόγω ελάχιστης χρήστης ξεράθηκαν τα μελάνια, δεν έχω διάθεση να ψάξω τι φταίει. Το σκάνερ δουλεύει κανονικά. Περιοχή Γαλάτσι. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το πολυμηχάνημα. Στέλνω PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστώ τον @blitzNikos για τις θήκες DVD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsipizic Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Χαρίζονται δυο παλιά λαπτοπ λειτουργικά χωρίς δίσκους Fujitsu AMILO A1645 Acer Aspire 5610Z Στο Acer δε λειτουργεί το touchpad και δεν έχει φορτιστή. Παραλαβή από την περιοχή μου στη Θεσσαλονίκη. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krami Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, tsipizic είπε Χαρίζονται δυο παλιά λαπτοπ λειτουργικά χωρίς δίσκους Fujitsu AMILO A1645 Acer Aspire 5610Z Στο Acer δε λειτουργεί το touchpad και δεν έχει φορτιστή. Παραλαβή από την περιοχή μου στη Θεσσαλονίκη. πμ τα παρελαβα, ευχαριστω πολυ Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2020 από krami update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agn0spt93 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, kostasgpa είπε Χαρίζω το πολυμηχάνημα Canon Pixma MG2550S, δεν εκτυπώνει γιατί πιθανόν λόγω ελάχιστης χρήστης ξεράθηκαν τα μελάνια, δεν έχω διάθεση να ψάξω τι φταίει. Το σκάνερ δουλεύει κανονικά. Περιοχή Γαλάτσι. Καλημέρα, στέλνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 LG Flatron L1811S, χωρίς την πλακέτα του τροφοδοτικού. Δεν θυμάμαι τι την έχω κάνει. Παραλαβή μόνο από ΑΘΗΝΑ, στον χώρο μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr^Robot Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, tsipizic είπε Χαρίζονται δυο παλιά λαπτοπ λειτουργικά χωρίς δίσκους Fujitsu AMILO A1645 Acer Aspire 5610Z Στο Acer δε λειτουργεί το touchpad και δεν έχει φορτιστή. Παραλαβή από την περιοχή μου στη Θεσσαλονίκη. Ενδιαφέρον για κάποιο από τα δύο αν μπορεί να γίνει αποστολή . Πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, tsipizic είπε Χαρίζονται δυο παλιά λαπτοπ λειτουργικά χωρίς δίσκους Fujitsu AMILO A1645 Acer Aspire 5610Z Στο Acer δε λειτουργεί το touchpad και δεν έχει φορτιστή. Παραλαβή από την περιοχή μου στη Θεσσαλονίκη. πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafa1919 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστώ θερμά τους @tigergreg και @minosnikas για το ASUS S96J και την TerraTec 400 TV αντίστοιχα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Χαρίζεται το τροφοδοτικό της φωτογραφίας. Αν και ανάβει και δίνει τάσεις κανονικά, το δίνω για ανταλλακτικά γιατί ανήκει στα χειρότερα ποιοτικά τροφοδοτικά που κυκλοφορούν στην αγορά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανταλλακτικά, για πολύ παλιό hardware πολύ μικρών ενεργειακών απαιτήσεων, ή δοκιμές. Θεσσαλονίκη Υπάρχουν επίσης ακόμα αυτά: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, kstgr είπε Χαρίζεται το τροφοδοτικό της φωτογραφίας. Αν και ανάβει και δίνει τάσεις κανονικά, το δίνω για ανταλλακτικά γιατί ανήκει στα χειρότερα ποιοτικά τροφοδοτικά που κυκλοφορούν στην αγορά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανταλλακτικά, για πολύ παλιό hardware πολύ μικρών ενεργειακών απαιτήσεων, ή δοκιμές. Θεσσαλονίκη Υπάρχουν επίσης ακόμα αυτά: pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, snbblp είπε LG Flatron L1811S, χωρίς την πλακέτα του τροφοδοτικού. Δεν θυμάμαι τι την έχω κάνει. Παραλαβή μόνο από ΑΘΗΝΑ, στον χώρο μου. Καλησπέρα σας. ῎Εχω μιά ἐρώτηση. Σᾶς στέλνω προσωπικό μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις