kyanokranos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα, Έχω αρκετά συγγράμματα από το Τμήμα Πληροφορικής του ΠΑΠΕΙ σε άριστη κατάσταση. Επειδή δεν πρόλαβα να επιστρέψω όσα ήθελα μέσω του Ευδόξου όσο ήμουν φοιτητής, όποιος φοιτητής τα χρειάζεται ας επικοινωνήσει μαζί μου για μια ολοκληρωμένη λίστα. Ευχαριστώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 43 λεπτά πριν, kyanokranos είπε Καλησπέρα, Έχω αρκετά συγγράμματα από το Τμήμα Πληροφορικής του ΠΑΠΕΙ σε άριστη κατάσταση. Επειδή δεν πρόλαβα να επιστρέψω όσα ήθελα μέσω του Ευδόξου όσο ήμουν φοιτητής, όποιος φοιτητής τα χρειάζεται ας επικοινωνήσει μαζί μου για μια ολοκληρωμένη λίστα. Ευχαριστώ. πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 23 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Ενδισφέρομαι για όλα εκτός από το τελευταίο (κάρτα TV) Στέλνω πμ Θυμίζω ότι παραμένουν αδιάθετα 7 μονά LNB + 3 ιδιαίτερα LNB. Επίσης χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Ένα σκουπάκι αυτοκινήτου με όλα του τα εξαρτήματα. Έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα (και αυτος είναι ο λόγος που δίνεται). Δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα, θα το δοκιμάσω και αν έχει θα ενημερώσω. 2. Ένα μετατροπέα HDMI σε VGA που μου χάρισαν από εδώ και δεν μου δούλεψε (Φωτο) 3. Ένα 8-πλό Ethernet Switch με το τροφοδοτικό του, Ανάβει αλλά δεν το βλέπει το δίκτυο. (Φωτο) 4. Ένα μικρό subwoofer που μου χάρισε ο Γρηγόρης αλλά τελικά δεν μου χρειάζεται. Είναι μέρος από ένα σύστημα 5.1 και περιέχει όλα τα ενισχυτικά και για τα υπόλοιπα ηχεία. Έχει εισόδους L,R,C,SL,SR,SUB και εξόδους για όλα (πλην SUB φυσικά). (Φωτο) Παραλαβή από το σπίτι μου (Παπάγου) Στέλνω για το σκουπακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ τον @Convict για το θερμόμετρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, kyanokranos είπε Καλησπέρα, Έχω αρκετά συγγράμματα από το Τμήμα Πληροφορικής του ΠΑΠΕΙ σε άριστη κατάσταση. Επειδή δεν πρόλαβα να επιστρέψω όσα ήθελα μέσω του Ευδόξου όσο ήμουν φοιτητής, όποιος φοιτητής τα χρειάζεται ας επικοινωνήσει μαζί μου για μια ολοκληρωμένη λίστα. Ευχαριστώ. Αλλιώς ,δες αν θέλεις και το metabook site. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmhtri0s Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω ηλεκτρονικού τσιγάρου. Άγνωστη πλέον λειτουργική κατάσταση, διότι έχουν να δουλέψουν χρόνια. Μόνο από Θεσσαλονίκη δυτικά. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2020 από dhmhtri0s 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, dhmhtri0s είπε Χαρίζονται τα παρακάτω ηλεκτρονικού τσιγάρου. Άγνωστη πλέον λειτουργική κατάσταση, διότι έχουν να δουλέψουν χρόνια. πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepless_102 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Ταιριάζει καλύτερα εδώ https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1654528-laptop-sony-acer-για-ανταλλακτικά-λάρισα/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafa1919 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Στις 30/10/2020 στις 1:45 ΜΜ, minosnikas είπε Καλησπέρα! Χαρίζονται τα παρακάτω, μόνο με παραλαβή από την έδρα μου, Μαρούσι (κοντά στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα). 1 καλώδιο USB A σε USB Micro & USB C (μαύρου - κόκκινου χρώματος) Λειτουργικό θερμόμετρο αυτιού ή μετώπου από τα Lidl χωρίς μπαταρίες. 10 σφραγισμένα DVD+R DL 2 CD-R 1 σφραγισμένο διπλό Deluxe Edition CD του Carlos Montoya, Flamenco Guitar - Dejavu Retro Gold Collection του 2001 Μία κάρτα τηλεόρασης (λειτουργική τελευταία φορά που την είχα δοκιμάσει - πάει σίγουρα δεκατία) PCI της Terratec (Cinergy 400 TV) χωρίς κανένα συνοδευτικό. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την κάρτα τηλεόρασης. Παίζει να είναι MPEG-4; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Στις 30/10/2020 στις 1:45 ΜΜ, minosnikas είπε Καλησπέρα! Χαρίζονται τα παρακάτω, μόνο με παραλαβή από την έδρα μου, Μαρούσι (κοντά στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα). 1 καλώδιο USB A σε USB Micro & USB C (μαύρου - κόκκινου χρώματος) Λειτουργικό θερμόμετρο αυτιού ή μετώπου από τα Lidl χωρίς μπαταρίες. 10 σφραγισμένα DVD+R DL 2 CD-R 1 σφραγισμένο διπλό Deluxe Edition CD του Carlos Montoya, Flamenco Guitar - Dejavu Retro Gold Collection του 2001 Μία κάρτα τηλεόρασης (λειτουργική τελευταία φορά που την είχα δοκιμάσει - πάει σίγουρα δεκατία) PCI της Terratec (Cinergy 400 TV) χωρίς κανένα συνοδευτικό. Ενδιαφερομαι για τα DVD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Χαρίζονται τα είδη ηλεκτρονικού τσιγάρου. Έχουν >4 χρόνια να χρησιμοποιηθούν. Θα προτιμηθει όποιος έρθει να τα παραλάβει από τον χώρο μου στο Χαλάνδρι. https://ibb.co/8mDkg2j Ποστ εδώ πρώτα και μετά πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, kyanokranos είπε Καλησπέρα, Έχω αρκετά συγγράμματα από το Τμήμα Πληροφορικής του ΠΑΠΕΙ σε άριστη κατάσταση. Επειδή δεν πρόλαβα να επιστρέψω όσα ήθελα μέσω του Ευδόξου όσο ήμουν φοιτητής, όποιος φοιτητής τα χρειάζεται ας επικοινωνήσει μαζί μου για μια ολοκληρωμένη λίστα. Ευχαριστώ. PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 28/10/2020 στις 2:55 ΜΜ, tigergreg είπε ΛΑΠΤΟΠ dell latitude c400 12αρα οθονη pentium3 60gbhd 256mb ram λειτουργικο με τα εξης θεματα.... 1.Δεν εχω το εξωτερικο CD-ROM οποτε ειναι δυσκολο να μπουν τα XP καθοτι δεν μπουταρει αλλοιως. 2.Δεν εχω το ειδικο τροφοδοτικο με τα 3πιν. 3.Απο την μπαταρια εχουν αφαιρεθει τα στοιχεια γιατι ειχαν φουσκωσει. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. Συν ενα λαπτοπ κομπλε μαλλον ASUS MODEL S96J χωρις τροφοδοτικο 15,4 οθονη 2 γιγα μνημη 80αρη σκληρο χωρις λειτουργικο με προβλημα στην καρτα γραφικων. Για παραλαβη ισχυουν τα παραπανω. Οποιος τα θελει ερχετε αυριο. Μετα πανε καδο.... ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2020 από tigergreg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Τελευταίο up πριν πάνε για "απόσυρση" και σκανάρισμα Βιλβία ΕΜΠ Μηχ. Μηχανικών 1995-2000 https://ibb.co/album/cX9C8m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, DrLo είπε Τελευταίο up πριν πάνε για "απόσυρση" και σκανάρισμα Βιλβία ΕΜΠ Μηχ. Μηχανικών 1995-2000 https://ibb.co/album/cX9C8m Που βρισκεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις