life is music Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 καλησπερα σε ολους χαριζω την μαμα ψηκτρα απο phenom 1090 ....Οποιος ενδιαφέρεται και μενει αθηνα μου στελνει μηνυμα !!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
360city Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, life is music είπε καλησπερα σε ολους χαριζω την μαμα ψηκτρα απο phenom 1090 ....Οποιος ενδιαφέρεται και μενει αθηνα μου στελνει μηνυμα !!!!!!!! καλησπερα εχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, life is music είπε καλησπερα σε ολους χαριζω την μαμα ψηκτρα απο phenom 1090 ....Οποιος ενδιαφέρεται και μενει αθηνα μου στελνει μηνυμα !!!!!!!! πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minosnikas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Χαρίζονται τα παρακάτω, μόνο με παραλαβή από την έδρα μου, Μαρούσι (κοντά στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα). 1 καλώδιο USB A σε USB Micro & USB C (μαύρου - κόκκινου χρώματος) Λειτουργικό θερμόμετρο αυτιού ή μετώπου από τα Lidl χωρίς μπαταρίες. 10 σφραγισμένα DVD+R DL 2 CD-R 1 σφραγισμένο διπλό Deluxe Edition CD του Carlos Montoya, Flamenco Guitar - Dejavu Retro Gold Collection του 2001 Μία κάρτα τηλεόρασης (λειτουργική τελευταία φορά που την είχα δοκιμάσει - πάει σίγουρα δεκατία) PCI της Terratec (Cinergy 400 TV) χωρίς κανένα συνοδευτικό. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2020 από minosnikas 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, minosnikas είπε Καλησπέρα! Χαρίζονται τα παρακάτω, μόνο με παραλαβή από την έδρα μου, Μαρούσι (κοντά στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα). 1 καλώδιο USB A σε USB Micro & USB C (μαύρου - κόκκινου χρώματος) Λειτουργικό θερμόμετρο αυτιού ή μετώπου από τα Lidl χωρίς μπαταρίες. 10 DVD+R DL 2 CD-R 1 διπλό Deluxe Edition CD του Carlos Montoya, Flamenco Guitar - Dejavu Retro Gold Collection του 2001 Μία κάρτα τηλεόρασης (λειτουργική τελευταία φορά που την είχα δοκιμάσει - πάει σίγουρα δεκατία) PCI της Terratec (Cinergy 400 TV) χωρίς κανένα συνοδευτικό. Ενδισφέρομαι για όλα εκτός από το τελευταίο (κάρτα TV) Στέλνω πμ Θυμίζω ότι παραμένουν αδιάθετα 7 μονά LNB + 3 ιδιαίτερα LNB. Επίσης χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Ένα σκουπάκι αυτοκινήτου με όλα του τα εξαρτήματα. Έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα (και αυτος είναι ο λόγος που δίνεται). Δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα, θα το δοκιμάσω και αν έχει θα ενημερώσω. 2. Ένα μετατροπέα HDMI σε VGA που μου χάρισαν από εδώ και δεν μου δούλεψε (Φωτο) 3. Ένα 8-πλό Ethernet Switch με το τροφοδοτικό του, Ανάβει αλλά δεν το βλέπει το δίκτυο. (Φωτο) 4. Ένα μικρό subwoofer που μου χάρισε ο Γρηγόρης αλλά τελικά δεν μου χρειάζεται. Είναι μέρος από ένα σύστημα 5.1 και περιέχει όλα τα ενισχυτικά και για τα υπόλοιπα ηχεία. Έχει εισόδους L,R,C,SL,SR,SUB και εξόδους για όλα (πλην SUB φυσικά). (Φωτο) Παραλαβή από το σπίτι μου (Παπάγου) Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2020 από MessengerOfGood 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Spoiler Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2020 από Doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
llabros Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε Ενδισφέρομαι για όλα εκτός από το τελευταίο (κάρτα TV) Στέλνω πμ Θυμίζω ότι παραμένουν αδιάθετα 7 μονά LNB + 3 ιδιαίτερα LNB. Επίσης χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Ένα σκουπάκι αυτοκινήτου με όλα του τα εξαρτήματα. Έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα (και αυτος είναι ο λόγος που δίνεται). Δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα, θα το δοκιμάσω και αν έχει θα ενημερώσω. 2. Ένα μετατροπέα HDMI σε VGA που μου χάρισαν από εδώ και δεν μου δούλεψε (Φωτο) 3. Ένα 8-πλό Ethernet Switch με το τροφοδοτικό του, Ανάβει αλλά δεν το βλέπει το δίκτυο. (Φωτο) 4. Ένα μικρό subwoofer που μου χάρισε ο Γρηγόρης αλλά τελικά δεν μου χρειάζεται. Είναι μέρος από ένα σύστημα 5.1 και περιέχει όλα τα ενισχυτικά και για τα υπόλοιπα ηχεία. Έχει εισόδους L,R,C,SL,SR,SUB και εξόδους για όλα (πλην SUB φυσικά). (Φωτο) Παραλαβή από το σπίτι μου (Παπάγου) Ενδιαφέρομαι για το: 4. Ένα μικρό subwoofer που μου χάρισε ο Γρηγόρης αλλά τελικά δεν μου χρειάζεται. Είναι μέρος από ένα σύστημα 5.1 και περιέχει όλα τα ενισχυτικά και για τα υπόλοιπα ηχεία. Έχει εισόδους L,R,C,SL,SR,SUB και εξόδους για όλα (πλην SUB φυσικά). (Φωτο) Εχεις ΠΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε 4. Ένα μικρό subwoofer που μου χάρισε ο Γρηγόρης αλλά τελικά δεν μου χρειάζεται. Είναι μέρος από ένα σύστημα 5.1 και περιέχει όλα τα ενισχυτικά και για τα υπόλοιπα ηχεία. Έχει εισόδους L,R,C,SL,SR,SUB και εξόδους για όλα (πλην SUB φυσικά). (Φωτο) Ενδιαφέρομαι και εγώ για άμεση παραλαβή, αν δεν το πάρει ο llabros στέλνω και πμ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minosnikas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, minosnikas είπε Καλησπέρα! Χαρίζονται τα παρακάτω, μόνο με παραλαβή από την έδρα μου, Μαρούσι (κοντά στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα). 1 καλώδιο USB A σε USB Micro & USB C (μαύρου - κόκκινου χρώματος) Λειτουργικό θερμόμετρο αυτιού ή μετώπου από τα Lidl χωρίς μπαταρίες. 10 σφραγισμένα DVD+R DL 2 CD-R 1 σφραγισμένο διπλό Deluxe Edition CD του Carlos Montoya, Flamenco Guitar - Dejavu Retro Gold Collection του 2001 Μία κάρτα τηλεόρασης (λειτουργική τελευταία φορά που την είχα δοκιμάσει - πάει σίγουρα δεκατία) PCI της Terratec (Cinergy 400 TV) χωρίς κανένα συνοδευτικό. Παρέλαβε ο γλυκύτατος κος MessengerOfGood. Τα πήρε όλα εκτός της κάρτας TV. Οποιος ενδιαφέρεται ας στείλει. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2020 από minosnikas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, minosnikas είπε Καλησπέρα! Χαρίζονται τα παρακάτω, μόνο με παραλαβή από την έδρα μου, Μαρούσι (κοντά στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα). 1 καλώδιο USB A σε USB Micro & USB C (μαύρου - κόκκινου χρώματος) Λειτουργικό θερμόμετρο αυτιού ή μετώπου από τα Lidl χωρίς μπαταρίες. 10 σφραγισμένα DVD+R DL 2 CD-R 1 σφραγισμένο διπλό Deluxe Edition CD του Carlos Montoya, Flamenco Guitar - Dejavu Retro Gold Collection του 2001 Μία κάρτα τηλεόρασης (λειτουργική τελευταία φορά που την είχα δοκιμάσει - πάει σίγουρα δεκατία) PCI της Terratec (Cinergy 400 TV) χωρίς κανένα συνοδευτικό. καλησπερα πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, blitzNikos είπε καλό μεσημέρι! Πριν τις ανακυκλώσω, ενημερώνω μήπως κάποιος τις χρειάζεται... Υπάρχουν δυο μεγάλα χαρτόκουτα γεμάτα μονές μαύρες θήκες για cd/dvd, διαστάσεις 191x35x14/7mm. Είναι πάνω από 250 κομμάτια... Οι μισές είναι slim (7mm). Είναι όλες σε καλή κατάσταση, χωρίς σπασμένα "δοντάκια" ή άλλα προβλήματα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, στέλνει pm και παραλαβή από το χώρο μου στη Νέα Σμύρνη. φιλικά Νίκος Καλησπέρα Με ενδιαφέρουν πολύ. Σου σέλνω pm για τα περαιτέρω Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Θέλω νά εὐχαριστήσω καί δημοσίως τόν μεγαλόκαρδο tigergreg γιά τά ποντίκια . Καί τά δύο θά ἀξιοποιηθοῦν ἄμεσα. Γρηγόρη εὐχαριστῶ καί πάλι. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2020 από georgios65 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, minosnikas είπε Παρέλαβε ο γλυκύτατος κος MessengerOfGood. Τα πήρε όλα εκτός της κάρτας TV. Οποιος ενδιαφέρεται ας στείλει. Όλα σε εξαιρετική κατάσταση και η συνάντηση άμεση. Θερμά ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Στις 27/10/2020 στις 6:57 ΜΜ, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.Μικρη καμερα USB logitech c170 αγνωστης λειτουργικης καταστασης. 2.Ακομα μια καμερα USB HERCULES μαλλον λειτουργικη. 3.Ποντικι ενσυρματο MICROSOFT WHEEL MOUSE OPTICAL USB λειτουργικο. 4.Ποντικι ασυρματο MICROSOFT WIRELESS OPTICAL MOUSE 2.0 δυστυχως χωρις στικακι. 5.ΜΝΗΜΗ 1GB DDR400 1GB SUPER TALENT με ψυκτρα που εχει ξεκολησει. 6.Δισκος 2,5 SATA2 HITACHI HTS723232L9A360 320GB με 97% υγεια. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου οσο το δυνατον γρηγοροτερα. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. 1,3 ΚΑΙ 6 ΔΟΘΗΚΑΝ... Γρηγορη ευχαριστω πολυ για τα πραγματα! Παρελαβα! Τασο, ευχαριστω επισης για την εξυπηρετηση! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Χαρίζεται η παρακάτω ραμ δεν γνωρίζω αν λειτουργεί μου την έδωσαν για ddr2 που χρειάζομαι και είναι ddr1 παραλαβή στον χώρο μου δεν κάνω αποστολές πρώτα εδώ μετά πμ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις