Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 19/10/2020 στις 12:00 ΠΜ, AntiCambeR είπε

Χαρίζονται 2 παλιές μητρικές και 1 cpu:

https://www.asrock.com/mb/VIA/775V88/

https://www.asus.com/Motherboards/P5VD2MX_SE/

https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/27478/intel-pentium-4-processor-630-supporting-ht-technology-2m-cache-3-00-ghz-800-mhz-fsb.html

Παραλαβή απο Αιγάλεω.

Edit:

Κρατημένα για το μέλος @lefstef που τα ζήτησε πρώτος.

DSC_0804.png

ευχαριστώ πολύ, τον φίλο παρέλαβα. θα το συναρμολογήσω και σύντομα θα δώσω ότι περισσέψει και μερικά πράγματα 

• Like 1
  • Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kallidis είπε

Μ' ενδιαφέρει το κουτί, στέλνω pm.

Νίκος, Νέα Σμύρνη

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κ. Δημήτρη dpolal για το πολύ ωραίο κουτί.

• Thanks 1
Δημοσ.

Χαρίζεται δεν έχει πάνω ραμ και το ανεμιστήρακι δεν κάνω αποστολές παραλαβή από τον χώρο μου πρώτα πμ και μετά εδώ 

IMG_20201024_100717.jpg

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mples είπε

Χαρίζεται δεν έχει πάνω ραμ και το ανεμιστήρακι δεν κάνω αποστολές παραλαβή από τον χώρο μου πρώτα πμ και μετά εδώ 

IMG_20201024_100717.jpg

ΜΕ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ 

περιοχη ?

Δημοσ.

Εχουν μεινει 3 λευκα midcase για pc

το ενα εχει μια μητρικη gigabyte με Pentium4 ,gpu,soundcard,psu

Παρακαλω για αμεση παραλαβη απο Ν.Φιλαδελφεια 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξανάβαζω εάν υπάρχει ενδιαφέρον. Αχρησιμοποίητο-δεν έχω τροφοδοτικο παίρνει κλασικό 12/1

παραλαβη Μαρουσι 

675D9412-979F-46A6-92E8-1B34E3D983D0.jpeg

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται   δραπανο  μπαταριας   BLACK AND DECKER  AST14XC  σχεδον  καινουργιο  που   ειχα   παρει   απο  αλλο   φορουμ   παλιοτερα   χωρις   φορτιστη.

Προσπαθησα  να   το  φορτισω   με  λαθος   φορτιστη   και  ελιωσε   η  μπαταρια   του  δυστυχως.

spacer.png

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   στην  εδρα  μου   πισω   απο  το  εφετειο  αθηνας.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και  στειλτε   αμεσα   ΠΜ.

ΔΟΘΗΚΕ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, mples είπε

IMG_20201024_100717.jpg

Καλημέρα.

Με ενδιαφέρει.

Στέλνω pm.

Φιλικά,

58 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Χαριζεται   δραπανο  μπαταριας   BLACK AND DECKER  AST14XC  σχεδον  καινουργιο  που   ειχα   παρει   απο  αλλο   φορουμ   παλιοτερα   χωρις   φορτιστη.

Προσπαθησα  να   το  φορτισω   με  λαθος   φορτιστη   και  ελιωσε   η  μπαταρια   του  δυστυχως.

spacer.png

Καλημέρα.

Ενδιαφέρομαι.

Φιλικά,

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tigergreg είπε

spacer.png

PM

Δημοσ.
10 ώρες πριν, tigergreg είπε

spacer.png

Καλησπέρα Γρηγόρη.
Ενδιαφέρομαι για το δράπανο.
Στέλνω PM.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, tigergreg είπε

spacer.png

ΔΟΘΗΚΕ!

Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον Γρηγόρη

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας που με τα repost φεύγουν σιγά-σιγά, επαναφέρω τα παρακάτω απομεινάρια απο τα προηγούμενα ποστ μου:

• PCI Modem (Για συλλεκτικούς σκοπούς)
  • Βραχιόλι τύπου power balance
  • Ένα μηχάνημα airwick που λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑ. Έβαλα μπαταρίες και άναψε το φωτάκι αλλά δεν έχω ανταλλακτικό μπυκάλι για να επιβεβαιώσω οτι λειτουργεί κανονικά.
  • Απομεινάρια απο μια ψηφιακή κορνίζα 12" (πλαστικά, controller, usb reader, τηλεχειριστήριο). Κάηκε το backlight της οθόνης και στην προσπάθειά μου να την βγάλω την έσπασα τελείως. Η οθόνη που είχε ήταν η lq121x1ls60 αλλά νομίζω οτι με οποιαδήποτε 12άρα οθόνη θα λειτουργήσει. Θα λητουργήσει και με μικρότερη ή μεγαλύτερη, απλά δεν θα ταιριάζει στο πλαστικό πλαίσιο.
  • Βοηθητικά ροδάκια ποδηλάτου απο τα jumbo. Δεν ταίριαξαν στο ποδήλατο οπότε και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί καθόλου.

Και προσθέτω:

• Κάρτα γραφικών Asus 9800 gtx που πήρα απο τον @sotos 1 αλλά τελικά δεν μου κάνει γιατί χρειάζομαι μια low profile για τον υπολογιστή που την προόριζα. Δεν πρόλαβα να την δοκιμάσω αλλά σύμφωνα με τον @sotos 1 χρειάζεται reflowing.
  • Bluetooth handsfree iTech Oval 303. Μάλλον το είχα πάρει απο συμφορουμίτη, δεν θυμάμαι απο ποιόν, το χρησιμοποίησε η αδερφή μου και μου το επέστρεψε χωρίς τον φορτιστή. Θα ψάξω να βρώ τον φορτιστή αλλά δεν υπόσχομαι για αυτό.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο Μοσχάτο (Αγ.Κωνσταντίνος) ή Καλλιθέα (πλ.Δαβάκη)

Επεξ/σία από e-tic
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, e-tic είπε

Μιας που με τα repost φεύγουν σιγά-σιγά, επαναφέρω τα παρακάτω απομεινάρια απο τα προηγούμενα ποστ μου:

• PCI Modem (Για συλλεκτικούς σκοπούς)
  • Βραχιόλι τύπου power balance
  • Ένα μηχάνημα airwick που λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑ. Έβαλα μπαταρίες και άναψε το φωτάκι αλλά δεν έχω ανταλλακτικό μπυκάλι για να επιβεβαιώσω οτι λειτουργεί κανονικά.
  • Απομεινάρια απο μια ψηφιακή κορνίζα 12" (πλαστικά, controller, usb reader, τηλεχειριστήριο). Κάηκε το backlight της οθόνης και στην προσπάθειά μου να την βγάλω την έσπασα τελείως. Η οθόνη που είχε ήταν η lq121x1ls60 αλλά νομίζω οτι με οποιαδήποτε 12άρα οθόνη θα λειτουργήσει. Θα λητουργήσει και με μικρότερη ή μεγαλύτερη, απλά δεν θα ταιριάζει στο πλαστικό πλαίσιο.
  • Βοηθητικά ροδάκια ποδηλάτου απο τα jumbo. Δεν ταίριαξαν στο ποδήλατο οπότε και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί καθόλου.

Και προσθέτω:

• Κάρτα γραφικών Asus 9800 gtx που πήρα απο τον @sotos 1 αλλά τελικά δεν μου κάνει γιατί χρειάζομαι μια low profile για τον υπολογιστή που την προόριζα. Δεν πρόλαβα να την δοκιμάσω αλλά σύμφωνα με τον @sotos 1 χρειάζεται reflowing.
  • Bluetooth handsfree iTech Oval 303. Μάλλον το είχα πάρει απο συμφορουμίτη, δεν θυμάμαι απο ποιόν, το χρησιμοποίησε η αδερφή μου και μου το επέστρεψε χωρίς τον φορτιστή. Θα ψάξω να βρώ τον φορτιστή αλλά δεν υπόσχομαι για αυτό.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο Μοσχάτο (Αγ.Κωνσταντίνος) ή Καλλιθέα (πλ.Δαβάκη)

πμ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...