lefstef Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Στις 19/10/2020 στις 12:00 ΠΜ, AntiCambeR είπε Χαρίζονται 2 παλιές μητρικές και 1 cpu: https://www.asrock.com/mb/VIA/775V88/ https://www.asus.com/Motherboards/P5VD2MX_SE/ https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/27478/intel-pentium-4-processor-630-supporting-ht-technology-2m-cache-3-00-ghz-800-mhz-fsb.html Παραλαβή απο Αιγάλεω. Edit: Κρατημένα για το μέλος @lefstef που τα ζήτησε πρώτος. ευχαριστώ πολύ, τον φίλο παρέλαβα. θα το συναρμολογήσω και σύντομα θα δώσω ότι περισσέψει και μερικά πράγματα 1
toyracer Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστω τον @DrLo για τα βιβλια που μου εδωσε. Ηδη αρχισα να κραταω σημειωσεις! Να εισαι καλα φιλε! 3
kallidis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, kallidis είπε Μ' ενδιαφέρει το κουτί, στέλνω pm. Νίκος, Νέα Σμύρνη Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κ. Δημήτρη dpolal για το πολύ ωραίο κουτί. 1
mples Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Χαρίζεται δεν έχει πάνω ραμ και το ανεμιστήρακι δεν κάνω αποστολές παραλαβή από τον χώρο μου πρώτα πμ και μετά εδώ 4
kostakis81 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, mples είπε Χαρίζεται δεν έχει πάνω ραμ και το ανεμιστήρακι δεν κάνω αποστολές παραλαβή από τον χώρο μου πρώτα πμ και μετά εδώ ΜΕ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ περιοχη ?
parkos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Εχουν μεινει 3 λευκα midcase για pc το ενα εχει μια μητρικη gigabyte με Pentium4 ,gpu,soundcard,psu Παρακαλω για αμεση παραλαβη απο Ν.Φιλαδελφεια 2
paylidis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το ξανάβαζω εάν υπάρχει ενδιαφέρον. Αχρησιμοποίητο-δεν έχω τροφοδοτικο παίρνει κλασικό 12/1 παραλαβη Μαρουσι Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από paylidis 2
tigergreg Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαριζεται δραπανο μπαταριας BLACK AND DECKER AST14XC σχεδον καινουργιο που ειχα παρει απο αλλο φορουμ παλιοτερα χωρις φορτιστη. Προσπαθησα να το φορτισω με λαθος φορτιστη και ελιωσε η μπαταρια του δυστυχως. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2020 από tigergreg 3 1
TasSou Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, mples είπε Χαρίζεται δεν έχει πάνω ραμ και το ανεμιστήρακι δεν κάνω αποστολές παραλαβή από τον χώρο μου πρώτα πμ και μετά εδώ Καλημέρα. Με ενδιαφέρει. Στέλνω pm. Φιλικά, 58 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζεται δραπανο μπαταριας BLACK AND DECKER AST14XC σχεδον καινουργιο που ειχα παρει απο αλλο φορουμ παλιοτερα χωρις φορτιστη. Προσπαθησα να το φορτισω με λαθος φορτιστη και ελιωσε η μπαταρια του δυστυχως. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι. Φιλικά,
BOYXBA Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζεται δραπανο μπαταριας BLACK AND DECKER AST14XC σχεδον καινουργιο που ειχα παρει απο αλλο φορουμ παλιοτερα χωρις φορτιστη. Προσπαθησα να το φορτισω με λαθος φορτιστη και ελιωσε η μπαταρια του δυστυχως. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. PM
rafa1919 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 10 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζεται δραπανο μπαταριας BLACK AND DECKER AST14XC σχεδον καινουργιο που ειχα παρει απο αλλο φορουμ παλιοτερα χωρις φορτιστη. Προσπαθησα να το φορτισω με λαθος φορτιστη και ελιωσε η μπαταρια του δυστυχως. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Καλησπέρα Γρηγόρη. Ενδιαφέρομαι για το δράπανο. Στέλνω PM.
TasSou Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 11 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζεται δραπανο μπαταριας BLACK AND DECKER AST14XC σχεδον καινουργιο που ειχα παρει απο αλλο φορουμ παλιοτερα χωρις φορτιστη. Προσπαθησα να το φορτισω με λαθος φορτιστη και ελιωσε η μπαταρια του δυστυχως. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον Γρηγόρη 2
Aurumnus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστώ τον @MessengerOfGood για τα USB Router. 1
e-tic Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μιας που με τα repost φεύγουν σιγά-σιγά, επαναφέρω τα παρακάτω απομεινάρια απο τα προηγούμενα ποστ μου: PCI Modem (Για συλλεκτικούς σκοπούς) Βραχιόλι τύπου power balance Ένα μηχάνημα airwick που λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑ. Έβαλα μπαταρίες και άναψε το φωτάκι αλλά δεν έχω ανταλλακτικό μπυκάλι για να επιβεβαιώσω οτι λειτουργεί κανονικά. Απομεινάρια απο μια ψηφιακή κορνίζα 12" (πλαστικά, controller, usb reader, τηλεχειριστήριο). Κάηκε το backlight της οθόνης και στην προσπάθειά μου να την βγάλω την έσπασα τελείως. Η οθόνη που είχε ήταν η lq121x1ls60 αλλά νομίζω οτι με οποιαδήποτε 12άρα οθόνη θα λειτουργήσει. Θα λητουργήσει και με μικρότερη ή μεγαλύτερη, απλά δεν θα ταιριάζει στο πλαστικό πλαίσιο. Βοηθητικά ροδάκια ποδηλάτου απο τα jumbo. Δεν ταίριαξαν στο ποδήλατο οπότε και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί καθόλου. Και προσθέτω: Κάρτα γραφικών Asus 9800 gtx που πήρα απο τον @sotos 1 αλλά τελικά δεν μου κάνει γιατί χρειάζομαι μια low profile για τον υπολογιστή που την προόριζα. Δεν πρόλαβα να την δοκιμάσω αλλά σύμφωνα με τον @sotos 1 χρειάζεται reflowing. Bluetooth handsfree iTech Oval 303. Μάλλον το είχα πάρει απο συμφορουμίτη, δεν θυμάμαι απο ποιόν, το χρησιμοποίησε η αδερφή μου και μου το επέστρεψε χωρίς τον φορτιστή. Θα ψάξω να βρώ τον φορτιστή αλλά δεν υπόσχομαι για αυτό. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο Μοσχάτο (Αγ.Κωνσταντίνος) ή Καλλιθέα (πλ.Δαβάκη) Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2020 από e-tic 2
m4nos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, e-tic είπε Μιας που με τα repost φεύγουν σιγά-σιγά, επαναφέρω τα παρακάτω απομεινάρια απο τα προηγούμενα ποστ μου: PCI Modem (Για συλλεκτικούς σκοπούς) Βραχιόλι τύπου power balance Ένα μηχάνημα airwick που λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑ. Έβαλα μπαταρίες και άναψε το φωτάκι αλλά δεν έχω ανταλλακτικό μπυκάλι για να επιβεβαιώσω οτι λειτουργεί κανονικά. Απομεινάρια απο μια ψηφιακή κορνίζα 12" (πλαστικά, controller, usb reader, τηλεχειριστήριο). Κάηκε το backlight της οθόνης και στην προσπάθειά μου να την βγάλω την έσπασα τελείως. Η οθόνη που είχε ήταν η lq121x1ls60 αλλά νομίζω οτι με οποιαδήποτε 12άρα οθόνη θα λειτουργήσει. Θα λητουργήσει και με μικρότερη ή μεγαλύτερη, απλά δεν θα ταιριάζει στο πλαστικό πλαίσιο. Βοηθητικά ροδάκια ποδηλάτου απο τα jumbo. Δεν ταίριαξαν στο ποδήλατο οπότε και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί καθόλου. Και προσθέτω: Κάρτα γραφικών Asus 9800 gtx που πήρα απο τον @sotos 1 αλλά τελικά δεν μου κάνει γιατί χρειάζομαι μια low profile για τον υπολογιστή που την προόριζα. Δεν πρόλαβα να την δοκιμάσω αλλά σύμφωνα με τον @sotos 1 χρειάζεται reflowing. Bluetooth handsfree iTech Oval 303. Μάλλον το είχα πάρει απο συμφορουμίτη, δεν θυμάμαι απο ποιόν, το χρησιμοποίησε η αδερφή μου και μου το επέστρεψε χωρίς τον φορτιστή. Θα ψάξω να βρώ τον φορτιστή αλλά δεν υπόσχομαι για αυτό. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο Μοσχάτο (Αγ.Κωνσταντίνος) ή Καλλιθέα (πλ.Δαβάκη) πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις