krami Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, infdi είπε Στρώμα για χορευτικά παιχνίδια. Ήταν της γυναίκας μου. Δεν γνωρίζω αν λειτουργεί. Παράδοση κοντά μου (Κάτω τουμπα Θεσσαλονίκης).Δεν στέλνω. Γράψτε εδώ πρώτα κ μετά π.μ. ευχαριστώ Ενδιαφερομαι, στελνω πμ
360city Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, sotos 1 είπε Κάρτα γραφικών asus 9800gtx+ αγοράστηκε και δούλεψε ένα μήνα Δυο οθόνες LG L1953S/W2052S δεν παίρνουν ρεύμα δεν ανάβουν Υδρόψυξη Corsair Η45, η μικρή αντλία που έχει μέσα κόλλησε με αποτέλεσμα να καεί το μοτέρ της, είναι άδεια από υγρά Τα πράγματα είναι για άμεση παραλαβή από Καλλιθέα αν δεν υπάρχει δυνατότητα μην μπαίνουμε σε άσκοπα μήνυματα, χωρίς σειρά προτεραιότητας Γραφουμε πρώτα εδώ και μετά pm ερχομαι για την gigabyte και το W2052S ευχαριστω 1
infdi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, infdi είπε Στρώμα για χορευτικά παιχνίδια. Ήταν της γυναίκας μου. Δεν γνωρίζω αν λειτουργεί. Παράδοση κοντά μου (Κάτω τουμπα Θεσσαλονίκης).Δεν στέλνω. Γράψτε εδώ πρώτα κ μετά π.μ. ευχαριστώ Δόθηκε στον Krami Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2020 από infdi
sotos 1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 29 λεπτά πριν, 360city είπε ερχομαι για την gigabyte και το W2052S ευχαριστω Λίγο πριν δηλώσω εξαφάνιση 🤣
SilentVoice Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sotos 1 είπε Κάρτα γραφικών asus 9800gtx+ αγοράστηκε και δούλεψε ένα μήνα Δυο οθόνες LG L1953S/W2052S δεν παίρνουν ρεύμα δεν ανάβουν Υδρόψυξη Corsair Η45, η μικρή αντλία που έχει μέσα κόλλησε με αποτέλεσμα να καεί το μοτέρ της, είναι άδεια από υγρά Τα πράγματα είναι για άμεση παραλαβή από Καλλιθέα αν δεν υπάρχει δυνατότητα μην μπαίνουμε σε άσκοπα μήνυματα, χωρίς σειρά προτεραιότητας Γραφουμε πρώτα εδώ και μετά pm Ενδιαφέρομαι για την asus 9800gtx Πμ Αποσύρω το ενδιαφέρον. Δεν θα με εξυπηρέτησει αυτή η κάρτα τελικά. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2020 από SilentVoice 1
panosfl22 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Στις 21/10/2020 στις 10:00 ΠΜ, GeorgeKalogeras είπε Χαρίζεται SAMSUNG 40" σε πάρα πολύ καλή εξωτερική κατάσταση. Δίνεται για ανταλλακτικά ή επισκευή. Έχει ένα πρόβλημα και εκεί που παίζει κανονικά, μαυρίζει όλο το πάνελ και δεν δείχνει τίποτα. Ο ήχος συνεχίζει να παίζει κανονικά. Έχω παρατηρήσει πως το κάνει με τις ζέστες συνήθως αλλά δεν γνωρίζω απο αυτά. Την είχα πάει σε ηλεκτρονικό, την είχε ανοίξει και δεν είχε βρει κάποιο πρόβλημα. Την έκανε reset και για 2 μήνες λειτουργούσε πάλι μια χαρά. Έγινε ήδη αλλαγή της με μεγαλύτερη τηλεόραση οπότε δεν έχω όρεξη να το ψάξω. Δίνεται με το καλώδιο και το τηλεχειριστήριο της. Αν δεν δοθεί εδώ, θα πάει για ανακύκλωση. Παραλαβή ΜΟΝΟ απο τον χώρο μου στην Σαλαμίνα! Στείλτε μου προσωπικό μήνυμα όσοι έχετε την δυνατότητα να έρθετε Σαλαμίνα. Δεν θα μπω στην διαδικασία αποστολής. Ευχαριστώ πολύ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Γιώργο για την τηλεόραση. Παρέλαβα σήμερα και ειναι πραγματικά άψογη και λειτουργική!! 1
krami Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, infdi είπε Κρατημένο για τον Krami το παρελαβα, ευχαριστω πολυ 1
e-tic Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, sotos 1 είπε Κάρτα γραφικών asus 9800gtx+ αγοράστηκε και δούλεψε ένα μήνα Δυο οθόνες LG L1953S/W2052S δεν παίρνουν ρεύμα δεν ανάβουν Υδρόψυξη Corsair Η45, η μικρή αντλία που έχει μέσα κόλλησε με αποτέλεσμα να καεί το μοτέρ της, είναι άδεια από υγρά Τα πράγματα είναι για άμεση παραλαβή από Καλλιθέα αν δεν υπάρχει δυνατότητα μην μπαίνουμε σε άσκοπα μήνυματα, χωρίς σειρά προτεραιότητας Γραφουμε πρώτα εδώ και μετά pm Στέλνω πμ για την κάρτα γραφικών και ίσως μια οθόνη.
azografos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, infdi είπε Στρώμα για χορευτικά παιχνίδια. Ήταν της γυναίκας μου. Δεν γνωρίζω αν λειτουργεί. Παράδοση κοντά μου (Κάτω τουμπα Θεσσαλονίκης).Δεν στέλνω. Γράψτε εδώ πρώτα κ μετά π.μ. ευχαριστώ Είναι μήπως για Wii ?????
360city Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, sotos 1 είπε Λίγο πριν δηλώσω εξαφάνιση 🤣 Δεν χρειάστηκε η Νικολούλη! Ευχαριστώ Σωτήρη @sotos 1για τα πράγματα και πιο πολύ για την υπομονή σου. Για αυτα που είπαμε θα κανονίσουμε για καφεδάκι... 1
infdi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 27 λεπτά πριν, azografos είπε Είναι μήπως για Wii ????? Έχει φύγει φιλε μου
use_your_brain Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Canon MX375 Δουλεύει το scanner του χωρίς πρόβλημα. Έχει δυσκολία στο να τραβάει το χαρτί ο μηχανισμός κ θέλει χέρι. Μέχρι πριν 3-4 μήνες τύπωνε μαύρο γιατί χρώμα δεν τύπωνα. Τώρα έχει αδειάσει αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι...γιατί σε αυτές τις μελάνες δεν αρέσει κ η ακινησία Περιοχή Άγιος Δημήτριος Αν τον θέλει κανείς για scanner ή να δοκιμάσει αλλιώς πάει ανακύκλωση 4
rafa1919 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, sotos 1 είπε Κάρτα γραφικών asus 9800gtx+ αγοράστηκε και δούλεψε ένα μήνα Δυο οθόνες LG L1953S/W2052S δεν παίρνουν ρεύμα δεν ανάβουν Υδρόψυξη Corsair Η45, η μικρή αντλία που έχει μέσα κόλλησε με αποτέλεσμα να καεί το μοτέρ της, είναι άδεια από υγρά Τα πράγματα είναι για άμεση παραλαβή από Καλλιθέα αν δεν υπάρχει δυνατότητα μην μπαίνουμε σε άσκοπα μήνυματα, χωρίς σειρά προτεραιότητας Γραφουμε πρώτα εδώ και μετά pm Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την 9800GTX+ Στέλνω PM 1
kostanen Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φίλοι μου, έχει προφτασει ο Γιώργος, αν αλλάξει γνώμη θα τηρηθεί σειρά Ευχαριστώ Τραπεζάκι σαλονιού σε πολύ καλή κατάσταση, διαστάσεις 1,00*1,00, με αποσπώμενα 2 μικρά και δύο συρτάρια. Περιοχή, Άγιος Αρτέμιος Παγκράτι Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2020 από kostanen Ζητήθηκε 6
DrLo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, kostanen είπε Τραπεζάκι σαλονιού σε πολύ καλή κατάσταση, διαστάσεις 1,00*1,00, με αποσπώμενα 2 μικρά και δύο συρτάρια. Περιοχή, Άγιος Αρτέμιος Παγκράτι Αν μπορούμε να βρεθούμε αυριο Κυριακή ή Tρίτη με ενδιαφέρει. PM Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2020 από DrLo
Προτεινόμενες αναρτήσεις