MessengerOfGood Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, georgeps21 είπε Αθήνα Γαλάτσι. Χαρίζονται όλα μαζί σε έναν συνάντηση σήμερα μετά τις 9 ιδανικά. Δεν γίνονται αποστολές, ποστ κ πμ Τα δισκάκια είναι άγραφα DVD; Αν ναι, βλέπω είναι γύρω στα 50 και με ενδιαφέρουν. Επίσης η φωτογραφική. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από MessengerOfGood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyracer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 32 λεπτά πριν, Doubt είπε Θα πάω εγώ να πάρω κάτι άλλα πράγματα. Θα μπορούσα να το παραδώσω είτε Αιγάλεω είτε κέντρο, Ομόνοια. Αν δεν βολεύει καθόλου περιμένουμε να βρεθεί άλλος. Τα μόντεμ είναι όλα ADSL, σωστά; Μπορω Ομονοια οποτε θελεις. Αν τα παρεις, στειλε μου 1 PM. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, toyracer είπε Μπορω Ομονοια οποτε θελεις. Αν τα παρεις, στειλε μου 1 PM. Ευχαριστω. ΟΚ λοιπόν. Αφού βολεύει και πρέπει να φύγουν όλα μαζί, θα τα πάρω. Αν μπορεί ας επιβεβαιώσει κι ο/οι ενδιαφερόμενος/οι για τη φωτογραφική κλπ Τελική απόφαση του δωρητή. 3 ώρες πριν, georgeps21 είπε Αθήνα Γαλάτσι. Χαρίζονται όλα μαζί σε έναν συνάντηση σήμερα μετά τις 9 ιδανικά. Δεν γίνονται αποστολές, ποστ κ πμ Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από Doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Ωραία αφού υπάρχει τόση ζήτηση.... οπότε έχουμε και λέμε Camera: messengerofgood DVD : messengerofgood mouse PS2: toyracer router: Doubt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, georgeps21 είπε router: Doubt Υπόψιν δεν τα χρειάζομαι, απλά θα τα πάρω για να φύγουν. Όποιος θέλει κάτι από αυτά μου στέλνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyracer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 20 λεπτά πριν, Doubt είπε Υπόψιν δεν τα χρειάζομαι, απλά θα τα πάρω για να φύγουν. Όποιος θέλει κάτι από αυτά μου στέλνει. Μονο το ποντικι θα ηθελα σε παρακαλω οταν μπορεσεις. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, georgeps21 είπε Αθήνα Γαλάτσι. Χαρίζονται όλα μαζί σε έναν συνάντηση σήμερα μετά τις 9 ιδανικά. Δεν γίνονται αποστολές, ποστ κ πμ Τα router είναι χωρίς τροφοδοτικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Τα router είναι χωρίς τροφοδοτικά; σωστά! τα βρήκα στο υπόγειο και δεν ξέρω που είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, georgeps21 είπε Αθήνα Γαλάτσι. ΔΩΘΗΚΑΝ ΣΕ messengerofgood , toyracer ,Doubt Διαθέσιμα τα μόντεμ από μέρους μου. Είναι όπως τα βλέπετε, χωρίς τίποτα συνοδευτικό. Από το ΖΤΕ έχει σπάσει η κεραία και υπάρχει μόνο το εσωτερικό σύρμα (αν καταλαβαίνω σωστά αυτό που βλέπω). Αν δεν ζητηθούν τις επόμενες μέρες, θα πάνε για ανακύκλωση. Πολλές ευχαριστίες στον @georgeps21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, georgeps21 είπε Ωραία αφού υπάρχει τόση ζήτηση.... οπότε έχουμε και λέμε Camera: messengerofgood DVD : messengerofgood mouse PS2: toyracer router: Doubt Παρέλαβα και ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jethro84 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Στις 22/10/2020 στις 8:13 ΜΜ, sotos 1 είπε Χίλια ευχαριστώ τον @sotos 1 για τη μητρική ASUS P5PKL-VM! Να είσαι σίγουρος ότι σύντομα θα αξιοποιηθεί με Quad CPU φυσικά. Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία, θα τα ξανά πούμε σύντομα "γείτονα"! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Στις 22/10/2020 στις 7:31 ΜΜ, tigergreg είπε Χαριζεται απο φιλο.... LG HT302SD 5.1 Home Theater System απολυτα λειτουργικο κομπλε οπως στην φωτο. 1.Δεν διαθετει HDMI παρα μονο COMPONENT KAI SCART. 2.Εχει λιγο θεμα με το συρταρακι του DVD το οποιο ανοιγει χωρις λογο αλλα αμα κλεισει παιζει κανονικα. Ειτε θελει καθαρισμα η μοναδα ειτε το τηλεχειριστηριο. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Πρεπει να ερθετε με αυτοκινητο πιθανοτατα. Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στειλτε ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον Γρηγόρη για το home theater! Επίσης οφείλω να ζητήσω μια συγγνώμη επειδή τον καθυστέρησα μια ημέρα για την παραλαβή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάρτα γραφικών asus 9800gtx+ αγοράστηκε και δούλεψε ένα μήνα Δυο οθόνες LG L1953S/W2052S δεν παίρνουν ρεύμα δεν ανάβουν Υδρόψυξη Corsair Η45, η μικρή αντλία που έχει μέσα κόλλησε με αποτέλεσμα να καεί το μοτέρ της, είναι άδεια από υγρά Τα πράγματα είναι για άμεση παραλαβή από Καλλιθέα αν δεν υπάρχει δυνατότητα μην μπαίνουμε σε άσκοπα μήνυματα, χωρίς σειρά προτεραιότητας Γραφουμε πρώτα εδώ και μετά pm Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2020 από sotos 1 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, sotos 1 είπε Κάρτα γραφικών asus 9800gtx+ αγοράστηκε και δούλεψε ένα μήνα Δυο οθόνες LG L1953S/W2052S δεν παίρνουν ρεύμα δεν ανάβουν Υδρόψυξη Corsair Η45, η μικρή αντλία που έχει μέσα κόλλησε με αποτέλεσμα να καεί το μοτέρ της, είναι άδεια από υγρά Έχει μείνει και μια μητρική από το προηγούμενο ποστ GIGABYTE ga m61vme s2 Τα πράγματα είναι για άμεση παραλαβή από Καλλιθέα αν δεν υπάρχει δυνατότητα μην μπαίνουμε σε άσκοπα μήνυματα, χωρίς σειρά προτεραιότητας Γραφουμε πρώτα εδώ και μετά pm ΠΜ για την asus 9800gtx+. Αποσύρω το ενδιαφέρον. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2020 από Aurumnus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infdi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Στρώμα για χορευτικά παιχνίδια. Ήταν της γυναίκας μου. Δεν γνωρίζω αν λειτουργεί. Παράδοση κοντά μου (Κάτω τουμπα Θεσσαλονίκης).Δεν στέλνω. Γράψτε εδώ πρώτα κ μετά π.μ. ευχαριστώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις