ρεσπεψτ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 19 ώρες πριν, sotos 1 είπε Τέσσερις μητρικές λειτουργικές χώρις cpu και ram Απαραίτητα γράφουμε εδώ και μετά pm Χωρίς σειρά προτεραιότητας είμαι Καλλιθέα κεντρικά Καλησπερα! Υπάρχει για 775 socket? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Vodafone 785 black σε υπεραριστη κατασταση χωρις φορτιστη. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου αν ειναι δυνατον σημερα. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από tigergreg 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, tigergreg είπε Vodafone 785 black σε υπεραριστη κατασταση χωρις φορτιστη. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου αν ειναι δυνατον σημερα. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. Ενδιαφέρομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agn0spt93 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα, Θα ήθελα να δηλώσω κι εγώ ενδιαφέρον για την μητρική Asus P5KPL-VM. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KG95 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, tigergreg είπε Vodafone 785 black σε υπεραριστη κατασταση χωρις φορτιστη. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου αν ειναι δυνατον σημερα. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. Ενδιαφέρομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 14 ώρες πριν, tigergreg είπε Vodafone 785 black σε υπεραριστη κατασταση χωρις φορτιστη. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου αν ειναι δυνατον σημερα. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. Αποσύρω το ενδιαφέρον μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζεται απο φιλο.... LG HT302SD 5.1 Home Theater System απολυτα λειτουργικο κομπλε οπως στην φωτο. 1.Δεν διαθετει HDMI παρα μονο COMPONENT KAI SCART. 2.Εχει λιγο θεμα με το συρταρακι του DVD το οποιο ανοιγει χωρις λογο αλλα αμα κλεισει παιζει κανονικα. Ειτε θελει καθαρισμα η μοναδα ειτε το τηλεχειριστηριο. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Πρεπει να ερθετε με αυτοκινητο πιθανοτατα. Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στειλτε ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. Οπως εχετε καταλαβει ειμαι του γρηγορου κατουρηματος και γι αυτο γραφω "εδω και τωρα" για να αποφυγω τριβες και χασιμο χρονου. Γι αυτον τον λογο γραφω "ποσταρισμα και αμεσο ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ". Παρ ολα αυτα δεν εισακουγομαι δυστυχως... ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ HOME CINEMA επρεπε για δικους μου λογους να φυγει χθες. Δυστυχως εμεινε οποτε η θα φυγει σημερα η θα το στειλω για βρουβες στο απεναντι οικοπεδο. Συγνωμη που δεν ασχολουμε με "κρατημενα", κουριερ και αποστολες αλλα ειμαι αρκετα φορτωμενος..... ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από tigergreg 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ρεσπεψτ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 34 λεπτά πριν, tigergreg είπε Οπως εχετε καταλαβει ειμαι του γρηγορου κατουρηματος και γι αυτο γραφω "εδω και τωρα" για να αποφυγω τριβες και χασιμο χρονου. Γι αυτον τον λογο γραφω "ποσταρισμα και αμεσο ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ". Παρ ολα αυτα δεν εισακουγομαι δυστυχως... ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ HOME CINEMA επρεπε για δικους μου λογους να φυγει χθες. Δυστυχως εμεινε οποτε η θα φυγει σημερα η θα το στειλω για βρουβες στο απεναντι οικοπεδο. Συγνωμη που δεν ασχολουμε με "κρατημενα", κουριερ και αποστολες αλλα ειμαι αρκετα φορτωμενος..... Το παίρνω γω σμρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 20 ώρες πριν, sotos 1 είπε Τέσσερις μητρικές λειτουργικές χώρις cpu και ram Απαραίτητα γράφουμε εδώ και μετά pm Χωρίς σειρά προτεραιότητας είμαι Καλλιθέα κεντρικά Παρελαβα τη μητρικη (Asus Μ4Ν78-AM + backplate) κ ενα μεγαλο ευχαριστω στον πολυ ωραιο τυπο @sotos 1 που συνεβαλε σ ενα καλο σκοπο. να σαι παντα καλα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αθήνα Γαλάτσι. ΔΩΘΗΚΑΝ ΣΕ messengerofgood , toyracer ,Doubt Χαρίζονται όλα μαζί σε έναν συνάντηση σήμερα μετά τις 9 ιδανικά. Δεν γίνονται αποστολές, ποστ κ πμ Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από georgeps21 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Οπως εχετε καταλαβει ειμαι του γρηγορου κατουρηματος και γι αυτο γραφω "εδω και τωρα" για να αποφυγω τριβες και χασιμο χρονου. Γι αυτον τον λογο γραφω "ποσταρισμα και αμεσο ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ". Παρ ολα αυτα δεν εισακουγομαι δυστυχως... ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ HOME CINEMA επρεπε για δικους μου λογους να φυγει χθες. Δυστυχως εμεινε οποτε η θα φυγει σημερα η θα το στειλω για βρουβες στο απεναντι οικοπεδο. Συγνωμη που δεν ασχολουμε με "κρατημενα", κουριερ και αποστολες αλλα ειμαι αρκετα φορτωμενος..... Μπορώ να περάσω σήμερα αν είναι να το πετάξεις. κρίμα είναι Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από DrLo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyracer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 39 λεπτά πριν, georgeps21 είπε Αθήνα Γαλάτσι. Χαρίζονται όλα μαζί σε έναν συνάντηση σήμερα μετά τις 9 ιδανικά. Δεν γίνονται αποστολές, ποστ κ πμ Καλησπερα. Εαν τα παρει καποιος συμφορουμιτης και δεν χρειαζεται το PS/2 Mouse, ας μου στειλει 1 PM αν θελει. Δεν εχω τα κουραγια σημερα να μπορεσω να παω Γαλατσι. Ευχαριστω παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_pacino Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, georgeps21 είπε Αθήνα Γαλάτσι. Χαρίζονται όλα μαζί σε έναν συνάντηση σήμερα μετά τις 9 ιδανικά. Δεν γίνονται αποστολές, ποστ κ πμ εγω μενω κοντα με ενδιέφερε η φωτογραφικη μηχανη αν δουλευει ............μπορω και αυριο πρωι αμα βολευει......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, toyracer είπε Καλησπερα. Εαν τα παρει καποιος συμφορουμιτης και δεν χρειαζεται το PS/2 Mouse, ας μου στειλει 1 PM αν θελει. Δεν εχω τα κουραγια σημερα να μπορεσω να παω Γαλατσι. Ευχαριστω παιδια. Θα πάω εγώ να πάρω κάτι άλλα πράγματα. Θα μπορούσα να το παραδώσω είτε Αιγάλεω είτε κέντρο, Ομόνοια. Αν δεν βολεύει καθόλου περιμένουμε να βρεθεί άλλος. 2 ώρες πριν, georgeps21 είπε Αθήνα Γαλάτσι. Χαρίζονται όλα μαζί σε έναν συνάντηση σήμερα μετά τις 9 ιδανικά. Δεν γίνονται αποστολές, ποστ κ πμ Τα μόντεμ είναι όλα ADSL, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Doubt είπε Θα πάω εγώ να πάρω κάτι άλλα πράγματα. Θα μπορούσα να το παραδώσω είτε Αιγάλεω είτε κέντρο, Ομόνοια. Αν δεν βολεύει καθόλου περιμένουμε να βρεθεί άλλος. Τα μόντεμ είναι όλα ADSL, σωστά; Ναι θα ήθελα να φύγουν σήμερα οπότε όποιος μπορέσει τα παίρνει. Ναι όλα είναι adsl, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις