iwoof Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, rafa1919 είπε Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Λοιπόν, δίνω ένα πακετάκι 6 επεξεργαστών σταθερού υπολογιστή για μητρικές με socket Intel 775. Είναι οι ακόλουθοι: Intel Celeron Dual Core E1200 (1 τμχ) Intel Pentium Dual Core E2140 (2 τμχ) Intel Pentium Dual Core Ε2160 (3 τμχ) Το εθιμοτυπικόν έχει ως είθισται: Πρώτα εκδηλώνετε ενδιαφέρον εδώ και έπειτα στέλνετε PM. Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω ποιος θα πάρει το πακέτο. Παραλαβή αυστηρώς από την διεύθυνσή μου (περιοχή Ηράκλειο Αττικής). Ένας θα πάρει το πακέτο κι από εκεί κι έπειτα το κάνει ό,τι θέλει. Ευχαριστώ για την φιλοξενία. Έχεις π.μ. 1
sotos 1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τέσσερις μητρικές λειτουργικές χώρις cpu και ram Απαραίτητα γράφουμε εδώ και μετά pm Χωρίς σειρά προτεραιότητας είμαι Καλλιθέα κεντρικά Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από sotos 1 Φώτο 6
Crybal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, sotos 1 είπε Τέσσερις μητρικές λειτουργικές χώρις cpu και ram Απαραίτητα γράφουμε εδώ και μετά pm Χωρίς σειρά προτεραιότητας είμαι Καλλιθέα κεντρικά Με ενδιαφερει η p5kpl /m4n7b-am Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από Crybal
ExTaCy1337 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, denthnpalevw είπε Θεσσαλονίκη Καλαμαριά. Αγοράστηκε από αγγελία εδώ μέλους, αλλά το βίντεο δεν βλέπετε. Χαρίζετε γιατί ντρέπομαι να την πουλήσω. Αν κάποιος την θέλει για δοκιμη, να πάρει θήκη, οτιδήποτε έρχεται και την παίρνει. Μαζί με μια SD 2gb που έβαλα να δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολυ τον φιλο @denthnpalevw, παρελαβα την καμερα!
drkar Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Χαριζεται κουτακι σε παρα πολυ κατασταση μαζι dvd rw + floppy παραλαβη απο το χωρο μου το συντομοτερο δυνατο ισχυουν τα γνωστα θεσσαλονικη, οχι αποστολες, μονο ατομα που εχουν δωσει πραγματα και δεν παιρνουν μονο προτεραιοτητα σε αυτους που μου εχουν δωσει κατι στο παρελθον εκδηλωση ενδιαφεροντος πρωτα εδω και μετα πμ @sotos 1 μηπως σε ενδιαφερει η Asus P4R800-V Deluxe ? να στη στειλω μια που δεν πηρες την P4C800 ? 4
sotos 1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, drkar είπε @sotos 1 μηπως σε ενδιαφερει η Asus P4R800-V Deluxe ? να στη στειλω μια που δεν πηρες την P4C800 ? Να είσαι καλά φίλε σε ευχαριστώ, κολλημένο το μυαλό στην Ρ4C 😅
frantan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, sotos 1 είπε Τέσσερις μητρικές λειτουργικές χώρις cpu και ram Απαραίτητα γράφουμε εδώ και μετά pm Χωρίς σειρά προτεραιότητας είμαι Καλλιθέα κεντρικά Καλησπερα θα μ ενδιεφερε μια AMD ευχαριστω
DrLo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 21/10/2020 στις 5:51 ΜΜ, DrLo είπε Υπάρχει κάποιος που να τον ενδιέφεραν τα βιβλία του τμήματος Μηχ. Μηχανικών ΕΜΠ των ετών 1995-2000 (!!!) ??? Μετά από 20 χρόνια λέω να τα αποχωρηστώ καθώς σε λίγο δε θα χωράω στο γραφείο μου. Τα βιβλία που ήταν αυτά που έβγαζε το ίδιο το ΕΜΠ σαν συρραφή από φωτοτυπίες, σημειωσεις κλπ έχουν ήδη "απαλλοτριωθεί" για βρίσκονται ήδη σε ζεστά "ρωσικά" χέρια Αυτά είναι τα "κανονικά" βιβλία και είναι κάπως πολλά για να κάτσω να τα πετσοκόψω και να μου πέσουν στο σκάνερ. Αν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος ας πει να κάτσω να τα μετρήσω / βάλω σε μια σειρά. Τα διαθέσιμα βιβλία στο παρακάτω link https://ibb.co/album/cX9C8m Ότι δε δοθεί θα σκαναριστεί και θα "απαλλοτριωθεί" Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από DrLo
toyracer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, DrLo είπε Τα διαθέσιμα βιβλία στο παρακάτω link https://ibb.co/album/cX9C8m Ότι δε δοθεί θα σκαναριστεί και θα "απαλλοτριωθεί" Καλησπερα. PM.
TasSou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, sotos 1 είπε Τέσσερις μητρικές λειτουργικές χώρις cpu και ram Απαραίτητα γράφουμε εδώ και μετά pm Χωρίς σειρά προτεραιότητας είμαι Καλλιθέα κεντρικά Καλησπέρα. Συγχαρητήρια για την κίνηση. Με ενδιαφέρει η Asus p5kpl-vm. Ευχαριστώ
dimitris_st13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, DrLo είπε Τα διαθέσιμα βιβλία στο παρακάτω link https://ibb.co/album/cX9C8m Ότι δε δοθεί θα σκαναριστεί και θα "απαλλοτριωθεί" πμ
jethro84 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, sotos 1 είπε Τέσσερις μητρικές λειτουργικές χώρις cpu και ram Απαραίτητα γράφουμε εδώ και μετά pm Χωρίς σειρά προτεραιότητας είμαι Καλλιθέα κεντρικά Καλημέρα! Eκδηλώνω κι εγώ με τη σειρά μου ενδιαφέρον για την : Asus P5KPL-VM !
360city Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 19 ώρες πριν, sotos 1 είπε Τέσσερις μητρικές λειτουργικές χώρις cpu και ram Απαραίτητα γράφουμε εδώ και μετά pm Χωρίς σειρά προτεραιότητας είμαι Καλλιθέα κεντρικά καλησπερα, να εκδηλωσω ενδιαφερον για την Gigabyte GA-M61VME , ευχαριστω
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστω τον παππου για το καπακι της τουαλετας και τα παπουτσια ρουχαλακια για την μικρη μου και φυσικα τον Ραφα που παραχωρησε την θεση του για το καπακι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις