e-tic Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, tigergreg είπε ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ..... 1.Χαριζεται απο φιλο hp officejet 4110 all in one εκτυπωτης-φαξ-σκανερ-αντιγραφικο αγνωστης λειτουργικοτητας που καθεται 7-8 χρονια στο ραφι. Λειπουν τα καλωδια του και το διαφανο πλαστικο. 2.DIGITAL VOICE RECORDER EDRA MEMO made in malaysia καταγραφεας φωνης κακης ποιοτητας αλλα απολυτα λειτουργικος. Παιρνει 3χΑΑΑ μπαταριες και δυστυχως εχει εκεινη την βελουτε επιστρωση που κολαει μετα απο λιγο καιρο. 3.Πακετο 8ΧΑΑ μπαταριων 1,2v και συνολικα 9,6v με τον φορτιστη τους. Ουτε που θυμαμαι απο τι ειναι..... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ προς αποφυγη παρεξηγησεων. ΥΓ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ. Πιθανώς να ενδιαφέρομαι για τον φορτιστή με τις μπαταρίες. Στέλνω πμ για διευκρινήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ΑΘΗΝΑ ΓΑΛΑΤΣΙ χαρίζονται τα παρακάτω, πρώτα ποστ με τι και μετά πμ. παραλαβη απο γαλάτσι, δεν κάνω αποστολές 1) vodafone full σημα, δεν ξέρω καν αν παιζει ακόμη και που ,κρατημένο για paylidis 2) urban scientific calculator για τις βασικές πράξεις στο πτυχίο https://www.e-jumbo.gr/scholika/eidi-grafeiou/kombiouterakia/kombiouterakia-epistimonika/kombiouteraki-epistimoniko-urban-me-thiki_69264/ Doubt 3) κουδούνι 4) καλώδια Ide 5) τσαντάκι Molle για τσάντα / Harness Doubt 6) κλειδαριά για ξύλινη πόρτα χωρίς αφαλό 7) μετρονόμος με δόνηση και ήχο, μαζι με tuner και μασαζ , που έχει πολυμερίσει και θέλει καθάρισμα με ασετον MessengerOfGood 8 )φορτιστής sony ericson αν θυμαμαι καλα δουλευει 9) πιστόλι θερμοσιλικόνης jumbo νομιζω 7.2x100 mm MessengerOfGood προτεραιότητα όσοι μου έχουν χαρίσει στο παρελθον Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από georgeps21 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fir3fly Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 13 ώρες πριν, SilverMachine είπε Γεια στην παρεα. Σημερα εκανα ξεκαθαρισμα σε κατι ντουλαπες κ εχω 6 (εξι) μεγαλες σακουλες ρουχα/υφασματα για δωσιμο. Ειναι αντρικα, γυναικεια, παιδικα κ για το σπιτι. Πυτζαμες αντρικες/γυναικιες, πουκαμισα, μπλουζες αντρικες/γυναικιες, παντελονια αντρικα/γυναικια, φορμες, διαφορα παιδικα, σεντονια, κουρτινες, τραπεζομαντηλα, πετσετες, κ διαφορα αλλα. Λιγο απ ολα με λιγα λογια. Ειναι πολλα κ -σορυ παιδια- δεν εχω ωρα/ορεξη να παρω φωτο κ να δειξω, ουτε να τα καταμετρησω κ να τα βαλω χωριστα κλπ. Επειδη ειμαι στην μεση μετακομισης τα ξεδιαλυνα κ τα εβαλα στην ακρη. Αρχικα σκεφτηκα να τα αφηνα στον δρομο αλλα θυμηθηκα κ εσας (εμας), οποτε κ ειπα να τα βαλω ΟΛΑ για να περασει κανας τυχερος να τα παρει. Ολα ειναι απο καλουτσικη κατασταση εως καινουργια. Τιποτα για σκουπιδια (αν δεν ειναι του γουστου σας ειναι αλλο θεμα, μιλαω για την κατασταση τους). Αν καποιος δειξει ενδιαφερον εως το τελος της βδομαδας κ εχει μεταφορικο να ερθει να τον φορτωσω, με χαρα να του γεμισω το πορτ μπαγκαζ (ισως κ το πισω καθισμα). Μετα αυτος (-η) μπορει να κατσει να τα ξεχωρισει με την οικογενεια κ να κρατησουν οτι τους βολευει κ τα υπολοιπα να τα δωσουν. Μεχρι Κυριακη λοιπον κ μετα πρεπει να τα βγαλω, γιατι το καινουργιο σπιτι που παω ειναι πολυ μικρο κ δεν εχω που να τις βαλω ολες αυτες τις σακουλες. Ενδιαφέρομαι και εγώ αν δεν έχουν δοθεί, ευχαριστω πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DAEMON2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ΥΓ 2 μέλη που ενδιαφέρθηκαν μου τόνισαν --και τους ευχαριστώ-- ότι τα καρεκλάκια αυτά έχουν ημερομηνία λήξης. Θα το ελέγξω περαιτέρω και θα ενημερώσω είτε θα αφαιρέσω εντελώς το post. Ευχαριστώ. ΑΝΑΝΕΣΩΣΗ 23/10/2020 . ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από DAEMON2013 Διευκρινιστικό σχόλιο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, georgeps21 είπε ΑΘΗΝΑ ΓΑΛΑΤΣΙ χαρίζονται τα παρακάτω, πρώτα ποστ με τι και μετά πμ. παραλαβη απο γαλάτσι, δεν κάνω αποστολές 1) vodafone full σημα, δεν ξέρω καν αν παιζει ακόμη και που 2) urban scientific calculator για τις βασικές πράξεις στο πτυχίο https://www.e-jumbo.gr/scholika/eidi-grafeiou/kombiouterakia/kombiouterakia-epistimonika/kombiouteraki-epistimoniko-urban-me-thiki_69264/ 3) κουδούνι 4) καλώδια Ide 5) τσαντάκι Molle για τσάντα / Harness 6) κλειδαριά για ξύλινη πόρτα χωρίς αφαλό 7) μετρονόμος με δόνηση και ήχο, μαζι με tuner και μασαζ , που έχει πολυμερίσει και θέλει καθάρισμα με ασετον 😎 φορτιστής sony ericson αν θυμαμαι καλα δουλευει 9) πιστόλι θερμοσιλικόνης jumbo νομιζω 7.2x100 mm προτεραιότητα όσοι μου έχουν χαρίσει στο παρελθον καλημερα, στελνω για το 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 11 ώρες πριν, georgeps21 είπε ΑΘΗΝΑ ΓΑΛΑΤΣΙ χαρίζονται τα παρακάτω, πρώτα ποστ με τι και μετά πμ. παραλαβη απο γαλάτσι, δεν κάνω αποστολές 1) vodafone full σημα, δεν ξέρω καν αν παιζει ακόμη και που ,κρατημένο για paylidis 2) urban scientific calculator για τις βασικές πράξεις στο πτυχίο https://www.e-jumbo.gr/scholika/eidi-grafeiou/kombiouterakia/kombiouterakia-epistimonika/kombiouteraki-epistimoniko-urban-me-thiki_69264/ 3) κουδούνι 4) καλώδια Ide 5) τσαντάκι Molle για τσάντα / Harness 6) κλειδαριά για ξύλινη πόρτα χωρίς αφαλό 7) μετρονόμος με δόνηση και ήχο, μαζι με tuner και μασαζ , που έχει πολυμερίσει και θέλει καθάρισμα με ασετον 😎 φορτιστής sony ericson αν θυμαμαι καλα δουλευει 9) πιστόλι θερμοσιλικόνης jumbo νομιζω 7.2x100 mm προτεραιότητα όσοι μου έχουν χαρίσει στο παρελθον Με ενδιαφέρουν τα #7 και #9. Στέλνω pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @georgeps21 & @MessengerOfGood το θερμοπίστολο είναι για 11άρα σιλικόνη λογικά. Πήρα ακριβώς το ίδιο προχτές γιατί δεν έβρισκα το δικό μου. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από thodoris1985 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε @georgeps21 & @MessengerOfGood το θερμοπίστολο είναι για 11άρα σιλικόνη λογικά. Πήρα ακριβώς το ίδιο προχτές γιατί δεν έβρισκα το δικό μου. θα μπορούσε αλλά όχι , ευχαριστώ για την επισήμανση πάντως Σημείωση: το έχω 4-5 χρόνια και δεν πωλείται το ίδιο πιά Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από georgeps21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimis12 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν 2 κωδικοί Cosmote Deals For You Ο ένας είναι χρησιμοποιημενος μόνο στην εφαρμογή BOX και ο άλλος δεν έχει χρησιμοποιηθεί πουθενά. Όποιος ενδιαφέρεται pm Δόθηκαν στα μέλη: @retroman3 και @paylidis Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από Jimis12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Jimis12 είπε Υπάρχουν 2 κωδικοί Cosmote Deals For You Ο ένας είναι χρησιμοποιημενος μόνο στην εφαρμογή BOX και ο άλλος δεν έχει χρησιμοποιηθεί πουθενά. Όποιος ενδιαφέρεται pm pm 25 λεπτά πριν, Jimis12 είπε Υπάρχουν 2 κωδικοί Cosmote Deals For You Ο ένας είναι χρησιμοποιημενος μόνο στην εφαρμογή BOX και ο άλλος δεν έχει χρησιμοποιηθεί πουθενά. Όποιος ενδιαφέρεται pm Δόθηκαν στα μέλη: @retroman3 και @paylidis Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο Jimis12 για τον κωδικό Cosmote Deals . Οπως πάντα γρήγορος και επικοινωνιακός . Να σαι καλά Jimis12 χάρηκα που τα είπαμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 12 ώρες πριν, georgeps21 είπε ΑΘΗΝΑ ΓΑΛΑΤΣΙ χαρίζονται τα παρακάτω, πρώτα ποστ με τι και μετά πμ. παραλαβη απο γαλάτσι, δεν κάνω αποστολές 1) vodafone full σημα, δεν ξέρω καν αν παιζει ακόμη και που ,κρατημένο για paylidis 2) urban scientific calculator για τις βασικές πράξεις στο πτυχίο https://www.e-jumbo.gr/scholika/eidi-grafeiou/kombiouterakia/kombiouterakia-epistimonika/kombiouteraki-epistimoniko-urban-me-thiki_69264/ 3) κουδούνι 4) καλώδια Ide 5) τσαντάκι Molle για τσάντα / Harness 6) κλειδαριά για ξύλινη πόρτα χωρίς αφαλό 7) μετρονόμος με δόνηση και ήχο, μαζι με tuner και μασαζ , που έχει πολυμερίσει και θέλει καθάρισμα με ασετον MessengerOfGood 😎 φορτιστής sony ericson αν θυμαμαι καλα δουλευει 9) πιστόλι θερμοσιλικόνης jumbo νομιζω 7.2x100 mm MessengerOfGood προτεραιότητα όσοι μου έχουν χαρίσει στο παρελθον Με ενδιαφέρουν κομπιουτεράκι και τσαντάκι. Στέλνω π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Jimis12 είπε Υπάρχουν 2 κωδικοί Cosmote Deals For You Ο ένας είναι χρησιμοποιημενος μόνο στην εφαρμογή BOX και ο άλλος δεν έχει χρησιμοποιηθεί πουθενά. Όποιος ενδιαφέρεται pm Δόθηκαν στα μέλη: @retroman3 και @paylidis Ευχαριστώ θερμά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Στις 19/10/2020 στις 1:50 ΜΜ, Al_pacino είπε Χαρίζετε gigaset καινούριο απο δώρο αχρησιμοποίητο μονο απο αθηνα παραλαβή απο το χωρο μου μετα απο προσωπικό πμ να έχει ξαναδώσει, διατηρώ το δικαίωμα επιλογής που θα το δώσω οχι απαραίτητα με σειρά. Παρελαβα ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 2 hours ago, georgeps21 said: θα μπορούσε αλλά όχι , ευχαριστώ για την επισήμανση πάντως Σημείωση: το έχω 4-5 χρόνια και δεν πωλείται το ίδιο πιά OK, άκυρο τότε. Απλά μοιάζει πολύ (έχει άλλο αυτοκόλλητο πάντως) https://www.e-jumbo.gr/organosi-spitiou-kathariotita/ergaleia-proionta-aftokinitou/kolles-silikones-pistolia-thermokollisis/pistolia-thermokollisis/pistoli-thermokollisis-ilektriko-60w-5-stik_272090/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Στις 12/10/2020 στις 11:10 ΜΜ, parkos είπε mobo P4 GA 8GE800, ASUS P4C800 cpu δεν ξερω νομιζω πανω απο 2,5Ghz οχι celeron παρελαβα και την μητρικη και σευχαριστω παρα πολυ Μαρκο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις