KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 χαριζω αυτα τα ασυρματα τηλεφωνα. το ενα ασυρματο ακουστικο εχει θεμα με την οθονη το αλλο μαλλον δουλευει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε χαριζω αυτα τα ασυρματα τηλεφωνα. το ενα ασυρματο ακουστικο εχει θεμα με την οθονη το αλλο μαλλον δουλευει. πάνω στην ώρα.... έχω τα ίδια... έχεις κάτι ερωτήσεις σε πμ... Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από Trigger Happy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ρεσπεψτ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε χαριζω αυτα τα ασυρματα τηλεφωνα. το ενα ασυρματο ακουστικο εχει θεμα με την οθονη το αλλο μαλλον δουλευει. Με ενδιαφέρει περιοχή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagossss13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, papars είπε Και αυτά. Επίσης υπάρχουν χύμα κάποιοι δέκτες RF και χειριστήρια. Τα οποία δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Κάποια είναι αμερικάνικα. καλησπέρα σας θα μπορούσα να σας στείλω μήνυμα γιατί θέλω κάτι να σας ρωτήσω σχετικά με τα τηλεκοντρόλ που έχετε προς χάρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RX5700XTCat Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαριζονται υπερβολικα παλιες μνημες για λαπτοπ σε διαφορες χωρητικοτητες : (Δευτερη φορα) 3x Infineon HYS64D64020HBDL-6-C 512MB DDR-333 2x JetRam 256MB DDR-333 2x Infineon 128mb sync 100mhz 1x hynix 128mb sync 133mhz Αυτη την φορα γινεται να τις στειλω αλλα με μεταφορικα του παραληπτη! Ο πρωτος που θα μου στειλει Pm θα ειναι και αυτος που θα τις παρει! ΔΩΘΗΚΑΝ στο μελος @krami Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από RX5700XTCat 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Στις 11/7/2020 στις 4:15 ΜΜ, tigergreg είπε VODAFONE MOBILE CONNECT 3G/GPRS data card OPTION GT 3G QUAD Η 6η και τελευταια καρτα PCMCIA που χαριζω.... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας μεσα στο σαββατοκυριακο. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε ΑΜΕΣΑ ΠΜ. Υπαρχει ακομα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται μισός κουβάς υδρόχρωμα άσπρο. Οικονομική σειρά από πράκτικερ (VIVECHROM FIT 9) Παραλαβή από Γαλάτσι, πρώτα ποστ μετά πμ Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από georgeps21 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teledomenet Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Στις 14/10/2020 στις 2:18 ΜΜ, sakura22 είπε Update: Μην στελνετε αλλοι προς το παρον. Αθηνα -(μαλλον ξενοδοχειο President πρωι) - προτιμω να τα παρει ολα μαζι ενας. Χαριζονται τα εικονιζομενα. Θεωρειστε τα χαλασμενα. Εχουν να χρησιμοποιηθουν χρονια, δεν θυμαμαι αν/τι λειτουργεί. Αν τα θυμαμαι καλα ειναι τα εξης: Μητρικη: Asus p5q GPU: radeon hd4850 512mb CPU: intel q9550 ~2.8GHZ (lga775) + "Ανεμιστηρακια" για RAM + ψυκτρα επεξεργαστη (μισοσπασμενα πινακια) Γραψτε πρωτα εδω και μετα πμ. ΥΓ: Δεν υπαρχει κουτι, θα τα εχω σε σακουλα. Οποτε για τη μεταφορα ας φερετε οτι καλυτερο νομιζετε. Ευχαριστω πολυ για τα πραγματα, τα παρελαβα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται 12 μονά LNB και 3 Single Flange LNB καθώς και λίγα μεταλλικά στηρίγματα. Παραλαβή από το σπίτι μου (Παπάγου) ΥΓ Όχι παραπάνω από 3 σε ένα μέλος για ευνόητους λόγους Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από MessengerOfGood 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι με ένα ζευγάρι μαγνητικές σχάρες σκι blitz. Μου τις είχε δώσει πριν κάνα 3μηνο ο Γρηγόρης (tigergreg) αλλά τελικά βρήκα σχάρα που μπαίνει πάνω στις μπάρες που έτσι κι αλλιώς έχω στο αμάξι και για άλλες δουλειές (ποδήλατο). Είναι αχρησιμοποίητες τόσο από μένα (λογικό λόγω καλοκαιριού ) όσο και από το Γρηγόρη που τις είχε πάρει καινούργιες. Απόλυτα λειτουργικές (πιάνουν μια χαρά πάνω στην οροφή) και με τους "ιμάντες" ασφάλισης των σκι χωρίς κανένα θέμα. Υπάρχει μόνο αισθητικό "ελάττωμα" αφού η πάνω επιφάνεια της πλάκας στις άκρες έχει βγάλει σκουριά από τη χρόνια αποθήκευση. Δεν δημιουργεί όμως θέμα αφού η κάτω πλευρά (που έρχεται σε επ επαφή με το αυτοκίνητο) είναι πεντακάθαρη κι έχει λαστιχένια επιφάνεια και άρα δεν σημαδεύει/λερώνει την οροφή. Όποιος σπορτιφ τύπος ενδιαφέρεται πρώτα post εδώ και μετά πμ για τα ρέστα. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη ΔΟΘΗΚΑΝ Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2020 από haris_216 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε Χαρίζονται 12 μονά LNB και 3 Single Flange LNB καθώς και λίγα μεταλλικά στηρίγματα. Παραλαβή από το σπίτι μου (Παπάγου) ΥΓ Όχι παραπάνω από 3 σε ένα μέλος για ευνόητους λόγους Αν υπάρχουν ακόμα μέχρι κάποια στιγμή την άλλη εβδομάδα που θα έχω βρει επιτέλους το μπράτσο του πιάτου μου (από καιρούς AWMN) που ψάχνω τόσο καιρό θα σε ξαναενοχλήσω για 1-2. Επειδή δεν είμαι ο ειδικότερος επί των δουρφορικών, από απλή περιέργια ... ποια η διαφορά μεταξύ των 2 τύπων; Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από DrLo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, DrLo είπε Αν υπάρχουν ακόμα μέχρι κάποια στιγμή την άλλη εβδομάδα που θα έχω βρει επιτέλους το μπράτσο του πιάτου μου που ψάχνω τόσο καιρό θα σε ξαναενοχλήσω για 1-2. Επειδή δεν είμαι ο ειδικότερος επί των δουρφορικών, από απλή περιέργια ... ποια η διαφορά μεταξύ των 2 τύπων; Δεν έχω ιδέα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
360city Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 55 λεπτά πριν, DrLo είπε Αν υπάρχουν ακόμα μέχρι κάποια στιγμή την άλλη εβδομάδα που θα έχω βρει επιτέλους το μπράτσο του πιάτου μου (από καιρούς AWMN) που ψάχνω τόσο καιρό θα σε ξαναενοχλήσω για 1-2. Επειδή δεν είμαι ο ειδικότερος επί των δουρφορικών, από απλή περιέργια ... ποια η διαφορά μεταξύ των 2 τύπων; Αν το πιατο σου ειναι το κλασικο με το ενα μπρατσο θελεις απλο lnb , αν ειναι το μεγαλο πιατο που ειναι στρογγυλο οχι παραβολικο κ εχει για στηριξη τρια μπαστουνια τοτε θελεις φλαντζας. οσο πιο απλα μπορω να το περιγραψω χωρις τεχνικες ορολογιες ευχομαι να βοηθησα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisdan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, Δινεται το παρακάτω χαλί (διαστάσεις ακριβείς δεν θυμάμαι πάντως το δωμάτιο είναι 4Χ3 αν μπορείτε να καταλάβετε). Είναι πλυμένο και συσκευασμένο λόγω αγοράς μοκέτας για κάλυψη του χώρου όλου, και δεν έχω αποθήκη για φύλαξη. Παραλαβή από το χώρο μου. (Πλησίον Κατεχάκη κ Μεσογείων έναντι Σχολών). Παρακαλώ p.m. Φιλικά, Παναγιώτης. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από panagiotisdan 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, panagiotisdan είπε Καλημέρα σας, Δινεται το παρακάτω χαλί (διαστάσεις ακριβείς δεν θυμάμαι πάντως το δωμάτιο είναι 4Χ3 αν μπορείτε να καταλάβετε). Είναι πλυμένο και συσκευασμένο λόγω αγοράς μοκέτας για κάλυψη του χώρου όλου, και δεν έχω αποθήκη για φύλαξη. Παραλαβή από το χώρο μου. (Πλησίον Κατεχάκη κ Μεσογείων έναντι Σχολών). Παρακαλώ p.m. Φιλικά, Παναγιώτης. Καλησπέρα με ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις