Aurumnus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.3 πληκτρολογια....2 ps2 microsoft νομιζω με μπιχλα και 1 usb PHILIPS που επεσε νερο αλλα μαλλον ειναι ΟΚ. Και τα 3 πακετο. 2.MODEM ZTE ZXV10 H201L CYTA με το τροφοδοτικο του στο κουτι του λειτουργικο. 3.Καρτα PCI ETHERNET NETGEAR FA 311v2 καινουργια στο κουτι της. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΑΜΕΣΑ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. ΠΜ για το MODEM. Και όλα μπορώ και μετά τα ξαναμοιραζω. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από Aurumnus
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Χαρίζονται 1. Καπάκι τουαλέτας λευκό σε άριστη κατάσταση δεν μου ταίριαζε και ποτέ δεν κάθισε σωστά στη λεκάνη.Λίγο ταλαιπωρημένες οι βασούλες που βιδώνει στην προσπάθειά μου να το στερεώσω σωστά αλλά ποτέ δεν τα κατάφερα. Παραλαβή από χώρο μου Γέρακα-Αγία Παρασκευή 2. Ζεύγος καρβουνάκια για τρυπάνι-τροχό με ελατήριο 5χ8χ15 χιλιοστά. 3.Ζεύγος καρβουνάκια για τρυπάνι - τροχό με κλιπάκι καρφωτό (δεν ξέρω πως το λένε) 😁 5χ8χ15 χιλιοστά. Σε αυτά θα δούμε πως θα γίνει η παράδοση. Καρβουνάκια ήθελα από δύο , εδώ ζητούσαν 3,5 με 4 ευρώ το ζεύγος και ήρθαν από Κίνα 80 λεπτά η 10άδα οπότε είπα να βολέψω και κανένα άλλο αν χρειάζεται. Δέστε πρώτα το εργαλείο που θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε μην τα πάρετε τζάμπα και δεν σας κάνουν. η πρώτη φωτογραφία βγήκε σε μικρή γιατί μάλλον πάτησα αντιγραφή λάθος σύνδεσμο. Κλικάρετε πάνω να τη δείτε σε μεγαλύτερη. Με ενδιαφέρει και μένα το καπάκι αν έχεις την δυνατότητα να βρεθούμε εκεί στο μετρό.
georgios65 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, tigergreg είπε 3.Καρτα PCI ETHERNET NETGEAR FA 311v2 καινουργια στο κουτι της. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΟΥΛΑ..... 54 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.3 πληκτρολογια....2 ps2 microsoft νομιζω με μπιχλα και 1 usb PHILIPS που επεσε νερο αλλα μαλλον ειναι ΟΚ. Και τα 3 πακετο. 2.MODEM ZTE ZXV10 H201L CYTA με το τροφοδοτικο του στο κουτι του λειτουργικο. 3.Καρτα PCI ETHERNET NETGEAR FA 311v2 καινουργια στο κουτι της. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΑΜΕΣΑ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΟΥΛΑ..... Καλησπέρα Γρηγόρη. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τά πληκτρολόγια. Εὐχαριστῶ. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από georgios65
tigergreg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Θα συνεννοηθεις με τον Aurumnus που θα παραλαβει σε λιγο.
georgios65 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, tigergreg είπε Θα συνεννοηθεις με τον Aurumnus που θα παραλαβει σε λιγο. ᾿Εντάξει Γρηγόρη. Ρώτησέ τον καί ἄν δέν τά θέλει, ἄς τά ἀφήσει σέ σένα καί περνάω αὔριο τό πρωΐ ἀπό τό σπίτι σου καί τά παραλαμβάνω.
manoukos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Στις 11/10/2020 στις 11:59 ΠΜ, manoukos είπε UPDATE 805 [Θα δοθεί στο μέλος @DrLo ] 837 [Δόθηκε στο μέλος @iliaspapa ] 876 [Δόθηκε στο μέλος @Trigger Happy] Για το 876 συμφωνήσαμε με @Trigger Happy πως αν τελικά δεν το χρησιμοποιήσει, θα μου το επιστρέψει. Οπότε σε περίπτωση που είναι πάλι διαθέσιμο θα επανέλθω. Ευχαριστώ. Καλησπέρα, ένα τελευταίο update για τα Cisco router. Έχουν δοθεί όλα οπότε παρακαλώ μη στείλετε άλλα μηνύματα. Έαν ο @Trigger Happy επιστρέψει το 876 θα κάνω καινούριο post. Ευχαριστώ.
tigergreg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, georgios65 είπε ᾿Εντάξει Γρηγόρη. Ρώτησέ τον καί ἄν δέν τά θέλει, ἄς τά ἀφήσει σέ σένα καί περνάω αὔριο τό πρωΐ ἀπό τό σπίτι σου καί τά παραλαμβάνω. Ο λογος που θελω να φευγουν αμεσα ειναι οτι στην περιοχη του εφετειου μετα τις 7 το πρωι μπλοκαρουν ολοι οι δρομοι λογω της γνωστης υποθεσης και ξεμπλοκαρουν μετα τις 6 οποτε την κοπαναω και γυρναω αργα.
georgios65 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, tigergreg είπε Ο λογος που θελω να φευγουν αμεσα ειναι οτι στην περιοχη του εφετειου μετα τις 7 το πρωι μπλοκαρουν ολοι οι δρομοι λογω της γνωστης υποθεσης και ξεμπλοκαρουν μετα τις 6 οποτε την κοπαναω και γυρναω αργα. Στήν περίπτωση αὐτή, μπορεῖς νά τά ἀφήσεις στό φωτοτυπάδικο στήν πλατεία Κάνιγγος καί νά περάσω νά τά πάρω ἀπό ἐκεῖ; Τέλος, ἄν αὐτό δέν γίνεται κράτησέ τα καί περνάω τήν Δευτέρα τό πρωΐ ἀπό τό σπίτι σου καί τά παραλαμβάνω. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από georgios65
tigergreg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, georgios65 είπε Στήν περίπτωση αὐτή, μπορεῖς νά τά ἀφήσεις στό φωτοτυπάδικο στήν πλατεία Κάνιγγος καί νά περάσω νά τά πάρω ἀπό ἐκεῖ; Τέλος, ἄν αὐτό δέν γίνεται κράτησέ τα καί περνάω τήν Δευτέρα τό πρωΐ ἀπό τό σπίτι σου καί τά παραλαμβάνω. Στειλε μου ΠΜ Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από tigergreg
manoukos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και πάλι, χαρίζεται η παρακάτω "αρχαιολογία" της Sony, με φορτιστή αλλά χωρίς CD. Πιθανώς χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας. Περισσότερα χαρακτηριστικά εδώ: https://www.imaging-resource.com/PRODS/CD200/CD2A.HTM Ιδανικά θα ενδιαφερόμουν για άτομα από Αθήνα και παράδοση χέρι-χέρι (μένω κέντρο). Τώρα αν δε βρεθεί κανείς σε εύλογο χρονικό διάστημα, το συζητάμε και για αποστολή. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από manoukos 4
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, manoukos είπε Καλησπέρα και πάλι, χαρίζεται η παρακάτω "αρχαιολογία" της Sony, με φορτιστή αλλά χωρίς CD. Πιθανώς χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας. Περισσότερα χαρακτηριστικά εδώ: https://www.imaging-resource.com/PRODS/CD200/CD2A.HTM Ευχαριστώ. pm για αποστολη... Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από KaRLoSSaLoNiKa
BarcodeCrew Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Στις 6/10/2020 στις 6:47 ΜΜ, BarcodeCrew είπε Χαρίζω τα παρακάτω πράγματα : 1. δυο λάμπες Ε27 20W 1200lm IKEA είναι αυτές στις εικόνες 2. 2 Πολύπριζα 5 θέσεων και 1 πολύπριζο 3 θέσεων ,είναι απλά πολύμπριζα με το κλασσικό κόκκινο διακόπτη και τα τρία είναι μέχρι 3500W 3. μια ψήκτρα για intel LGA775 δυο πλαστικά που είναι για το κλείδωμα έχουν σπάσει 4.1 φωτιστικό χρώμα πορτοκαλί ,πρέπει να αλλαχτεί η λάμπα Βρίσκομαι Αθήνα -ζωγράφου Το φωτιστικό έφυγε στον MessengerOfGood
f2bnp Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 32 λεπτά πριν, manoukos είπε Καλησπέρα και πάλι, χαρίζεται η παρακάτω "αρχαιολογία" της Sony, με φορτιστή αλλά χωρίς CD. Πιθανώς χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας. Περισσότερα χαρακτηριστικά εδώ: https://www.imaging-resource.com/PRODS/CD200/CD2A.HTM Ιδανικά θα ενδιαφερόμουν για άτομα από Αθήνα και παράδοση χέρι-χέρι (μένω κέντρο). Τώρα αν δε βρεθεί κανείς σε εύλογο χρονικό διάστημα, το συζητάμε και για αποστολή. Ευχαριστώ. Ενδιαφέρομαι, είμαι Αθήνα.
MessengerOfGood Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστίες στους BarcodeCrew για το φωτιστικό και panostom για το ρολογάκι.
georgios65 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, papars είπε Μόνο για παραλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Ενισχυτής PA interM PA-9324 άγνωστη κατάσταση. Διάφορα τηλεκοντρόλ. Το ένα δωρεάν - για περισσότερα πάει να πει ότι δεν είναι για προσωπική χρήση οπότε κάτι πρέπει να χρεωθεί. Αυτά βρίσκονται σε ένα χαρτόκουτο χύμα - δεν κάνω αποστολή. Συνέχεια από κάτω. Και αυτά. Επίσης υπάρχουν χύμα κάποιοι δέκτες RF και χειριστήρια. Τα οποία δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Κάποια είναι αμερικάνικα. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά σᾶς ρωτήσω, ἄν ὑπάρχει μεταξύ τῶν τηλεχειριστηρίων κάποιο πού νά εἶναι συμβατό μέ τό Sony Compact Disk CDP XE370 ἤ μέ τό dvd-player, mp3 player Nippon Model NIP-1000. Εὐχαριστῶ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις