toyracer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dpolal είπε Χαρίζετε τι κουτί της φωτό με τα εντόσθια όπως φαίνονται παρακάτω. Είναι ψιλοταλαιπωρημένο και το τροφοδοτικό δεν είναι για πολλά πολλά. Παραλαβή από ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ λόγο όγκου/βάρους. (λυπάμαι να το πετάξω 😛 ) Καλησπερα. PM. Δυστυχως λογω αποστασης αποσυρω το ενδιαφερον μου. Εαν καποιος αλλος συμφορουμιτης ενδιαφερεται, μπορει να στειλει PM για την παραλαβη του. Ευχαριστω παιδια. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από toyracer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phocion Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, toyracer είπε Καλησπερα. PM. Δυστυχως λογω αποστασης αποσυρω το ενδιαφερον μου. Εαν καποιος αλλος συμφορουμιτης ενδιαφερεται, μπορει να στειλει PM για την παραλαβη του. Ευχαριστω παιδια. Μήπως μπορείς να γράψεις χαρακτηριστικά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi99 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, dpolal είπε Χαρίζετε τι κουτί της φωτό με τα εντόσθια όπως φαίνονται παρακάτω. Είναι ψιλοταλαιπωρημένο και το τροφοδοτικό δεν είναι για πολλά πολλά. Παραλαβή από ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ λόγο όγκου/βάρους. (λυπάμαι να το πετάξω 😛 ) Καλησπέρα με ενδιαφέρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyracer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, phocion είπε Μήπως μπορείς να γράψεις χαρακτηριστικά ; Case αδειο ειναι. *Οχι PC* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phocion Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, toyracer είπε Case αδειο ειναι. *Οχι PC* Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis79 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, dpolal είπε Χαρίζετε τι κουτί της φωτό με τα εντόσθια όπως φαίνονται παρακάτω. Είναι ψιλοταλαιπωρημένο και το τροφοδοτικό δεν είναι για πολλά πολλά. Παραλαβή από ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ λόγο όγκου/βάρους. (λυπάμαι να το πετάξω 😛 ) Πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόνο για παραλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Ενισχυτής PA interM PA-9324 άγνωστη κατάσταση. Δόθηκε. Διάφορα τηλεκοντρόλ. Το ένα δωρεάν - για περισσότερα πάει να πει ότι δεν είναι για προσωπική χρήση οπότε κάτι πρέπει να χρεωθεί. Αυτά βρίσκονται σε ένα χαρτόκουτο χύμα - δεν κάνω αποστολή. Συνέχεια από κάτω. Και αυτά. Επίσης υπάρχουν χύμα κάποιοι δέκτες RF και χειριστήρια. Τα οποία δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Κάποια είναι αμερικάνικα. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από papars 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YPhot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 @papars έστειλα pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
llabros Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 39 λεπτά πριν, papars είπε Μόνο για παραλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Ενισχυτής PA interM PA-9324 άγνωστη κατάσταση. Διάφορα τηλεκοντρόλ. Το ένα δωρεάν - για περισσότερα πάει να πει ότι δεν είναι για προσωπική χρήση οπότε κάτι πρέπει να χρεωθεί. Αυτά βρίσκονται σε ένα χαρτόκουτο χύμα - δεν κάνω αποστολή. Συνέχεια από κάτω. Και αυτά. Επίσης υπάρχουν χύμα κάποιοι δέκτες RF και χειριστήρια. Τα οποία δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Κάποια είναι αμερικάνικα. Με ενδιαφέρει ο ενισχυτής, έστειλα pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 @papars κατ αρχάς πολύ σωστή η σκέψη σου. Θα βολευτούν σίγουρα αρκετά μέλη. Ενδιαφέρομαι για το Pioneer της πρώτης φωτογραφίας για ένα DV-600AV που μου χάρισε κάποιος από άλλο φόρουμ αλλά δεν έβρισκε το τ/χ. Το θέλω για να παίζω SACD. Εάν υπάρχει η δυνατότητα και για άλλο ένα θα ήθελα και το SONY πάλι της πρωτης φωτογραφιας για ένα AVR SONY STR-DB930 που το δικό του Τ/Χ έχει χαλάσει και δεν μπορώ να το φτιάξω. Είναι δύσκολο να βρεθεί αυτό το Τ/Χ γιατί είναι και αμφίδρομο. Στέλνω και πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται 1. Καπάκι τουαλέτας λευκό σε άριστη κατάσταση δεν μου ταίριαζε και ποτέ δεν κάθισε σωστά στη λεκάνη.Λίγο ταλαιπωρημένες οι βασούλες που βιδώνει στην προσπάθειά μου να το στερεώσω σωστά αλλά ποτέ δεν τα κατάφερα. Παραλαβή από χώρο μου Γέρακα-Αγία Παρασκευή Το καπάκι τουαλέτας έφυγε τα 2 και 3 υπάρχουν αν κάποιος ενδιαφέρεται π.μ. 2. Ζεύγος καρβουνάκια για τρυπάνι-τροχό με ελατήριο 5χ8χ15 χιλιοστά. 3.Ζεύγος καρβουνάκια για τρυπάνι - τροχό με κλιπάκι καρφωτό (δεν ξέρω πως το λένε) 😁 5χ8χ15 χιλιοστά. Σε αυτά θα δούμε πως θα γίνει η παράδοση. Καρβουνάκια ήθελα από δύο , εδώ ζητούσαν 3,5 με 4 ευρώ το ζεύγος και ήρθαν από Κίνα 80 λεπτά η 10άδα οπότε είπα να βολέψω και κανένα άλλο αν χρειάζεται. Δέστε πρώτα το εργαλείο που θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε μην τα πάρετε τζάμπα και δεν σας κάνουν. η πρώτη φωτογραφία βγήκε σε μικρή γιατί μάλλον πάτησα αντιγραφή λάθος σύνδεσμο. Κλικάρετε πάνω να τη δείτε σε μεγαλύτερη. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από papoys1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστω παρα πολυ τον @spacecowboy10 για τα handsfree!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafa1919 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Χαρίζονται 1. Καπάκι τουαλέτας λευκό σε άριστη κατάσταση δεν μου ταίριαζε και ποτέ δεν κάθισε σωστά στη λεκάνη.Λίγο ταλαιπωρημένες οι βασούλες που βιδώνει στην προσπάθειά μου να το στερεώσω σωστά αλλά ποτέ δεν τα κατάφερα. Παραλαβή από χώρο μου Γέρακα-Αγία Παρασκευή 2. Ζεύγος καρβουνάκια για τρυπάνι-τροχό με ελατήριο 5χ8χ15 χιλιοστά. 3.Ζεύγος καρβουνάκια για τρυπάνι - τροχό με κλιπάκι καρφωτό (δεν ξέρω πως το λένε) 😁 5χ8χ15 χιλιοστά. Σε αυτά θα δούμε πως θα γίνει η παράδοση. Καρβουνάκια ήθελα από δύο , εδώ ζητούσαν 3,5 με 4 ευρώ το ζεύγος και ήρθαν από Κίνα 80 λεπτά η 10άδα οπότε είπα να βολέψω και κανένα άλλο αν χρειάζεται. Δέστε πρώτα το εργαλείο που θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε μην τα πάρετε τζάμπα και δεν σας κάνουν. η πρώτη φωτογραφία βγήκε σε μικρή γιατί μάλλον πάτησα αντιγραφή λάθος σύνδεσμο. Κλικάρετε πάνω να τη δείτε σε μεγαλύτερη. Καλησπέρα φίλε μου. Ενδιαφέρομαι για το κάθισμα λεκάνης. Στέλνω PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnia86 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα! Δίνεται ηλετρολογικός εξοπλισμός εγκατάστασης (ότι βλέπετε στις φωτογραφίες, εκτός τα καδρόνια). Όλα μαζί και μόνο στην περιοχή Περιστέρι Αττικής. Δεκτές και προτάσεις προώθησης της ανάρτησης... Ευχαριστώ το φόρουμ για τη φιλοξενία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαριζονται.... 1.3 πληκτρολογια....2 ps2 microsoft νομιζω με μπιχλα και 1 usb PHILIPS που επεσε νερο αλλα μαλλον ειναι ΟΚ. Και τα 3 πακετο. 2.MODEM ZTE ZXV10 H201L CYTA με το τροφοδοτικο του στο κουτι του λειτουργικο. 3.Καρτα PCI ETHERNET NETGEAR FA 311v2 καινουργια στο κουτι της. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΑΜΕΣΑ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από tigergreg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις