KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 35 λεπτά πριν, spacecowboy10 είπε Καλησπέρα. Δωρίζονται δυο παλιά hands free NOKIA, Type: HS-23. στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wallace9 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Στις 9/10/2020 στις 10:44 ΠΜ, devil1983 είπε Καλησπέρα παιδιά! Έχω 4 κωδικούς deals της COSMOTE Στείλτε μου ΠΜ παρακαλώ να σας δώσω οποίος ενδιαφέρεται. Ευχαριστώ! Εάν κάποιος από τους 4 κωδικούς δεν έχει χρησιμοποιηθεί για τα ΙΚΕΑ, με ενδιαφέρει και μένα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LPFATHER Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Χαρίζεται το Nokia 130. Είναι λειτουργικό με μόνο θέμα ότι το κουμπί που ανοίγει/κλείνει και τερματίζεις την κλήση δεν πιάνει καλά και ίσως λόγο αυτού πολλές φορές κλείνει μόνο του. Είναι δίκαρτο μαζί με τον φορτιστή του και το κουτί του. Όροι 1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό 2ον ΔΕΝ κάνω αποστολές και κρατήσεις 3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. 4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα ποστ εδώ δεν θα τα βλέπω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
360city Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Κωδικός cosmote deals 4 you. Άνετα για ΙΚΕΑ, κατηγορία αυτοκίνητο,σπόρτς , πολιτισμός, ψυχαγωγία υπηρεσίες Εκδήλωση ενδιαφέροντος και ΠΜ Θα πρότεινα όπως λέει ο καθένας στο public τι χρήση το θέλει για να μην δωθεί ο κωδικός κ σε άλλο μέλος και θα είναι ήδη χρησιμοποιημένος Ευχαριστώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Έχω και εγώ έναν κωδικό για χάρισμα. Λήγει αύριο 13/10. χρησιμοποιημενος shell & Everest. Όσοι πιστοί ένα quote εδώ κ πμ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaspapa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, 360city είπε Κωδικός cosmote deals 4 you. Άνετα για ΙΚΕΑ, κατηγορία αυτοκίνητο,σπόρτς , πολιτισμός, ψυχαγωγία υπηρεσίες Εκδήλωση ενδιαφέροντος και ΠΜ Θα πρότεινα όπως λέει ο καθένας στο public τι χρήση το θέλει για να μην δωθεί ο κωδικός κ σε άλλο μέλος και θα είναι ήδη χρησιμοποιημένος Ευχαριστώ Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για τον κωδικό Η χρήση είναι για ψυχαγωγία. Στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wallace9 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, 360city είπε Κωδικός cosmote deals 4 you. Άνετα για ΙΚΕΑ, κατηγορία αυτοκίνητο,σπόρτς , πολιτισμός, ψυχαγωγία υπηρεσίες Εκδήλωση ενδιαφέροντος και ΠΜ Θα πρότεινα όπως λέει ο καθένας στο public τι χρήση το θέλει για να μην δωθεί ο κωδικός κ σε άλλο μέλος και θα είναι ήδη χρησιμοποιημένος Ευχαριστώ 1 ώρα πριν, paylidis είπε Έχω και εγώ έναν κωδικό για χάρισμα. Λήγει αύριο 13/10. χρησιμοποιημενος shell & Everest. Όσοι πιστοί ένα quote εδώ κ πμ Καλησπέρα, για το ΙΚΕΑ θα τον ήθελα κυρίως και δευτερευόντως για το BOX. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Σου τον Έστειλα υγ χρησιμοποίημενος κ στα γκουντις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magnum Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Είναι ακόμη διαθέσιμα τα παρακάτω : Χαρίζονται τα παρακάτω : https://imgur.com/670Z9tr Παραλαβή από Πατήσια ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε Καλησπέρα. Δωρίζονται τα παρακάτω: NOKIA 6500 (χαλασμένο για ανταλλακτικά - μόνο η συσκευή) ΝΟΚΙΑ Ε66 (χαλασμένο για ανταλλακτικά) με το κουτί του, τα manual και τον φορτιστή του. NΟKA 6020 (χαλασμένο για ανταλλακτικά - μόνο η συσκευή) Για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα παρακάτω. δεν μπορώ να κάνω κρατήσεις, δεν κρατάω σειρά προτεραιότητας, επικοινωνία μόνο με μήνυμα Έχω όλη την καλή διάθεση να τα προφέρω! Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από spacecowboy10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ενα μεγαλο ευχαριστω στον @ ZaChris για τα ποδηλατικα εξαρτηματα. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από frantan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZaChris Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 11 λεπτά πριν, frantan είπε Ενα μεγαλο ευχαριστω στον @ ZaChris για τα ποδηλατικα εξαρτηματα. να εισαι καλα! καλη συνεχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafa1919 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστώ τον αγαπητό φίλο @blackhill66 για τα ηχεία TEAC. Χάρηκα πολύ για την γνωριμία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 34 λεπτά πριν, rafa1919 είπε Ευχαριστώ τον αγαπητό φίλο @blackhill66 για τα ηχεία TEAC. Χάρηκα πολύ για την γνωριμία. και γω Ραφαηλ νασαι καλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FallenGod Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, Magnum είπε Είναι ακόμη διαθέσιμα τα παρακάτω : Χαρίζονται τα παρακάτω : https://imgur.com/670Z9tr Παραλαβή από Πατήσια ... Καλησπέρα. Με ενδιαφέρουν τα προβολακια. Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις