devil1983 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά! Έχω 4 κωδικούς deals της COSMOTE Στείλτε μου ΠΜ παρακαλώ να σας δώσω οποίος ενδιαφέρεται. Ευχαριστώ! 5
haris_216 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 33 λεπτά πριν, devil1983 είπε Καλησπέρα παιδιά! Έχω 4 κωδικούς deals της COSMOTE Στείλτε μου ΠΜ παρακαλώ να σας δώσω οποίος ενδιαφέρεται. Ευχαριστώ! Αν έχει περιθώριο πέραν αυτού του σ/κ θα με ενδιέφερε ένας κωδικός
IcemanGr71 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, devil1983 είπε Καλησπέρα παιδιά! Έχω 4 κωδικούς deals της COSMOTE Στείλτε μου ΠΜ παρακαλώ να σας δώσω οποίος ενδιαφέρεται. Ευχαριστώ! Θα ήθελα ένα κωδικό... Ευχαριστώ... Έχεις pm
iliaspapa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, devil1983 είπε Καλησπέρα παιδιά! Έχω 4 κωδικούς deals της COSMOTE Στείλτε μου ΠΜ παρακαλώ να σας δώσω οποίος ενδιαφέρεται. Ευχαριστώ! Καλησπέρα αν έχει μείνει θα ήθελα και εγώ έναν. Στέλνω πμ.
eleni89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 22 ώρες πριν, thanasisdoul είπε Χαρίζονται 3 ps3 για ανταλλακτικα χωρίς σκληρούς,χειριστήρια από ps2 κ ps3 με ανταπτορα , tekken για ps3 κ το uncharted είναι κολλημένο μέσα σε κάποιο ps3 , 2 επεξεργαστές core 2 duo με μια ψήκτρα και ένα φλασκί της jack Daniels Καλησπέρα με ενδιαφέρει το φλασκί 22 ώρες πριν, thanasisdoul είπε Χαρίζονται 3 ps3 για ανταλλακτικα χωρίς σκληρούς,χειριστήρια από ps2 κ ps3 με ανταπτορα , tekken για ps3 κ το uncharted είναι κολλημένο μέσα σε κάποιο ps3 , 2 επεξεργαστές core 2 duo με μια ψήκτρα και ένα φλασκί της jack Daniels Καλησπέρα με ενδιαφέρει το φλασκί
tigergreg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαριζονται.... 1.EPSON STYLUS SX 250 σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση αν και ο φιλος που μου τον εδωσε μου ειπε οτι ειναι οκ. Δεν γνωριζω αν εχει μελανια και λειπουν τα καλωδια. 2.Φορτιστης μπαταριας (για βιντεοκαμερα) PHILIPS SBC5420/00 που παει μαλλον ανακυκλωση.... 3.DVB T ψηφιακος δεκτης της CRYSTAL AUDIO με HDMI KAI SCART συν τηλεχειριστηριο. Ισως η καλυτερη εικονα ψηφιακου δεκτη. Δυστυχως αναβει μονιμα το πρασινο λαμπακι και δεν ανοιγει. Πιθανον να φταιει το τ/χ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. 1 ΚΑΙ 3 ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από tigergreg 1
iliaspapa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα στέλνω πμ Μόλις τώρα, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.EPSON STYLUS SX 250 σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση αν και ο φιλος που μου τον εδωσε μου ειπε οτι ειναι οκ. Δεν γνωριζω αν εχει μελανια και λειπουν τα καλωδια. 2.Φορτιστης μπαταριας (για βιντεοκαμερα) PHILIPS SBC5420/00 που παει μαλλον ανακυκλωση.... 3.DVB T ψηφιακος δεκτης της CRYSTAL AUDIO με HDMI KAI SCART συν τηλεχειριστηριο. Ισως η καλυτερη εικονα ψηφιακου δεκτη. Δυστυχως αναβει μονιμα το πρασινο λαμπακι και δεν ανοιγει. Πιθανον να φταιει το τ/χ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ.
leolipop Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρεα. Μαζεψα σημερα ενα σετ ηχεια 2.1 CREATIVE A300 , στα οποια εχουν κοψει το φις των 3.5 χιλιοστων , με προχειρη συνδεση με αλλο φις , μονο βουιζουν και δε βγαζουν ηχο.Οποιος θελει να ασχοληθει , δικα του. Επισης ενα UPS turbo X το οποιο φαινεται πως λειτουργει αλλα χρειαζεται μπαταριες.Το δουλεψα σαν σταθεροποιητη ρευματος. Eφυγαν και τα 2. Βρισκομαι Περιστερι , γηπεδο ατρομητου. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2020 από leolipop 3
Dimitrioshat26 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, leolipop είπε Καλησπερα στην παρεα. Μαζεψα σημερα ενα σετ ηχεια 2.1 CREATIVE A300 , στα οποια εχουν κοψει το φις των 3.5 χιλιοστων , με προχειρη συνδεση με αλλο φις , μονο βουιζουν και δε βγαζουν ηχο.Οποιος θελει να ασχοληθει , δικα του. Επισης ενα UPS turbo X το οποιο φαινεται πως λειτουργει αλλα χρειαζεται μπαταριες.Το δουλεψα σαν σταθεροποιητη ρευματος. Βρισκομαι Περιστερι , γηπεδο ατρομητου. Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για το ups ευχαριστώ πολύ! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 ωπ, με ενδιαφέρουν τα Α300 μπας και επισκευάσω τα δικά μου!Σου στέλνω μήνυμα!
iliaspapa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Να ευχαριστήσω δημόσια τον tigergreg για τον εκτυπωτή και τον αποκωδικοποιητή. Επίσης να ευχαριστήσω για το κρεβάτι το μέλος Tartaros και φυσικά για την βοήθεια που μου παρείχε. 2
Trigger Happy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Στις 6/10/2020 στις 7:57 ΜΜ, manoukos είπε UPDATE 805 [Θα δοθεί στο μέλος @DrLo ] 837 [Δόθηκε στο μέλος @iliaspapa ] 876 [Είμαστε σε επικοινωνία με το μέλος @Trigger Happy] Πρόχειρα γιατιείμαι στο δρομο να πω ενα ευχαριστώ πολυ πολυ στο μανωλη. Δυσκολο να γραφεις στο κινητο στο Φόρουμ τελικα.... 1
ZaChris Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) χαριζονται τα πιο κατω για ποδηλατο παραλαβη απο Ζωγραφου δεν κρατω προτεραιοτητες Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από ZaChris 2
mumra Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Στις 8/10/2020 στις 2:53 ΜΜ, thanasisdoul είπε Χαρίζονται 3 ps3 για ανταλλακτικα χωρίς σκληρούς,χειριστήρια από ps2 κ ps3 με ανταπτορα , tekken για ps3 κ το uncharted είναι κολλημένο μέσα σε κάποιο ps3 , 2 επεξεργαστές core 2 duo με μια ψήκτρα και ένα φλασκί της jack Daniels Καλημέρα.το φλασκί θα με ενδιέφερε.αν βολεύει βέβαια για χέρι χέρι.ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις