troi.g Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, georgeDC είπε Αθήνα κέντρο. Ok, ευχαριστώ πολύ.
papars Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και αυτά για παραλαβή από Αγία Παρασκευή / Σταυρό. Καρέκλα, φωτιστικό οροφής με ψαράκια, φως για τραπέζι με μανταλάκι, καλάθι και διακόπτης τοίχου. Από κοριτσίστικο δωμάτιο. κρατημένα για @360city Μου έχουν μείνει και δύο καθρέπτες. Και οι 2 είναι 60*195 σε ξύλο 60*212 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από papars 5
360city Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, papars είπε Και αυτά για παραλαβή από Αγία Παρασκευή / Σταυρό. Καρέκλα, φωτιστικό οροφής με ψαράκια, φως για τραπέζι με μανταλάκι, καλάθι και διακόπτης τοίχου. Από κοριτσίστικο δωμάτιο. Μου έχουν μείνει και δύο καθρέπτες. Και οι 2 είναι 60*195 σε ξύλο 60*212 Ενδιαφέρομαι μιας και με πέτυχες στην ανακαίνιση του δωματίου της μικρής. Με γλυτώνεις από πολλαααααα ΠΜ
Tartaros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Παίδες ευχαριστώ για την μεγάλη ανταπόκριση για το κρεβάτι, είναι σε εκκρεμότητα για τον πιο γρήγορο αν αλλάξει κάτι θα αποστείλω PM με σειρά προτεραιότητας.
tigergreg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαριζονται 2 ασυρματα τηλεφωνα panasonic kx-tg1100gr πληρη με τροφοδοτικα και μαλλον πεσμενες μπαταριες τα οποια εχουν θεματα.... 1.Στο ενα δεν λειτουργει το μικροφωνο. 2.Στο αλλο δεν λειτουργει καλα ο φωτισμος της οθονης και εχει θεμα συντονισμου με την βαση. Σιγουρα αν γνωριζει καποιος τοτε μπορει να φτιαξει τουλαχιστον το ενα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου. ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ "ΕΡΘΟΥΝ" ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ! Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ! ΥΓ.Η φωτο ειναι απο το διαδικτυο και το γραφω αυτο γιατι υπαρχουν εξωτερικες φθορες χρησης. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από tigergreg 1
Crybal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 52 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται 2 ασυρματα τηλεφωνα panasonic kx-tg1100gr πληρη με τροφοδοτικα και μαλλον πεσμενες μπαταριες τα οποια εχουν θεματα.... 1.Στο ενα δεν λειτουργει το μικροφωνο. 2.Στο αλλο δεν λειτουργει καλα ο φωτισμος της οθονης και εχει θεμα συντονισμου με την βαση. Σιγουρα αν γνωριζει καποιος τοτε μπορει να φτιαξει τουλαχιστον το ενα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου. ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ "ΕΡΘΟΥΝ" ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ! Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ! ΥΓ.Η φωτο ειναι απο το διαδικτυο και το γραφω αυτο γιατι υπαρχουν εξωτερικες φθορες χρησης. Πμ
papoys1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, papars είπε Και αυτά για παραλαβή από Αγία Παρασκευή / Σταυρό. Καρέκλα, φωτιστικό οροφής με ψαράκια, φως για τραπέζι με μανταλάκι, καλάθι και διακόπτης τοίχου. Από κοριτσίστικο δωμάτιο. κρατημένα για @360city Μου έχουν μείνει και δύο καθρέπτες. Και οι 2 είναι 60*195 σε ξύλο 60*212 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για τον ένα καθρέπτη αν υπάρχε,Στέλνω π.μ.
Locke_John Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, papars είπε Και αυτά για παραλαβή από Αγία Παρασκευή / Σταυρό. Καρέκλα, φωτιστικό οροφής με ψαράκια, φως για τραπέζι με μανταλάκι, καλάθι και διακόπτης τοίχου. Από κοριτσίστικο δωμάτιο. κρατημένα για @360city Μου έχουν μείνει και δύο καθρέπτες. Και οι 2 είναι 60*195 σε ξύλο 60*212 Αν υπάρχει 1 καθρέφτης ακόμα, θα με ενδιέφερε.
papoys1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 30 λεπτά πριν, Locke_John είπε Αν υπάρχει 1 καθρέφτης ακόμα, θα με ενδιέφερε. Εγώ απέσυρα το ενδιαφέρον γιατί είναι μεγάλος και δεν βολεύει για εκεί που τον θέλω.
manoukos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 19 ώρες πριν, manoukos είπε Καλησπέρα, μέχρι στιγμής έχουμε: 805 [Θα δοθεί στο μέλος @DrLo ] 837 [Θα δοθεί στο μέλος @iliaspapa ] 876 [Είμαστε σε επικοινωνία με το μέλος @taskon ] Μόλις παραλάβουν τα παιδιά ή αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω και πάλι. Ευχαριστώ. UPDATE 805 [Θα δοθεί στο μέλος @DrLo ] 837 [Θα δοθεί στο μέλος @iliaspapa ] 876 [ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ, χωρίς τροφοδοτικό, ISDN]
Steve Apo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 17 ώρες πριν, kariolikos είπε Καλησπέρα εχω μια Dolce Gusto εσπρεσιερα κόκκινη της Krups με μικρη διαρροή νερού εκει που εφαρμόζει το παγούρι.Μου την έδωσαν ως πλήρως λειτουργική, παίρνει κάψουλες δεν την εχω δοκιμάσει ποτε Παραλαβη απο Περιστερι οποίος ενδιαφέρεται Καλησπέρα αν δεν την δώσεις σε καποιον που έστειλε πμ ενδιαφέρομαι εγώ μς την σειρα μου βρίσκομαι και Περιστέρι και σου στέλνω και μνν
Trigger Happy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, manoukos είπε UPDATE 805 [Θα δοθεί στο μέλος @DrLo ] 837 [Θα δοθεί στο μέλος @iliaspapa ] 876 [ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ, χωρίς τροφοδοτικό, ISDN] θυμάσαι τουλάχιστον τι τροφοδοτικό ήταν; 12 ή 18 βολτ? https://www.process.st/checklist/cisco-router-setup/ Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από Trigger Happy λινκ
papars Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα παρακάτω laptop για τα πλαστικά τους κυρίως ή κανιβαλισμό εξαρτημάτων. Οθόνες, τροφοδοτικά κλπ μπορεί να μην λειτουργούν / υπάρχουν. HP compaq nx9010 Compaq presario 1800xl Toshiba satellite M70-122 Fujitsu Siemens Amilo D L7320GW Acer Aspire One LG LGR51 R510 Παραλαβή από Αγία Παρασκευή / Σταυρός PM. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2020 από papars 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις