moure Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Σχετικά με την κούνια και την συρταριερα που δίνω,οποίος ενδιαφέρεται θα πρέπει να έχει τρόπο να τα μεταφέρει όπως είναι,δεν έχω χρόνο για να περιμένω να ξεμονταριστουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaspapa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα Να ευχαριστήσω και δημόσια τα μέλη sp3cial και sleon για το τηλέφωνο και την τηλεόραση που έλαβα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Απαναφέρω ότι έχει απομείνει απο τα προηγούμενα: Θήκη για IDE δίσκο. Χωρίς δίσκο, καλώδιο USB και τροφοδοτικό. Αντάπτορας USB -μάλλον 2.0- σε ethernet -προφανώς 100άρι-. PCI Modem (Για συλλεκτικούς σκοπούς) Βραχιόλι τύπου power balance Αντάπτορας HDMI σε VGA, δυσλειτουργικός. USB 2 hub με 4 θύρες Και προσθέτω: Laptop ΙΒΜ thinkpad 1834-NFG. Δεν δουλεύει αλλά δεν θυμάμαι γιατί. Δεν έχει μνήμες, δίσκο και φορτιστή. Λάμπα νυκτός Alfawise με φωτοκύτταρο και 2 θύρες USB. Με αμεριμάνικη πρίζα. Κινέζικο smartwatch με κάμερα και υποδοχή για κάρτα sim. Μόλις εκκινεί βγάζει μήνυμα οτι σταμάτησε να λειτουργεί η εφαρμογή funos και πατώντας "ΟΚ" επαναλαμβάνει το ίδιο μήνυμα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο το χώρο μου στο Μοσχάτο (Αγ.Κωνσταντίνος) Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από e-tic 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafa1919 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, e-tic είπε Απαναφέρω ότι έχει απομείνει απο τα προηγούμενα: Θήκη για IDE δίσκο. Χωρίς δίσκο, καλώδιο USB και τροφοδοτικό. Αντάπτορας USB -μάλλον 2.0- σε ethernet -προφανώς 100άρι-. PCI Modem (Για συλλεκτικούς σκοπούς) Βραχιόλι τύπου power balance Αντάπτορας HDMI σε VGA, δυσλειτουργικός. USB 2 hub με 4 θύρες Και προσθέτω: Laptop ΙΒΜ thinkpad 1834-NFG. Δεν δουλεύει αλλά δεν θυμάμαι γιατί. Δεν έχει μνήμες, δίσκο και φορτιστή. Λάμπα νυκτός Alfawise με φωτοκύτταρο και 2 θύρες USB. Με αμεριμάνικη πρίζα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο το χώρο μου στο Μοσχάτο (Αγ.Κωνσταντίνος) Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το Laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 17 ώρες πριν, leolipop είπε Καλησπέρα στην παρέα. Διαθέτω προς χάρισμα ένα λειτουργικό πλην της μπαταρίας Dell latitude d600. Συνοπτικά, Pentium m 1.6ghz , 256 mb ram DDR 333mhz ,40gb hdd .windows xp Greek sp3. Έχει και wifi. Το δίνω χωρίς φορτιστή γιατί τον χρειάζομαι επειδή είναι universal. Βρίσκομαι περιστέρι κρατήσεις δεν κάνω, όποιος έρθει πρώτος το παίρνει. Λεωνίδας 6934016607. Ευχαριστώ πολύ τον Λεωνίδα !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xoy77 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 44 λεπτά πριν, e-tic είπε Απαναφέρω ότι έχει απομείνει απο τα προηγούμενα: Θήκη για IDE δίσκο. Χωρίς δίσκο, καλώδιο USB και τροφοδοτικό. Αντάπτορας USB -μάλλον 2.0- σε ethernet -προφανώς 100άρι-. PCI Modem (Για συλλεκτικούς σκοπούς) Βραχιόλι τύπου power balance Αντάπτορας HDMI σε VGA, δυσλειτουργικός. USB 2 hub με 4 θύρες Και προσθέτω: Laptop ΙΒΜ thinkpad 1834-NFG. Δεν δουλεύει αλλά δεν θυμάμαι γιατί. Δεν έχει μνήμες, δίσκο και φορτιστή. Λάμπα νυκτός Alfawise με φωτοκύτταρο και 2 θύρες USB. Με αμεριμάνικη πρίζα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο το χώρο μου στο Μοσχάτο (Αγ.Κωνσταντίνος) Ενδιαφέρομαι και γω για το λάπτοπ αν αλλαξει κάτι με τοv @rafa1919 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafa1919 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, xoy77 είπε Ενδιαφέρομαι και γω για το λάπτοπ αν αλλαξει κάτι με τοv @rafa1919 Έχει αλλάξει φίλε μου, απέσυρα το ενδιαφέρον οπότε μπορείς να το πάρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr^Robot Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, e-tic είπε Απαναφέρω ότι έχει απομείνει απο τα προηγούμενα: Θήκη για IDE δίσκο. Χωρίς δίσκο, καλώδιο USB και τροφοδοτικό. Αντάπτορας USB -μάλλον 2.0- σε ethernet -προφανώς 100άρι-. PCI Modem (Για συλλεκτικούς σκοπούς) Βραχιόλι τύπου power balance Αντάπτορας HDMI σε VGA, δυσλειτουργικός. USB 2 hub με 4 θύρες Και προσθέτω: Laptop ΙΒΜ thinkpad 1834-NFG. Δεν δουλεύει αλλά δεν θυμάμαι γιατί. Δεν έχει μνήμες, δίσκο και φορτιστή. Λάμπα νυκτός Alfawise με φωτοκύτταρο και 2 θύρες USB. Με αμεριμάνικη πρίζα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο το χώρο μου στο Μοσχάτο (Αγ.Κωνσταντίνος) Στην σειρά και εγω για το λαπτοπ , αν μπορεις να το στείλεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Icom IC-M33 δεν λαμβάνει αλλά εκπέμπει κανονικά ... (η μπαταρία υποθέτω ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση) κρατημένο για @GoldenSpur Philips Azur Performer. Ζεσταίνει αλλά δείχνει βουλωμένο. κρατημένο για @rafa1919 Όπως πάντα παραλαβή από το χώρο μου (Αγία Παρασκευή / Σταυρός) Στείλτε PM. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από papars 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 19 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Χαρίζονται αυτά τα 2 τροφοδοτικά, 1 CD drive (Αγνωστη λειτουργική κατάσταση) και 1 κάρτα γραφικών για την οποία ο τεχνικός είπε πως δεν παίρνει ρεύμα, κάτι τέτοιο. Παραλαβή από Αιγάλεω. Update: Τα 2 τροφοδοτικά κρατημένα για το μέλος @lefstef Η κάρτα γραφικών κρατημένη για το μέλος @Crybal Ευχαριστώ πολύ τον Λεωνίδα παρέλαβα τα τροφοδοτικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafa1919 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, papars είπε Icom IC-M33 δεν λαμβάνει αλλά εκπέμπει κανονικά ... (η μπαταρία υποθέτω ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση) Philips Azur Performer. Ζεσταίνει αλλά δείχνει βουλωμένο. Όπως πάντα παραλαβή από το χώρο μου (Αγία Παρασκευή / Σταυρός) Στείλτε PM. Φίλε μου ενδιαφέρομαι για το ατμοσίδερο. Στέλνω PM. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από rafa1919 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Στις 3/10/2020 στις 12:50 ΜΜ, manoukos είπε Καλησπέρα κι από μένα, χαρίζονται τα παρακάτω Cisco routers: 805 [ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ] [ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ] 837 [ΜΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ] [ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ] 876 [ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ] [ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ] Προτιμώ Αθήνα για παραλαβή από κοντά. Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα! Αν αποσυρθεί το ενδιαφέρον για κάποιο, θα φροντίσω να ανανεώσω την κατάσταση. an update please...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steve Apo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Στις 3/10/2020 στις 12:12 ΜΜ, uodvrhw είπε Καλήμερα, υπάρχουν 4 κουτιά κλειστά Βαbyllino No1 2-5 Κg των 28 τεμαχίων. Περιοχή Γαλάτσι. Όποιος έχει κάποιον με νεογνό ας μου πει. Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, e-tic είπε Απαναφέρω ότι έχει απομείνει απο τα προηγούμενα: Θήκη για IDE δίσκο. Χωρίς δίσκο, καλώδιο USB και τροφοδοτικό. Αντάπτορας USB -μάλλον 2.0- σε ethernet -προφανώς 100άρι-. PCI Modem (Για συλλεκτικούς σκοπούς) Βραχιόλι τύπου power balance Αντάπτορας HDMI σε VGA, δυσλειτουργικός. USB 2 hub με 4 θύρες Και προσθέτω: Laptop ΙΒΜ thinkpad 1834-NFG. Δεν δουλεύει αλλά δεν θυμάμαι γιατί. Δεν έχει μνήμες, δίσκο και φορτιστή. Λάμπα νυκτός Alfawise με φωτοκύτταρο και 2 θύρες USB. Με αμεριμάνικη πρίζα. Κινέζικο smartwatch με κάμερα και υποδοχή για κάρτα sim. Μόλις εκκινεί βγάζει μήνυμα οτι σταμάτησε να λειτουργεί η εφαρμογή funos και πατώντας "ΟΚ" επαναλαμβάνει το ίδιο μήνυμα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο το χώρο μου στο Μοσχάτο (Αγ.Κωνσταντίνος) Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό laptop. Eὐχαριστῶ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 3/10/2020 στις 12:48 ΜΜ, SilentVoice είπε Ενδιαφέρομαι για την κούνια. Πμ Αποσύρω το ενδιαφέρον για την κούνια , καθώς ο δωρητής δεν δέχεται να γίνει το ξεμονταρισμα ούτε από την πλευρά μου. Μόνο αν έχει κάποιος φορτηγό θα παραλάβει. Στις 3/10/2020 στις 12:48 ΜΜ, SilentVoice είπε Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από SilentVoice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις