dukepapass Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Στις 18/10/2018 στις 5:48 ΜΜ, dukepapass είπε Χαρίζεται η παρακατω τιμονιερα ειναι για ps1,ps2,ps3 ισως και για pc ,φτανει να εχετε ξανα χαρίσει κατι στο παρελθόν παραλαβη απο το χωρο μου μετα απο πμ.Μονο αθηνα. εφυγε ανακυκλωση αφου δεν το ηθελε κανεις
DrLo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, dukepapass είπε εφυγε ανακυκλωση αφου δεν το ηθελε κανεις Κρίμα, Θα σε ξελάφωρνα αν το είχα προσέξει με ένα reminder. 1
haris_216 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Στις 18/10/2018 στις 5:48 ΜΜ, dukepapass είπε Χαρίζεται η παρακατω τιμονιερα ειναι για ps1,ps2,ps3 ισως και για pc ,φτανει να εχετε ξανα χαρίσει κατι στο παρελθόν παραλαβη απο το χωρο μου μετα απο πμ.Μονο αθηνα. Να ενημερώσω κι εδώ ότι τελικά αποσύρω το ενδιαφέρον μου για την τιμονιέρα. Δυστυχώς δεν ήταν εφικτό να βρεθούμε με τον dukepapass και μάλλον τον ταλαιπώρησε το άτσαλο εργασιακό μου ωράριο. Λυπάμαι κι εύχομαι καλή συνέχεια.
Jorvik Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Στις 16/10/2018 στις 10:53 ΠΜ, Jorvik είπε Χαριζονται 2 ζευγαρια αθλητικα παππουτσια για αγορακι.κατασταση μετρια, μεγεθος 25. παραλαβη απο νεο ηρακλειο. Θα τα κρατησω μεχρι το τελος της εβδομαδας μπας και βρεθει ενδιαφερομενος
mpitzi91 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Locke_John είπε με ενδιαφέρει. Στείλε Pm να συνενοήθουμε
Vassilis_24 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 26 λεπτά πριν, Jorvik είπε Θα τα κρατησω μεχρι το τελος της εβδομαδας μπας και βρεθει ενδιαφερομενος Aν δεν ενδιαφερθεί κανείς, δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο εδώ, μήπως και χρειάζονται; 8
esem Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 23 ώρες πριν, pantelikas είπε Μια τελευταία ευκαιρία πριν τον κάδο Παρελαβα σημερα, ευχαριστω πολυ τον @pantelikas
georgeps21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Στις 18/10/2018 στις 8:45 ΜΜ, georgeps21 είπε Χαρίζονται τα παρακάτω πράγματα (κάποια μου τα είχαν δώσει στο παρελθόν) Αυστηρά για μέλη που εχουν ξαναχαρίσει στο παρελθόν, και πρωτα ποστ και μετά πμ. Παραλαβή ή από την έδρα μου Γαλάτσι ή από ελληνικό όταν δουλέυω. θήκες για μικρά κινητά και Pmr. CD-DVD και WoW UV light για Pc 2 modem, ακουστικά,,ποντίκι , 2 web cameres (δοκιμασμένες σε λινουξ) το κομπιουτεράκι θελει επισκευή. και φώς 'ντουλάπας' Θα μπουν και σε διπλανό φόρουμ περισεψαν τα παραπάνω. θα τα κρατησω 2 μερες ακομη, μετα ανακυκλωση
CaptainGR10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, georgeps21 είπε περισεψαν τα παραπάνω. θα τα κρατησω 2 μερες ακομη, μετα ανακυκλωση Ίσως το UV εαν δεν ενδιαφερεται αλλος
Crybal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 32 λεπτά πριν, georgeps21 είπε περισεψαν τα παραπάνω. θα τα κρατησω 2 μερες ακομη, μετα ανακυκλωση Μονο και μονο επειδη ειναι κριμα να ανακυκλωθουν ποντικι & ακουστικά εφοσον ειναι λειτουργικά ,μαλλον εχω κάπου να τα δώσω. 1
Kostas.karras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια ευκαρια πριν τον καδο! 🙂 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ Ηλεκτρικη σκουπα rohnson (εχει προβλημα το μοτερ) για ανταλακτικα ( μου την ειχε ζητησει ο steam22 ο oποιος δεν ηρθε ποτε για παραλαβη, που προσφερθηκα να του την παω σπιτι,που δεν διαβαζε τα μηνυματα μου ενω τον εβλεπα συχνα online και συνομιλουσε σε αλλα θεματα, επομενως BLACKLIST απο μενα) Mpeg4 - δεν δινει σημα, δεν πολυασχοληθηκα.. LG DVD PLAYER, εχει σπασμενο πορτακι. cd/dvd 2 ide και ενα sata στα οποια δεν ανοιγει το πορτακι... οποιος θελει να ασχοληθει δικα του. equalizer ηχου παλιο λειτουργικο αυτοκινητου ide 40gb hdd 100% ζυγαρια AEG PW 5644 Black χαρισμενη απο fmarkos, σε δειχνει κατι κοιλα λιγοτερα (θα την λατρεψουν οι γυναικες σας 😄 ) δεν ασχοληθηκα παραπανω. Τα πραγματα θα μπουν και σε διπλανο forum, αρα προτεραιοτητα στο πρωτο που θα στειλει και μετα πμ Πατησια! Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από Kostas.karras
Alxnks Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Στις 21/10/2018 στις 1:35 ΜΜ, fmarkos είπε Ποιο να πάρεις ποιο ν αφήσεις; Επειδή ο Doubt τα ζήτησε πρώτος κάνε μια συνεννόηση μεταξύ σας κι εγώ είμαι οκ. Στις 21/10/2018 στις 2:00 ΜΜ, Doubt είπε Όχι φίλε, διάλεξε εσύ, κανένα πρόβλημα. Κι αν βρεθεί κι άλλος ένας ας διαλέξει κι εκείνος, να πάρουμε από ένα. Ποιο θα πάρω εγώ, αδιάφορο. Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο!
ALMPANIS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 42 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Μια ευκαρια πριν τον καδο! 🙂 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ Ηλεκτρικη σκουπα rohnson (εχει προβλημα το μοτερ) για ανταλακτικα ( μου την ειχε ζητησει ο steam22 ο oποιος δεν ηρθε ποτε για παραλαβη, που προσφερθηκα να του την παω σπιτι,που δεν διαβαζε τα μηνυματα μου ενω τον εβλεπα συχνα online και συνομιλουσε σε αλλα θεματα, επομενως BLACKLIST απο μενα) Mpeg4 - δεν δινει σημα, δεν πολυασχοληθηκα.. LG DVD PLAYER, εχει σπασμενο πορτακι. cd/dvd 2 ide και ενα sata στα οποια δεν ανοιγει το πορτακι... οποιος θελει να ασχοληθει δικα του. equalizer ηχου παλιο λειτουργικο αυτοκινητου ide 40gb hdd 100% ζυγαρια AEG PW 5644 Black χαρισμενη απο fmarkos, σε δειχνει κατι κοιλα λιγοτερα (θα την λατρεψουν οι γυναικες σας 😄 ) δεν ασχοληθηκα παραπανω. Τα πραγματα θα μπουν και σε διπλανο forum, αρα προτεραιοτητα στο πρωτο που θα στειλει και μετα πμ Πατησια! equalizer με ενδιαφέρει αμα δεν το εψει παρει καποιος 1
Kostas.karras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε equalizer με ενδιαφέρει αμα δεν το εψει παρει καποιος Δικο σου, στειλε πμ για να κανονισουμε.
stratos_k Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε Μια ευκαρια πριν τον καδο! 🙂 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ Ηλεκτρικη σκουπα rohnson (εχει προβλημα το μοτερ) για ανταλακτικα ( μου την ειχε ζητησει ο steam22 ο oποιος δεν ηρθε ποτε για παραλαβη, που προσφερθηκα να του την παω σπιτι,που δεν διαβαζε τα μηνυματα μου ενω τον εβλεπα συχνα online και συνομιλουσε σε αλλα θεματα, επομενως BLACKLIST απο μενα) Mpeg4 - δεν δινει σημα, δεν πολυασχοληθηκα.. LG DVD PLAYER, εχει σπασμενο πορτακι. cd/dvd 2 ide και ενα sata στα οποια δεν ανοιγει το πορτακι... οποιος θελει να ασχοληθει δικα του. equalizer ηχου παλιο λειτουργικο αυτοκινητου ide 40gb hdd 100% ζυγαρια AEG PW 5644 Black χαρισμενη απο fmarkos, σε δειχνει κατι κοιλα λιγοτερα (θα την λατρεψουν οι γυναικες σας 😄 ) δεν ασχοληθηκα παραπανω. Τα πραγματα θα μπουν και σε διπλανο forum, αρα προτεραιοτητα στο πρωτο που θα στειλει και μετα πμ Πατησια! θα ήθελα το "4.cd/dvd 2 ide και ενα sata στα οποια δεν ανοιγει το πορτακι... οποιος θελει να ασχοληθει δικα του." Αν όμως είσαι καμια μέρα κέντρο ή από τα μέρη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις