hp8 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsiv είπε Πάμε για δεύτερο Laptop για χάρισμα! ακυρο Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Ανακεφαλαιωση Καλωδια ethernet 3-4 μεγαλη διασταση Καλωδια τηλεφωνικα 3-4 τηλεκοντρολ philips απο dvd player 2 καρτες γραφικων agp a9250ge 256mb και mx440se 64mb λειτουργικες απο οτι θυμαμαι staman007 1 καρτα pcie με artifacts χωρις ψυχτρα asus en6600silent/512mb μια περιεργη καρτα μιας ο cpu της ειναι απο την αλλη πλευρα της Μια καρτα tv tuner λειτουργικη απο οτι θυμαμαι technicolor TG788vn v2 Doubt ή MessengerOfGood zxhn h267n στο κουτι του απο διπλανο foroum tplink 100v στο κουτι του mikegad Τροφοδοτικό Premier DR-8400BTX φαινεται λειτουργικο,ο ανεμιστηρας του κανει θορυβο. hp8 μνημες 8 x 512MB DDR, ECC, Registered μεταλλικη πιατοθηκη, καλη κατασκευη σχεδον καινουργια LLLEFTERIS Παρέλαβα ευχαριστώ πολύ Κώστα άψογος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φούρνος μικροκυμάτων moulinex. Πολύ καιρό σε αδράνεια. Δείχνει να λειτουργεί. Παραλαβή από Αγία Παρασκευή. Στείλτε PM. Κρατημένο για @Locke_John Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από papars 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, papars είπε Φούρνος μικροκυμάτων moulinex. Πολύ καιρό σε αδράνεια. Δείχνει να λειτουργεί. Παραλαβή από Αγία Παρασκευή. Στείλτε PM. Με ενδιαφέρει, στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliostss Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, papars είπε Φούρνος μικροκυμάτων moulinex. Πολύ καιρό σε αδράνεια. Δείχνει να λειτουργεί. Παραλαβή από Αγία Παρασκευή. Στείλτε PM. Ενδιαφέρομαι και εγώ, είναι ακόμα διαθέσιμος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Joe Doe είπε Αν είναι διαθέσιμο το k700i ενδιαφέρομαι για την μπαταρια του μόνο. Εντάξει, στείλε μου pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 21/9/2020 στις 10:19 ΠΜ, doom26 είπε Δεν ξέρω αν είμαι εκτός θέματος δίνω κωδικό έκπτωσης 30% για αγορά heets iqos.μου το προσφέρανε λόγω γενεθλίων αλλά το έχω κόψει.οποιος ενδιαφέρεται η κούτα από 38 πάει 28 ας μου στείλει να δώσω κωδικό ευχαριστώ. Συγχαρητήρια επειδή αποφάσισες να το κόψεις. Θα αλλάξεις τη ζωή σου. Μπράβο που χαρίζεις τον κωδικό. Κι αν υπάρχει ακόμη (παρότι είμαι άκαπνος για πάνω από 11 χρόνια), θα με ενδιέφερε για λογαριασμό συναδέλφου που έχει διατηρήσει αυτή την κακή συνήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, Kostas.karras είπε technicolor TG788vn v2 Υπέρ κομπλέ το μόντεμ, αύριο θα δοκιμαστεί. Ευχαριστώ πάρα πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi99 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, tsiv είπε Πάμε για δεύτερο Laptop για χάρισμα! HP Pavilion dv5000 με μονοπύρηνο επεξεργαστή AMD, 2gb ram, 40gb hard disk DVD-RW Με φορτιστή και μπαταρία, δουλεύει άψογα σε όλα, τρέχει XP Δεν έχει camera Δεν έχει WiFi Δεν κρατάω προτεραιότητες, δεν στέλνω. Παραλαβή από Νίκαια. Pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, tsiv είπε Δόθηκε Παρελαβα ευχαριστω πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, tsiv είπε Πάμε για δεύτερο Laptop για χάρισμα! HP Pavilion dv5000 με μονοπύρηνο επεξεργαστή AMD, 2gb ram, 40gb hard disk DVD-RW Με φορτιστή και μπαταρία, δουλεύει άψογα σε όλα, τρέχει XP Δεν έχει camera Δεν έχει WiFi Δεν κρατάω προτεραιότητες, δεν στέλνω. Παραλαβή από Νίκαια. PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiv Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, tsiv είπε Πάμε για δεύτερο Laptop για χάρισμα! HP Pavilion dv5000 με μονοπύρηνο επεξεργαστή AMD, 2gb ram, 40gb hard disk DVD-RW Με φορτιστή και μπαταρία, δουλεύει άψογα σε όλα, τρέχει XP Δεν έχει camera Δεν έχει WiFi Δεν κρατάω προτεραιότητες, δεν στέλνω. Παραλαβή από Νίκαια. Κρατημένο για @georgios65 Δόθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω: 2 θήκες κινητών(άγνωστα μοντέλα) παλιά ψύκτρα επεξεργαστή βάση φόρτισης για φορητό τηλέφωνο ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από silou 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Εχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 42 λεπτά πριν, silou είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 2 θήκες κινητών(άγνωστα μοντέλα) παλιά ψύκτρα επεξεργαστή βάση φόρτισης για φορητό τηλέφωνο Η βάση φόρτισης του φορητού τηλ με ενδιαφέρει. Έχεις πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις