Alxnks Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, fmarkos είπε Ποιο να πάρεις ποιο ν αφήσεις; Επειδή ο Doubt τα ζήτησε πρώτος κάνε μια συνεννόηση μεταξύ σας κι εγώ είμαι οκ. Επειδή ακριβώς ζήτησε πρώτος, ας διαλέξει εκείνος
Doubt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 20 λεπτά πριν, Alxnks είπε Επειδή ακριβώς ζήτησε πρώτος, ας διαλέξει εκείνος Όχι φίλε, διάλεξε εσύ, κανένα πρόβλημα. Κι αν βρεθεί κι άλλος ένας ας διαλέξει κι εκείνος, να πάρουμε από ένα. Ποιο θα πάρω εγώ, αδιάφορο.
georgios65 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, fmarkos είπε Καλημέρα παιδιά, χαρίζονται τα παρακάτω: Αποκοδοικοποιητής τηλεόρασης ATLAS δουλεύει κανονικά Vodafone pcmcia mobile connect card δουλεύει κανονικά Onda USB Stick 3G modem δουλεύει κανονικά Huawei HC 520 kai HC 530 ADSL Modems με τροφοδοτικά δουλεύουν ZTE ADSL Modem H108 NS δουλεύει κανονικά Μικτής 4 κάναλος αν δεν έχει αλλάξει κάτι δουλεύει κανονικά USB τιμονιέρα με ανάδραση της Microsoft δούλευε κανονικά τελευταία φορά που την χρησιμοποίησα για windows 10 θέλε ένα προγραμματάκι για να δουλέψει σωστά έχει περάσει καιρός που την χρησιμοποίησα και δεν θυμάμαι πως γίνεται Trust ασύρματο mouse χωρίς τον δέκτη του άγνωστη κατάσταση Φωτορυθμικό που δεν λειτουργεί το ένα κανάλι από τα δύο (θέλει αλλαγή το ένα θιρίστορ) Το pc της φωτογραφίας είναι κάπου του 2000 αν θυμάμαι καλά είναι Celeron χωρίς να θυμάμαι λεπτομέρειες τελευταία φορά που τον δούλεψα τον είχα σετάρει με win98 δεν θυμάμαι σύσταση μηχανήματος όποιος το πάρει παίρνει και το πληκτρολόγιο μαζί (παίζει να βρω κάπου και ένα ποντίκι) Δύο Universal θήκες για παλιά κινητά. (φαίνονται στις φωτογραφίες πάνω στο pc) Παραλαβή από τον χώρο μου (Εξάρχεια για λεπτομέρειες pm) Θα τηρηθεί προτεραιότητα πρώτα μήνυμα εδώ και μετά pm. Υ.Γ Ότι δεν φύγει εδώ θα πάει στον κάδο, δεν τα χαρίζω σε άλλο φόρουμ. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα,νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τόν ὑπολογιστή (pc celeron) καί τό πληκτρολόγιο. Εὐχαριστῶ.
fmarkos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μου έστειλε κι ο paylidis οπότε έχουμε από ένα ο Doubt o Alxnks 16 λεπτά πριν, georgios65 είπε Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα,νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τόν ὑπολογιστή (pc celeron) καί τό πληκτρολόγιο. Εὐχαριστῶ. Καλησπέρα δικό σου θα ψάξω να βρω και το ποντίκι να στο δώσω στείλε μου pμ να συνεννοηθούμε. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από fmarkos
Sugarpuffiepixie Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Χαρίζονται τα εξής, για Πάτρα: Το ποδήλατο είναι κατά 90% ίδιο με αυτό: https://geek.wish.com/product/592f6e8df853ce18ce81a5f7 Το CD player είναι αγορασμένο από τα Lidl: http://www.manualsdir.com/models/silvercrest/kh-2277.html Παραλαβή από το χώρο μου. Ευχαριστώ. 1
coolerman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) με ενδιαφερουν στελνω πμ Sugarpuffiepixie Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από coolerman
hp8 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, fmarkos είπε Καλημέρα παιδιά, χαρίζονται τα παρακάτω: Αποκοδοικοποιητής τηλεόρασης ATLAS δουλεύει κανονικά Vodafone pcmcia mobile connect card δουλεύει κανονικά Onda USB Stick 3G modem δουλεύει κανονικά Huawei HC 520 kai HC 530 ADSL Modems με τροφοδοτικά δουλεύουν ZTE ADSL Modem H108 NS δουλεύει κανονικά Μικτής 4 κάναλος αν δεν έχει αλλάξει κάτι δουλεύει κανονικά USB τιμονιέρα με ανάδραση της Microsoft δούλευε κανονικά τελευταία φορά που την χρησιμοποίησα για windows 10 θέλε ένα προγραμματάκι για να δουλέψει σωστά έχει περάσει καιρός που την χρησιμοποίησα και δεν θυμάμαι πως γίνεται Trust ασύρματο mouse χωρίς τον δέκτη του άγνωστη κατάσταση Φωτορυθμικό που δεν λειτουργεί το ένα κανάλι από τα δύο (θέλει αλλαγή το ένα θιρίστορ) Το pc της φωτογραφίας είναι κάπου του 2000 αν θυμάμαι καλά είναι Celeron χωρίς να θυμάμαι λεπτομέρειες τελευταία φορά που τον δούλεψα τον είχα σετάρει με win98 δεν θυμάμαι σύσταση μηχανήματος όποιος το πάρει παίρνει και το πληκτρολόγιο μαζί (παίζει να βρω κάπου και ένα ποντίκι) Δύο Universal θήκες για παλιά κινητά. (φαίνονται στις φωτογραφίες πάνω στο pc) Παραλαβή από τον χώρο μου (Εξάρχεια για λεπτομέρειες pm) Θα τηρηθεί προτεραιότητα πρώτα μήνυμα εδώ και μετά pm. Υ.Γ Ότι δεν φύγει εδώ θα πάει στον κάδο, δεν τα χαρίζω σε άλλο φόρουμ. γεια σας με ενδιαφέρει ο Αποκωδικοποιητής
fmarkos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, hp8 είπε γεια σας με ενδιαφέρει ο Αποκωδικοποιητής Δικό σου στείλε μου Pm να συνεννοηθούμε
stratos_k Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, fmarkos είπε Καλημέρα παιδιά, χαρίζονται τα παρακάτω: Αποκοδοικοποιητής τηλεόρασης ATLAS δουλεύει κανονικά Vodafone pcmcia mobile connect card δουλεύει κανονικά Onda USB Stick 3G modem δουλεύει κανονικά Huawei HC 520 kai HC 530 ADSL Modems με τροφοδοτικά δουλεύουν ZTE ADSL Modem H108 NS δουλεύει κανονικά Μικτής 4 κάναλος αν δεν έχει αλλάξει κάτι δουλεύει κανονικά USB τιμονιέρα με ανάδραση της Microsoft δούλευε κανονικά τελευταία φορά που την χρησιμοποίησα για windows 10 θέλε ένα προγραμματάκι για να δουλέψει σωστά έχει περάσει καιρός που την χρησιμοποίησα και δεν θυμάμαι πως γίνεται Trust ασύρματο mouse χωρίς τον δέκτη του άγνωστη κατάσταση Φωτορυθμικό που δεν λειτουργεί το ένα κανάλι από τα δύο (θέλει αλλαγή το ένα θιρίστορ) Το pc της φωτογραφίας είναι κάπου του 2000 αν θυμάμαι καλά είναι Celeron χωρίς να θυμάμαι λεπτομέρειες τελευταία φορά που τον δούλεψα τον είχα σετάρει με win98 δεν θυμάμαι σύσταση μηχανήματος όποιος το πάρει παίρνει και το πληκτρολόγιο μαζί (παίζει να βρω κάπου και ένα ποντίκι) Δύο Universal θήκες για παλιά κινητά. (φαίνονται στις φωτογραφίες πάνω στο pc) Παραλαβή από τον χώρο μου (Εξάρχεια για λεπτομέρειες pm) Θα τηρηθεί προτεραιότητα πρώτα μήνυμα εδώ και μετά pm. Υ.Γ Ότι δεν φύγει εδώ θα πάει στον κάδο, δεν τα χαρίζω σε άλλο φόρουμ. Καλησπέρα, με ενδιαφέρει ο μίκτης.
Kostas.karras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, aoc4000 είπε Καλημέρα, δοκίμασα το ποντίκι με μπαταρία με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά με άλλο μέγεθος (για δοκιμή) και δεν είδα να δουλεύει... Οπότε το ξαναβάζω εδώ μήπως κάποιος μπορεί να ασχοληθεί παραπάνω μαζί του. Επίσης βάζω και μια οθόνη LG FLATRON L194WT. μπορεί να δίξει για λίγο αλλά μετά άσπρη οθόνη, έχω αλλάξει όλους τους πυκνωτές του τροφοδοτικού χωρίς αποτέλεσμα μάλλον είναι το λοτζικ μποαρντ, το πάνελ είναι άριστο πάντως χωρίς καμένα πίξελ και σημάδια, με είσοδο vga και dvi. Περιοχή Πειραιάς. Με ενδιαφερει
CaptainGR10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, aoc4000 είπε Καλημέρα, δοκίμασα το ποντίκι με μπαταρία με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά με άλλο μέγεθος (για δοκιμή) και δεν είδα να δουλεύει... Οπότε το ξαναβάζω εδώ μήπως κάποιος μπορεί να ασχοληθεί παραπάνω μαζί του. Επίσης βάζω και μια οθόνη LG FLATRON L194WT. μπορεί να δίξει για λίγο αλλά μετά άσπρη οθόνη, έχω αλλάξει όλους τους πυκνωτές του τροφοδοτικού χωρίς αποτέλεσμα μάλλον είναι το λοτζικ μποαρντ, το πάνελ είναι άριστο πάντως χωρίς καμένα πίξελ και σημάδια, με είσοδο vga και dvi. Περιοχή Πειραιάς. Ομοίως για το ποντίκι μήπως το επισκευάσω
hp8 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, fmarkos είπε Δικό σου στείλε μου Pm να συνεννοηθούμε παρέλαβα ευχαριστώ
Crybal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Χαριζεται modem/fax εσωτερικο 56k v92.Αγνωστη λειτουργικη κατασταση
ALMPANIS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από ALMPANIS
fmarkos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε Ενδιαφέρομαι για την τιμονιερα Με ενδιαφέρει το μικρόφωνο Ενδιαφέρομαι για την τιμονιερα Δικιά σου στείλε μου pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις