mpitzi91 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, nvnight είπε Χαρίζονται τα παρακάτω, - Logitech Precision USB PC & Mac - NONAME joypad USB PC & PS3 - NOVABOX HD 831 με το χειριστήριο του Παραλαβή από Πατήσια, δήλωση ενδιαφέροντος και pm από άτομα που έχουν συμμετοχή στο νήμα παρακαλώ. Θα με ενδιεφερε το μαυρο
nvnight Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 55 λεπτά πριν, Pinkakos είπε Θα με ενδιέφερε το Logitech 46 λεπτά πριν, mpitzi91 είπε Θα με ενδιεφερε το μαυρο Δικά σας,στείλτε pm να συνεννοηθούμε
serdakis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, nvnight είπε Χαρίζονται τα παρακάτω, - Logitech Precision USB PC & Mac - NONAME joypad USB PC & PS3 - NOVABOX HD 831 με το χειριστήριο του Παραλαβή από Πατήσια, δήλωση ενδιαφέροντος και pm από άτομα που έχουν συμμετοχή στο νήμα παρακαλώ. Με ενδιαφερει ο nova
Crybal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Χαροιζεται παλιο κινητο Sony Ericsson w350i.Οταν παροπλιστηκε λειτουργουσε κανονικα.Η οθονη του ειναι ελαφρα θολωμενη απο τα χρόνια (αλλά λειτουργικη),εχει 1-2 αναγλυφα αυτοκολλητα επανω,και το πισω μερος εχει αλλοιωθει με τα χρόνια και ελαφρα κολλάει.Οσοι ειχατε κινητα με soft αισθηση...ξερετε.Δεν εχει φορτιστη αλλα εαν ενδιαφερθει κάποιος θα ψαξω να δω μήπως εχω κάπου.Παραλαβη απογευμα Αγ.Δημητριο/Νεα Σμυρνη ή προς το βραδυ Κυψελη/Γαλατσι.Αποστολες δεν γινονται.Θα προτιμούσα κάποιον με συμμετοχη στο forum.
aoc4000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 13/10/2018 στις 12:30 ΠΜ, dpolal είπε Χαρίζονται τα ακόλουθα. - Logitech MX1000 laser mouse. Kάποια στιγμή η μπαταρία του πέθανε, το άνοιξα, την αφαίρεσα αλλά δεν αξιώθηκα ποτέ να πάω να αγοράσω μία καινούργια. 😛 Έκτοτε αποθηκεύτηκε σε ένα κουτί με όλα τα συμπράγκαλα του και ξεχάστηκε σε ένα ντουλάπι μέχρι πριν από καμιά ώρα που το βρήκα καθαρίζοντας. Αν αγοραστεί νέα μπαταρία λειτουργεί μια χαρά. - Turbo-X Striker III 7,85" ταμπλέτα με πρόβλημα στην οθόνη. Λόγο έλλειψης ανταλλακτικών είχε παρόμοια τύχη με το mouse αλλά δεν έχω καλώδια ούτε φορτιστές. Όποιος θέλει κάτι από τα παραπάνω μου το λέει και περνάει να παραλάβει από Ν. Σμύρνη. Το ποντίκι σίγουρα αξίζει να επισκευαστεί αλλά δεν πρόκειτε να ασχοληθώ προσωπικά, η ταμπλέτα αν δεν δοθεί θα φύγει για ανακύκλωση. Καλημέρα, δοκίμασα το ποντίκι με μπαταρία με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά με άλλο μέγεθος (για δοκιμή) και δεν είδα να δουλεύει... Οπότε το ξαναβάζω εδώ μήπως κάποιος μπορεί να ασχοληθεί παραπάνω μαζί του. Επίσης βάζω και μια οθόνη LG FLATRON L194WT. μπορεί να δίξει για λίγο αλλά μετά άσπρη οθόνη, έχω αλλάξει όλους τους πυκνωτές του τροφοδοτικού χωρίς αποτέλεσμα μάλλον είναι το λοτζικ μποαρντ, το πάνελ είναι άριστο πάντως χωρίς καμένα πίξελ και σημάδια, με είσοδο vga και dvi. Περιοχή Πειραιάς. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από aoc4000
mpitzi91 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 21 ώρες πριν, mpitzi91 είπε Θα με ενδιεφερε το μαυρο Αποσυρω γιατι χτες έχασα το drone μου που ηθελα το gamepad για το κινητο.
Doubt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάμε άλλη μια φορά, πράγματα που είχα βγάλει για χάρισμα και δεν έφυγαν. 2 πρίζες τηλεφώνου χωνευτές, λευκές, αμεταχείριστες Τροφοδοτικό 9V, 0,6A Μικρόφωνο Thompson Μπότες 44 νούμερο Metro Αιγάλεω για να παραλάβετε Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Doubt 1
fmarkos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά, χαρίζονται τα παρακάτω: Αποκοδοικοποιητής τηλεόρασης ATLAS δουλεύει κανονικά Δόθηκε Vodafone pcmcia mobile connect card δουλεύει κανονικά Κρατημένο για μέλος Onda USB Stick 3G modem δουλεύει κανονικά Δόθηκε Huawei HC 520 kai HC 530 ADSL Modems με τροφοδοτικά δουλεύουν Δόθηκαν. ZTE ADSL Modem H108 NS δουλεύει κανονικά Κρατημένο για μέλος Μικτής 4 κάναλος αν δεν έχει αλλάξει κάτι δουλεύει κανονικά Κρατημένο για μέλος USB τιμονιέρα με ανάδραση της Microsoft δούλευε κανονικά τελευταία φορά που την χρησιμοποίησα για windows 10 θέλε ένα προγραμματάκι για να δουλέψει σωστά έχει περάσει καιρός που την χρησιμοποίησα και δεν θυμάμαι πως γίνεται Δόθηκε Trust ασύρματο mouse χωρίς τον δέκτη του άγνωστη κατάσταση Φωτορυθμικό που δεν λειτουργεί το ένα κανάλι από τα δύο (θέλει αλλαγή το ένα θιρίστορ) Το pc της φωτογραφίας είναι κάπου του 2000 αν θυμάμαι καλά είναι Celeron χωρίς να θυμάμαι λεπτομέρειες τελευταία φορά που τον δούλεψα τον είχα σετάρει με win98 δεν θυμάμαι σύσταση μηχανήματος όποιος το πάρει παίρνει και το πληκτρολόγιο μαζί (παίζει να βρω κάπου και ένα ποντίκι) Δόθηκε Δύο Universal θήκες για παλιά κινητά. (φαίνονται στις φωτογραφίες πάνω στο pc) Παραλαβή από τον χώρο μου (Εξάρχεια για λεπτομέρειες pm) Θα τηρηθεί προτεραιότητα πρώτα μήνυμα εδώ και μετά pm. Υ.Γ Ότι δεν φύγει εδώ θα πάει στον κάδο, δεν τα χαρίζω σε άλλο φόρουμ. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από fmarkos 2
Doubt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, fmarkos είπε Huawei HC 520 kai HC 530 ADSL Modems με τροφοδοτικά δουλεύουν ZTE ADSL Modem H108 NS δουλεύει κανονικά Είναι και το ZTE με το τροφοδοτικό του να υποθέσω; Δηλώνω ενδιαφέρον και για τα 3.
fmarkos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Doubt είπε Είναι και το ZTE με το τροφοδοτικό του να υποθέσω; Δηλώνω ενδιαφέρον και για τα 3. Το ZTE είναι στο κουτί του και έχει τα πάντα εκτός από το spliter. Γενικά θα προτιμούσα να τα πάρουν 3 διαφορετικοί, δώσε δύο ώρες μήπως ενδιαφερθεί κανένα άλλο μέλος και μετά δικά σου.
Steggianas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, aoc4000 είπε Καλημέρα, δοκίμασα το ποντίκι με μπαταρία με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά με άλλο μέγεθος (για δοκιμή) και δεν είδα να δουλεύει... Οπότε το ξαναβάζω εδώ μήπως κάποιος μπορεί να ασχοληθεί παραπάνω μαζί του. Επίσης βάζω και μια οθόνη LG FLATRON L194WT. μπορεί να δίξει για λίγο αλλά μετά άσπρη οθόνη, έχω αλλάξει όλους τους πυκνωτές του τροφοδοτικού χωρίς αποτέλεσμα μάλλον είναι το λοτζικ μποαρντ, το πάνελ είναι άριστο πάντως χωρίς καμένα πίξελ και σημάδια, με είσοδο vga και dvi. Περιοχή Πειραιάς. 2 ώρες πριν, aoc4000 είπε Καλημέρα, δοκίμασα το ποντίκι με μπαταρία με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά με άλλο μέγεθος (για δοκιμή) και δεν είδα να δουλεύει... Οπότε το ξαναβάζω εδώ μήπως κάποιος μπορεί να ασχοληθεί παραπάνω μαζί του. Επίσης βάζω και μια οθόνη LG FLATRON L194WT. μπορεί να δίξει για λίγο αλλά μετά άσπρη οθόνη, έχω αλλάξει όλους τους πυκνωτές του τροφοδοτικού χωρίς αποτέλεσμα μάλλον είναι το λοτζικ μποαρντ, το πάνελ είναι άριστο πάντως χωρίς καμένα πίξελ και σημάδια, με είσοδο vga και dvi. Περιοχή Πειραιάς. Καλημέρα, Με ενδιαφέρει το ποντίκι και το ταπλετ...
tsiv Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Steggianas είπε Καλημέρα, Με ενδιαφέρει το ποντίκι και το ταπλετ... Ποιό ταπλετ???
Alxnks Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, fmarkos είπε Το ZTE είναι στο κουτί του και έχει τα πάντα εκτός από το spliter. Γενικά θα προτιμούσα να τα πάρουν 3 διαφορετικοί, δώσε δύο ώρες μήπως ενδιαφερθεί κανένα άλλο μέλος και μετά δικά σου. Θα με ενδιέφερε κάποιο modem.
fmarkos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 32 λεπτά πριν, Doubt είπε Είναι και το ZTE με το τροφοδοτικό του να υποθέσω; Δηλώνω ενδιαφέρον και για τα 3. 3 λεπτά πριν, Alxnks είπε Θα με ενδιέφερε κάποιο modem. Ποιο να πάρεις ποιο ν αφήσεις; Επειδή ο Doubt τα ζήτησε πρώτος κάνε μια συνεννόηση μεταξύ σας κι εγώ είμαι οκ.
paylidis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, fmarkos είπε Vodafone pcmcia mobile connect card δουλεύει κανονικά Μικτής 4 κάναλος αν δεν έχει αλλάξει κάτι δουλεύει κανονικά Στέλνω πμ Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από paylidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις