silou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Χαρίζονται τα παρακάτω: Παραλαβή από Βέροια ή Θεσσαλονίκη κατόπιν συνενόησης... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 7/9/2020 στις 11:49 ΠΜ, akisthegreat είπε Καλημέρα σε όλους, Μετά από ξεκαθάρισμα βρέθηκαν αυτά τα 3 τηλέφωνα σκέτα χωρίς φορτιστές και σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Το πιο πιθανό είναι να μην λειτουργούν, οπότε για ανταλλακτικά ή για επισκευή. Αν τα θέλει κάποιος να δει αν δουλεύουν ή αν φτιάχνονται, ας στείλει pm. Λόγω περιορισμένου χρόνου, θα προτιμηθεί άτομο από Αθήνα που θα έρθει στα Σεπόλια να τα παραλάβει επιτόπου κι αν είναι δυνατόν όλα μαζί και όχι ένα ένα. ενδιαφερομαι για το huawei και το σony ama yparxoyn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, silou είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: Παραλαβή από Βέροια ή Θεσσαλονίκη κατόπιν συνενόησης... Pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafa1919 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 7/9/2020 στις 2:29 ΠΜ, rafa1919 είπε Καλησπέρα και καλημέρα σε όλους τους παίκτες. Λοιπόν, έχω αρχίσει γερό ξεκαθάρισμα στο σπίτι και η πρώτη φουρνιά είναι ρούχα της μητέρας καθώς και δικά μου μεγέθους L, XL και μεγαλύτερα. Είναι και ένα δύο extra πράγματα εκτός των ρούχων. Το link με τις φωτογραφίες: https://mega.nz/folder/OslWjYCZ#ojgYMrH1Vq4_kzHzIrVAKA Παραλαβή κατόπιν συνεννόησης μέσω PM από την πυλωτή της πολυκατοικίας μου στην Πρασίνου Λόφου, Ηράκλειο Αττικής. Τα πράγματα θα είναι διαθέσιμα για παραλαβή μέχρι και την Παρασκευή. Προτιμώ να τα παραλάβει όλα ένας συμφορουμίτης και να τα κρατήσει ή μοιράσει αντίστοιχα όπως επιθυμεί. Δυστυχώς δεν διαθέτω χρόνο για πολλαπλές συναντήσεις λόγω βεβαρυμένου προγράμματος. Ευχαριστώ Υπενθυμίζω ότι τα πράγματα θα υπάρχουν μέχρι την Παρασκευή. Έπειτα θα καταλήξουν στον κάδο. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, rafa1919 είπε Υπενθυμίζω ότι τα πράγματα θα υπάρχουν μέχρι την Παρασκευή. Έπειτα θα καταλήξουν στον κάδο. Ευχαριστώ. δώστα σε μία εκκλησία αν δεν τα πάρει κανένας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, rafa1919 είπε Υπενθυμίζω ότι τα πράγματα θα υπάρχουν μέχρι την Παρασκευή. Έπειτα θα καταλήξουν στον κάδο. Ευχαριστώ. 1 ώρα πριν, lefstef είπε δώστα σε μία εκκλησία αν δεν τα πάρει κανένας Αναλόγως το δήμο, μπορεί και να ενδιαφέρεται το κοινωνικό παντοπωλείο. Κάνε μια ερώτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Στην περιοχή μου, κέντρο Αθήνας, υπάρχει κ ένας ειδικός κόκκινος κάδος που γράφει ότι είναι για ρούχα, υφάσματα και παπούτσια. Ίσως υπάρχει και σε άλλες περιοχές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorginio1989 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Χαρίζονται οι ram της εικόνας ddr 3 1GB μόνο Θεσσαλονίκη, στείλτε μου pm για συνάντηση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelikas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, gorginio1989 είπε Χαρίζονται οι ram της εικόνας ddr 3 1GB μόνο Θεσσαλονίκη, στείλτε μου pm για συνάντηση. Θέλω τις 2. Αν θέλεις παίρνω τις 2 και ξαναβάζω εδώ τις υπολοιπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esem Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 με ενδιαφερουν και μενα 2, ειμαι θεσσαλονικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 @IcemanGr71ευχαριστώ για το πολυμηχανημα. Θύμισέ μου αν μπορείς για ποιο μέλος είναι να δώσω το ασύρματο τηλέφωνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Locke_John είπε @IcemanGr71ευχαριστώ για το πολυμηχανημα. Θύμισέ μου αν μπορείς για ποιο μέλος είναι να δώσω το ασύρματο τηλέφωνο. @tigergreg - PANASONIC Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από IcemanGr71 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NtinosShm Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 7/9/2020 στις 6:34 ΜΜ, sakura22 είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Oθόνη LG Flatron W22 - μάλλον χαλασμένη, για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: 2. Ψ'ύκτρα- άγνωστο αν δουλεύει- μάλλον ναι, έχει χρόνια να χρησιμοποιηθεί (στα 2/4 πινάκια έχουν σπάσει 2 πλαστικά αλλά από όσο θυμάμαι ήταν τελείως σταθερή) 3. Φορτιστή usb ΑΑΑ μπαταριών (χωρίς τις μπαταρίες) - άγνωστο αν δουλεύει, έχει χρόνια να χρησιμοποιηθεί Αθήνα ΜΟΝΟ (σε κάποιο μετρό). Όποιος παραλάβει κάποιο παίρνει και τα υπόλοιπα και ας τα αναδιανείμει αυτός. Γράψτε πρώτα εδώ και μετά με πμ Ειναι διαθεσιμη εστω η οθόνη ακόμα? Στέλνω πμ (εχω Flatron W22 με προβλημα και σκεφτομαι μπας και τη φτιαξω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε @tigergreg - PANASONIC Παραιτηθηκα υπερ του λευτερη οποτε μαλλον πρεπει να συνεννοηθει μαζι του. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 7/9/2020 στις 8:40 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Με ενδιαφερει και εμενα το ασυρματο αν αλλαξει κατι γιατι το δικο μου ελιωσε απο την φωτια που πηρε το σπιτι. Το παρέλαβα εγώ Λευτέρη, μαζί με το πολυμηχανημα, οπότε συνεννοούμαστε να στο φέρω όποτε θέλεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις