georgios65 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, aoc4000 είπε Χαρίζονται: 1- εκτυπωτής HP psc1315 με το τροφοδοτικό του. Παρουσίαζε πρόβλημα με την τροφοδοσία χαρτιού αν θυμάμαι καλά 2- Παιχνίδι air-hockey όπως στην φωτογραφία (είναι για μικρές ηλικίες) 3- κοπτικό χαρτιού για σχεδιάκια (απο το Lidl ήταν αν δεν κάνω λάθος) πλήρης Ευχαριστώ Περιοχή Πειραιά Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τόν ἐκτυπωτή, ἐφόσον ἡ παραλαβή μπορεῖ νά γίνει μετά τήν 1/9. Εὐχαριστῶ.
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Χαριζεται eleaf pico x με το κουτι του Το πηρα με λειτουργικη μητρικη για πειραματισμο αλλα δεν προλαβα να ασχοληθω καθολου Περιοχη θεσσαλονικη 2
Vaguras Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται αρτοπαρασκευαστής bifinett kh1171, από το Lidl. Τον είχα πολλά χρόνια αλλά κάποια στιγμή τον παρόπλισα. Τις προάλλες σε ένα ξεκαθάρισμα τον βρήκα και τον έβαλα να δώ αν δουλέυει. Έψησε κανονικά αλλά στο τέλος ανακάλυψα ότι δεν γυρίζουν οι ανδευτήρες, μάλλον έχει κοπεί ο ιμάντας. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. Μπορείτε να βρείτε τον ιμάντα εδώ: https://www.eaparts.gr/modelsearch.aspx?man=bifinett&mod=kh1171&mid=17348&l=2#tabparts Παραλαβή απο το χώρο μου στον Αγ. Δημήτριο Αττικής κοντά στο σταθμό του μετρό. Πρωινές ώρες κυριως ή απόγευμα σε συνεννόηση. Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και με πμ, με την κλασική σειρά προτεραιότητας. Και μερικές φώτο: Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από Vaguras 5
azografos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Στις 23/8/2020 στις 11:08 ΜΜ, malakudi είπε Χαρίζεται πεδιόμετρο Satlook Micro G2, για δορυφορικές εγκαταστάσεις. Είναι παλιό οπότε υποστηρίζει μόνο DVB-S. Η μπαταρία του έχει χαλάσει και η αντικατάστασή της κοστίζει 40-45 ευρώ. Δε γνωρίζω αν με νέα μπαταρία όμως θα δουλεύει άψογα. Χωρίς μπαταρία κάνει boot loop (ανοίγει, βγάζει low battery, κλείνει κτλ κτλ). Περιοχή ανατολική Θεσσαλονίκη, αν ενδιαφέρεται κάποιος να το δώσω χέρι με χέρι. Αλλιώς θα πάει ανακύκλωση συσκευών. Στις 24/8/2020 στις 4:49 ΜΜ, malakudi είπε Πάρε με τηλέφωνο να κανονίσουμε να σου το δώσω. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ ΚΑΙ δημόσια για το πεδιόμετρο. Θα αξιοποιηθεί άμεσα, με ανακατασκευή και αντικατάσταση της μπαταρίας και θα δοκιμαστεί στην κεραία μου !
rafa1919 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, Vaguras είπε Χαρίζεται αρτοπαρασκευαστής bifinett kh1171, από το Lidl. Τον είχα πολλά χρόνια αλλά κάποια στιγμή τον παρόπλισα. Τις προάλλες σε ένα ξεκαθάρισμα τον βρήκα και τον έβαλα να δώ αν δουλέυει. Έψησε κανονικά αλλά στο τέλος ανακάλυψα ότι δεν γυρίζουν οι ανδευτήρες, μάλλον έχει κοπεί ο ιμάντας. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. Μπορείτε να βρείτε τον ιμάντα εδώ: https://www.eaparts.gr/modelsearch.aspx?man=bifinett&mod=kh1171&mid=17348&l=2#tabparts Παραλαβή απο το χώρο μου στον Αγ. Δημήτριο Αττικής κοντά στο σταθμό του μετρό. Πρωινές ώρες κυριως ή απόγευμα σε συνεννόηση. Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και με πμ, με την κλασική σειρά προτεραιότητας. Και μερικές φώτο: Καλησπέρα φίλε μου. Ενδιαφέρομαι για τον αρτοπαρασκευαστή. Στέλνω PM.
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Στις 16/8/2020 στις 10:47 ΠΜ, iPnos είπε Χαρίζονται: Κάρτα τηλεόρασης Pinnacle GmbH Rev: 1.7 σκέτη CD drive για PlayStation 1 (KSM-440ACM) κατά πάσα πιθανότητα με πρόβλημα (φωτό από το net) Παρελαβα την καρτουλα και τον ευχαριστω πολυ!
e-tic Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Παιδικό καρεκλάκι "αβγό", ύψος 80cm. Αρκετά βαρύ. Εξάρτημα απο ψυγείο απο Suzuki Swift του 2002. Δεν γνωρίζω τίποτα άλλο επ'αυτού. Εκτυπωτής Epson DX4450, άγνωστης τρέχουσας λειτουργικής κατάστασης. Όταν αποθηκεύτηκε πάντως ήταν λειτουργικός. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω πμ και παραλαβή το πολύ μέχρι το Σάββατο 29/8 απο Καλλιθέα. 2
georgios65 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, e-tic είπε Παιδικό καρεκλάκι "αβγό", ύψος 80cm. Αρκετά βαρύ. Εξάρτημα απο ψυγείο απο Suzuki Swift του 2002. Δεν γνωρίζω τίποτα άλλο επ'αυτού. Εκτυπωτής Epson DX4450, άγνωστης τρέχουσας λειτουργικής κατάστασης. Όταν αποθηκεύτηκε πάντως ήταν λειτουργικός. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω πμ και παραλαβή το πολύ μέχρι το Σάββατο 29/8 απο Καλλιθέα. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τόν ἐκτυπωτή, ἐφόσον ἡ παραλαβή μπορεῖ νά γίνει μετά τήν 1/9. Εὐχαριστῶ.
dhmhtri0s Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Στις 25/8/2020 στις 8:01 ΜΜ, KaRLoSSaLoNiKa είπε Χαριζεται eleaf pico x με το κουτι του Το πηρα με λειτουργικη μητρικη για πειραματισμο αλλα δεν προλαβα να ασχοληθω καθολου Περιοχη θεσσαλονικη Τι πρόβλημα έχει?
e-tic Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, georgios65 είπε Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τόν ἐκτυπωτή, ἐφόσον ἡ παραλαβή μπορεῖ νά γίνει μετά τήν 1/9. Εὐχαριστῶ. Τον εκτυπωτή μπορώ να τον κρατήσω για την άλλη εβδομάδα. Στείλε πμ για τα περαιτέρω.
iPnos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται: Κάρτα τηλεόρασης Pinnacle GmbH Rev: 1.7 σκέτη (παρέλαβε ο φίλος KaRLoSSaLoNiKa) CD drive για PlayStation 1 (KSM-440ACM) κατά πάσα πιθανότητα με πρόβλημα (φωτό από το net) HDD passive cooler (δίνεται μαζί με βίδες και παξιμάδια) Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από iPnos 1
Steve Apo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 22 ώρες πριν, Vaguras είπε Χαρίζεται αρτοπαρασκευαστής bifinett kh1171, από το Lidl. Τον είχα πολλά χρόνια αλλά κάποια στιγμή τον παρόπλισα. Τις προάλλες σε ένα ξεκαθάρισμα τον βρήκα και τον έβαλα να δώ αν δουλέυει. Έψησε κανονικά αλλά στο τέλος ανακάλυψα ότι δεν γυρίζουν οι ανδευτήρες, μάλλον έχει κοπεί ο ιμάντας. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. Μπορείτε να βρείτε τον ιμάντα εδώ: https://www.eaparts.gr/modelsearch.aspx?man=bifinett&mod=kh1171&mid=17348&l=2#tabparts Παραλαβή απο το χώρο μου στον Αγ. Δημήτριο Αττικής κοντά στο σταθμό του μετρό. Πρωινές ώρες κυριως ή απόγευμα σε συνεννόηση. Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και με πμ, με την κλασική σειρά προτεραιότητας. Και μερικές φώτο: Ενδιαφέρομαι και εγω αν ειναι διαθέσιμο
sak_attack1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 16 ώρες πριν, e-tic είπε Παιδικό καρεκλάκι "αβγό", ύψος 80cm. Αρκετά βαρύ. Εξάρτημα απο ψυγείο απο Suzuki Swift του 2002. Δεν γνωρίζω τίποτα άλλο επ'αυτού. Εκτυπωτής Epson DX4450, άγνωστης τρέχουσας λειτουργικής κατάστασης. Όταν αποθηκεύτηκε πάντως ήταν λειτουργικός. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω πμ και παραλαβή το πολύ μέχρι το Σάββατο 29/8 απο Καλλιθέα. καλημέρα, Με ενδιαφέρει το αυγό της ΙΚΕΑ εάν είναι διαθέσιμο. Ευχαριστώ
orenakos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 χαριζεται επιπλο καθρεφτης μπανιου χωρις πομολα. παραλαβη απο ηλιουπολη 5
georgios65 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 18 ώρες πριν, e-tic είπε Τον εκτυπωτή μπορώ να τον κρατήσω για την άλλη εβδομάδα. Στείλε πμ για τα περαιτέρω. Καλησπέρα σας. Εὐχαριστῶ γιά τήν ἄμεση ἀνταπόκριση . Θά σᾶς στείλω μήνυμα μόλις ἐπιστρέψω στήν ᾿Αθήνα. Εὐχαριστῶ καί πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις