life is music Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 18 λεπτά πριν, VASKOUK είπε χαριζονται τα παρακατω : 1-2-3 παραλαβη χερι χερι θεσσαλονικη δυτικα & 4-5 στελνω και με ΕΛΤΑ. πρωτα εδω και μετα pm . 1 ) hp photosmart c4180 ( με προβλημα , το εχω παρατημενο αρκετα χρονια εκτος απο τα μελανια -φωτο- δεν θυμαμαι αν εχει αλλο προβλημα ) 2) ενυδρειο μικρο 3) 4 ποτηρια μπυρας + 4 ποτηρια chivas regal 4) belkin model F7D1101 V1 - δουλευει 5) ρολοι oozoo ( θελει μπαταρια & λουρακι - μου το ειχε χαρισει ο @thodoris20s ) Θέλω το ρολόι αν υπάρχει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krami Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, VASKOUK είπε χαριζονται τα παρακατω : 1-2-3 παραλαβη χερι χερι θεσσαλονικη δυτικα & 4-5 στελνω και με ΕΛΤΑ. πρωτα εδω και μετα pm . 1 ) hp photosmart c4180 ( με προβλημα , το εχω παρατημενο αρκετα χρονια εκτος απο τα μελανια -φωτο- δεν θυμαμαι αν εχει αλλο προβλημα ) 2) ενυδρειο μικρο 3) 4 ποτηρια μπυρας + 4 ποτηρια chivas regal 4) belkin model F7D1101 V1 - δουλευει 5) ρολοι oozoo ( θελει μπαταρια & λουρακι - μου το ειχε χαρισει ο @thodoris20s ) ενδιαφερομαι για 3 & 4, ειμαι Θεσσαλονικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 26 λεπτά πριν, VASKOUK είπε χαριζονται τα παρακατω : 1-2-3 παραλαβη χερι χερι θεσσαλονικη δυτικα & 4-5 στελνω και με ΕΛΤΑ. πρωτα εδω και μετα pm . 1 ) hp photosmart c4180 ( με προβλημα , το εχω παρατημενο αρκετα χρονια εκτος απο τα μελανια -φωτο- δεν θυμαμαι αν εχει αλλο προβλημα ) 2) ενυδρειο μικρο 3) 4 ποτηρια μπυρας + 4 ποτηρια chivas regal 4) belkin model F7D1101 V1 - δουλευει 5) ρολοι oozoo ( θελει μπαταρια & λουρακι - μου το ειχε χαρισει ο @thodoris20s ) Με ενδιαφέρει το Belkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swanctt Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Χαρίζονται τα παρακάτω i/o shields Περιοχες που βολεύουν Ομόνοια, Περιστέρι καθημερινές 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, VASKOUK είπε χαριζονται τα παρακατω : 1-2-3 παραλαβη χερι χερι θεσσαλονικη δυτικα & 4-5 στελνω και με ΕΛΤΑ. πρωτα εδω και μετα pm . 1 ) hp photosmart c4180 ( με προβλημα , το εχω παρατημενο αρκετα χρονια εκτος απο τα μελανια -φωτο- δεν θυμαμαι αν εχει αλλο προβλημα ) 2) ενυδρειο μικρο 3) 4 ποτηρια μπυρας + 4 ποτηρια chivas regal 4) belkin model F7D1101 V1 - δουλευει 5) ρολοι oozoo ( θελει μπαταρια & λουρακι - μου το ειχε χαρισει ο @thodoris20s ) pm για chivas Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από KaRLoSSaLoNiKa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, dchatz είπε Χαρίζονται όλα ... Τροφοδοτικό υπάρχει μόνο για το ένα που βλέπετε. Παραλαβή Υμηττός κοντά στο μετρό Δάφνης. Περισσότερα με π.μ. Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει το Thomson στο κέντρο της φωτό για να κάνω bridge σε οικιακό δίκτυο ενός φίλου. Αν δεν έχει καπαρωθεί από κάποιον συμφορουμίτη, θα το ήθελα. Στέλνω και πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 χαριζονται μελανια αναπληρωσης για εκτυπωτη inject 1 μαυρο 1 ματζεντα 1 κιτρινο 1 μπλε βαρεθηκα να αναγομώνω μελανια στον παλιο εκτυπωτη και πηρα εναν ink tank που θα βαζω γνησια μελανια παραλαβη απο ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, VASKOUK είπε χαριζονται τα παρακατω : 1-2-3 παραλαβη χερι χερι θεσσαλονικη δυτικα & 4-5 στελνω και με ΕΛΤΑ. πρωτα εδω και μετα pm . 1 ) hp photosmart c4180 ( με προβλημα , το εχω παρατημενο αρκετα χρονια εκτος απο τα μελανια -φωτο- δεν θυμαμαι αν εχει αλλο προβλημα ) 2) ενυδρειο μικρο 3) 4 ποτηρια μπυρας + 4 ποτηρια chivas regal 4) belkin model F7D1101 V1 - δουλευει 5) ρολοι oozoo ( θελει μπαταρια & λουρακι - μου το ειχε χαρισει ο @thodoris20s ) Ενδιαφερόμαι για τα μπυροποτηρα και το ενυδρείο! Στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dertalionas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 20 ώρες πριν, Darkito είπε η μπαταρια εχει κανονιστει με @Jimis12 και οι μνημες με @VASKOUK αν θες τον επεξεργαστη ευχαριστω Οκ στέλνω πμ για τον επεξεργαστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 16 hours ago, thodoris1985 said: Δικός σου Πάμε πάλι, δίνεται η παρακάτω κάρτα (μάλλον μη λειτουργική). Επίσης δίνω άλλον έναν αχρησιμοποίητο κωδικό deals for you (ισχύει μέχρι 28/8) Το επαναφέρω, κυρίως για τον κωδικό γιατί λήγει σε 6 μέρες. Ο κωδικός έφυγε στον @sailor7733 Η κάρτα θα κρατηθεί τελικά για δοκιμές. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από thodoris1985 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exploi7ed Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 16 ώρες πριν, swanctt είπε Χαρίζονται τα παρακάτω i/o shields Περιοχες που βολεύουν Ομόνοια, Περιστέρι καθημερινές Mε ενδιαφέρει άμεσα το πολύχρωμο, αν δεν βαριέσαι να το πετάξεις σε ενα φάκελάκι να το στείλεις με έξοδα δικά μου εννοείται (κατάθεση). Είναι οτι πρέπει για την μητρική μου https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-MA770T-UD3-rev-14#ov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denthnpalevw Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Ευχαριστώ τον dchatz για το ρούτερ. Είσαι ωραιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swanctt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, exploi7ed είπε Mε ενδιαφέρει άμεσα το πολύχρωμο, αν δεν βαριέσαι να το πετάξεις σε ενα φάκελάκι να το στείλεις με έξοδα δικά μου εννοείται (κατάθεση). Είναι οτι πρέπει για την μητρική μου https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-MA770T-UD3-rev-14#ov Μπορώ ναι.. Μιλαμε σε pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Νά ευχαριστησω και από εδώ τον tsiv για το κινητό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καφετιέρες (;) Δεν πίνω καφέ - δεν έχω ιδέα τι κάνουν αυτά τα μηχανήματα. AEG με άγνωστο πρόβλημα / κατάσταση. SAGE bes870uk με σπασμένο μύλο και βουλωμένο φίλτρο νερού. Βλέπω εξωφρενική τιμή αγοράς για αυτή. Ο πελάτης την πέταξε γιατί δεν βρίσκει κάποιον να την επισκευάσει στην Ελλάδα. Δυστυχώς δεν βλέπω να έχουν αφήσει εξαρτήματα. Όπως πάντα παραλαβή από Αγία Παρασκευή. Στείλτε PM. Κρατημένα για @johnnys4u Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από papars 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις