kathytherion Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, isspro98 είπε θα δωθουν στον @gannismarianna καθως εστειλε πρωτος! Θα δσωθούν όλα μαζί? Γιατί ενδιαφέρομαι για το γραφείο και τα παιχνίδια... αν το έλος δεν έχει πρόβλημα να πάρω ένα δυο παιχνίδια που τα ψάχνω καιρό ας επικοινωνήσει μαζί μου...
thodoris1985 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, isspro98 said: ξεκαθαρισμα αποθηκης....ο,τι βλεπεται στην φωτογραφια! οποιος ενδιαφερεται μου στελνει inbox, παραλαβη απο ανατολικη αττικη! ολα ειναι σε πολυ καλη κατασταση! p.m για τη βάση οθόνης Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από thodoris1985
Captain Nemo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 29 λεπτά πριν, isspro98 είπε ξεκαθαρισμα αποθηκης....ο,τι βλεπεται στην φωτογραφια! οποιος ενδιαφερεται μου στελνει inbox, παραλαβη απο ανατολικη αττικη! ολα ειναι σε πολυ καλη κατασταση! Pm
Giorgos9004 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 58 λεπτά πριν, isspro98 είπε ξεκαθαρισμα αποθηκης....ο,τι βλεπεται στην φωτογραφια! οποιος ενδιαφερεται μου στελνει inbox, παραλαβη απο ανατολικη αττικη! ολα ειναι σε πολυ καλη κατασταση! Καλησπέρα, στέλνω πμ
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Αφου εχει κλεισει να τα δωσει τι στελνετε pm σηματα καπνου κλπ; 3
Kostas.karras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Αφου εχει κλεισει να τα δωσει τι στελνετε pm σηματα καπνου κλπ; Nαι, απλα δεν εξηγησε, θα τα δωσει ΟΛΑ στον @gannismarianna ή καποια απο αυτα? Λογικο ειναι πολλοι να μπερδευονται και να συνεχιζουν τα πμ Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από Kostas.karras 3
k_onstantinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, georgios65 είπε Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τήν ὀθόνη, ἐφόσον ἡ παραλαβή μπορεῖ νά γίνει μετά τήν 1'/9. Εὐχαριστῶ. Καλησπέρα σαςς, εάν δε βρεθεί κάποιο άλλο μέλος να ενδιαφέρεται στο ενδιάμεσο κανένα πρόβλημα. Θα ήθελα να φύγει το γρηγορότερο γιατί βιάζομαι να καθαρίσω την αποθήκη
kathytherion Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Giannismarianna είπε πμ Σας εχω στείλει πμ 1
poseidon98 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, isspro98 είπε ξεκαθαρισμα αποθηκης....ο,τι βλεπεται στην φωτογραφια! οποιος ενδιαφερεται μου στελνει inbox, παραλαβη απο ανατολικη αττικη! ολα ειναι σε πολυ καλη κατασταση! ΠΜ εαν δεν θελετε την βαση της οθονης και το βύσμα usb->ssd γιατι την χριαζομαι Ευχατιστώ! Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από poseidon98
antykaps Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Στις 18/8/2020 στις 5:52 ΜΜ, tigergreg είπε Οτι βλεπετε στην φωτογραφια. Λειτουργικη με φθορες και της λειπει ενα εξαρτημα στον καδο που δεν επηρεαζει την λειτουργια της. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ Ελευθεριου Βενιζελου (ΘΗΣΕΩΣ) 155 καταστημα γυναικειων παπουτσιων "SHOE GALLERY" ωρες καταστηματων. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε ΑΜΕΣΑ ΠΜ. Αν δεν βρεις κάποιον για παραλαβή απο τον χωρο σου θα με ενδιαφερε να την στειλεις επαρχια με μεταφορική αν βεβαια σου ειναι ευκολο ( τα εξοδα αποστολής δικα μου) Ευχαριστω
tigergreg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, antykaps είπε Αν δεν βρεις κάποιον για παραλαβή απο τον χωρο σου θα με ενδιαφερε να την στειλεις επαρχια με μεταφορική αν βεβαια σου ειναι ευκολο ( τα εξοδα αποστολής δικα μου) Ευχαριστω Δυστυχως ειναι απο μαγαζι φιλου και δεν εχει δυνατοτητα για κατι τετοιο. 1
Mendokusai Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, isspro98 είπε ξεκαθαρισμα αποθηκης....ο,τι βλεπεται στην φωτογραφια! οποιος ενδιαφερεται μου στελνει inbox, παραλαβη απο ανατολικη αττικη! ολα ειναι σε πολυ καλη κατασταση! Ενδιαφερομαι για την βαση αν μενει, εχω μια οθονη και δεν εχω βαση να την βαλω...
tigergreg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Χαριζονται 4 ρολογια χειρος ΜΟΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΑ ΜΑΖΙ! 1.Κινεζικο μεγαλης διαμετρου που χρειαζεται γυαλι, λεπτοδεικτες και μπαταρια με κοστος 10-14 ευρω. 2.SEIKO QUARTZ Q100 λειτουργικο που χρειαζεται μπαταρια και βγαινει ενα αξονακι απο το μπρασελε που επισκευαζεται. 3.Παιδικο που θελει μαλλον μπαταρια. 4.PIERRE GARDIN γυναικειο μικρο που χρειαζεται μπαταρια. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου αθηνα πισω απο το εφετειο το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από tigergreg 4
jimmysss! Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Χαριζονται 4 ρολογια χειρος ΜΟΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΑ ΜΑΖΙ! 1.Κινεζικο μεγαλης διαμετρου που χρειαζεται γυαλι, λεπτοδεικτες και μπαταρια με κοστος 10-14 ευρω. 2.SEIKO QUARTZ Q100 λειτουργικο που χρειαζεται μπαταρια και βγαινει ενα αξονακι απο το μπρασελε που επισκευαζεται. 3.Παιδικο που θελει μαλλον μπαταρια. 4.PIERRE GARDIN γυναικειο μικρο που χρειαζεται μπαταρια. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου αθηνα πισω απο το εφετειο το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Θα με ενδιεφερε το ΣΕΙΚΟ για να το χαρισς και εγω με τη σειρα μου, απλα θα επιστρεψω αθηνα την αλλη εβδομαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις