theo93 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Στις 16/10/2018 στις 6:53 ΜΜ, pantelikas είπε Αν κάποιος τα χρειάζεται modem router zte h108ns αυτό που έδινε ο οτε με τον μετασχηματιστή του μια χαρά λειτουργικό modem router Linksys wag 200g με μετασχηματιστή και βάση στήριξης μια χαρά λειτουργικό modem router siemens cl-110 με μετασχηματιστή Αυτό δεν υποστηρίζει wifi, έχει μόνο θύρες ethernet Από Θεσσαλονίκη Χρησιμοποιώ το Baudtech που έδινε παλιότερα για να έχω wifi στο σπίτι αλλά δεν έχει πολύ δυνατό σήμα, αν κάποιο από τα 2 είναι καλύτερα θα με ενδιέφερε.
pantelikas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, theo93 είπε Χρησιμοποιώ το Baudtech που έδινε παλιότερα για να έχω wifi στο σπίτι αλλά δεν έχει πολύ δυνατό σήμα, αν κάποιο από τα 2 είναι καλύτερα θα με ενδιέφερε. Ειλικρινά δεν ξέρω. Αν έχεις όρεξη πάρε να δοκιμάσεις. Στείλε πμ για να κανονίσουμε
runner69 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, Silenzio είπε αν υπάρχει ακόμη θα με ενδιέφερε ένας κωδικός, ευχαριστώ! 7 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε Αν υπάρχει κανένας ακόμα διαθέσιμος.... δηλώνω ενδιαφέρον... ευχαριστώ.... Σας έστειλα. 17 ώρες πριν, runner69 είπε Υπάρχουν κωδικοί (6) cosmote deals for you για χρήση έως 29/10. Εχει γινει χρηση μονο για το σινεμα. Περισσεύει άλλος ενας. 1
Silenzio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 ευχαριστώ πολύ τον runner69 για τον κωδικό!! 1
dukepapass Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Χαρίζεται η παρακατω τιμονιερα ειναι για ps1,ps2,ps3 ισως και για pc ,φτανει να εχετε ξανα χαρίσει κατι στο παρελθόν παραλαβη απο το χωρο μου μετα απο πμ.Μονο αθηνα.
serdakis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, dukepapass είπε Χαρίζεται η παρακατω τιμονιερα ειναι για ps1,ps2,ps3 ισως και για pc ,φτανει να εχετε ξανα χαρίσει κατι στο παρελθόν παραλαβη απο το χωρο μου μετα απο πμ.Μονο αθηνα. Με ενδιαφερει. Εχει και usb δηλαδη?
tonyspanos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, serdakis είπε Με ενδιαφερει. Εχει και usb δηλαδη? Έχει για xbox και με πατέντα την κάνεις usb.
serdakis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, tonyspanos είπε Έχει για xbox και με πατέντα την κάνεις usb. Α οκ. Ευχαριστω Ελευθερο απο εμενα
haris_216 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 54 λεπτά πριν, dukepapass είπε Χαρίζεται η παρακατω τιμονιερα ειναι για ps1,ps2,ps3 ισως και για pc ,φτανει να εχετε ξανα χαρίσει κατι στο παρελθόν παραλαβη απο το χωρο μου μετα απο πμ.Μονο αθηνα. Με ενδιαφέρει, αν είναι ακόμα διαθέσιμη Στέλνω και pm
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, tigergreg είπε Λιγο δυσκολος γιατι ειναι 18,5V KAI 3,5A....εχω εναν τετοιον ιμιτασιον απο παλιο ΗΡ αλλα δεν γνωριζω λειτουργικοτητα και αν ταιριαζει το βυσμα. Χωρις καλωδιο ρευματος. Δικος σου....οπως κι ενας 20αρης ιντε 2,5. Άκυρον Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
drkar Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Στις 13/10/2018 στις 3:57 ΜΜ, drkar είπε Ευχαριστώ πολύ τον Πέτρο! Θα τις ρίξω μια ματιά και θα ξαναμπεί εδώ οποια-ες δεν μου κάνουν ΜΗΤΡΙΚΕΣ! https://postimg.cc/HJ2sQs9y https://postimg.cc/vg2YNqj8 https://postimg.cc/N9jGbqdP https://postimg.cc/6TT5vK28 https://postimg.cc/SYXSFLF6 η asus P5N73 δουλεψε και επεστρεψε στον AccountSaver οι υπολοιπες 3 εχουν θεματα με προηγουμενες προσπαθειες αλλαγης πυκνωτων η MSI 865 PE προχωραει στο ποσταρισμα αλλα δεν δειχνει εικονα οποιος τις θελει (Θεσσαλονικη) με ενημερωνει ,αλλιως φευγουν ανακυκλωση προτεραιοτητα στον Γιωργο (@roybatty) που τις ειχε ζητησει μετα αππο εμενα
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 28/9/2018 στις 11:18 ΠΜ, WebDevGr είπε Χαρίζεται Beelink MiniMXIII για ανταλακτικά ή για όποιον θέλει να δοκιμάσει να το ξαναζωντανέψει. Μαζί θα δωθεί και το Air Mouse A5 Multi - function το οποίο δουλεύει κανονικά Παραλαβή από το Ηράκλειο Κρήτης Έχει δοθεί η συσκευή;;; Αν όχι ενδιαφέρομαι... Επανέρχομαι: Πρόσεξα μια λεπτομέρεια στην δημοσίευση που μου είχε διαφύγει αρχικά (ότι δεν λειτουργεί) και επειδή δεν έχω αρκετή τεχνική εμπειρία σε τέτοιες συσκευές, αποφάσισαν να αποσύρω το ενδιαφέρον μου. Εξάλλου η απόσταση Κρήτη-Αττική είναι αρκετά υπολογίσιμη... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης Πρόσεξα μια λεπτομέρεια στην δημοσίευση που μου είχε διαφύγει αρχικά
IcemanGr71 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, runner69 είπε Σας έστειλα. Περισσεύει άλλος ενας. Ευχαριστώ πολύ και δημόσια τον φίλο runner69 για τον κωδικό..... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από IcemanGr71 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Στις 10/8/2018 στις 3:27 ΜΜ, tigergreg είπε Χαριζονται τα εξης... 1.SMARTPHONE ALCATEL ONE TOUCH λειτουργικο μεν αλλα με σπασμενη οθονη και χωρις φορτιστη. 2.Ηχειακι αδιαβροχο για μπανιο ΟΕΜ με βεντουζα και συνδεση BLUETOOTH χωρις τον φορτιστη του αγνωστης λειτουργικοτητας. 3.MEDIA PLAYER X2 τετραπυρηνο με εξοδο HDMI USB CARDREADER ΚΛΠ με το τροφοδοτικο του και τηλεχειριστηριο. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 10 Η ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ....... Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΔΟΘΗΚΕ! ΝΑ ΠΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΤΟ MEDIA PLAYER KAI TO AΔΙΑΒΡΟΧΟ ΗΧΕΙΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΑΚΗ ΑΠΟ www.avsite.gr Είναι διαθέσιμο το Νο 1;;; (1.SMARTPHONE ALCATEL ONE TOUCH λειτουργικο μεν αλλα με σπασμενη οθονη και χωρις φορτιστη.)
tigergreg Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Criss_X είπε Είναι διαθέσιμο το Νο 1;;; (1.SMARTPHONE ALCATEL ONE TOUCH λειτουργικο μεν αλλα με σπασμενη οθονη και χωρις φορτιστη.) Εχουν δοθει ολα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις