tigergreg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, LEFT21 είπε Και οι 2 μας για το ίδιο ενδιαφερόμαστε, οπότε ποιος να στείλει; Οποιος μπορει γρηγοροτερα.... 1
tasosv1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Στις 10/8/2020 στις 6:37 ΜΜ, tigergreg είπε Χαριζονται τα εξης.... 1.HDMI TriLink Switcher 3 IN 1 μονο με τροφοδοτικο αγνωστης λειτουργικης καταστασης. https://www.joytech.net/products/ps3/HDMI-TriLink-Switcher 2.Μικροφωνο μικρο με διπολικο τζακ MADE IN JAPAN. Μαλλον ηταν απο καποιον ενισχυτη που εδωσα πριν πολλα χρονια. Ενδεικτικη φωτογραφια. 3.Καρτα WIRELESS PCI MICRONET 54MBPS αγνωστης λειτουργικης καταστασης. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Παρέλαβα ευχαριστώ πολύ Γρηγόρη! 1
kwstas_pap Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Στις 7/8/2020 στις 3:23 ΜΜ, kwstas_pap είπε 1) tv 14" CRT ελαφρώς ταλαιπωρημένη αλλά λειτουργεί & 2) αποκωδικοποιητής με άλλου κατασκευαστή telecontrol αλλά λειτουργεί κανονικά.... (ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΩΔΙΟ SCART ΚΑΙ ΚΕΡΑΙΑΣ) Και τα 2 μαζί.. Στείλτε και PM πλιζ (Περιοχή Ν.Σμύρνη) Δόθηκαν 1
Convict Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 7/8/2020 στις 3:23 ΜΜ, kwstas_pap είπε 1) tv 14" CRT ελαφρώς ταλαιπωρημένη αλλά λειτουργεί & 2) αποκωδικοποιητής με άλλου κατασκευαστή telecontrol αλλά λειτουργεί κανονικά.... (ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΩΔΙΟ SCART ΚΑΙ ΚΕΡΑΙΑΣ) Και τα 2 μαζί.. Στείλτε και PM πλιζ (Περιοχή Ν.Σμύρνη) Θενκ γιου για την δωρεά...! Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2020 από Convict
denthnpalevw Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 2 σώματα. Δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Το άλλο πιο κοντό και πιο μακρύ. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να τα μετρήσω. Καλαμαριά αν κάποιος τα θέλει. Αλλιώς σκ έφυγαν. 2
Liako25 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Στις 10/8/2020 στις 8:44 ΜΜ, hardwareras είπε Μήπως υπάρχει ο συγκεκριμένος εκτυπωτής ακόμα? Ναι υπάρχει. Pm αν θέλεις...
Alxnks Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 17 ώρες πριν, lofter είπε Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για τη μικρή. Αν δεν ενδιαφέρεται ο @Locke_John φυσικά. Υπάρχει περίπτωση να έρθεις προς Αθήνα; Αν δεν την πάρει ο @Locke_John αύριο που είπε μήπως περάσει, ευχαρίστως. Ας συνεχίσουμε με pm για να μην πηγαίνουν τζάμπα ειδοποιήσεις για νέο post στο topic.
life is music Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Καλημέρα σε όλους χαρίζω αυτήν εδώ την θήκη με φερμουάρ ..που είναι κατάλληλη για τάμπλετ ...Οποίος μένει Αθήνα και θέλει να την πάρει μου στέλνει μήνυμα ...
frantan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Στις 3/8/2020 στις 2:46 ΜΜ, iPnos είπε Χαρίζονται: Κάρτα τηλεόρασης Pinnacle GmbH Rev: 1.7 σκέτη Μικρός φακός (παίρνει 3 μπαταρίες ΑΑΑ) (https://postimg.cc/nj9VLBRP) Ευχαριστω πολυ για το φακουδακι (πηρα τ ανταλακτικα που μου ελειπαν για ενα προτζεκτ)
tigergreg Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΑ ΜΑΖΙ..... Θα τα παρει οποιος μπορει να ερθει το γρηγοροτερο δυνατον. 1.Μητρικη MSI ATXmicro 478 socket με επεξεργαστη pentium4 2.0 σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση. 2.Καρτα 4+1 USB2 PCI CARD VIA VT6212L 3.SUNIX 3+1 FIREWIRE PORT PCI 1394A CARD στο κουτι της. 4.ACARD AEC6890 SERIAL ATA CONTROLLER pci card 2sata port. 5.Olicom Fast Ethernet PCI/II 10/100 6.DELOCK PCI CARD IN PARALLEL 7.PCI MODEM ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...ΜΟΝΟ ΠΑΚΕΤΟ. ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε ΑΜΕΣΑ ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. ΥΓ.Μερικα ειναι 100% καινουργια και μερικα μεταχειρισμενα. Δεν γνωριζω λειτουργικοτητες. Θα μπουνε και σε αλλα φορουμ με οτι αυτο συνεπαγεται! ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2020 από tigergreg 1
tasosv1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, tigergreg είπε ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΑ ΜΑΖΙ..... Θα τα παρει οποιος μπορει να ερθει το γρηγοροτερο δυνατον. 1.Μητρικη MSI ATXmicro 478 socket με επεξεργαστη pentium4 2.0 σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση. 2.Καρτα 4+1 USB2 PCI CARD VIA VT6212L 3.SUNIX 3+1 FIREWIRE PORT PCI 1394A CARD στο κουτι της. 4.ACARD AEC6890 SERIAL ATA CONTROLLER pci card 2sata port. 5.Olicom Fast Ethernet PCI/II 10/100 6.DELOCK PCI CARD IN PARALLEL 7.PCI MODEM ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...ΜΟΝΟ ΠΑΚΕΤΟ. ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε ΑΜΕΣΑ ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. ΥΓ.Μερικα ειναι 100% καινουργια και μερικα μεταχειρισμενα. Δεν γνωριζω λειτουργικοτητες. Θα μπουνε και σε αλλα φορουμ με οτι αυτο συνεπαγεται! Πμ
Kostas.karras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Χαριζονται Το κουτι που ειχα παρει απο τον Γιωργο, δεν μου κανει τελικα η μητρικη (p5ld2 deluxe) εχω κρατησει ψυχτρα/σκληρο/μνημες/dvd αλλα το δινω με μια αλλη μνημη, ενα στοκ cooler, και ενα τροφοδοτικο αν χρειαστει καποιος να το στησει. Ενα μαυρο κουτακι, αρκετα ταλαιπωρημενο και αρκετη σκονη. ενα πορτοφολι lavor απο γνησιο δερμα,εχει χαλασει το εσωτερικο κουμπωμα Μια ψυχτρα Arctic Alpine 12, δεν δουλευει το φαν Πρωτα ποστ εδω, μετα πμ προτεραιοτητα σε οποιον τα παραλαβει ολα μαζι Υποψην, θα μπει και σε διπλανο φορουμ. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από Kostas.karras 3
exploi7ed Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε Χαριζονται Το κουτι που ειχα παρει απο τον Γιωργο, δεν μου κανει τελικα η μητρικη (p5ld2 deluxe) εχω κρατησει ψυχτρα/σκληρο/μνημες/dvd αλλα το δινω με μια αλλη μνημη, ενα στοκ cooler, και ενα τροφοδοτικο αν χρειαστει καποιος να το στησει. Ενα μαυρο κουτακι, αρκετα ταλαιπωρημενο και αρκετη σκονη. ενα πορτοφολι lavor απο γνησιο δερμα,εχει χαλασει το εσωτερικο κουμπωμα Μια ψυχτρα Arctic Alpine 12, δεν δουλευει το φαν Πρωτα ποστ εδω, μετα πμ προτεραιοτητα σε οποιον τα παραλαβει ολα μαζι Υποψην, θα μπει και σε διπλανο φορουμ. H μητρική μπορεί να γίνει αποστολή μόνη της; Με κατάθεση μεταφορικών εννοείται. Ακυρο αδερφέ τώρα είδα πως θέλει κάρτα γραφικών! Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από exploi7ed
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Τελευταία φορά που γίνεται ξεκατίνιασμα στο topic, καμμία εξαίρεση είτε μιλάμε για παλιό είτε για νέο χρήστη.
LEFT21 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, Thresh είπε Τελευταία φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στο topic, καμμία εξαίρεση είτε μιλάμε για παλιό είτε για νέο χρήστη. Εγώ από τη μεριά μου ζητώ συγνώμη, όχι από το μέλος, αλλά από το Forum που σήκωσα το γάντι που πετάχτηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις