ExTaCy1337 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 21 ώρες πριν, theo93 είπε Καλησπέρα, χαρίζονται τα εξής: controller απο fujitsu laptop μπαταρία απο fujitsu laptop 2x512mb ram wifi Παραλαβή από Θεσσαλονίκη Καλησπέρα μπορώ να έχω την μπαταρία; γνωρίζεις αν λειτουργεί καθόλου ή αν είναι νεκρή;
papoys1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Στις 6/8/2020 στις 8:44 ΜΜ, georgeps21 είπε Αθήνα Χαρίζονται 6 20ακιλα τσουβάλια άμμο για λάσπη που μου περίσσεψαν. Παραλαβή από Γαλάτσι αύριο Παρασκευή 7/8 πρωινό μεσημεριανές ώρες. Ποστ κ μετά πμ π.μ.
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 12 ώρες πριν, user37 είπε Χαρίζεται το παρακάτω τροφοδοτικό για Laptop HP. Προτιμώ να μην το στείλω κάπου. Παραλαβή απο Αθήνα, βόρεια. Όπως φαίνεται στις φωτο, έχει τσακίσει το καλώδιο του, όμως λειτουργεί κανονικά. Καλημερα στελνω πμ 1
DrLo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Χαρίζονται 10 βιβλία παλιά (πολύ, τύπου νομίζω πολυτωνικά) του Ιουλίου Βέρν Ο δεκαπενταετής πλοίαρχος Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες 20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα Ταξίδι στο κέντρο της γης γύρω από τη σελήνη ο κυρίαρχος του κόσμου πέντε βδομάδες σε αερόστατο κουρσάροι του αιγαίου γύρω από τη σελήνη το αστέρι του μεσημβρινού - Παραλαβή όπως πάντα - είτε ώρες γραφείου από τη δουλειά μου Μαρούσι (δίπλα στο δαχτυλίδι) - είτε ΣΚ ή αργα το απόγευμα από το σπίτι μου (Χαϊδάρι - Λ. Αθηνών κοντά στα ΤΕΙ) - είτε μου λέτε κάποιο σημείο που βολεύει να περάσω να σας τα αφήσω από την επιστροφή Μαρούσι - ΧαΪδάρι και για περιορισμένο αριθμό εμφανισεων: - ΣΚ από Νίκαια πλησίον γηπέδου προοδευτικής. 5
Locke_John Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 58 λεπτά πριν, DrLo είπε Χαρίζονται 10 βιβλία παλιά (πολύ, τύπου νομίζω πολυτωνικά) του Ιουλίου Βέρν Ο δεκαπενταετής πλοίαρχος Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες 20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα Ταξίδι στο κέντρο της γης γύρω από τη σελήνη ο κυρίαρχος του κόσμου πέντε βδομάδες σε αερόστατο κουρσάροι του αιγαίου γύρω από τη σελήνη το αστέρι του μεσημβρινού - Παραλαβή όπως πάντα - είτε ώρες γραφείου από τη δουλειά μου Μαρούσι (δίπλα στο δαχτυλίδι) - είτε ΣΚ ή αργα το απόγευμα από το σπίτι μου (Χαϊδάρι - Λ. Αθηνών κοντά στα ΤΕΙ) - είτε μου λέτε κάποιο σημείο που βολεύει να περάσω να σας τα αφήσω από την επιστροφή Μαρούσι - ΧαΪδάρι και για περιορισμένο αριθμό εμφανισεων: - ΣΚ από Νίκαια πλησίον γηπέδου προοδευτικής. Ενδιαφέρομαι, στέλνω pm
Kostas.karras Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Στις 5/8/2020 στις 11:01 ΠΜ, darthvaderr90 είπε Καλημέρα σας. Χαρίζονται τα παρακάτω σε οποίον ενδιαφέρεται. Δεν τα στέλνω. Οποίος θέλει μπορεί να παραλάβει από το Καματερό, Αθήνα. Η κάρτα νομίζω είναι η nVidia 6600 με passive cooling. Δεν ξέρω αν λειτουργεί. Θυμάμαι παλιά να την είχα δοκιμάσει και δεν δούλευε. Να ευχαριστήσω τον Γιώργο παρέλαβα! Να σαι καλά! 1
Alxnks Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Στις 7/8/2020 στις 9:06 ΜΜ, Alxnks είπε Χαρίζονται οι εξής δύο τηλεοράσεις, λειτουργικές μεν, παλιές δε, οπότε ίσως αν θέλει κάποιος για ανταλλακτικά/ντεκόρ κτλ; Μεγάλη General Electric: Μικρή Uranya: Εάν δεν υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον, θα καταλήξουν σε κάποιον κάδο τις επόμενες ημέρες. ΥΓ. Ανέβηκαν σε άλλο site οι φωτογραφίες Μια ακόμη προσπάθεια πριν πάνε σε κάδο 1
tigergreg Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Καλεστε τους να ερθουν με ραντεβου να τις παρουν... https://www.retohellas.com/ 2
chicken32 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται κωδικός για συμμετοχή σε διαγωνισμό του Milko (link) Επικοινωνία μέσω PM! edit: Δόθηκε Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2020 από chicken32 Δόθηκε
phocion Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Στις 8/8/2020 στις 10:22 ΜΜ, user37 είπε Χαρίζεται το παρακάτω τροφοδοτικό για Laptop HP. Προτιμώ να μην το στείλω κάπου. Παραλαβή απο Αθήνα, βόρεια. Όπως φαίνεται στις φωτο, έχει τσακίσει το καλώδιο του, όμως λειτουργεί κανονικά. Καλησπέρα, αν δεν έχει δοθεί ενδιαφέρομαι ...
Alxnks Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, tigergreg είπε Καλεστε τους να ερθουν με ραντεβου να τις παρουν... https://www.retohellas.com/ Κάλεσα και μου είπαν πως δεν έρχονται εδώ, είμαι στο εξοχικό...ακριβώς πριν τον Ισθμό. Κρίμα, βλέπω να πηγαίνουν στον κάδο. 1
Locke_John Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, Alxnks είπε Κάλεσα και μου είπαν πως δεν έρχονται εδώ, είμαι στο εξοχικό...ακριβώς πριν τον Ισθμό. Κρίμα, βλέπω να πηγαίνουν στον κάδο. Μιλάμε για πολύ βαριές; Ειδικά για την μεγάλη ρωτάω. Έχει το τηλεκοντρόλ της; Είναι ότι πρέπει για το χωριό γονέων μου, αρκεί να μην είναι "θεοβαρη" οπότε κ θα δυσκολευονταν στην τοποθέτηση . Θα περάσω την ερχόμενη Πέμπτη πιθανότατα με αμάξι από ισθμό οπότε ίσως να βολευε.
Giorgos9004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, chicken32 είπε Χαρίζεται κωδικός για συμμετοχή σε διαγωνισμό του Milko (link) Επικοινωνία μέσω PM! edit: Δόθηκε Να ευχαριστήσω και δημόσια το μέλος @chicken32 για τον κωδικό. Ευχαριστώ πολύ!!! 1 1
tigergreg Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα εξης.... 1.HDMI TriLink Switcher 3 IN 1 μονο με τροφοδοτικο αγνωστης λειτουργικης καταστασης. https://www.joytech.net/products/ps3/HDMI-TriLink-Switcher 2.Μικροφωνο μικρο με διπολικο τζακ MADE IN JAPAN. Μαλλον ηταν απο καποιον ενισχυτη που εδωσα πριν πολλα χρονια. Ενδεικτικη φωτογραφια. 3.Καρτα WIRELESS PCI MICRONET 54MBPS αγνωστης λειτουργικης καταστασης. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2020 από tigergreg 1
Captain Nemo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 33 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται τα εξης.... 1.HDMI TriLink Switcher 3 IN 1 μονο με τροφοδοτικο αγνωστης λειτουργικης καταστασης. https://www.joytech.net/products/ps3/HDMI-TriLink-Switcher 2.Μικροφωνο μικρο με διπολικο τζακ MADE IN JAPAN. Μαλλον ηταν απο καποιον ενισχυτη που εδωσα πριν πολλα χρονια. Ενδεικτικη φωτογραφια. 3.Καρτα WIRELESS PCI MICRONET 54MBPS αγνωστης λειτουργικης καταστασης. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. Με ενδιαφέρει 1 και 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις