sotos 1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 23 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Πμ αν περισσευει καποιος δισκος Πέρασε και τους πήρε ο crybal Κώστα οπότε δεν έχω κάτι μίλησε του 18 λεπτά πριν, Trigger Happy είπε τα ίδια και δω....σου στέλνω. Έχει pm
tigergreg Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Κεραια GSM 900 3g αυτοκινητου καινουργια αυτοκολλητη για τζαμι στο σελοφαν της με την καλωδιωση κομπλε. Υπαρχει ενδιαφερον? Προυποθεση να υπαρχει βαση κινητου (car kit) για να κουμπωσει επανω. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από tigergreg 4
dinosfilip Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 για κοινή χρήση παράλληλου εκτυπωτή από 2 Η/Υ .... δεν περιλαμβάνει καλώδια... βρίσκομαι Καλαμάτα και μπορώ να κάνω αποστολή με courrier με χρέωση του παραλήπτη ή με speedex χρέωση δική μου 4€ ( τα μεταφορικά θα προπληρωθούν πριν την αποστολή ) 3
DrLo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται 3 MODEM/ROUTER..... 1.Modem/router ZYXEL P-2302HWUDL-P1 στο κουτι του απο τον φιλο γιωργο wizzy. Διαθέτει μία (1) θύρα για σύνδεση με internet, τέσσερις (4) θύρες δικτύου, δύο (2) θύρες USB και δύο (2) θύρες τηλεφωνικών γραμμών. Σε λειτουργική κατάσταση. Δίνεται με τροφοδοτικό. 2.THOMSON TG585 V7 δυστυχως χωρις τροφοδοτικο. 3.ZTE ZXV10 W300 v5,.2 CONN-X λειτουργικο με τροφοδοτικο που μαλλον εχει καει. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου. ΜΟΝΟΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ και ας δοθουν η πουληθουν η πεταχτουν. Προτεραιοτητα οποιος μπορει γρηγοροτερα. ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Ευχαριστώ τον @tigergreg για το Zyxel . Έχω πάρει και τα άλλα 2 τα οποία ξαναδιτίθενται για χάρισμα αν τα θέλει κάποιος . Παραλαβή όπως πάντα - είτε ώρες γραφείου από τη δουλειά μου Μαρούσι (δίπλα στο δαχτυλίδι) - είτε ΣΚ ή αργα το απόγευμα από το σπίτι μου (Χαϊδάρι - Λ. Αθηνών κοντά στα ΤΕΙ) - είτε μου λέτε κάποιο σημείο που βολεύει να περάσω να σας τα αφήσω από την επιστροφή Μαρούσι - ΧαΪδάρι 5
life is music Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, sotos 1 είπε Δύο μητρικές 478 και δύο 775 Η asrock 478 δουλεύει κανονικά η gigabit 478 είναι 100% λειτουργική παρόλο που έχει δύο φουσκωμένους πυκνωτές Στην ga g31m δουλεύουν όλα άψογα η msi έχει ένα φουσκωμένο πυκνωτή χωρίς να έχει κάποια δυσλειτουργία Παραλαβη άμεσα από Καλλιθέα κεντρικά Ενδιαφέρομαι για την g31 της giagabyte
poseidon98 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Studio PcTv , παλιά κάρτα τηλεόρασης-ραδιοφώνου Όποιος ενδιαφέρεται μένω Θρακομακεδόνες ,εαν δεν μπορείτε παω γυμναστήριο το απόγευμα Ν.Κηφισιά Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2020 από poseidon98 3
Crybal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, sotos 1 είπε Acer extrensa 5220 λειτουργικό 100% χωρίς δίσκο και μνήμες, το laptop έχει έρθει σε επαφή με κάποιο θερμαντικό σώμα και το καπάκι του από την έξω μεριά έχει μία αλλοίωση και εμφανίζει και κάποιες σκιές στην οθόνη πέντε δίσκοι 2,5 αρίδες με χαμηλή υγεία Παραλαβη άμεσα από Καλλιθέα κεντρικά χωρίς σειρά προτεραιότητας Ευχαριστω πολύ τον Sotos 1 για τους δισκους και την μητρικη! 2
m4nos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, poseidon98 είπε Studio PcTv , παλιά κάρτα τηλεόρασης-ραδιοφώνου Όποιος ενδιαφέρεται μένω Θρακομακεδόνες ,εαν δεν μπορείτε παω γυμναστήριο το απόγευμα Ν.Κηφισιά μ ενδιαφερει 1
Trigger Happy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, sotos 1 είπε Δύο μητρικές 478 και δύο 775 Η asrock 478 δουλεύει κανονικά η gigabit 478 είναι 100% λειτουργική παρόλο που έχει δύο φουσκωμένους πυκνωτές Στην ga g31m δουλεύουν όλα άψογα η msi έχει ένα φουσκωμένο πυκνωτή χωρίς να έχει κάποια δυσλειτουργία Παραλαβη άμεσα από Καλλιθέα κεντρικά πήρα και γω.... παλικάρι ο φίλος. κάναμε και ωραία συζήτηση.... εστω και επί "του πεζοδρομίου". 😀 υπόχρεος! 1
its smashy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Στις 25/7/2020 στις 4:40 ΜΜ, DrLo είπε Χαρίζεται η παρακάτω κάρτα γραφικών (GeForce 8800GT) την είχα πάρει από άλλο παιδί από το thread αυτό πριν κάποια χρόνια, έκανε τη δουλειά της για κάμποσο καιρό μέχρι που μπήκε σε αχρηστία/ντουλάπι. Μεχρι όταν την έβγαλα λειτοργούσε κανονικά. Από όταν μπήκε ντουλάπι και μετά ... ποιός ξέρει. Παράδοση, όπως πάντα, - ωρες γραφείου από τη δουλειά μου (Μαρούσι κοντά στο δαχτυλίδι - απλά μου λέτε από πριν για να τα πάρω μαζί μου) - ΣΚ ή αργά το απόγευμα (μετά τη δουλειά από Λ. Αθηνών κοντά στα ΤΕΙ Αθηνών) - ή αν βολευει περνάω κάποιο σημείο περνάω και σας τα αφήνω στο γύρισμα από τη δουλειά - Αν υπάρξουν πάνω από ένας ενδιαφερόμενοι θα ακολυθηθούν ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ διαδικασίες ή/και κλήρωση (στείλτε και PM) θα δηλωσω και εγω ενδιαφερον
tigergreg Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) M ενδιαφερει το λαπτοπ i5 και η καρτα 1060. Στελνω ΠΜ!🙂 Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από tigergreg
haris_216 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Στις 26/7/2020 στις 1:24 ΜΜ, haris_216 είπε Να ευχαριστήσω και από εδώ τον Γρηγόρη για τα σκι και όλη τη διοργάνωση της επικοινωνίας και παραλαβής. Για όσους τον έχουν γνωρίσει ξέρουν ότι είναι κατηγορία από μόνος του. Ευχαριστώ πολύ Γρηγόρη. Επανέρχομαι με τα σκι. Τελικά η ηλικία τους και η κατάστασή τους δεν είναι τέτοια που θα επιτρέψει την κάθοδο σε πλαγιές Εννοείται πως ο Γρηγόρης δεν το ήξερε (ότι του είπαν από περιγραφές) και ούτε φυσικά έχω να παραπονεθώ για κάτι (θα έπεφτε φωτιά να με κάψει). Σε κανονικές συνθήκες θα τα κρατούσα για καμιά κατασκευή (έχω δει διάφορα στο ίντερνετ με διακοσμητικές ή άλλες κατασκευές) αλλά δυστυχώς, λόγω θεμάτων υγείας στην οικογένεια, δεν έχω χρόνο ή διάθεση για κάτι τέτοιο. Αν λοιπόν κάποιος είναι σε δημιουργική φάση κι ενδιαφέρεται μπορεί να τα πάρει. Είναι 3 ζευγάρια, διαφορετικού μήκους, τα δύο με δέστρες (παλιές) το ένα ατρύπητο. Θα τα κρατήσω μερικές μέρες και αν δεν...... Επίσης ο Γρηγόρης μου έδωσε (το τσαντάκι του Sport Billy έχει αυτό το παιδί ) κι ένα ζευγάρι μαγνητικές σχάρες αυτοκινήτου για σκι. Μία φορά μόνο φορεμένες όπως μου είπε με απλά ίχνη πολύχρονης αποθήκευσης. Επειδή συμπτωματικά θα μου δώσει ο αδερφός μου τις σχάρες του σκι που είχε, αυτές του Γρηγόρη είναι διαθέσιμες σε όποιον ενδιαφέρεται. Εννοείται πως για όλα ενημερώθηκε πρώτα ο Γρηγόρης Όποιος τυχόν ενδιαφέρεται ποστ εδώ και μετά συνεννόηση με πμ (παραλαβή από Νέα Σμύρνη) ΥΓ Η φωτό της σχάρας είναι από το ίντερνετ 5
Locke_John Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αθήνα, κέντρο: Καλημέρα, Ενδιαφέρεται ίσως κάποιος για καναπέδες 2, ευθείς τριθεσιους, γκρι υφάσματος, σε μέτρια κατάσταση; Δλδ τα ελατήρια τους ακούγονται όταν κάθεται κάποιος κ τα υφάσματα λίγο λερωμένα . Με αποθηκευτικό χώρο από κάτω, .αν υπάρξει ενδιαφέρον ανεβάζω φωτογραφίες. Τους κατεβάζω μέχρι την είσοδο πολυκατοικίας μου. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από Locke_John 4
georgios65 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Στις 25/7/2020 στις 9:47 ΜΜ, sotos 1 είπε Δύο παλιά λαπτοπάκια πλήρως λειτουργικά HP 6710b NX 9010 Δεν έχουν φορτιστές δίσκους και μνήμες Χωρίς σειρά προτεραιότητας για άμεση παραλαβή από Καλλιθέα κεντρικά.Ένα ο καθένας θα προτιμηθούν παιδιά που δεν έχουν ξαναπάρει κάτι από μένα Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά εὐχαριστήσω καί δημοσίως τό μέλος sotos 1 γιά τό laptop. Σωτήρη νά εἶσαι πάντα καλά καί νά γνωρίζεις ὅτι ἡ προσφορά σου θά ἀξιοποιηθεῖ μέ τόν καλύτερο τρόπο. Εὐχαριστῶ καί πάλι. 1
Dimi99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα θα ήθελα να ευχαριστώ το κύριο sotos1 για το acer. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις