Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα συμφορουμιτες εχω μερικα κινητα με σπασμενες οθονες , ενα προβλημα απο νερο , και ενα που δν εχω ιδεα τι εχει τα δινω ολα μαζι αν θελει καποιος να ασχοληθει η του χρειαζεται κατι απο μεσα ΥΓ. ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ;; ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2020 από Επισκέπτης
krami Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Darkito είπε Καλημερα συμφορουμιτες εχω μερικα κινητα με σπασμενες οθονες , ενα προβλημα απο νερο , και ενα που δν εχω ιδεα τι εχει τα δινω ολα μαζι αν θελει καποιος να ασχοληθει η του χρειαζεται κατι απο μεσα ΥΓ. ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ;; ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πμ
Jimis12 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 9 λεπτά πριν, Darkito είπε Καλημερα συμφορουμιτες εχω μερικα κινητα με σπασμενες οθονες , ενα προβλημα απο νερο , και ενα που δν εχω ιδεα τι εχει τα δινω ολα μαζι αν θελει καποιος να ασχοληθει η του χρειαζεται κατι απο μεσα ΥΓ. ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ;; ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Pm
Doubt Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 11 λεπτά πριν, Darkito είπε Καλημερα συμφορουμιτες εχω μερικα κινητα με σπασμενες οθονες , ενα προβλημα απο νερο , και ενα που δν εχω ιδεα τι εχει τα δινω ολα μαζι αν θελει καποιος να ασχοληθει η του χρειαζεται κατι απο μεσα ΥΓ. ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ;; ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Το μεσαίο είναι Xiaomi? Μοντέλο;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Το μεσαίο είναι Xiaomi? Μοντέλο; Xiaomi Redmi Note 5a Prime
Fuel7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Darkito είπε Καλημερα συμφορουμιτες εχω μερικα κινητα με σπασμενες οθονες , ενα προβλημα απο νερο , και ενα που δν εχω ιδεα τι εχει τα δινω ολα μαζι αν θελει καποιος να ασχοληθει η του χρειαζεται κατι απο μεσα ΥΓ. ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ;; ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πμ για το huawei Άκυρο απο εμένα! Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2020 από Fuel7
eleni89 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Darkito είπε Καλημερα συμφορουμιτες εχω μερικα κινητα με σπασμενες οθονες , ενα προβλημα απο νερο , και ενα που δν εχω ιδεα τι εχει τα δινω ολα μαζι αν θελει καποιος να ασχοληθει η του χρειαζεται κατι απο μεσα ΥΓ. ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ;; ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ενδιαφέρομαι για τα 2 Samsung. το άσπρο είναι iphone? Σας έστειλα πμ Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2020 από eleni89
life is music Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 14 λεπτά πριν, eleni89 είπε Ενδιαφέρομαι για τα 2 Samsung. το άσπρο είναι iphone? Σας έστειλα πμ Ενδιαφέρομαι για το ασήμι χιαομι ......αν είναι σε καλή κατάσταση !
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 εχω κανονισει να τα δωσω στον @Jimis12 παιδια και ειναι τα ιδια κινητα μπρος/πισω στις φωτο δν ειναι διαφορετικα σε καθε φωτο.
tigergreg Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαριζονται 3 MODEM/ROUTER..... 1.Modem/router ZYXEL P-2302HWUDL-P1 στο κουτι του απο τον φιλο γιωργο wizzy. Διαθέτει μία (1) θύρα για σύνδεση με internet, τέσσερις (4) θύρες δικτύου, δύο (2) θύρες USB και δύο (2) θύρες τηλεφωνικών γραμμών. Σε λειτουργική κατάσταση. Δίνεται με τροφοδοτικό. 2.THOMSON TG585 V7 δυστυχως χωρις τροφοδοτικο. 3.ZTE ZXV10 W300 v5,.2 CONN-X λειτουργικο με τροφοδοτικο που μαλλον εχει καει. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου. ΜΟΝΟΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ και ας δοθουν η πουληθουν η πεταχτουν. Προτεραιοτητα οποιος μπορει γρηγοροτερα. ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2020 από tigergreg
mikegad Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 19 λεπτά πριν, tigergreg είπε Modem/router ZYXEL P-2302HWUDL-P1 Επειδή δεν είμαι από Αθήνα, αν κάποιος μπορεί να παραλάβει και χρειάζεται τα υπόλοιπα και μπορεί να μου στείλει το Zyxel (με έξοδα δικά μου φυσικά) θα του ήμουν υπερ υπόχρεος Όπως και στον Γρηγόρη βεβαίως 1
DrLo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται 3 MODEM/ROUTER..... 1.Modem/router ZYXEL P-2302HWUDL-P1 στο κουτι του απο τον φιλο γιωργο wizzy. Διαθέτει μία (1) θύρα για σύνδεση με internet, τέσσερις (4) θύρες δικτύου, δύο (2) θύρες USB και δύο (2) θύρες τηλεφωνικών γραμμών. Σε λειτουργική κατάσταση. Δίνεται με τροφοδοτικό. 2.THOMSON TG585 V7 δυστυχως χωρις τροφοδοτικο. 3.ZTE ZXV10 W300 v5,.2 CONN-X λειτουργικο με τροφοδοτικο που μαλλον εχει καει. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου. ΜΟΝΟΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ και ας δοθουν η πουληθουν η πεταχτουν. Προτεραιοτητα οποιος μπορει γρηγοροτερα. ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. Ενδιαφέρομαι για το Zyxel Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2020 από DrLo
georgios65 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Στις 27/7/2020 στις 2:33 ΜΜ, tigergreg είπε Παλιος η/υ με κουτι turbo x σιμπιζακι.....αγνωστης λειτουργικοτητας. Μητρικη asrock 939 Mνημη 2x512 ddr 2xDVD-DVDRW drives τροφοδοτικο 300w δεν γνωριζω τι επεηεργαστη φοραει Παραλαβη απο πλατεια κανιγγος ΜΟΝΟΝ. ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκφράσω καί δημοσίως τίς εὐχαριστίες μου στόν ἀγαπητό tigergreg γιά τό desktop. Γρηγόρη εὐχαριστῶ καί πάλι. 1
sotos 1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Acer extrensa 5220 λειτουργικό 100% χωρίς δίσκο και μνήμες, το laptop έχει έρθει σε επαφή με κάποιο θερμαντικό σώμα και το καπάκι του από την έξω μεριά έχει μία αλλοίωση και εμφανίζει και κάποιες σκιές στην οθόνη πέντε δίσκοι 2,5 αρίδες με χαμηλή υγεία Παραλαβη άμεσα από Καλλιθέα κεντρικά χωρίς σειρά προτεραιότητας Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2020 από sotos 1 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις