teledomenet Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 17 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Θα ήθελα να χαρίσω τα παρακάτω: (Κτήμα και κήπος τεύχη 7,8. Αγροτέρρα τεύχη 1-9) Σε καλή κατάσταση διαστάσεων σχεδόν B5 (16,5x25) 25 τεμάχια σε διάφορα χρώματα (κυρίως μπλε) Φάκελοι διαστάσεων Α4 διαφημιστικοί σε καλή κατάσταση 15 τεμάχια και 3 ντοσιέ με 4 κρίκους. 9 τεμάχια διαφάνιες και μαύρα χαρτόνια οπισθόφυλλα βιβλιοδεσίας, 2 μεγάλα σπιράλ (μαύρα) και 5 μεσαία (3 μαύρα - 2 άσπρα). Επίσης, 1 τετράδιο μουσικής 30 φύλλα και 1 μπλοκ ακουαρέλα 25χ35 6 φύλλα καθώς και 2 καλώδια HDMI 1,5μ και 2 καλώδια προέκτασης τροφοδοτικού νομίζω 2μ (τα καλώδια σφραγισμένα). Συνάντηση σε Χαλάνδρι-Αγία Παρασκευή Κυριακές από 10-11:30 π.μ. και από 5:30-8μ.μ. Καθημερινές μέχρι 10 π.μ. και από 5:30-8 μ.μ. Πρώτα post εδώ και μετά pm! Δε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ευχαριστώ πολυ φιλέ μου για τα πραγματα, τα παρέλαβα. 1
Giannismarianna Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Στις 23/7/2020 στις 2:30 ΜΜ, snbblp είπε Σου τα κράτησα και μιλάμε αύριο για την παραλαβή Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση ευχαριστώ πολύ 1
Shadowjump Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Χαριζω μητρικη mΑΤΧ 939, Winfast. Ειναι αχρησιμοποιητη/κανουρια. Μου την εδωσαν απο εταιρια που εκλεισε πριν χρονια και την ξεθαψα σε εκκαθαριση. Ειναι μονο μητρικη, χωρις κουτι. Ηταν σφραγισμενη μεχρι τωρα που την ανοιξα για να δω το μοντελο. Αυτη εδω ειναι: https://www.cbo-do.de/Motherboards/AMD/AMD-Socket-939-940/Foxconn-WinFast-CK804M03-6ELRS-CK804M03-mATX-Motherboard-AMD-Socket-939-FiWi-PCIe::22208.html?language=en Στελνω και με ΕΛΤΑ κουριερ, 3€ αποστολη. Μου τα κανετε καταθεση και την στελνω! 3
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, Shadowjump είπε Χαριζω μητρικη mΑΤΧ 939, Winfast. Ειναι αχρησιμοποιητη/κανουρια. Μου την εδωσαν απο εταιρια που εκλεισε πριν χρονια και την ξεθαψα σε εκκαθαριση. Ειναι μονο μητρικη, χωρις κουτι. Ηταν σφραγισμενη μεχρι τωρα που την ανοιξα για να δω το μοντελο. Αυτη εδω ειναι: https://www.cbo-do.de/Motherboards/AMD/AMD-Socket-939-940/Foxconn-WinFast-CK804M03-6ELRS-CK804M03-mATX-Motherboard-AMD-Socket-939-FiWi-PCIe::22208.html?language=en Στελνω και με ΕΛΤΑ κουριερ, 3€ αποστολη. Μου τα κανετε καταθεση και την στελνω! πμ
Tenshi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα. Χαρίζω ξύλινο γραφείο 106x60x72.Μένω σε mancave και δέν έχω χώρο, οπότε το δίνω. Βίδες/καβίλιες είναι στην θέση τους.Με ένα flat κατσαβίδι το έχετε συναρμολογήσει σε 10'. Παραλαβή απο τον χώρο μου, Αιγάλεω-Λιούμη,κοντά στα ΤΕΙ. 5
DrLo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, Tenshi είπε Καλησπέρα. Χαρίζω ξύλινο γραφείο 106x60x72.Μένω σε mancave και δέν έχω χώρο, οπότε το δίνω. Βίδες/καβίλιες είναι στην θέση τους.Με ένα flat κατσαβίδι το έχετε συναρμολογήσει σε 10'. Παραλαβή απο τον χώρο μου, Αιγάλεω-Λιούμη,κοντά στα ΤΕΙ. Με ενδιαφέρει στέλνω pm 1
Fuel7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 11 ώρες πριν, leolipop είπε Καλημερα στην παρεα. Χαριζω πηγη απο Passat 2006 Μοντελο αν θυμαμαι καλα. Επισης ενα ibm thinkpad 1834 μαζι με τροφοδοτικο , βγαζει μπλε οθονη στα ΧΡ. Κατα τα αλλα φαινεται να λειτουργει κανονικα. Παραλαβη απο Περιστερι και μονο , δεν κανω αποστολες. Καλησπερα με ενδιαφερει η πηγη
DrLo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω μπιμπλεοειδή που πιάνουν χώρο - είμαι λίγο πριν τα πετάξω και είπα μπας και τα θελει κανεις εδώ Αυτά που είναι σαν "κυροπήγια/φωτιστικά δέν έχουντα κρύσταλλα και φις/ντουί ... ίσως καποιος που παιδευετι με τέτοια μπιμπελοειδή έχει κάποια χρήση γι αυτά Παράδοση, όπως πάντα, - ωρες γραφείου από τη δουλειά μου (Μαρούσι κοντά στο δαχτυλίδι - απλά μου λέτε από πριν για να τα πάρω μαζί μου) - ΣΚ ή αργά το απόγευμα (μετά τη δουλειά από Λ. Αθηνών κοντά στα ΤΕΙ Αθηνών) - ή αν βολευει περνάω κάποιο σημείο περνάω και σας τα αφήνω στο γύρισμα από τη δουλειά - α! ξαναχαρίζεται ένα ζευγάρι ασύρματο MS πληκτρολόγιο / ποντίκι ΧΩΡΙΣ usb dongle που είχα πάρει από τον @thodoris1985 με την ελπίδα ότι θα αντικαθιστούσε ένα άλλο χοντροκομμένο MS πληκτρολόγιο που είχα αλλά δυστυχώς τα dongle τους δεν είναι συμβατά μεταξύ τους. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από DrLo 3
retroman3 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, DrLo είπε Χαρίζονται τα παρακάτω μπιμπλεοειδή που πιάνουν χώρο - είμαι λίγο πριν τα πετάξω και είπα μπας και τα θελει κανεις εδώ Αυτά που είναι σαν "κυροπήγια/φωτιστικά δέν έχουντα κρύσταλλα και φις/ντουί ... ίσως καποιος που παιδευετι με τέτοια μπιμπελοειδή έχει κάποια χρήση γι αυτά Παράδοση, όπως πάντα, - ωρες γραφείου από τη δουλειά μου (Μαρούσι κοντά στο δαχτυλίδι - απλά μου λέτε από πριν για να τα πάρω μαζί μου) - ΣΚ ή αργά το απόγευμα (μετά τη δουλειά από Λ. Αθηνών κοντά στα ΤΕΙ Αθηνών) - ή αν βολευει περνάω κάποιο σημείο περνάω και σας τα αφήνω στο γύρισμα από τη δουλειά - α! ξαναχαρίζεται ένα ζευγάρι ασύρματο MS πληκτρολόγιο / ποντίκι ΧΩΡΙΣ usb dongle που είχα πάρει από τον @thodoris1985 με την ελπίδα ότι θα αντικαθιστούσε ένα άλλο χοντροκομμένο MS πληκτρολόγιο που είχα αλλά δυστυχώς τα dongle τους δεν είναι συμβατά μεταξύ τους. pm
life is music Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους χαρίζω αυτό το Bluetooth speaker που διαβάζει και κάρτα μνήμης ....Έχει παίξει παρά πολύ αλλά επειδή δεν μου χρειάζεται άλλο το δίνω ...Οποίος μένει Αθήνα και το θέλει μου στέλνει μήνυμα Τελικά παρατήρησα ότι κάτι δεν λειτουργεί και θα το δώσω γιατι δεν θέλω να κοροϊδέψω κάποιον. !! Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από life is music 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 23 λεπτά πριν, life is music είπε Καλημέρα σε όλους χαρίζω αυτό το Bluetooth speaker που διαβάζει και κάρτα μνήμης ....Έχει παίξει παρά πολύ αλλά επειδή δεν μου χρειάζεται άλλο το δίνω ...Οποίος μένει Αθήνα και το θέλει μου στέλνει μήνυμα Το θελω για τον γιο μου.
life is music Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Το θελω για τον γιο μου. Μου εχουν στείλει 2 ...αν κάποιος δεν με καλέσει θα μιλήσουμε !! 1
petaw-se-oneiro Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Στις 24/7/2020 στις 10:09 ΠΜ, leolipop είπε Καλημερα στην παρεα. Χαριζω πηγη απο Passat 2006 Μοντελο αν θυμαμαι καλα. - Δοθηκε στον petaw-se-oneiro Επισης ενα ibm thinkpad 1834 μαζι με τροφοδοτικο , βγαζει μπλε οθονη στα ΧΡ. Κατα τα αλλα φαινεται να λειτουργει κανονικα. Παραλαβη απο Περιστερι και μονο , δεν κανω αποστολες. Παρέλαβα την πηγή. Ευχαριστώ και πάλι. 1
Giannismarianna Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, life is music είπε Καλημέρα σε όλους χαρίζω αυτό το Bluetooth speaker που διαβάζει και κάρτα μνήμης ....Έχει παίξει παρά πολύ αλλά επειδή δεν μου χρειάζεται άλλο το δίνω ...Οποίος μένει Αθήνα και το θέλει μου στέλνει μήνυμα Καλημέρα το θέλω πμ
tigergreg Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Στις 22/7/2020 στις 10:14 ΜΜ, e-tic είπε Παραλαβή απο Μοσχάτο ή Καλλιθέα. Ευχαριστουμε εγω κι ο μανωλης για τον πολυφορτιστη. Καλο καλοκαιρι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις