Dimi99 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 28 λεπτά πριν, orenakos είπε Σε συνεχεια, διαφορα drives 2 floppy και 1 card reader 3 τροφοδοτικα διαφορες μνημες ram 2 καρτες γραφικων 7600GT και HD4850 διαφορες καρτες pci, δεκτης τηλεορασης, modem και καρτα ηχου νομιζω Παραλαβη μετρο Ηλιουπολης. Θα προτιμηθουν ατομα που ενδιαφερονται για ολα Καλησπέρα με ενδιαφέρουν όλα στέλνω μνν
Crybal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 36 λεπτά πριν, orenakos είπε Σε συνεχεια, διαφορα drives 2 floppy και 1 card reader 3 τροφοδοτικα διαφορες μνημες ram 2 καρτες γραφικων 7600GT και HD4850 διαφορες καρτες pci, δεκτης τηλεορασης, modem και καρτα ηχου νομιζω Παραλαβη μετρο Ηλιουπολης. Θα προτιμηθουν ατομα που ενδιαφερονται για ολα Καλησπερα. Στέλνω πμ
thodoris1985 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 59 minutes ago, Agent_Orange said: Λοιπον Here it goes: Χαρίζονται τα παρακάτω : 1. Τιμονιέρα MS, λειτουργική και δοκιμασμένη πρόσφατα, δυστυχώς το FH4 δεν την υποστηρίζει. Dirt Rally 1 είναι κομπλέ. 2. Saitek Cyborg 3d λειτουργικό, δεν ξέρω αν θέλει drivers για Win10 3. Ms sidewinder something, λειτουργικό 4. Saitek gamepad, λειτουργικό απο οσο θυμάμαι, no idea about drivers. 5. pacman type joystikaki, λειτουργικό παίζει με το παλιό game port που είχαν κάτι soundblaster κτλ. 6. Sega megadrive, με 2 gamepads, και μερικά cartridges. Αγνωστο αν λειτουργεί ακόμα, θέλει να γίνει πατέντα για output a/v. Αν φαίνεται στην φώτο εχει μια τρύπα απο πίσω, απο εκεί έβγαινε καλώδιο κεραίας για να συνδεθεί σε τηλεόραση. Τωρα γιατι λείπει αυτο, θα σας γελάσω. Θυμάμαι την είχα ανοίξει και έχει μεσα βύσμα για καλώδιο κεραίας (καλα δεν μπορούσαν να το βγάλουν εξω; κουλό) 7. Xbox OG (το πρώτο που είχε βγεί) λειτουργικό, με xecuter (ετσι δεν το λέγανε;) και slayer dashboard, δισκο 40αρι οχι μαμά, 1 gamepad και τα καλώδια του κομπλε. ισως έχει κανένα game περασμενο στο δίσκο (η και καμια τσοντα ) 7. last but not least, xbox 360 RGH λειτουργικό, με 3 gamepads με επαναφορτιζόμενες αλλα μάλλον λιγο ξελίγωμενες μπαταρίες, 2 τροφοδοτικά (το ένα ξέμεινε απο παλίοτερη που έπαθε RROD), καμερούλα, quick charger, 2 καλωδια φόρτισης των gamepads, κατι A/V καλώδια (εχει και HDMI εξοδο πάντως), ηλεκρικό μπουζούκι bonus. Εχει games περασμένα στον 120αρι δίσκο του, δεν εχω σβήσει προφίλ κτλ για να μη τα σβήσω καταλαθος σβήστε το εσείς αν θέλετε. Τα έχω παραδώσει όλα στον @tigergreg ο οποίος προσφέρθηκε ευγενικά να αναλάβει τη διαδικασία. Σ'ευχαριστώ Γρηγόρη!! Οποιος θέλει κάτι επικοινωνήστε με τον @tigergreg παρακαλώ. Οπως λέει και ο ίδιος : Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας . ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. @tigergreg pm για 2 και 3
KG95 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Agent_Orange είπε Λοιπον Here it goes: Χαρίζονται τα παρακάτω : 1. Τιμονιέρα MS, λειτουργική και δοκιμασμένη πρόσφατα, δυστυχώς το FH4 δεν την υποστηρίζει. Dirt Rally 1 είναι κομπλέ. 2. Saitek Cyborg 3d λειτουργικό, δεν ξέρω αν θέλει drivers για Win10 3. Ms sidewinder something, λειτουργικό 4. Saitek gamepad, λειτουργικό απο οσο θυμάμαι, no idea about drivers. 5. pacman type joystikaki, λειτουργικό παίζει με το παλιό game port που είχαν κάτι soundblaster κτλ. 6. Sega megadrive, με 2 gamepads, και μερικά cartridges. Αγνωστο αν λειτουργεί ακόμα, θέλει να γίνει πατέντα για output a/v. Αν φαίνεται στην φώτο εχει μια τρύπα απο πίσω, απο εκεί έβγαινε καλώδιο κεραίας για να συνδεθεί σε τηλεόραση. Τωρα γιατι λείπει αυτο, θα σας γελάσω. Θυμάμαι την είχα ανοίξει και έχει μεσα βύσμα για καλώδιο κεραίας (καλα δεν μπορούσαν να το βγάλουν εξω; κουλό) 7. Xbox OG (το πρώτο που είχε βγεί) λειτουργικό, με xecuter (ετσι δεν το λέγανε;) και slayer dashboard, δισκο 40αρι οχι μαμά, 1 gamepad και τα καλώδια του κομπλε. ισως έχει κανένα game περασμενο στο δίσκο (η και καμια τσοντα ) 7. last but not least, xbox 360 RGH λειτουργικό, με 3 gamepads με επαναφορτιζόμενες αλλα μάλλον λιγο ξελίγωμενες μπαταρίες, 2 τροφοδοτικά (το ένα ξέμεινε απο παλίοτερη που έπαθε RROD), καμερούλα, quick charger, 2 καλωδια φόρτισης των gamepads, κατι A/V καλώδια (εχει και HDMI εξοδο πάντως), ηλεκρικό μπουζούκι bonus. Εχει games περασμένα στον 120αρι δίσκο του, δεν εχω σβήσει προφίλ κτλ για να μη τα σβήσω καταλαθος σβήστε το εσείς αν θέλετε. Τα έχω παραδώσει όλα στον @tigergreg ο οποίος προσφέρθηκε ευγενικά να αναλάβει τη διαδικασία. Σ'ευχαριστώ Γρηγόρη!! Οποιος θέλει κάτι επικοινωνήστε με τον @tigergreg παρακαλώ. Οπως λέει και ο ίδιος : Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας . ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. Υπάρχει ακόμα το χβοχ 360? 1 ώρα πριν, Agent_Orange είπε Λοιπον Here it goes: Χαρίζονται τα παρακάτω : 1. Τιμονιέρα MS, λειτουργική και δοκιμασμένη πρόσφατα, δυστυχώς το FH4 δεν την υποστηρίζει. Dirt Rally 1 είναι κομπλέ. 2. Saitek Cyborg 3d λειτουργικό, δεν ξέρω αν θέλει drivers για Win10 3. Ms sidewinder something, λειτουργικό 4. Saitek gamepad, λειτουργικό απο οσο θυμάμαι, no idea about drivers. 5. pacman type joystikaki, λειτουργικό παίζει με το παλιό game port που είχαν κάτι soundblaster κτλ. 6. Sega megadrive, με 2 gamepads, και μερικά cartridges. Αγνωστο αν λειτουργεί ακόμα, θέλει να γίνει πατέντα για output a/v. Αν φαίνεται στην φώτο εχει μια τρύπα απο πίσω, απο εκεί έβγαινε καλώδιο κεραίας για να συνδεθεί σε τηλεόραση. Τωρα γιατι λείπει αυτο, θα σας γελάσω. Θυμάμαι την είχα ανοίξει και έχει μεσα βύσμα για καλώδιο κεραίας (καλα δεν μπορούσαν να το βγάλουν εξω; κουλό) 7. Xbox OG (το πρώτο που είχε βγεί) λειτουργικό, με xecuter (ετσι δεν το λέγανε;) και slayer dashboard, δισκο 40αρι οχι μαμά, 1 gamepad και τα καλώδια του κομπλε. ισως έχει κανένα game περασμενο στο δίσκο (η και καμια τσοντα ) 7. last but not least, xbox 360 RGH λειτουργικό, με 3 gamepads με επαναφορτιζόμενες αλλα μάλλον λιγο ξελίγωμενες μπαταρίες, 2 τροφοδοτικά (το ένα ξέμεινε απο παλίοτερη που έπαθε RROD), καμερούλα, quick charger, 2 καλωδια φόρτισης των gamepads, κατι A/V καλώδια (εχει και HDMI εξοδο πάντως), ηλεκρικό μπουζούκι bonus. Εχει games περασμένα στον 120αρι δίσκο του, δεν εχω σβήσει προφίλ κτλ για να μη τα σβήσω καταλαθος σβήστε το εσείς αν θέλετε. Τα έχω παραδώσει όλα στον @tigergreg ο οποίος προσφέρθηκε ευγενικά να αναλάβει τη διαδικασία. Σ'ευχαριστώ Γρηγόρη!! Οποιος θέλει κάτι επικοινωνήστε με τον @tigergreg παρακαλώ. Οπως λέει και ο ίδιος : Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας . ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. Υπάρχει ακόμα το χβοχ 360? 1 ώρα πριν, Agent_Orange είπε Λοιπον Here it goes: Χαρίζονται τα παρακάτω : 1. Τιμονιέρα MS, λειτουργική και δοκιμασμένη πρόσφατα, δυστυχώς το FH4 δεν την υποστηρίζει. Dirt Rally 1 είναι κομπλέ. 2. Saitek Cyborg 3d λειτουργικό, δεν ξέρω αν θέλει drivers για Win10 3. Ms sidewinder something, λειτουργικό 4. Saitek gamepad, λειτουργικό απο οσο θυμάμαι, no idea about drivers. 5. pacman type joystikaki, λειτουργικό παίζει με το παλιό game port που είχαν κάτι soundblaster κτλ. 6. Sega megadrive, με 2 gamepads, και μερικά cartridges. Αγνωστο αν λειτουργεί ακόμα, θέλει να γίνει πατέντα για output a/v. Αν φαίνεται στην φώτο εχει μια τρύπα απο πίσω, απο εκεί έβγαινε καλώδιο κεραίας για να συνδεθεί σε τηλεόραση. Τωρα γιατι λείπει αυτο, θα σας γελάσω. Θυμάμαι την είχα ανοίξει και έχει μεσα βύσμα για καλώδιο κεραίας (καλα δεν μπορούσαν να το βγάλουν εξω; κουλό) 7. Xbox OG (το πρώτο που είχε βγεί) λειτουργικό, με xecuter (ετσι δεν το λέγανε;) και slayer dashboard, δισκο 40αρι οχι μαμά, 1 gamepad και τα καλώδια του κομπλε. ισως έχει κανένα game περασμενο στο δίσκο (η και καμια τσοντα ) 7. last but not least, xbox 360 RGH λειτουργικό, με 3 gamepads με επαναφορτιζόμενες αλλα μάλλον λιγο ξελίγωμενες μπαταρίες, 2 τροφοδοτικά (το ένα ξέμεινε απο παλίοτερη που έπαθε RROD), καμερούλα, quick charger, 2 καλωδια φόρτισης των gamepads, κατι A/V καλώδια (εχει και HDMI εξοδο πάντως), ηλεκρικό μπουζούκι bonus. Εχει games περασμένα στον 120αρι δίσκο του, δεν εχω σβήσει προφίλ κτλ για να μη τα σβήσω καταλαθος σβήστε το εσείς αν θέλετε. Τα έχω παραδώσει όλα στον @tigergreg ο οποίος προσφέρθηκε ευγενικά να αναλάβει τη διαδικασία. Σ'ευχαριστώ Γρηγόρη!! Οποιος θέλει κάτι επικοινωνήστε με τον @tigergreg παρακαλώ. Οπως λέει και ο ίδιος : Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας . ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. Υπάρχει ακόμα το χβοχ 360?
GiannisKap Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Agent_Orange είπε Λοιπον Here it goes: Χαρίζονται τα παρακάτω : 1. Τιμονιέρα MS, λειτουργική και δοκιμασμένη πρόσφατα, δυστυχώς το FH4 δεν την υποστηρίζει. Dirt Rally 1 είναι κομπλέ. 2. Saitek Cyborg 3d λειτουργικό, δεν ξέρω αν θέλει drivers για Win10 3. Ms sidewinder something, λειτουργικό 4. Saitek gamepad, λειτουργικό απο οσο θυμάμαι, no idea about drivers. 5. pacman type joystikaki, λειτουργικό παίζει με το παλιό game port που είχαν κάτι soundblaster κτλ. 6. Sega megadrive, με 2 gamepads, και μερικά cartridges. Αγνωστο αν λειτουργεί ακόμα, θέλει να γίνει πατέντα για output a/v. Αν φαίνεται στην φώτο εχει μια τρύπα απο πίσω, απο εκεί έβγαινε καλώδιο κεραίας για να συνδεθεί σε τηλεόραση. Τωρα γιατι λείπει αυτο, θα σας γελάσω. Θυμάμαι την είχα ανοίξει και έχει μεσα βύσμα για καλώδιο κεραίας (καλα δεν μπορούσαν να το βγάλουν εξω; κουλό) 7. Xbox OG (το πρώτο που είχε βγεί) λειτουργικό, με xecuter (ετσι δεν το λέγανε;) και slayer dashboard, δισκο 40αρι οχι μαμά, 1 gamepad και τα καλώδια του κομπλε. ισως έχει κανένα game περασμενο στο δίσκο (η και καμια τσοντα ) 7. last but not least, xbox 360 RGH λειτουργικό, με 3 gamepads με επαναφορτιζόμενες αλλα μάλλον λιγο ξελίγωμενες μπαταρίες, 2 τροφοδοτικά (το ένα ξέμεινε απο παλίοτερη που έπαθε RROD), καμερούλα, quick charger, 2 καλωδια φόρτισης των gamepads, κατι A/V καλώδια (εχει και HDMI εξοδο πάντως), ηλεκρικό μπουζούκι bonus. Εχει games περασμένα στον 120αρι δίσκο του, δεν εχω σβήσει προφίλ κτλ για να μη τα σβήσω καταλαθος σβήστε το εσείς αν θέλετε. Τα έχω παραδώσει όλα στον @tigergreg ο οποίος προσφέρθηκε ευγενικά να αναλάβει τη διαδικασία. Σ'ευχαριστώ Γρηγόρη!! Οποιος θέλει κάτι επικοινωνήστε με τον @tigergreg παρακαλώ. Οπως λέει και ο ίδιος : Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας . ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. PΜ για 5,6,7 😊
tigergreg Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tsiv είπε Γρηγόρη... σε λυπάμαι! HASTA MANIANA AMIGOS POR PAPOR!! Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από tigergreg 1 1
georgeps21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σχετικά με τα πράγματα του Agent_Orange , αν αλλάξει κάτι ας μπώ σε λίστα αναμονης για 6 ή 7 στελνω και πμ στον Γρηγόρη Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από georgeps21
tigergreg Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1.petaw-se-oneiro 2.thodoris1985 ΔΟΘΗΚΕ! 3.thodoris1985 ΔΟΘΗΚΕ! 4.e-tic 5.........ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ! 6.bokarinho 7.georgeps21 ΧΒΟΧ ΔΟΘΗΚΕ! 8.teledomenet XBOX 360 ΔΟΘΗΚΕ! ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.😀 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΦΙΛΟΥ. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2020 από tigergreg 2
thodoris1985 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 1 hour ago, tigergreg said: 1.petaw-se-oneiro 2.thodoris1985 3.thodoris1985 4........ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ 5.GiannisKap 6.GiannisKap 7.georgeps21 ΧΒΟΧ 7α.teledomenet XBOX 360 ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.😀 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΦΙΛΟΥ. Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας, @tigergreg και @Agent_Orange 2
teledomenet Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, Agent_Orange είπε Λοιπον Here it goes: Χαρίζονται τα παρακάτω : 1. Τιμονιέρα MS, λειτουργική και δοκιμασμένη πρόσφατα, δυστυχώς το FH4 δεν την υποστηρίζει. Dirt Rally 1 είναι κομπλέ. 2. Saitek Cyborg 3d λειτουργικό, δεν ξέρω αν θέλει drivers για Win10 3. Ms sidewinder something, λειτουργικό 4. Saitek gamepad, λειτουργικό απο οσο θυμάμαι, no idea about drivers. 5. pacman type joystikaki, λειτουργικό παίζει με το παλιό game port που είχαν κάτι soundblaster κτλ. 6. Sega megadrive, με 2 gamepads, και μερικά cartridges. Αγνωστο αν λειτουργεί ακόμα, θέλει να γίνει πατέντα για output a/v. Αν φαίνεται στην φώτο εχει μια τρύπα απο πίσω, απο εκεί έβγαινε καλώδιο κεραίας για να συνδεθεί σε τηλεόραση. Τωρα γιατι λείπει αυτο, θα σας γελάσω. Θυμάμαι την είχα ανοίξει και έχει μεσα βύσμα για καλώδιο κεραίας (καλα δεν μπορούσαν να το βγάλουν εξω; κουλό) 7. Xbox OG (το πρώτο που είχε βγεί) λειτουργικό, με xecuter (ετσι δεν το λέγανε;) και slayer dashboard, δισκο 40αρι οχι μαμά, 1 gamepad και τα καλώδια του κομπλε. ισως έχει κανένα game περασμενο στο δίσκο (η και καμια τσοντα ) 7. last but not least, xbox 360 RGH λειτουργικό, με 3 gamepads με επαναφορτιζόμενες αλλα μάλλον λιγο ξελίγωμενες μπαταρίες, 2 τροφοδοτικά (το ένα ξέμεινε απο παλίοτερη που έπαθε RROD), καμερούλα, quick charger, 2 καλωδια φόρτισης των gamepads, κατι A/V καλώδια (εχει και HDMI εξοδο πάντως), ηλεκρικό μπουζούκι bonus. Εχει games περασμένα στον 120αρι δίσκο του, δεν εχω σβήσει προφίλ κτλ για να μη τα σβήσω καταλαθος σβήστε το εσείς αν θέλετε. Τα έχω παραδώσει όλα στον @tigergreg ο οποίος προσφέρθηκε ευγενικά να αναλάβει τη διαδικασία. Σ'ευχαριστώ Γρηγόρη!! Οποιος θέλει κάτι επικοινωνήστε με τον @tigergreg παρακαλώ. Οπως λέει και ο ίδιος : Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας . ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. 1 ώρα πριν, tigergreg είπε 1.petaw-se-oneiro 2.thodoris1985 3.thodoris1985 4........ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ 5.GiannisKap 6.GiannisKap 7.georgeps21 ΧΒΟΧ 7α.teledomenet XBOX 360 ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.😀 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΦΙΛΟΥ. Παρελαβα κι εγώ το xbox, σας ευχαριστώ πολυ. 2
Doc1355 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Χαιρετώ την παρέα! Χαρίζεται τηλεόραση Samsung 32" μοντέλο LE32S86BD μαζί με έναν αποκωδικοποιητή F&U, καλώδιο HDMI 1.5m, τα τηλεχειριστήρια και τα καλώδια τροφοδοσίας τους. Η τηλεόραση λειτουργεί κανονικά και δεν έχει χτυπήματα κτλ απλά έχει λίγο burn-in (σαν σκιά για όσους δεν ξέρουν) στο κέντρο και δεξιά. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να την παραλάβει από τις περιοχές Ν.Ηράκλειο, Ν.Φιλαδέλφεια, Ν.Ιωνία μόνο! Ευχαριστώ! 4 1
paylidis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 15 λεπτά πριν, Doc1355 είπε Χαιρετώ την παρέα! Χαρίζεται τηλεόραση Samsung 32" μοντέλο LE32S86BD μαζί με έναν αποκωδικοποιητή F&U, καλώδιο HDMI 1.5m, τα τηλεχειριστήρια και τα καλώδια τροφοδοσίας τους. Η τηλεόραση λειτουργεί κανονικά και δεν έχει χτυπήματα κτλ απλά έχει λίγο burn-in (σαν σκιά για όσους δεν ξέρουν) στο κέντρο και δεξιά. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να την παραλάβει από τις περιοχές Ν.Ηράκλειο, Ν.Φιλαδέλφεια, Ν.Ιωνία μόνο! Ευχαριστώ! Με ενδιαφέρει
Doc1355 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Σου στέλνω pm Μόλις τώρα, paylidis είπε Με ενδιαφέρει 1
georgeps21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Παρέλαβα και εγώ το xbox, και να ευχαριστησω δημόσια @tigergreg και @Agent_Orange για τη προσφορά τους!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις